Go to footer

Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

Moderátor: Admin


Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.06. 9:18

Coruscant 1313

Történetünk hősei a Coruscant 1313-as szintjén bujkáló számkivetettek és törvényen kívűliek csoportjába tartoznak. A legmagasabb szint A csillogó felhőkarcolók világa alatt meghúzodó, elfeledett „Alvilág” a Birodalom elől menekülő kétes tömegeknek ad otthont, -paradox módon- eltűnni legjobban épp a Császárvárosban lehet. A legfelső tetők több mint egy kilométerrel tornyosulnak a legalsó szint járdái alá. Az alsóbb szinteket soha nem éri a napfény. Azok az utcák olyan messze vannak a szélmozgástól, hogy a levegő megrekedt bennük és saját időjárási rendszerük alakult ki. Az épületek nyirkosak, bűzlő eső mossa oldalaikat, és az épületeket ellepik a gránitcsigák, dúrbetonférgek, árnyékkagylók, és ami a legrosszabb az egykori lakók degenerált leszármazottai. Az itt élő solyómdenevérek jól megülik a meleg légáramlatokat, amíg egy szellőzőventillátor be nem szívja őket, gránitcsigát esznek néha borrat-ot mely két méteresre is, megnő. A déli alvilág sötét, kanyargós sikátoraihoz viszonyítva még Mos Eisley is édenkertnek tűnt. Rosszul megvilágított folyosók, mindent átható bűz, összefirkált, mocskos falak, melyeken moha és mindenféle gomba tenyészik, ismeretlen mutáns élőlények hada. Egyszerűen nincs rá akkora személyzeti és műszaki (drón) kapacitás, hogy az egészet az ellenőrzésük alatt tartsák a rendfenttartók, a néhai bolygófelszíntől a Császári Palota csúcsáig. Különösen most, hogy a Felkelés kivívta első nagyobb győzelmét, nincs rá erőforrás, hogy a Coruscant mélyebben fekvő nyomor-szintjeiben turkáljon a Császár hadigépezete. A bandák bőven megkenik a szektor közigazgatási főnökét hogy az őrjáratok hagyják az üzletet virágozni; szóval tulajdonképpen az élet a 1313-as szinten mindig is ugyanolyan volt függetlenül attól ki a főnök a felhők felett. Persze az túlzás lenne állítani hogy az elhárításnak nincsenek itt, a mocsokban is szemei és fülei, vagy ha NAGYON keresnek valakit ne vetnék be a nehézlovasságot. Tény hogy itt el lehet tűnni de ez jó és rossz értelemben is igaz, közbiztonság annyi van amennyit az ember megteremt magának.
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.09. 14:45

Yarroq

Nyolcórás alvás után ébredsz a lepusztult kis bérleményedben egy habszivacs matracon. A saját felszereléseden kívűl ez minden ami az 1+2 fél szobás lakásban van. Illetve szobánként egy-egy világítótest, és a vizesblokkban egy krómacél wc, és zuhanykabin, hagyományos mechanikus csapteleppel.

Fogalmad sincs hány óra lehet, az utcáról mindig mesterséges szórt fény szűrődik be. Éhes vagy és ürítened is kell. A fölötted lakó valami akció-holomozit néz, mert fojtottan lőporos golyós fegyverek lövedékeinek durrogása hallatszik, feszültségfokozó zene mormogása, humanoid sikoltás, járművek törnek.
Alattad valaki a holo-híradót nézi, pár szófoszlányt elkapasz a birodalmi propaganda adásából, ami híradó címen fut itt.
Egy légisikló túl közel húz el -pontosabban állat módjára kacsázik jobbra-balra kilengve- az ablakod előtt. A keretbe épített szenzorok utolsó pillanatban kapcsolják a repulsor taszítómező generátort. A zárt sikló gondolája helyes koromfoltot éget a biztonsági ablaküvegbe, a relék sikítanak a megterheléstől, egy-kettő széttdurran, égett szag üti meg az orrodat. Valószínű ez még az eredeti üzemeltető építtette az utcafronti homlokzatba, -a felsőbb szinteken ezek természetesen maximális hatásfokkal, kifogástalanul működnek- mely védelmi rendszer hattyúhalálának az imént lehettél tanúja... A következő részeg az ágyadba esik...
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2017.07.11. 19:06

Yarroq

*Újabb szabvány bolygó fordulta veszi kezdetét. Bár nem remél nagy komfortot senki erre felé, azárt azt nem lenne rossz, ha legalább a padlók lennének olyan vastagok, hogy ne kelljen sztereóban hallgatni az ósdi puffogtatós filmet és a híradónak csúfolt agymosást.
Nomeg nem ártana egy valóban védett ablak, amit nem tud betörni merő véletlenségből egy testesebb mynoc, ha véletlen nekirepül.

Mindezek a gondolatok, így a kelés álomittas félkómájában nem töltik el boldogsággal és szeretettel az amúgy is elég morózus hüllőt. Azért némi morgás és pofa csattogtatás után felkászálódok a matracomról és pikkelyes hátsómat vakargatva kicammogok az acél vizesblokkba és szépen sorban elintézem a reggeli rutint. Egyrészt kiürítem az előző nap salakját és fáradt olaját. Másrészt tusolok egy jót. Mármint, ha éppen ebben a napszakban van víz. Nem árt, ha legalább langyos, de a hideg vizet se veszem rossz néven. A lényeg, hogy pikkelyes bőrömet kicsit felfrissíthessem. ... A legtöbb hasonló fajjal szemben, a saurtonok nem száradnak ki, mint a duplanapra kitett bantha-szar. Viszont ettől még eléggé száraz és zörgős tud lenni a szaruréteg, ha sokáig nem kap vizet.

Ezt követően valami kaját keresek, de némi kutakodás és ismételt méltatlankodó morgás után rájövök, hogy tegnap este majszoltam be az utolsó granulátumszeletet és izotópos italt. - Ami a világoszöld pisit is megmagyarázza, jobban belegondolva.
- Így a nap első kalandja, hogy valamit enni kell. Meg bevásárolni néhány nem romlandó dolgot.

Az elhatározást tett követi és felszerelkezve minden ingóságommal, ami nem a "lakás" "tartozéka", elindulok kifelé a lakótömbből. Egyrészt nem lenne tanácsos semmit se otthon hagyni a betörők és kíváncsi szomszédok miatt. Másrészt bármi jól jöhet, ha a személyes biztonságát kell valakinek garantálnia. ... Harmadrészt sokkal kevesebben és kevesebbet akarnak a krokodilemberekkel beszélgetni mindenféle idegenek, ha a szóban forgó krokodilemberen jópár fegyver is helyet talál.

Első uticél a lakótömbökbe ágyazódott kávézó-büfé szerűség, ahol megreggelizhetek. Nomeg egy holonet olvasás sem fog ártani, hátha lesz valami munkaféle...
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2017.07.26. 18:07-kor.
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.12. 13:09

Yarroq


A vízellátással nincs probléma, bár a nyomás lehetne jobb, no meg nem igazán rád méretezték a fülkét, de megoldod. A lift üzemel, ami az utcaszintre visz, az épület utcaszinti előcsarnokában pár szervizdroid villanyszerelési munkát végez az elektromos hálózaton, egy klón-háborús időből itt maradt rohamdroid meg arra vigyáz hogy ne lopják el őket.
Az utcában ahol laksz, több kifőzde is található, az egyiket egy trandoshan üzemelteti. Mivel ők is afféle humanoid hüllők, így inkább őket választod.
Az "Olcsó Zaba" nevű kajálda 3x3-as étkezőjében elég sokan vannak, de némi könyöklés árán életteret csinálsz magadnak a pultnál. A tulajdonos maga szolgál, ki.
-Hello. Te új vagy itt. -állapítja meg. -A nevem Gaarrk. -Mit adhatok?- recsegi.

Neked is, mint afféle reptilán faj tagjának, azért több fogalmad van a trandoshiak érzelemkifejezéséről, mint egy humánnak, arra tippelsz a séf tényleg barátságos próbál lenni.

Menü:

"Besalisk's Bellyful"
Besalisk szakács Dexter Jettster által készített étel. Az étel összetevői: banthahús, hagyma és, tojás amelyeket egy serpenyőben sütnek. Jettster minden nap reggel nagy adagot fogyasztott , mikor az Ord Mantellen küzdött, ahol a Mantellian Savrips ellen. Amikor később megnyitott egy Dex's Diner nevű éttermet a Coruscant bolygó CoCo városrészében, ezt a menüt is az étlapra vitte, és ezt készíti Gaark is.
10 kredit

"Quor'sav-sült steak"
Egy nagyméretű nerf steakből álló étel, amely fűszerezett pom maglisztből készült, amit megpörkölnek. Az étkezés receptje az Uaua bolygóról származott, Quor'sav faj otthonvilágáról. Gaark a fehér szarvasos mártással készíti egy melléktállal, ami gartro tojást tartalmaz, ami ínycsiklandó és finom.
7 kredit

"Giant Amorphous Bantha Breakfast"-Kekszek
Ezek tulajdonképp amőba szerű teremtmények, amit a bantha genetikai anyagával egyesítettek egy húsos pite szerűségben. 3 kredit/pite

A holohírekért 3 kreditet fizetsz, (elektronikus, szintetikus papír, wifi jellel kapcsolódik a halózatra hírekért, csak olvasni lehert) de semmi olyan munkalehetőséget nem találsz, amit esélyed lenne megszerezni. Ami van az meg túl alantas. Tiszta időpocséklás az aprót szemezgetni, ezt a "bullsihtet" akkor is megkapod, ha csak otthon fekszel és hallgatod a felső szomszédot mikor tévét néz. //OFF: Informális úton azokról az infókról van tudomásod amit a topicban írtam, de több részletet nem tudsz; a holo-hírekből legalábbis semmit nem. De amiket ott írtam, arról mindről van tudomásod, azon a szinten ahogy ott írva van.//
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2017.07.16. 11:52

Yarroq

*Az utcaszintre érve egy pillanatra feldereng bennem, hogy szólni kéne a karbantartó droidoknak, hogy javítsák meg az antigravitációs védőmezőt, de végül inkább nem bonyolódom bele alkudozásba és magyarázkodásba három bádogemberrel.

Az étkezdék közül hamar sikerül választani. Ennek oka a célratörő és minden igényt kielégítő névválasztás: Olcsó Zaba. Pont erre van most szükségem, hogy olcsón telezabálhassam magam és legalább ennyivel vidámabban indulhasson a reggel. Ezért belépés után rögtön belevetem magam a hétköznapok harcainak egyikébe, és elnyomakszom a pultig. Az enyves kezű - főként a kisméretű - lényekre jobban igyekszem figyelni, mint azokra, akik elég nagyok ahhoz, hogy beléjük ütközzek. Hiszen a pénzemet és tárgyaimat jobban féltem, mint saját magamat. 8)
A pulthoz telepedve igyekszem hasonlóan barátságosan felelni a tulajnak, bár a krokodilokon se túl feltűnő, hogy mikor igyekeznek barátságos arcot vágni, de hüllő a hüllőt csak megérti.*


- Üdv Gaarrk. Igen, nemrég költöztem be a környékre. A nevem Yarroq. - lélegzetvételnyi szünetet tartok, amíg gyorsan átfutom az étlapot - Egy Quor'sav-sült steaket és desszertnek egy Giant Amorphous Bantha Breakfast Kekszet kérek. Meg átfutnám a holohíreket reggeli közben.

*Amíg a reggelim elkészül átlapozom az aktuális híreket és megnézem az aprót, meg a hatósági híreket is. Bár nem számítottam túl sok jóra, de azért elég bosszantó, hogy ennyire elnyomnak mindent a propagandával. ... Régen legalább a körözvényeket lehetett lapozgatni a vérdíjak végett. Most meg már ezt is "bízd csak a Birodalomra" szósszal kenik el. Birodalmi fejvadászok, meg békeőrök. ... Még ezt a nagyjából legális kereseti forrást is kisajátítják, pedig az agresszívabb, ragadozó fajok képviselőinek ez tökéletes megélhetési lehetőségük volt. :mad:

A gondolatmenetet szerencsére megszakítja a kész ételek érkezése és a holohíreket hátrahagyva jóízűen bereggelizem. Közben pedig átgondolom, hogy milyen lehetőségeim vannak még a környéken?!?

Hallottam, hogy a Fekete Nap berkeiben is vannak azért a rosszak mellett mégrosszabbak. Ilyen például ez a Bilkó főtörzs, akit már a saját szomszédai is holtan akarnak látni. ... Viszont épp csak most költöztem be. Talán nem kellene azzal kezdeni, hogy rögtön kinyírom a főbérlő képviselőjét. Nomeg nekem még nem volt dolgom Bilkóval, így ezt inkább tegyük talonba egyelőre.

A másik - annyira nem is meglepő - hír, hogy hajléktalanok tömegei tűnnek el és állítólag szervkereskedők osztják szét a részeiket annak, aki a legtöbbet fizeti értük. Ez már sokkal inkább dühítő és morálisan is egyértelmű lenne a megoldás. ... Viszont ebben nincs pénz, csupán az egyetemes "Jó" érdek. Ezt is tegyük talonba.

Akkor még ott van a szóbeszéd, hogy felkelő ügynököt fogott a Fekete Nap és most igyekszik túladni rajta. Itt is tudnék mit tenni. Sőt az se kérdéses, hogy mindegy kinek is kell jobban az ügynök, a lényeg számomra, hogy ne a Birodalom kaparintsa meg. ... Apró elégtétel lenne talán. Ráadásul pénz is van benne, ez biztos. ... Viszont eléggé szövevényes és árulással teli ügynek ígérkezik. Azt meg a magam fajta nem szeresse. ... Azért erről többet is meg kell tudnom.

Gondolkodjunk, mi is van még?! ... Igen, eszembe jutott. Valami miatt nagyon keresik a gránit-csigákat, pontosabban a kapitális példányokat, amelyek legalább 50 kilót nyomnak. Ez alacsony kockázat, kevés pénzért. Viszont senkinek nem lépek vele a tyúkszemére. ... Kivéve, ha már a gránit-csigáknak is van külön védelmező aktivista rajongótáboruk, akik minden áron meg akarják őket őrizni "természetes élőhelyükön". ... Mármint a plasztacél és beton alsóvárosok falain?! 8)


- Te, Gaarrk, meg tudod nekem mondani, hogy mekkora is egy ötven kilós gránit-csiga? Mármint úgy hosszra, meg átmérőre, vagy miben mérik ezeket?

*A trandoshan válaszára csak hümmögök és közben már az utolsó, talán legígéretesebb lehetőséget is átgondolom. Valami suhanós banda riogatja a környék lakóit. Ez épp engem is érint, miután a mai nap első eseménye az volt, hogy egy ilyen száguldó barom majdnem rám parkolt, miközben a matracomon feküdtem a hálókamrában. Ráadásul jó pénzt kínálnak a járműpark vagy a bandatagok... vagy mindkettő leamortizálásáért. ... Arról nem is beszélve, hogy ha sikerül úgy elintézni a banda egy részét, hogy ebbe ne pusztuljanak bele a járműveik, akkor a suhanókat, robogókat, siklókat el lehetne adni még egy kis mellékesért. ... Ha nem ezen akarok nagyot szakítani - mivel a beszerzési ár mondhatni tényleg nulla lenne - biztosan sikerülnek párszáz kreditért eladni a járgányok darabját.

Meg is született a haditerv a munkavállalással kapcsolatban: Megkeresem - ha tudom - a suhanós banda vesztét kívánók közvetítőjét. Ha pedig véletlenül a bandára vadászás közben találkozok elrabolt felkelő ügynökkel vagy 50 kiló feletti gránit-csigával, akkor azokat is begyűjtöm.

Elégedetten állok fel a pult mellől. Némi fejszámolás és borravaló latolgatás után úgy döntök, hogy 20 kreditet adok Gaarrknak. Bár az 50%-os borravaló nem szokásos, de szeretném, ha a jövőben is jó szívvel fogadnának az Olcsó Zabában.*
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2017.07.26. 18:07-kor.
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.16. 14:08

Yarroq

Gaarrk jó főz. Jól laktál és jól is érzed magad. A következő 4 óra hosszában +1 járul minden szakértelemdobásodhoz.

***


- Hát...nagyjából mint egy óriásira tömött hengeres zsák. -mondja elgondolkodva.- Kilóra vesz át a Black Sun, amennyire tudom. -mondja a séf. - Minimum 50 kg-os példány kell nekik, darabjáért 500 kreditet fizetnek. Lejebb kell menjél, azokba a Pusztulatokba, ahol már áram sincs. A fémhulladékokon él, azokat oldja fel és fogyasztja a savas nyálkájával. Vigyázz vele, ha veszélyben érzi magát spricceli ezt a savat. Láttam már pár ilyen lényt amit itt hoztak-vittek. Macerás szállítani, mikor lekábítják, a pórusait záró izmok elernyednek és olyankor orrán-száján folyik belőle a savas trutymó. Szerezz vegyvédelmi ruhát ha begyűjteni mész.

****


Ismered a kontaktot. Egy Doc Tallav nevű orgazda az, a 1313 Feketepiacán van standja. Elég messzi van. Gyalog és liftekkel (és mozgójárdán, ahol még működik), több mint egy óra kutyagolás. Hivatásos taxit szerezni a 1313-ban esélytelen, egyik se jön ide éhen halni....kis extra kiszállási díjért bizonyára azért eljönnének érted, (kommunikátorról hívható a diszpécserközpontjuk. Bár kérdéses hogy ismeretlen kuncsaftért "blinkre" küldenke-e ide air-speeder-t)- hacsak nem egyezel meg személyesen valaki civillel hogy vigyen el a suhanóján.

***


-Ennyire jó volt a kaja? - kérdi Gaark elhűlve a nyagy borravaló láttán. -Térj be máskor is, öreg harcos! -köszön el.
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.16. 17:08

Jeran Morituri
*

A Black Sun banda által ural 1313 szinten élsz, egy patkánylyukban. /OFF: Pontosan ugyanolyanok a lakhatási körülményeid, mint Yarroc-nak, ugyanabban a házban laktok, mindketten./
150 kreditet fizetsz egy 1+2 félszobás bérleményért, egy db matrac van, szobánként egy világítótest, vizesblokk, wc.
Az emelet viszonylag közel van az utcaszinthez, ahol élsz. Bár ez elég relatív mit nevezünk "utcaszintnek mert a ti utcátok szinje alatt is bőven vannak még utcák...egyik rémisztőbb lepratelep mint a másik, nem mintha a 1313 olyan szívderítő lenne.
**

Nyolc órás alvásciklusod után ébredsz. Természetesen nem páncélban alszol. Csípős izzadságszagod van, és éhes is vagy.

/OFF: A szobád látványra kb. ugyanaz mint amit a Yarrocnak írt reagba is linkeltem./
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.07.16. 19:34

Jeran

Újabb nap ezen a szeméttelepen... - állapítom meg, mikor felülök az ágyam szélére. Álmosan körbe tekintek, de látom, hogy minden úgy van, ahogy hagytam... Büdös van és éhes is vagyok, nincs mese, el kell kezdenem ezt a napos is. Megtörlöm az épp szememet, hogy ne legyen csipás. Elvégzem a reggeli tornát, hogy esetlegesen később ne húzódjon meg semmim. Ezután bemegyek a fürdő helységbe és megtisztálkodom. A vízben állva vagy tíz percet azon gondolkodom, mit is kéne tennem ma... Egyenlőre azon a twi'lek lányon jár az eszem, hogy milyen pórul is járt... A tisztálkodás végeztével, felöltözöm, magamra öltöm minden cuccom, nem hagyok itt semmi fontosat és értékeset. Páncélt és fegyvert is viszek magammal és megindulok a Hyperion bárba, össze kötjük a kellemest a hasznossal. Hátha megtudok valami információt és még enni is tudok. Útközben betérek valami elektronikai üzletbe is ahol valami kisebb hordozható számítógépet tudok venni, vagy esetleg valami droidot is, aki sok mindent megkönnyebbítene a jövőre nézve, a dolgok utána járásában.
Avatar
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter
 
Hozzászólás: 684
Csatlakozott: 2008.06.02. 12:26
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.17. 4:40

Jeran Morituri

/OFF: Con Gosep, nyugodtan, vásároljál és írd fel a karakterlapodra amit még szeretnél változtatni, nincs nálam időzár, hogy jaj mostmár nem lehet. A vásárolgatós részt most külön nem fogjuk lejátszani, mert még a karakteralkotás részének tekintem./
*

Elintézed a reggeli tiszálkodást és tornát. Éberebbé és sokkal összeszedettebbé válsz. A következő 1 óra hosszában +1 jár minden érzékelés alapú dobásodhoz.
**

Összeszeded a gondolataidat, hogy mit is tudsz a meggyilkolt twilek lány tragédiájáról.
/OFF: Alvilág ismerete képzettségpróba dobást kérek a dobósba./
***

A Hyperion bár a 1313 túlsó részén van, legalább 3-4 kilométerre. 2 órát is eltarthat mire odaérsz. Gyalog tervezed megközelíteni?
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.07.17. 15:00

Jeran


Hyperion fele egész végig a gondolataim a Twi'elek lány történetén jár... Viszont, mivel elég messze van és én meg elég éhes, lehet egyszerűbb lenne egy taxit kifogni, vagy valamilyen fuvart szerezni. Nem is teketóriázok tovább, így is teszek. Le is intem az első arra járó taxit és megkérem, hogy vigyen el a fent nevezett bárig.
Avatar
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter
 
Hozzászólás: 684
Csatlakozott: 2008.06.02. 12:26
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.17. 16:26

Jeran Morituri
*

Őszintén bevallva magadnak fogalmad sincs a twilek menyasszony gyilkosság alvilági hátteréről, saját kútfőből semmid sincs amin elindulhatnál. Muszáj lesz elmenni a Hyperionba és meggyőzni ezt a galuf-ot, hogy te vagy a megfelelő ember a feladatra.
Mivel itt születtél, pontosan tudod hogy a taxitársaságok nem dugják be az orrukat a 1313-ba, ha nem vagy régi kuncsaftjuk esélyed sincs hogy ide taxit küldjenek. Egyrészt nem fizetik a Black Sunnak a sápot, márészt a 1313 nem az a hely ahová a fizetőképes utas taxival akar lemenni fentről...
Ellenben vannak civil ismerőseid, akik némi kreditért cserébe elvisznek. (10 kredit)

**

Megérkezel a Hyperion elé ami egy egész pofás kulturált hely.

A beléptetésnél egy elegánsan öltözött(!) testpáncél nélküli, "Security" jelzést viselő látszólag fegyvertelen ember fogad.

-Üdvözöljük a Hyperionban. Ha nem tévedek frontszolgálatra indul. -mondja a felszerelésedre pillantva. -Ha mutat egy Birodalmi Gyalogság Azonosítót 50%-os engedménnyel veheti az italt. -mondja várakozásteljesen. ....Ha megkérhetném azt a sugárkarabélyt adja le nekem. Az oldalfegyvert beviheti.

Nem tudod hogy tudatosan néz-e rohamosztagosnak, de egyértelmű jelzés, hogy kissé túl vagy fegyverkezve egy civil bárlátogatáshoz, mivel az összes cuccod rajtad van és tényleg úgy nézel ki mint aki háborúba megy.
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2017.07.17. 17:22

Jeran


Remélem sikerül meggyőznöm Galuf-ot, hogy én vagyok a legjobb... Kiszállva a járműből kifizetve a fuvart elindulok a Bar bejárata felé. Hirtelen a biztonsági ember térít magamhoz, hogy mlért is vagyok én teljes harci felszerelésbe... Úgy néz ki még nem tértem magamhoz, a tegnap este óta. De legalább hatásos belépő lesz Galufnál csak ne süljön el balul, mert akkor se jutalom, se semmi maximum a fejemre kisebb vérdíj ha valami hülyeséget csinálok. A biztonsági őrnek természetesen leadom a karabélyt. De nem igen fűzök kommentárt a monológjához. Bemegyek és rendelek is valami kaját magamnak meg valamit, amitől felébredhetek. Majd ezen dolgok befejeztével érdeklődőm Galufnál.
Avatar
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter
 
Hozzászólás: 684
Csatlakozott: 2008.06.02. 12:26
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.18. 5:20

Tendra Sunspot

A fejvadász ismerősöd szerezte neked ezt a "csodálatos" lakást a 1313 egyik lakótömbjében.
A berendezés spártaian egyszerű, merthogy az nincs, azt a habszivacs matracot leszámítva, amin meghatározhatatlan eredetű foltok éktelenkednek, meghatározhatatlan eredetű fajoktól.
Tisztálkodni, wécére menni legalább lehet, ezek a dolgok rendben vanak, bár a zuhanykabinra is ráférne egy súrolás.
Nem alszol túl jól. Gyakori hogy azt álmodod, hogy a Scarifon vagy, fegyvertelen vagy, rohansz a sziklák között és rád vadásznak a saját katonatársaid, nevetgélve. Verejtékben úszva ébredsz.
A légijármű forgalom megnövekedett zajárát álmodban sugárvetők hangjának vélted. Szórt mesterséges fégy árad be az ablakon, egy lebegő reklámkivetító neonfényei -üditőitalt rekláémoz- rajzolnak rád színes mintákat. A 14.-ről nézve megállapítod hogy nappali ciklus lehet, mert sokan vannak az utcákon.
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Azekien » 2017.07.18. 8:16

Tendra Sunspot

Remekül indul a nap. Kómás arcal bemegyek a fürdőbe megmosom az arcom. A füdést most még kihagyom. Majd felkapok valami ruhát pisztoly oldalovbe irány egy bolt ez igy nem mehet. A datapadon megnézem a legközelebbi bolt helyét ahol lehet kapni valami tisztító szereket.

Amint ezek megvannak irány haza. A fürdő-t/wc-t/konyhát valamint az összes megmaradt helységet szép alaposan kitakarítani már amennyire ez kb 3 órába belefér merthát az ember nem csak a takarításnak él. Jó dolog ez mert amíg csinálod a dolgod elgondolkodhatsz mit csinálsz ha legközelebb találkozol egy-két rohamosztagossal vagy tisztel. Pédául csak lábon lövöd majd még egyszer de a másikat utána elveszed a látását és végül ott hagyod meghalni.

Amíng végeztem a takarítással jutalomként megfürdők, majd elindulok a Hyperion bárba. Fürdés után felöltözök felveszem a páncél egy részét(testre/lábakra/valamint a ball karra) hisz így menőbb. Sisakot felveszem de csak mivel speed-errel megyek. ha rajtam múlna inkább kidobnám a francba de egy fejreesésnél jól jöhet még. Kard derékra keresztbe. Pisztolyt valahova elrejtem jól jön az még. Valamint a hátamra veszem a karabélyt. Bár tény hogy ez nem az enyém de nem rossz. Talán van még rajta modósítani időm. Megpróbálom leszerelni róla a távcsővet hisz a nyilt irányzék jobban megfelel a stílsomnak. Mindkettő kulacsot magammal viszem valamint egy medpacot és egy töltett sosem árthat meg ha nálam van. Magammal viszem az ex birodalmi kártáymat talán még kihúzhat a csávából.

Miútán leérkezem előkeritem a speeder-em. Remélem még megvan hisz csak tegnap vettem igaz elkérték az árát 2500 kreditett, de legalább teletankolva kaptam. Felszállokra felveszem a sisakomat, beindítom a speedert. Majd szép lassan elindulok, vezettem már ilyet de az nyilt terepen volt. Ez meghát város. Szóval csak nyugodtan lassan nem sietek asszem. Irány a Hyperion bár, kell valami meló.
Azekien
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 170
Csatlakozott: 2017.07.14. 7:03


Re: Coruscant 1313 - A Lázadás Kora (mese-topic)

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2017.07.18. 12:02

Jeran Morituri

A Hyperionban kizárólag nassolnivalót, kisebb, gyárilag csomagolt édességeket tartanak a bárpultnál, normális étkezésre való kaja nem nagyon van. Alkoholmentesből kapsz egy csésze "caf"-ot, ami a kávé itteni megfelelőpje.

A csoki 2 kredit, a caf 5.

Mikor a tulajdonosnak előadod, kicsoda-micsoda vagy és miért jöttél, tűnődve végigmér majd így szól:


(Galuf Fengrys, a Hyperion tulajdonosa)

- Nézze. Én elhiszem hogy jó abban amit csinál, de végül is mindannyian ezt mondjuk ha a szakmánkról kérdeznek minket, nem igaz? Ez egy mocskos ügy, amiben érintve van a Black Sun nyakig. Ha belevág, velük akaszt tengelyt.

- A megbízóim igazi bosszút akarnak, látni, azt hogy a gyilkos vagy gyilkosok szenvednek. Van hozzá gyomra?

-Őszintén szólva fogalmam sincs ki maga és mire képes. Ha tényleg komolyan gondolja az ügyet,...nos, le szeretném tesztelni hogy nem csak egy hétvégi nehézfiú, aki a feketepiacon vett fegyvert, és páncélt pár ezer kreditért.
Avatar
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4309
Csatlakozott: 2006.12.26. 22:59
Tartózkodási hely: Debrecen

Következő

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Castor Starwars mókája

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó