Először is elnézéseteket kérem egy kissé megcsúszott bemutatkozásom miatt, de jobb később mint soha.
Nah szóval. Én 18. szintű ember vagyok kasztomat tekintve még diák. Remélhetőleg majd jövőre sikerül felvételt nyernem a hallgatók kiemelt kasztjába. (bocs magas labda ezt le kellett ütnöm)
Zirka 12 éves korom óta játszok és az első amit ki próbáltam az bezony a mágus volt. Majd jött szép sorban DnD, Gallia, Shadowrun, Vampire. Nem játszottam túl sokat de akkor élveztem. És azé vagyok itt mert szeretném ezt a szép hobbit tovább űzni vagy éppen hogy gyakrabban.
Nagyjából ennyi.
Ősi tolvaj taktika: Bementem és jöttem láttam hoztam.
sziasztok én egy 12 éves gyerek vagyok Baranya megyéből. én már sok rpg-vel játszotam és játszom de it nem tudom hogy a forumon kivül hol kezdjem ha nem baj egy kis segítséget kérhetnék?
Első körben olvasd el a fórum szabályzatát (Szabályzat és GY.I.K.) - unalmas, meg nem sok újdonságot hordoz, ha már olvastál hasonlót, de így legalább tudod, hogy mik az "elvárások"
Utána már nekiláthatsz az Online játék szabályainak.
A fórumon nyílt helyszínen, vagy zárt kalandban játszhatsz. A nyílt helyszín és a zárt kaland között az a különbség, hogy a nyílt helyszín Ynev egy bizonyos területére korlátozódik és van egy helyszínmoderátora aki mesél a területén lévő embereknek, akik általában nem egy csapatban vannak, hanem a karatereik külön élik a mindennapjaikat. Figyelni kell a Hol játszhatsz éppen? című toickban hogy hol van hely, és üresedés mert hiába akarnak például Erion területén játszani 10-en, ha a helyszínmoderátor csak négy embernek bír mesélni. Ezt mindig lesni kell, mert csak így tudsz bekerülni oda. Ha üresedést látsz, PM-ben vedd fel az adott terület HM-jével a kapcsolatot és szólj neki hogy mennél játszani, a többit meg ketten megbeszélitek. -Ha van üresedés.
A Zárt kaland meg úgy működik hogy van egy ember aki mesélni akar, (nem feltétleül csak magust.) elkajabálja magát a fórumban, hogy emberek mesélni akarok, akiket ez meg felizgat, azok meg szintén PM-ben jelentkeznek, kapnak egy topicot és máris legózhatnak együtt. Ez azonban még ritkább esemény, minthogy nyílt helyszínen üresedés van. (Pontosabban változó, nem lehet kiszámítani, van hogy egymás után jelentik be új mesék indítását, máskor meg fél évig, semmi. Csak azt tudom neked javasolni hogy egyenlőre figyeld a lehetőségeket.)
Ha mindenáron fórumozni szeretnél, annyit megtehetsz hogy a leendő karaktered előtörténetét megírod és felrakod, és akkor már csak a statisztikáját kell megcsinálnod, ha meglesz az ÚTK-d.
Ha reagálni akarsz erre a hozzászólásra, azt a továbbiakban Csevegőtopicban tedd.
26 éves srác vagyok, jelenleg Kecskeméti, és 13 éve játszom M.A.G.U.S.-t. Sajnos otthonomtól távol jelenleg nem sűrűn jutok kalandozó társasághoz, így gondoltam kipróbálom ezt az online verziót, és közben keresgélek olyan csapatot, játékosokat akik Kecskeméten játszanak, vagy szeretnének játszani. Még tanulmányozom az itt szokásos játékstílust, és utána remélem tudok csatlakozni egy jó csapathoz, kalandhoz.
Üdv!
"Bízz bennem és fordíts hátat!"
Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes. /Albert Einstein/
Karaktereim:
Brodan Gravel, Új pyarron szülötte, homálytestvér rabszolgája, kocsmák ismerője.
Szijasztok! Mátyás Tamás vagyok kb:8 éve M.A.G.U.S ozom de kiseb nagyob megszakitásokkal ezért nem tuttam tökéjre vinni a beszéd stilusom még de mostanság én szoktam KM lenni a történeteimben . Sok karaktert kipróbáltam már de mostanság a kardmüvészeket szeretem. Voltam már bárd,lovag,paplovag,harcos,gladiátror. Nemsokára 20 éves leszek de engem meg fogott a M.A.G.U.S világa .
Olvasgassatok, nézelődjetek, hogy nálunk mi a szokás; ha kérdésetek van a megfelelő helyen tegyétek fel, biztos vagyok benne, hogy válasz viszonylag hamar érkezik rá. A lehetőségek megismerése után remélem a játékosok között is üdvözölhetlek benneteket!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Sziasztok! Szücs József Gergő vagyok, 27 éves. Frissen reggeltem az oldalon. Pécsett lakom és az Elcoteq Hungary Kft-nél dolgozok mint hibakereső. A mágus világával könyvek oldalainak böngészésével fonódott először össze a sorsom. Kedvenc karakterem Tier, a legnagyobb a bárdok között. (Vannak ezzel még így egy páran. ) A szerepjátékot egy társasággal kb fél éve próbáltam ki először. Voltam már bárd, napfényharcos, harcos, boszorkánymester.
Mind kik kalandot keresnek, dicsőséges életre vágynak.