igen a km azt irta,hogy esélytelen odaérni legjobb tudomásom szerint...Az odaérni és lekaszabolni más dolog -,-
Igen lehet,hogy vki nagy harcos mert ismer piszkos trükökket,de az igazi harcmávészet nem ebbe rejlik...Egy harcot elveszthetsz,de az emberisségedbõl/becsületedbõl nem A másik,hogy ha párbajban vkit piszkos trükökkel gyõzöl le,a nézzõk vagy bárki aki ezt látja nem fog elismerni téged tisztaszivükbõl mint gyõztess annak ellenére lehet hogy papiron te voltál a jobb...mind1 úgy játszod ki ahogy akarod a karidta nem akarok beleszólni...
sárga-opál, kék-zafír, vörös-rubin,zöld-smaragd, és fehér-gyémánt.
Csak Castor nem emelte ki fehérrel a gyémántot...
Schinter: 4 fõtõl mit vársz 6000 toroni ellen, mit tegyenek, hm? Essen nekik hátulról? Röhögõgörcs általi halált szeretnél a toroniaknak? Semmit nem tudunk segíteni azzal, ha 4 fõ megrohamoz hátulról 6000ret, ráadásul a tehetetleneket idegeli a karid egy ilyen psziképüzivel...Hm...Te ezt nem gondoltad végig, ugye? Még jó hogy Viktor ereiben jég folyik vér helyett és nem esett ki a szeme gúvadtában...
Van egy hozzászólásod, amit véletlenül kétszer írtál be! Az egyiket légyszi töröld majd ki, mert ez így olyan hogy "Maga mindent kétszer mond? Kétszer mond?"
Igazából a ti szórakoztatásotokra van benne. Gondoltam feldobom vele a mesét mert egyfolytában folyik most a vér.
Oké, te tudod, pedig még tervezem, hogy fognak ilyesmik szerepelni az RT-ben.
Oké Schinter benyomok egy kis fejtörõt csak neked, hogy stílszerû legyek és ez pont érvényes erre a szituációra:
"Hsziang-jen azt mondta:
- Valaki ezer láb mély szakadék fölött kinyúló faágra kötelet köt, és fogával ráakaszkodva lóg. Most valaki arra jön, és azt kérdezi: "Mi volt az értelme annak, hogy Bodhidharma Indiából Kínába jött?"
- Ha az ember válaszol, száját ki kel nyitnia, a kötelet elereszti, és a mélységbe zuhan. Ha nem válaszol, a legfontosabb kérdéssel szemben közömbös. Mit tennél a helyében?"
Jó talán nem akkora súlyú a kis sztrájkod mint ami a fent említett példabeszédben, de tessék neked is agyalni! Schinter tégy boldoggá és gondolkozz!
Már sajnos nem tudom törölni mert rá reagoltak. Egyébként ez a vörös rubin rész nekem nagyon kimaradt, csak a versbõl jöttem ráé a vörösre, de támadt a megoldással kapcsolatban egy kis nyelvészeti problémám.
A verssel kapcsolatban semmi nyelvészeti probléma nincs.
Nava kb két perc alatt tökéletes és pontos megoldást küldött. Ha õ tökéletesen tudta értelmezni -mánpedig tudta- akkor nektek is tudni kell.
A fele csak rizsa a lényegi infók a színek, a pia, az állatok neve, és a fajok neve, és az hogy mit szívnak dohányként.
Ez a feladvány akkor lenne nehéz, ha úgy teszem fel ahogy eredetiben volt:
Ugyanis EZT a feladványt (nem viccelek) Albert Einstein találta ki! Szerinte a Föld lakosságának 98%-a ezt nem képes megoldani. Természetesen én átköltöttem, a neveket, meg töltelékszöveget írtam hozzá, de ezt a feladványt õ találta ki.
Azonban van megoldása, amit gyakorlatilag megmondtam! A színek sorrendjére kell figyelni és kész.
Az eredetiben ezt se tudnátok.
Einsten-féle feladvány. Csak pöttyet vagyok genya nem? Majd a nyári talin leveritek rajtam.
Nem ugy volt vele problémám, hogy kihámozni az infot csaknem tudtam azt a véres dolgot hova tenni, de egyáltalán nem volt nehéz ennek a megoldása, csak végig kell sakozni, mondjuk ezt így fejbe sokkal több idõ, és legalább mélg egy ember kelletvolna nekem. mert igy papírral egyszerû volt.
Castpor nem sértõdösdit játszok csak jelenleg karim egy háború kellõ közepében van és a vezetõk meg ott gyalog tábort tartanak -,- vhogy nincs kedve leülni és törni a fejt mikor bármelyik pillanatba leölhetik õket...Majd utána biztosan lesz szereti õ a gondolkodosat
Ez igaz, Schinter karija nincs olyan nyugis helyzetben mint mi...S ha közben mi elrontjuk és egy atombomba-gomba jelzi a rossz választ, akkor már mindegy lesz
Ohh ksözönöm, Nava néni megmentett ha gomba jel lenne ott,akkor nem mondhatom azt,hogy hupppsz elbaxtam majd legközelebb helyette mondhatom,hogy:hát ezek elcseszték