• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Pathfinder megbeszélős

Bizony, patfinder kalandok

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
258 hozzászólás • Oldal: 17 / 18 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Re: Pathfinder megbeszélős

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.08.28. 6:48

rendben van
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 170
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2017.08.28. 11:07

Castor de Vinter írta:Tájékoztatásul közlöm, hogy Uldill lova 4 HP-n van.

Az első harc tapasztalatait leszűrve: ha harc van csak a roll 20 chatben fogok kommunikálni, azt figyeljétek, ide már nem bontom szét körönként a történéseket, meg a jelzéseket, csak a leges legvégén mikor véget ért, írok róla egy rövid reagot.

és a mi reagjaink? jöjjenek ide kezdő sorrendben, vagy a te összegződben?
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.08.28. 15:37

Azok jöhetnek ide természetesen.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.08.29. 9:56

A még nem reagált játékosok hozzászólásaira várok.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.08.29. 14:23

gyerünk srácok ti nem rohantok fel megnézni mi van északon.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.09.01. 4:00

Mai nap írok mindkét helyre. Nem voltam gépközelben.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.09.02. 18:17

Con Gosep Romuald írta:Uldill
- Persze, gyere csak át kell ülnünk a másik lóra,mert ez elég cudar állapotban van. - majd így is teszek.

Huh, te lazán veszed a javak és felszerelés "cseréjét", Con Gosep! :shock: Kirántod egy interdimenzionális zsebből, vagy hogy?Azért ennyire nem könnyű lovat szerezni.
Ööö...és kinek a kontójára tervezted ezt a közönséges lopást megvalósítani (az abszolút Törvényes jellemeddel)? :roll: Azért nem egy falhoz támasztott bicikliről beszélünk, hanem egy élő állatról aki másvalaki tulajdona és amit te öldöklő csatába szeretnél vinni a goblin lovasok ellen, mert a tied "gumija" leeresztett? :shock:

Merthogy, nincs más ló a környéken a tiéden kívűl. Nem mellesleg -úgy egyáltalán- nem sok a tiedhez hasobló kiképzett harci ló van a városban, aki nem szalad ki alólad az első 5 HP veszteség után. Egy átlag utazóló nem fog alattad maradni míg ütik/(harapják).
Ezt nem fogod tudni megvalósítani, pillanatok alatt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.09.02. 18:50

Ezért kérdeztem, hogy milyen felszerelések vannak nálam. 2 lovam van meg 3 guard dogom. S mondtad, hogy nem hagyunk semmit sehol, mert mindent ellophatnak. Ha jól emlékszem. Ebből indultam ki.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2017.09.02. 19:01

Nem akarok belekotyogni, mert nem az én tisztem, csak azért szólok, mert nem biztos, hogy a lovag kollega pontosan emlékszik az (Ex) képességeire:

Mount (Ex): A cavalier gains the service of a loyal and trusty steed to carry him into battle. This mount functions as a druid's animal companion, using the cavalier's level as his effective druid level. The creature must be one that he is capable of riding and is suitable as a mount. A Medium cavalier can select a camel or a horse. A Small cavalier can select a pony or wolf, but can also select a boar or a dog if he is at least 4th level. The GM might approve other animals as suitable mounts.

A cavalier does not take an armor check penalty on Ride checks while riding his mount. The mount is always considered combat trained and begins play with Light Armor Proficiency as a bonus feat. A cavalier's mount does not gain the share spells special ability.

A cavalier's bond with his mount is strong, with the pair learning to anticipate each other's moods and moves. Should a cavalier's mount die, the cavalier may find another mount to serve him after 1 week of mourning. This new mount does not gain the link, evasion, devotion, or improved evasion special abilities until the next time the cavalier gains a level.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.09.02. 19:22

Con Gosep Romuald írta:2 lovam van meg 3 guard dogom.

Úgy érted pénzből vettél még magadnak +1 lovat meg 3 kutyát? Efölött bevallom, elsiklottam.

Az élőállat azért nem pont úgy kezelendő mnt azok a tárgyak amiket magadon viselsz, a nyeregtáskában vagy övön, fegyvertartó hevederen, vagy hátizsákban hordasz.
Meg se fordult a fejemben hogy te 3 kutyát úgy kezelsz mintha valami pokémon-labdába lennének gyömöszölve. Pl. a három kutya biztos hogy nem nézi végig nyugodtan az ütközet, egy az egyben kimaradtak belőle, pedig veled voltak végig. Legalább reagban megemlíthetted volna, hogy ja, amúgy, egy állatkert kísér, és vitted az ünnepségre is.
Oké, lehet, nincs vele gondom, csak a másik lóról nem kapod azokat a bónuszokat, mert azzal nincs kiépítve az állati követő kapcsolat. Ezért nem értettem, ezt a könnyed hátasváltást, mert nem voltam képen a kis állatseregletedről, bocs.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.09.02. 19:35

Én meg azért bocs, hogy a reagban nem említettem őket. A hátas váltás muszáj, de ha úgy vesszük, hogy nincsenek itt jó úgy is csak akkor átírom a reagot és megyek gyalog. Nem úgy gondoltam, mint egy pokémon láda, de szerintem, simán lehettek mellettem, de akkor legyen úgy, hogy gyalog vagyok most, mert a lovamat a sérültet nem szeretném beáldozni.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.09.06. 19:55

Természetesen ha reagolni akartok a legutóbbira, nyugodtan megtehetitek, csak ezt a körröl-körre statisztikázást hagyom el és vezetem a csatát a roll20-ban.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.09.14. 8:42

Szeretnék szólni, hogy nincsenek elfelejtve a mesék, fogom vinni tovább a csatát, csakhát elkezdődött az iskola, én meg pedagógus vagyok, vagy mi...
Dolgozatot javítok, matek tanmenet írok, elektronikus naplót töltögetek, meg elkezdtem a logopédia szakot is most szeptembertől, holnap péntek-szombat konzultációra megyek Pestre; szóval csak jelzem nincs elfelejtve, meg nem ment el a kedvem, csak a munkaterhelésem meg egyéb elfoglaltságok szaporodtak meg.
Egy héten egyszer -vagy ahogy tudok- azért foglalkozok a roll 20-szal, meg a fórummal, hogy namost akkor ki is lő kire meg ki üt kit, meg hogy alakul tovább a sztori.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.09.14. 9:29

Castor de Vinter írta:Szeretnék szólni, hogy nincsenek elfelejtve a mesék, fogom vinni tovább a csatát, csakhát elkezdődött az iskola, én meg pedagógus vagyok, vagy mi...
Dolgozatot javítok, matek tanmenet írok, elektronikus naplót töltögetek, meg elkezdtem a logopédia szakot is most szeptembertől, holnap péntek-szombat konzultációra megyek Pestre; szóval csak jelzem nincs elfelejtve, meg nem ment el a kedvem, csak a munkaterhelésem meg egyéb elfoglaltságok szaporodtak meg.
Egy héten egyszer -vagy ahogy tudok- azért foglalkozok a roll 20-szal, meg a fórummal, hogy namost akkor ki is lő kire meg ki üt kit, meg hogy alakul tovább a sztori.

Rendben van. Én személy szerint rá érek. "Jó szórakozást kívánok"
Azekien
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2017.09.24. 0:11

ps. dobjatok már egy mailt pls majd ha én jövök. köszi :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
258 hozzászólás • Oldal: 17 / 18 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Vissza: Pathfinder kalandok