Én kérek elnézést barátom, nem haragudj, hogy neked nem írtam, de muszáj Schintert megvárni, mert ezek párhuzamos események a tieddel.
Te már leszolgáltad a magadét, frankó volt, szép volt, de Schinter valamilyen számomra érthetetlen okból nem írta le mit óhajt csinálni, miután láthatatlanná válik.
Nyugodtan leírhattad volna Schinter mi a terved a "jel" után, nem sértõdtünk volna meg...
Nava!
Szóval harapsz?
Látam régen egy vámpíros filmet; Harapós Nõ volt a címe. A fõszereplõ egy vámpírnõ volt, aki megette a pasijait, miután lefeküdt velük.
Nem tudom hogy Alauron még mozog-e, de amennyiben még van vér a pucájában/testében és még nem dolgoztad fel a maradékát komposztnak, esetleg még nem betonoztad le a pincébe; úgy minenki elõtt kérem: Alauron adj életjelt!
Ha nem kapok választ egy napon belül, ez esetben ÉN nem fogok merni elmmeni a nyári találkozónkra, csak fokhagyma füzérrel a nyakamban, arról majd megismertek...
Egy ilyen ott állunk és várjuk az elfeket, akik közben már arattak után, minimum el kell retusálni az égést Most is ott egyik lkábunkról a másikra fogunk állni. 6000 fõ seggébe kerüljön 4 kúp???
Mielõtt Schinter elkezdene nekem ötletelni, csak miatta elõre szólok:
nem a sereg condom készletét, vagy Degrel privát sikósítókrémeit tartalmazza. És nem fog kipattani belõle egy toroni go-go girl.