Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Ha majd kiérdelmlem a bizalmat szivesen megcsinálnám Gianagot ha nem lenne kifogásotok, hisz nap mint nap a gép előtt tudok majd ülni.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.” Onion Ordan
Én nem látom akadályát. Ha ki akarod dolgozni Gianagot, tedd.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Szeretnék az oldal számára valam hasznot is hozni mostmár,hogy több mint egy éve jelen vagyok, épp ezért szeretném igényelni Pyarron helyszínmoderátori címét. Remélem a kisérletnek lesz valami haszna.
Üdv: Erin
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Személy szerint én is nagyon örülnék, igérni nem igérek semmit, inkább cselekszek, és megmenetem az oldalt a BETELT táblától. Hősi tettemet a krónikások lejegyzik
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Itt (is) ragadnám meg az alkalmat, hogy az aktív játékosokat megkérjem, próbálják ki magukat HM-ként bátran! Van egy csomó kidolgozott de lezárt területünk, és még több olyan szelete Ynevnek, amihez még hozzá se nyúlt senki. (Ilanor, Gianag, Haonwell, Eren, Kahre, Erion több negyede, Yllinor, Elfendel, Hat Város Szövetsége, eseleg az apróbb dzsad államok, stb; sőt én el tudnák képzelni egy Krán vagy Ediomadi, uram bocs'á Elátkozott Vidéki HM-et is!)
Gyertek bátran, próbáljátok ki magatokat, legalább egy hónapig vigyetek egy helyszínt, mert kevés HM-ünk van! Az új játékosok megjelenésével, kellene több HM, mert a meglévőkön újakat már nem tudunk fogadni, szóval, aki "dudás" akar lenni annak még pokolra se kell menni csak írjon Yvettnek, Connak, vagy Sionnak; de kérnénk titeket, hogy azért jelezzétek az adminok felé hogy mennyi időre gondoltátok el ezt a tevékyenységet, azért legalább 1 hónapig illenék vinni, utána meg reméljük megszeretitek annyira, hogy aktív HM-ek maradjatok.
Szóval én bátorítok minenkit; legyetek HM-ek!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Én ugyan csak pár hete vagyok fenn a honlapon de szivesen elválalnék egy hm-i posztot. Először Gianagot szerettem volna de láttam hogy arra már más lecsapott. Ezért gondoltam Tarin kidolgozását ha ez lehetséges. De bármit beválalok amit én dolgoztam ki. Úgy értem még meg nem lévő helyszíneket pl: Tarin, 6 város állam, Krán , elátkozott vidék idézek"uram bocsá". Amire szüksége van a honlapnak. Nos gondolom nagyon kell gondolkodnotok hogy ilyet engedélyezzetek egy ilyen "jöt mentnek". De ha egy " igent" és 3 hetet kapok megígérem hogy legjobb képességem szerint fogom megalkotni és vezetni az adott országot és kalandozóit. Ezért én Anapol engedélyt szeretnék kérni egy új helyszín kidolgozására. Mivel más egyebem nincs csak a tulajdon szavam (na és persze a regisztrációm) megesküszöm HA elbukok: lelépek a honlapról és szégyenben fogok élni hátralévő életemben.
Jaj, Anapol, ne fárassz már ezzel a hattyúdallal, hogyha elbukom lelépek, meg ide nekem a Gilett Mach 5-öst hogy szeppukut követjessek el, vagy levágjam a kisujjamat, meg hasonlók.. Nyugi.
Ha egy hónap után azt mondod hogy úgy érzed nem akarod csinálni, akkor megköszönjük az eddigieket és kész.
Egyébiránt Gianang nics kidolgozva. Volt ugyan rá jelentkező aki írt bele vagy 10 mondatot 2 reagban, utána eltűnt mint szürke szamár a ködben. Komolytalan jelentkező volt. Szóval Gianag ügyében nyugodtan egyeztess valamelyik Adminnal, kérd el a jelszót, a Gianag HM-i nevét meg változtasd meg olyanra amilyenre szeretnéd! Töröld, vagy írd át azt a pár reagot ami most "Gianag" címen fut...és dolgozd ki. Izgatottan várjuk az új helyszínt!
Figyelj Castor de Vinter "haverom" hát ekkorát még egyik reagon sem nevettem. Már mint a beíráson idézem:
Jaj, Anapol, ne fárassz már ezzel a hattyúdallal, hogyha elbukom lelépek, meg ide nekem a Gilett Mach 5-öst hogy szeppukut követjessek el, vagy levágjam a kisujjamat, meg hasonlók.. Nyugi.
Ok lehet hogy egy mosolygós jelet kellet volna betennem utána nem vagyok ekkora elvetemült állat .
Na akkor ha Gianag üres meg nincs hm-je meg sokáig nem is lesz akkor átveszem a pozíciót.
Üdv újra mindenkinek! Energiáim felfrissítve, s úgy érzem, helyszínmoderátorként is tudnék tevékenykedni mostantól. Átnéztem jópár országot, s három kedvencem közül választottam: Sempyer. Ha adtok rá lehetőséget, szívesen nyitnám meg kapuit azok számára, kik szeretnének eme országban kalandozni. Előre is köszönöm.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
A három műszak mellett aktív leszek, amennyire tudok. Ez az ország igencsak a szívemhez nőtt az asztali játékok során, s szívesen megkedveltetem másokkal is, ha módomban áll.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli