:D Nem az volt a segítség...hanem hogy a házsorrend ugyan az volt, mint ahogy azok szerepeltek a ládán...Az eredeti tesztben a házak színének sorrendje sem volt ismeretes...
Castor ennyi ismeretségtõl már lehet üzenni? Nehogy má xD Valjában csak ki akarom vonni magam a nehéz melóból,ahogy mondtad ha már Nava ugyis megoldotta a dolgot Amugy vajon milyen módszernek tünik ha vki a 6.érzéket használja? Mindegyik kombinációra kiprobálja...feltéve,hogy mind1k gomb csak 1x nyomható nem lehet túl nehéz,de mondjuk még nem olvastam végig a versikét
Schinter, ne hervassz már! Kizártnak tartom hogy gondjaid vannak a magyarral, úgyhogy kapd össze magad és köhögd ki azt a kódot, nem olyan nehéz az!
Csak össze kell szedni, hogy mi mihez tartozik.
Ha már szintet léptek mindenki lépjen!
Nem hiszem hogy ennyi elõzmény után neked ez gondot okoz!
Nem túl etikus dolog belsõ idõben legyilkolászni a népet ezt irták is a nagy zödben ami igaz is egy harc/kardmûvész sztem sosem tenné meg még akkor sem ha legnagyobb ellenségeivel áll szemben
Én teszek a fránya JK becsületre. Ha az én karim is tudna belsõ idõben harcolni, a nagy ellent tuti úgy gyaknám le. Olyan silány, mikor a fõhõs a filmekben fair küzdelemhez ragaszkodik, aztán szop...Ahol az ellen nem fair, én se lennék. Jöjjön csak az belsõ idõ, pláne ha hasznos is.
1. Az eddigi KM(ek)-nél hiába próbáltam a Bi.-t nem harci diszciplínának értelmezni, ebben a kalandban is az elsõ egyik harci szitunál azt az info.-t kaptam, hogy: "Bi-nélkül esélytelen". A magam részérõl a chi-harcot egyébként jobban szeretem, mert szerintem is "tisztességesebb", de ez csak a lovagi neveltetésem mondatja velem. De most kardmûvésszel játszom
2. A Bushi-Do egy egészem más tészta. A harcmûvészetrõl is más az európai ember elképzelése mint amit ténylegesen jelent. A harcmûvészet= gyilkolás mûvészete; a mûvészet "mélysége"= a hatékonyság mértéke, japán mindmáig leghíresebb(=leghatékonyabb) szamurája egy pofátlanul bunkó, büdös, ragyás fickó volt. Aki szemtelenségével/becstelen trükkjeivel (is) kikészítette ellenfeleit. Õ volt Miyamoto Musasshi.
(És ahonnét ezt tudom: Kiliti Joroto - Harcmûvészeti villámhárító; Torrente del Bosque - Japán Shógunok)