Moderátor: Admin
Quator ar Zaraquer írta:Azt már most érzem, hogy nekem ugyan az lesz a bajom ezzel a roll20-al, mint régen: Itt is, ott is vannak infók, de mindkét helyen keverednek a szabálymagyarázatok az egyéb töltelék beszélgetésekkel. Így vannak dolgok, amiket egyszerűen nem találok, de úgy emlékszem valahol le lettek írva. Most ezekre ismét rá kell kérdezzek, mert fontos lenne a cselekvésemhez.
Jól emlékszem, hogy a "friendly " résztvevők átengednek magukon? Tehát ők "üres kockának" számítanak mozgás szempontjából?
Átlósan is lehet lépni? Vagy egy átlós lépést 2 kockából tudok megtenni? Pl a roll20 térkép alapján: Ahhoz, hogy a felettem álló félelf pap mellé állja jobbról 1 mezőt kell csak lépjek jobbra-fel átlósan vagy két mezőt kell számoljak, mert 1 jobbra + 1 fel?
Pl 20' mozgással átlósan lépve oda tudok érni A4 goblin elé? (jobbra-fel, jobbra-fel, fel, jobbra-fel)
Pódiumon átmozgás: Ha egyenesen jobbra szeretnék mozogni, akkor a Climb próba sikere esetén egyszerűen megtehetem a teljes mozgásomat?
Illetve az összes mozgós dologhoz: A fegyver előhúzás csak "regular move" esetén kombinálható. Ez azt jelenti, hogy csak egy 20' "séta" kombinálható ezzel, más mozgásos cucc, mint pl az általam említett roham nem?
Plusz egy megjegyzés a többieknek: Értem én, hogy mindenki saját magára figyel, de azt hogy gondoltátok, hogy Guile 2 karddal "távolról fedezzen"? Arról meg ne beszéljünk, hogy magasan a félszerzet a legjobb közelharcos a társaságból, mind támadás, mind sebzés (főleg goblinok ellen) tekintetében.
Értem, hogy fontos a tactics meg minden, de miért akarjátok megmondani, hogy ki milyen mmorpg "skatulyába" illik? Nem az lenne a Pathfinder lényege, hogy ezt az idiótaságot hagyták meg a DnD 4.0, 5.0, stb-nek és tértek vissza a "jáccunk fatasy rpg-t" stílushoz?
Quator ar Zaraquer írta:Azt már most érzem, hogy nekem ugyan az lesz a bajom ezzel a roll20-al, mint régen: Itt is, ott is vannak infók, de mindkét helyen keverednek a szabálymagyarázatok az egyéb töltelék beszélgetésekkel.
Quator ar Zaraquer írta:
Jól emlékszem, hogy a "friendly " résztvevők átengednek magukon? Tehát ők "üres kockának" számítanak mozgás szempontjából?
Quator ar Zaraquer írta:Átlósan is lehet lépni?
Quator ar Zaraquer írta:Vagy egy átlós lépést 2 kockából tudok megtenni?
Quator ar Zaraquer írta:Pl 20' mozgással átlósan lépve oda tudok érni A4 goblin elé? (jobbra-fel, jobbra-fel, fel, jobbra-fel)
Quator ar Zaraquer írta:Pódiumon átmozgás: Ha egyenesen jobbra szeretnék mozogni, akkor a Climb próba sikere esetén egyszerűen megtehetem a teljes mozgásomat?
Quator ar Zaraquer írta:Illetve az összes mozgós dologhoz: A fegyver előhúzás csak "regular move" esetén kombinálható. Ez azt jelenti, hogy csak egy 20' "séta" kombinálható ezzel, más mozgásos cucc, mint pl az általam említett roham nem?
Quator ar Zaraquer írta:Értem, hogy fontos a tactics meg minden, de miért akarjátok megmondani, hogy ki milyen mmorpg "skatulyába" illik? Nem az lenne a Pathfinder lényege, hogy ezt az idiótaságot hagyták meg a DnD 4.0, 5.0, stb-nek és tértek vissza a "jáccunk fatasy rpg-t" stílushoz?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó