Con Gosep! Te következel, viszont nem tudom, hogy tudod-e mozgatni az általad választott irányba a tokened, ami most a "lovad feje". Ugyebár most két mezőt foglalsz el, hosszában. Felteszem nem az oldaladat mutatva állsz az ellenség elé. Nem mindegy hány szomszédos mezőn állnak ellenségek, stb. Ha nem megy, szólj és én beforgatom, abba az irányba akire támadni akarsz, bár átadtam a token fölött a jogosultságot, elvileg mennie kéne. (Eleve úgy vettem hogy nyeregben ültél, különben a lóra szállás elvenne egy mozgás fázist a körödből.)
Ha akarod támadhat lovad is, (és te is külön) de ebben ez esetben már nem mozoghatsz, mert a Move-od a lovad használta el a támadásra. Handle Animal DC 20 szükségeltetik hozzá.
Azekien következik. Természetesen felállhatsz a földről, nem vagy eszméletlen, de ebben az esetben minden Goblin, aki veled szomszádos mezőn áll, 1db megszakító támadásra jogosult ellened. Ez nem az ő körüket terheli, ez nekik extra, a te körödben következik be. (Magyarul míg a feltápászkodással vagy elfoglalva beléd vernek egyet-egyet.)
ha van rá opció akkor nyomok egy self healt valamint megtámadom F5 énekes goblint. Ha nincs akkor csak heal. Az swift eksön keretében tehetem a lay of hands-el.