Kyarra írta:Még mindig nem tudom hogy kell kezdemény dobni
Mindig az Ügyességhez tartozó fokozat kockájával, amihez neked most-4 fokozat járul.
Moderátor: Admin
Kyarra írta:Még mindig nem tudom hogy kell kezdemény dobni

Kyarra írta:Mert csak egy ellen lehet egy körben.

Akire négy vagy több ellenfél támad, az minden cselekedetére -2 fokozat büntetést kap. Akire hárman támadnak az -1-et, két ellenfélnél nincs levonás.

Castor de Vinter írta:Kyarra!
Mivel nagyon úgy néz ki hogy a karakteredet itt most meg fogják ölni, kilátástalan, kétségbeejtő helyzetben van, engedélyezem hogy a harci dobásaidhoz karmát használj, (elméletileg csak ott lehetne ahol a diszciplinádnak ez engedve van) bármennyi karmát elkölthetsz bármelyik dobásodra, amíg van pontod, de egy körben csak egyszer használhatod.

Kyarra írta:Zsombi
Lehetnél kicsit belátóbb. Szerintem ez eléggé tesztfázisa a mesélésnek főleg hogy egyedül te vagy itt aki nagy szabálytudó. De főképp hogy Castor a mesélő.
Neki is ki kell tapasztalnia milyen a világ a rendszer. Ehhez pedig szerintem rugalmasabbnak kell lenni amíg bele nem szokunk, aztán lehet mondani finoman a másiknak hogy mi nem jó. De ehhez azért kell egy beleszokás.
És most nem magamat védem (csak mert általában ezzel vagyok meggyanúsítva) (és főleg hogy eddig mindenbe beleszóltál semmi se volt igazán jó neked
nemcsak én, te is lehetetlenül nehéz eset vagy)
De arra kíváncsi lennék te mit csináltál volna a km helyében? Főleg hogy nem is a te karakterednek számított az ilyesfajta engedmény...
Tényleg érdekel minden megoldás, ami szerinted szabályszerű, de még életben tartja a karakterem, hogy nehogymár így első csatában első körösként elbukjon. Mert Lehet hogy nem lesz kedvem több Ed kalandhoz az után.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó