Kyarra!
Sebzésdobás is kéne.
Moderátor: Admin
Castor de Vinter írta:Zsombi!
Tudomásul vettem.
Elképzelhető hogy lesznek.
KM-ként jogom van alakítani a szabályokon, és döntést hozni a játékmenetet illetően, ha úgy érzem be kell avatkozzam; jelen esetben azért, hogy egy hirtelen karakterhalált elkerüljek.
A te karakteredért is megtenném hasonló esetben az utolsó esély nyújtását.
Megértem, ha ez neked nem tetszik, de ehhez joga van a KM-nek. Ha nem tudsz ezzel a tudattal játszani, sajnálom.
Castor de Vinter írta:Kyarra!
Sebzésdobás is kéne.
Castor de Vinter írta:Oké, akkor ezt figyelembe véve, visszavontam a művészi képzettségek célszám csökkentő szabályát, -mint általam bevezetett módosítást- félek valami olyan jönne ki belőle, hogy összeomlik a világ, vagy valami paródia...
Vagy, ne adj isten Kyarra szemét kezdi el szúrni, mint most a tiédet ez, aztán nagy összeveszés, sértődés stb.
Kyarra írta:De lehet mindezt szerintem finomabban is.
Na mindegy.
Futni nem tudtam, mert már az első körben leütöttek.
Próbálok, az a táblázat jó, nekem is megvan, mostanában én is forgatom.
De nem azzal van bajom, hogy Kyarrának tetted, nem azért "szúrja a szemem" hanem azért, mert egyáltalán ilyen eszedbe jutott.
Antarys írta:Kyarra írta:De lehet mindezt szerintem finomabban is.
Na mindegy.
Futni nem tudtam, mert már az első körben leütöttek.
Próbálok, az a táblázat jó, nekem is megvan, mostanában én is forgatom.
1. kör, bekapod a sebet, elesel k* sz@rul érzed magad. 2. kör felállsz és elfutsz ennyi. A dalnok diszciplína egyébként sem harc-orientált, inkább a szociális harcos, a "csendes" cselszövő, "álruhában" ténykedő csapatot buzdító, taktikus. A történet farigcsáló és a csapat legendáját megéneklő személy. Legalábbis ha megnézed a képességeit, amiket kap ill. hogy azok közül mi neki a fontos. (A fontos, az a diszciplína képességek, azokba karmát is tehet.)
Kyarra írta:Köszönöm hogy kioktatsz hogy kezeljem a karimat. Kioktatás mert nincs szükségem rá hogy elmondd és közöd sincs hozzá én mit teszek a karimmal.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó