• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

ED kaland: A travar-i kovács esete

Az ED világán játszódó kalandok.

Moderátor: Admin

Téma lezárva
109 hozzászólás • Oldal: 6 / 8 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8

Re: ED kaland: A travar-i kovács esete

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.14. 15:10

Mindenki

Sora a fejét ingatja.

-Hát megpróbálhatjuk, de nem hiszem hogy én jó vagyok áldozatnak, mivel a Remete-dombi mamutfenyő tetejére van ácsolva a házikóm, így alig hiszem hogy olyan nagyon tartanom kellene tőle, hogy ezek a földigiliszták az éjjel, lopva rám akarnák törni az ajtót...csúnya pofára esés lenne a vége. Ennyire Radha sem hülye.

Lassan elfogyasztjátok az ebédetek és jóllaktok. A kertvendéglő tágas, az asztalok úgy vannak elhelyezve, hogy a vendégek beszélgetése ne zavarhassa egymást. Sok ismeretlen utazó eszik itt zömmel törpe fajúak.

A felszolgáló fiú elviszi a mosatlan edényeket és Badr kifizeti a rendelést.
Miután végzett, Sora és Badr várakozásteljesen tekinget rátok, hogy most mi lesz.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2011.06.15. 10:50

Magabiztosan kihúzom magam.
-Szerintem én jobb leszek áldozatnak akkor. Csak a kivitelezést kell még megbeszélni.
Akkor megyünk vissza a műhelyhez vagy mire várunk? Radha biztos küld pár verőlegényt nem? Azt nem hagynám ki.
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 195
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.15. 12:20

Mindenki

-Ez a beszéd kislány! -lelkesül fel a troll is- Ebben a nőben egy harcos lelke van! Én is úgy számítom hogy az a cakkos fülű eddigre elsírta mi történt és lesz valami...-áll fel Badr is.

-No persze...a piacot úzba kell ejtenem. Egy átmeneti fegyver kell, míg Ajeet dolgozik a lándzsámon.

-Megyek én is akkor! -Már nagyon szeretnék visszavágni Radhának! -cincogja a szélszerzet.

-Sőt, előremehetnék felderítem felülről a környező utcákat, én biztos kiszúrom ha valami cselre készülnének, anélkül hogy ők észrevennének!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antarys » 2011.06.16. 9:08

-Rendben induljunk, de előtte nekem is a piacra kéne mennem, hogy megvehessem Badr fegyveréhez való anyagokat. Aztán a műhelyben neki is állok a javításnak. Talán a kopácsolás hangja odavonzza Radha embereit is.

Mondom, majd felállok én is az asztaltól.
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." - Weöres Sándor
Antarys
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 161
ZK Karakter: Dralt D'Mon - A Halál Völgye (ÚTK)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2011.06.16. 13:40

-Rendben. Legalább megismerem a várost- egyezek bele a sétába.
Majd menet közben Sorához fordulok.
-Te itt laksz ugye? Akkor mesélnél nekem a városról kicsit? Például hol találok Astensarnak szentelt helyet?
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.16. 13:59

Mindenki

Átsétáltok a piacra.
Travar piactere egy zikkuratokkal körülhatárolt téglalap alakú tér. Badr kantárszáron vezeti ide a hátasát.
Szép nagy bazársorok, kőből emelt üzletek sorakoznak itt, ahogy látjátok igencsak ritka árucikkekhez is hozzá lehet itt jutni. A piac akár több nap nézelődést is megér, de Sora ismeri a helyet és elvezeti Badrt a legközelebbi fegyverkereskedőhöz. Badr rendesen elvan a fegyvermustrával, egy fél órán át is mazsolázik, végül kiválaszt egy nagy nyeles "hólócsőrre" emlékeztető fegyvert, megsuhintatja és próbálgatja a súlyelosztását.

A piactéren vándor színi társulat adja elő egy a Csapás előtt élt Faustino nevű harcos küzdelmét egy Rémmel, amit sokan kedvtelve néznek. A színházosok nem használnak mágiát, hanem nagy, stilizált, és rudakra erősített babákkal -amikbe belebújnak a mozgatóik- játsszák el a történetet, és nagyon szórakoztató módon teszik ezt, látszik, hogy főleg gyerekközönségnek készült produkció, de az őket kísérő felnőttek is mosolyogva nézik az óriásbábosokat.

Sora elfárad a röpködésben, és Ajeet vállára kérezkedik, amíg a troll kijátssza magát a fegyverekkel.

Közben Wynnának is válaszol a kérdéseire:
-Mondhatjuk így is. Igazából nem a városban lakom. A városfalon kívűl van egy magányos domb ahová nőtt egy égretörő mamutfenyő. Ott ácsoltattam magamnak egy kis kunyhót a legfelső lombkoronában. Csodálatos ott élni, olyan érzés mintha a világ tetején élnél ahonnét belátni az egészet...

-Astendar kegyhely? ...Ööö...van, de...azt tudod ugye, hogy gyakorlatilag...az érzéki örömeiket mennek kiélni oda az áldozni vágyók...mosolyog Sora.

-Csak nem férfi ölelésére vágysz? Szerintem téged ingyen is bevállal egy-egy csinosabb kvesztor. -mosolyog Sora.

-Vagy te amolyan művészlélek vagy? Azt hiszem muzsikálni is szoktak ott...de az ilyen együtt zenélések vége is mindig valami ordenáré nagy tömeges szeretkezésekbe szokott torkollni... legalábbis azok amelyeket én a kegyhelyen láttam. -kuncog Sora.

-Elvezethetlek oda, az ilyen karcsú elfeket ott a tenyerükön hordozzák...
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2011.06.16. 16:24

A vásár csak némileg köti le a figyelmem bár a színi előadás előtt lecövekelek és iszom magamba az élményt.
A végén meg kell tudnom kik játszottak...

De persze van idő Sorával is beszélgetni.
Némi izgatott kifejezés mellett pír megjelenik az arcomon amikor az együtt dalolásról beszél. Csillogó szemmel halvány mosollyal válaszolok,
-Igen, tudom milyenek az Astandarnak szentelt rituálék. De úgy érzem ideje megint áldoznom neki a testi lelki békém érdekében. Dalolni, táncolni, inni kicsit és ahogy mondtad egy ordenáré hatalmas szeretkezésben részt venni. Ha láttad magad is tudod, az után mindenki olyan boldog és békés. És a szerelem ilyen nyers kifejezése annyira ispiráló! Sok dal születik előtte és utána is.
Majd rámosolygok.
-Ha láttad biztos tudod milyen. Csak nem te is Astendar híve vagy?
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antarys » 2011.06.17. 9:12

A vásáron a szokott helyemre megyek, ahol alapanyagokat szoktam vásárolni. Köszöntöm a tulajt, majd elmondom mihez, mennyi anyagra lenne most szükségem. És kifizetem az árát. Tudom, hogy az eladónál jó minőségű anyagok vannak és eddig még sose vert át, sőt talán még kedvezményt is adott már annyit vásároltam nála. Miután fizettem, megköszönöm. Ez nem tart addig, mint amennyit Badr szöszmötöl szerintem. Utána még nézelődöm, van-e valami újdonság.
Antarys
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.17. 13:56

Ajeet

Az nyers érceket az állatvásár mellett árulja egy öreg törp. Megveszed a szükséges mennyiséget, ami 30 ezüstbe kerül.

-Mi újság Ajeet? -kérdi az öreg, akit Logan-nak hívnak.

-Hallottam hírét hogy Radha szemétkedik az utcában élőkkel. Örömmel látom hogy visszatért a bátorságuk és csak akad megrendelőd.

Wynna

-Nem, nem...kacagja Sora...-ezeket a...hm..áldozásokat azért faj szerint válogatják...legalábbis nagyjából...Mi érthető okokból csak a párunkkal járunk ilyen helyekre, de a szélszerzetek között is van aki követi Astendart...én a magam részéről jobban kedvelem Lochostot, mert megvetem és elborzaszt a rabszolgaság minden formája.

-De nem úgy volt, hogy együtt megyünk vissza Ajeet műhelyéhez? Tekergeti a fejét a pici lány.
-Ha te most elmész jól érezni magad, aligha kerülsz elő estig, vagy még tovább, aztán csak hárman fogunk szembenézni Radha sleppjével, akikkel az összetűzés, a jelek szerint megtörténhet, a mai nap estig.

-Elvezethetlek a szentélyhez, de utána én rögtön visszajövök, nem akarom egyedül hagyni a kőembert; és nem akarom hogy Radha bandája tovább garázdálkodjon.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2011.06.17. 14:02

-Dehogy-rázom meg a fejem- Én se most azonnalra gondoltam. Azért vagyok itt hogy segítsek Ajeetnak. Persze hogy veletek megyek. Úgy gondoltam utána.
Majd mosollyal kérdezgetem.
-Van kedvesed? És rendes legényke?
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.18. 7:42

Wynna
-Volt. -von vállat Sora. -De elváltunk, másfelé vitt az utunk. Ő nyugat felé ment az álmait kergetni, én délre tanulni. Most független vagyok,de ez jó is most így lefoglalnak a tanulmányok Armidánál, no meg a saját kutatásaim. Ha meg ölelésre vágynék, hidd el arra mindig találok, valami fess legényt a városban, -persze fajtámbélit- van is vagy két bejáratott fickóm. -mosolyog
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kyarra » 2011.06.19. 7:30

Vidáman felnevetek.
-Hát ln is reménykedem hogy találok majd olyat akivel kellemesen el tudok tölteni pár órát.
Aztán komoly arcot vágok.
-Szeinted Mi van Ajeettal és Badr-ral? Megvették amit kell?
Kyarra
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.19. 8:40

Wynna

A kis szélszerzetlány ismét felhúzza a vállait.

-Badr gondolom a fegyverek között örömködik, Ajeet meg mintha elment volna a javításhoz alapanyagokat beszerezni. -felel

Közben az óriásbábos előadás jókora taps kíséretében véget ér, és az egyik színész körbekalapozza az ott állókat a filléres honoráriumért.

Badrral hamarosan összetalálkoztok, jön veletek szembe vadonatúj hollócsőr fegyverével játszva, elégedetten vigyorogva.

-Na, ezzel megvolnánk. -mondja- Menjünk keressük meg Ajeetet, most már jöhet Radhának akárhány fattya... -ütögeti meg a tenyerében a nyelet.

Ajeetet az állatvásár mellet találjátok, ahol egy öreg törp bányásszal alkud egy darab ércre, az üzlet után pedig beszéde elegyednek.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antarys » 2011.06.19. 10:15

-Ó Logan, ne tudd meg mit művel ez a Radha, de majd most remélem elmegy a kedve a terrorizálástól. Felelem talányosan.

-Igen, képzeld van újra munkám, úgyhogy ha valakinek kell valami: újra megnyitottam. <Terjesszük a hírt, hogy újra dolgozom.>

Kifizetem a 30ezüstöt és megköszönöm az ércet, majd elköszönök.
-Remélem most már gyakrabban fogunk találkozni. Viszlát!
Antarys
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.06.19. 13:07

Ajeet

-Aham. -dünnyögi az öreg Logan.
-De csak óvatosan. Egy órája itt volt Spyro, az egyik karaván vezetője és arról panaszkodott, hogy Radha elhappolt előle egy csapat ork zsoldost a Kék Nágában, valami azonnal, egy napos munkára...

-Mégis milyen zsoldosmunka az amelyik egy napig tart, mondd?

-Vigyázz magadra Ajeet...Radha újabban meg van veszve, állítólag nem mennek valami jól a dolgai. -köszön el tőled az érckereskedő.

Végeztetek a bevásárlással, Badr az új fegyverrel, Ajeet az anyaggal.

-Rendben. -nyugtázza Badr, mikor újra összegyűltök. -Akkor hogy megyünk vissza, így mindannyian egy brancsban, vagy külön-külön szivárgunk?

-Ahhoz hogy használni tudjam Brünhildát, nekem kell egy hosszabb kifutó egy lovasrohamhoz. Nem biztos hogy az a taktikus, ha egyszerre összetapadva megyünk. -javasolja a troll.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
109 hozzászólás • Oldal: 6 / 8 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza: ED Kalandok