Castor ha vmi látványosság lesz szólj a karimnak,mert akko felteszi a napszemcsit és elsétál ahhoz az ablakhoz,ahonnan látni lehet ezt a látványosságot
A megfejtéseket így kérném, (de már ezt is írtam korábban):
1. házszín-fajnév-dohánynév-pianév-állatnév 2. ******-*****-*********-******-****** 3. ugyanúgy. 4. stb 5. stb.
Vissza fogunk térni a színtlépéseknél a Tp-pontrendszerhez. Nem egységesen fogtok szintet lépni, hanem figyelembe fogom venni az egyes JK-k egyéni teljesítményét, ötleteit. Az izgalom kedvéért az adott tp egy része fix, kisebb részét K100 fogjátok kidobni magatoknak. Nemcsak nagy fejezetek végén hanem adott problémahelyzet legyûrése után is fogok tp-t oszogatni, kaland közbren.
Többet majd este.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.05.02. 5:52-kor.
Oké, ezt majd fejtsd ki bõvebben, bár ismerve téged, ha valakinek eljön valami, akkor vagy priviben vagy a reag végén perben szólsz, mit kéne dobnia, atb.
Mi ez a számkulcsos dolog Nava?
Csak nem elkapott téged is a "da-Vinci kód" láz?
Kedvet kaptál "tésis" egy kis fejtörõhöz a kalandodban? Számrejtvény lesz?
Csak kíméletesen a matekkal, mert világéletemben rossz voltam belõle, a számok meg én valahogy nem kompatibilisek.... Úgyhogy ha többváltozós háromismeretlenes egyenletet akarsz az orcámba tolni hatszázféle megoldási móddal, kérlek ne tedd...
Na akkor itt is "hangosan gondolkodom" mert ez nagyon pén!!!
A party tagjai nagy settenkedve álruhában, hogy ne legyen feltûnõ bemennek a toroni táborba. Már ott megbuknak hogy nem tudják a napi jelszót. Sebaj, táposak, lenyomják az õröket.
Vért izzadnak hogy elfogják azt a pár nyomorult menekülõt, nehogy idecsõdítsék a toroniakat, erre mit csinálnak?
Felgyújtják az egészet!!! Mindezt a "csenben, halkan" jegyében!!!
Hát ez óriási!
Ezt be fogom írni a "Mi is emberek vagyunk" c topicba!
Ennyire kis múúú-bocik nem lehettek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.05.02. 16:19-kor.
HAHAHA!!! "Neked nem elég a buli neked nem elég a tánc, te csak akkor vagy jól, ha engem szenvedni látsz... ...Nem! Nem! Valami nincsen rendben. Valami megváltozott itt benn, mióta lángbetûvel valami azt írta, hogy... Én nem akarok balhét csak füstöt meg lábdobot!"
//csak vicc Castor cimbora!//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garcia da'Ramol 2007.05.02. 16:09-kor.
hát ezen én is majdnem dobtam egy hátast xD De be kell vallani szépen elcsaltak 1 légionyit a kapuvárból csak kár,hogy a maradék berserkel De majd meglátjuk,hogy mennyire tok a lelkükrebeszélni
Azt hiszem te is megcsillogtattad már a hadvezéri tálentumod, helyesebben annak hiányát, ezért azt a szívást ahogy te a 31.-eseket "irányítod" inkább Nava írja be abba a topicba!
Lássuk csak :
1. saját emberk kiütése bárdmágiával
2. idétlen parancsok osztogatása ostromlott helyen
Most nincs kedvem ezeket beírni, de majd Nava megcsinálja, az tuti!!!
Ha én nem nyúlok bele az eseményekbe ti egyszerûen kinyírjátok saját magatok!!! Mit gondolsz miért lett egyszerre négy-öt órányira a tiadlani sereg?!
Már nem merlek titeket próbára tenni, mert party nélkül maradok!!! Gyerkek remélem életben tudjátok tartani a karaktereiteket a nyári taliig!
Seba ezennel rangjáról lemond, leadja, vagy amit szeretnétek...Mert az égetés az õ ötlete vot, az már mellékes, hogy más helyeselt...!
Hiába nyitottunk fel bármit is, nem tudjuk elvinni. Se a tiadlani kardhalmot, se a ládák tartalmát. KAMPÓ
Nem, nem fogom beírni, nem mindig van kedvem viccelni a saját ökörségemen, inkább a szõnyeg alá seprem, ha olyanom van...Na most olyanom van...
Biológus, vagyok, abból is egy szar, nem végeztem én katonai akadémiát, és igen, mivel nem végeztem, nem gondolkozom military-logikával! A józan paraszti ész elment szabira, most pukkadok.