Go to footer

Seprűnyél fogadó

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: Toren » 2013.11.17. 22:23

Morgaan R’Khad vagyok, a Farkas Fia!
Apám a Kán embere volt, szavára ezrek rohantak üvöltve akár a biztos halálba is!
Nekem kellett példát mutatnom, és elsőnek lenni az ifjak között. Dárdát vetni, harcolni, zsákmányt ejteni. Súlyos teher lehet másoknak, de én élvezem, a fiatal mén akkor boldog, ha dobogva vágtathat fel a dombra.
Anyám a népem első harcosának szült, és nekem azzá kell válnom.
Magam vagyok a vadászó puma, a nyargaló szarvas, és a támadó borz. Bármikor értem jöhet a halál, de ha igaz harcos kezétől ér, a hősök mellett állhatok atyám oldalán. Addig élvezem az életet, zabálok, vedelek, harcosokkal tusázok.
Bár népem leányai szívesen fonták volna tincseiket az enyémbe, a felkészülés kemény áldozatokat kívánt, s elrabolta időmet, igyekszem pótolni a lemaradásomat.
Igaz barát vagyok... ravasz, könyörtelen ellenség... csatában pusztító, népemnek szent tombolója... Nem olvasok neked verseket, nem fedek fel csalfa összeesküvéseket, de bízhatsz bennem, és a harcban mögém állj, ne elém…

//OFF: én beszéltem!//
Te nem enged, engem, Őt megesz...?! GGRRRRR! Akkor Én Téged Megesz!!!
Avatar
Toren
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 13
Csatlakozott: 2013.07.28. 21:56


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: Toren » 2013.11.17. 22:52

Rogeirn den Kilburn

Off:
Toron nemese, Tharr pörölye… Dölyfös, távolságtartó. Hozzászokott, hogy parancsait azonnal és kérdés nélkül végrehajtják. Észak szabad népeinek nehéz elképzelni, milyen érzés egy Kyr nemesnek közéjük keveredni. Aki ahhoz szokott, hogy megszólítani is csak hason fekve merik, megdöbbentő egy baráti hátbaveregetés.
Azonban a magányos oroszlánnak is tanácsos együtt vonyítani a farkasokkal, ha az Ő földjükre téved…
Már megindult a változás, de sok hullám kell, hogy simára csiszolja a reves gránitot…
Viselkedése néha kissé furcsa. Bár nagy harcos, annak aki régóta ismeri olyan, mintha még nagy lenne rá a páncéling, mintha még nőnie kellene a feladathoz. Ez inkább csak egy homályos sejtelem, ami csak hosszú évek után érezhető. Leginkább, Tharr papjaival szemben furcsán elfogódott… Az asszonyszemélyekkel méltóságteljes, és merev… bár ez betudható a származásnak és neveltetésnek. Tud könyörtelen lenni, és érzéketlen, de nem szívleli az értelmetlen, fölös vérontást. Jó vezető, csapattiszt, de lobbanékony és heves is. Átlátja az összefüggéseket, kitartó, és erős mint egy bivaly. Kevesen állhatnak meg előtte az összecsapásokban.
Te nem enged, engem, Őt megesz...?! GGRRRRR! Akkor Én Téged Megesz!!!
Avatar
Toren
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 13
Csatlakozott: 2013.07.28. 21:56


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.11.19. 12:36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Hugilee
Észak–Ynev, Abaszisz
Pyr.sz. 3593 / 7. nap délelőtt /
(egy nap 20 óra, egy hét 5 napból áll.)
Játékosok: Dakini, Gorodac,Thor(álcázva), Contle ,Sipimisi, Toren „és egy ismeretlen nevű lovag, aki nem szerepel a filmben „
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fura és túl életszerű álmotokból ébredve , néhány percen belül mind Kilburn kabinjában ültök/álltok, összebeszéltek, hogy mindőtökkel ugyanaz esett meg .
Triantól megtudjátok, hogy a medálotok izzott, e néhány perc révület alatt. Sorra elmondjátok mit láttatok, s miután egyeztettétek, hogy a kvázi megélt események alatt valós információkat szereztetek egymásról, egymás iránti baráti érzésetek nem változik. Triant viszont nem láttátok álmotokban, s amint e furcsaságra rávilágíttok, Kilburn végül elmondja, hogy Trian kísérletképpen , és mint egy biztonsági intézkedésként levette a medált. Egyetértetek abban, hogy ez okos ötletnek bizonyult.
a reláció így alakult : Kilburnt mind elfogadjátok vezetőnek, bajtársakként tekintetek egymásra. Trian jelenleg kicsit kilóg a sorból, de Kilburnnal való barátsága révén, bár a többiek még nem ismerik, szintén teljesértékű csapattagnak számít.
Tehát , miután tisztázzátok viszonyaitokat, rátértek a jelen helyzetre.

A túltáplált hajósinasotok , aki majd körbevezet épp a feljáró lépcsőn szundikál, várva a kihajózásra. Ketten rajta ültök a ládán, amiben elrejtettétek fegyvereiteket. Néhány perc múlva elhagyjátok az öblöt és szabadon felmehettek majd a fedélzetre.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: sipimisi » 2013.11.21. 20:55

Ultharr, Nizaylu


Miurán felébredek, megrázom a fejem és tekintetemmel Nizaylut keresem. - Te, olyat érzek, amit még soha - <szólítom meg tétován.> - Mintha ezer éve ismernénk egymást.

- Úgyérted ez csak… álom volt? - kérdez vissza a pap - Nekem teljesen valóságosnak tűnt.

- Álom? Lehet, hogy álom, de nem is a tartalma a fura, hanem az érzések, amiket keltettek bennem a képek.

- Most ott vagyunk ahol öt éve, várjál..., akkor nem is,... ahol az álom előtt. - egy pillanatra elgondolkodik - milyen érzések?

- Igen, biztosan a hajón vagyunk, mintha nyikorogna. Olyan érzés, mintha jól ismernélek, meg a többieket is. Afféle biztonságérzet. Bizalom…?

- Én inkább azt érzem, mintha ismernélek. Téged is, és Hísent és Dent és… várjál, valaki hiányzik…

- Morgaan? Kilburn... és volt egy másik fickó is, de arra már nem emlékszem.

- Nézzük meg őket, hátha mondanak valami okosat! - <javaslom.>

A pap int, hogy egyetért, majd miután felkelt az ágyról, egy mosollyal finoman belebokszol Ultharr vállába és elindul kifelé.

- Jól van, megyek már. Ez a Szörcs meg hozhatna valami frissítőt, mert menten kitikkadok! - <morogva, az álomtól némiképp kábán nyitok be Kilburn kabinjába és hirtelen>… Csrkijbepfcihjbqepiudfhj! Hatalmas csörömpölés riaszt, mivel felrúgtam az ajtó mögött álló vödröt. <Később, veszem csak észre, hogy egy éjjeli edény.> - Mondtam, hogy az a Szörcs hozhatna egy frissítőt! Ostoba bamba fickó! - <Mérgelődök magamban, miközben megszemlélem, hányan látták a történteket.>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sipimisi 2013.11.22. 13:46-kor.
Nem a remény hal meg utoljára, hanem a reménykedő.
Avatar
sipimisi
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 14
Csatlakozott: 2013.07.19. 13:50


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.11.22. 11:35

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Hugilee
Észak–Ynev, Abaszisz
Pyr.sz. 3593 / 7. nap délelőtt/ napközben /este /
(egy nap 20 óra, egy hét 5 napból áll.)
Játékosok: Dakini, Gorodac titokban,Thor(álcázva), Contle ,Sipimisi, Toren „és egy ismeretlen nevű lovag, aki nem szerepel a filmben „
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

// off: mivel egyikőtök sem cselekedett ezért mindenki njk lett. Ez így elég gáz, hogy magamban játszom , de hát ez van ….ha valami nem világo s, akkor kérdezzetek , vagy szóljatok, mert egy kicsit én sem értem , hogy mi a gond...:) //

Miután kihajóztatok Szörcs körbevezet a hajó azon részein, ahová ti kíséret nélkül is mehettek majd. Maga a hajó hatalmas , többszintes monstrum, ahhoz képest elég szűkre szabott a mozgásteretek, de még így sem lesz kényelmetlen . A hajó orránál az első fedélzetrészen szabadon lehettek , ez a rész nektek lesz elszeparálva. Ez egy nagyjából 20 láb hosszú és nulláról ( mivel a hajó orránál van ) 15 lábnyira szélesedő terület , amit egy nem körbejárható rész zár le, egy lejáróval a kabinjaitok felé. Hosszú folyosó, ami egyenesen oda vezet. Szörcs elvitt titeket a lovaitokhoz is egy másik irányba , azon a lépcsőn indultatok , ahol szunyókált és , ami a hajó oldalára visz fel. (Innen érkeztetek.) Egy középső fedélzetre juttok , ami 15 láb hosszú és a hajó teljes szélességében elterül. Innen van több lejárat , illetve feljárat . Felfelé a tiszti szállások az úgynevezett bálterem ( egy hatalmas terem ami valóban alkalmas nagyobb fogadások megrendezésére, vagy ha nagy pompával kell esetleg egy királyt, vagy tartományurat vendégül látni , egy esetleges tárgyalásra ..stb stb ) és természetesen a kapitány kabinja, ahová vacsorára vagytok hivatalosak. Lefelé az egyik raktérbe juttok, ahol a lovaitok vannak „ elszállásolva „ kényelmes helyük van , kilátással a tengerre , mert még ezen a szinten vannak kabinablakok. A ti lovaitokon kívül még sok ló van itt, szebbnél szebb harci paripák, néhány kecske, öszvér és egy kicsit távolabbról kotkodácsolást, tehénbőgést is hallotok, és néhány matrózt láttok sürgölődni az állatok körül.
Este a vacsora , amolyan udvariassági pofavizit . A kapitány továbbra is nagyon behízelgő és szívélyes Kilburnnal. A másodtiszt élénk társalgást folytat a többiekkel, különös tekintettel Ultharra és Morgaanra főleg kalandokról beszélgetnek, ahol a testi erő győzött mondjuk egy egy vadállattal, vagy nagy erejű ellenféllel szemben. Láthatóan jól szórakoznak mindhárman.
Trian , Den, _Hísen és Nizaylu az első tiszttel beszélgetnek a várható időjárásról , és a hajó útvonaláról . Elmondja, hogy Salk előtt még megálltok a Szigetbirtokokon is.
Az étel finom, a társalgás kellemes , az elsőtisztet kicsit emberibben látjátok , sajnos azonban ő távozik elsőként a vacsoráról, hogy , elmondása szerint, ellenőrizze a legénységet.

//OFF: itt most lehet kérdezni , ha akartok. Szeretném felhívni a figyelmet , hogy a kaland előrehaladásának érdekében ,cselekedjetek ! A már általam elmesélt dolgok kiszínezése nem számít cselekvésnek, és nem is veszem figyelembe! A játék menete , véleményem szerint, hogy ti elmondjátok mit szeretne cselekdni a karakteretek, hogy mire készül ,a cselekedetekhez dobjatok próbákat úgy, hogy melyik képzettségeket szeretnétek használni. Ennek megfelelően én jelzem, hogy ezekből mit, hogyan sikerült végrehajtania. //

Tehát jelenleg ott ültök a kapitánynál és egy nagy asztal mellett kellemesen társalogtok és a finom vacsorát fogyasztjátok. Jelen vannak rajtatok kívül : a kapitány, a másodtiszt, 3 hajósinas, egyikük szörcs, ők sürgölődnek, bort töltenek stb, az első tiszt még ott van, de már nem sokáig , ha esetleg van hozzá kérdés.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: sipimisi » 2013.11.23. 18:37

Ultharr

A másodtiszttel beszélgetve arra vagyok kíváncsi, mint a kocsmában a lány esetében: mivel ütik el az időt a hajón a matrózok, katonák. Emellett, hogy ne unatkozzak útközben, megkérdem, megtanítana-e ő vagy egy embere néhány trükkös csomóra? Nem számítok balhéra az úton, így nem vagyok gyanakvó, ugyanakkor szeretném elnyerni a legénység szimpátiáját valamiféle mutatvánnyal, így még hülyeségeket is bevállalok, amolyan ki a kemény gyerek formában.
Nem a remény hal meg utoljára, hanem a reménykedő.
Avatar
sipimisi
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 14
Csatlakozott: 2013.07.19. 13:50


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: Toren » 2013.11.25. 22:03

Morgaan

Néhány pohár után belelendülök a mesélésbe. Megosztom a másodtiszttel és a közelebb ülőkkel, az érdekesebb kalandjainkat melyek az Arany Kompániával, vagy a jelenlegi társaimmal közösen estek meg. Néha megakadok egy pillanatra, mikor nem tudom eldönteni valóban megestek, vagy csak álmodtam a kalandokat...
De nem akadok fenn soká', az amúgy sem csavaros gondolkodásomat még simábbá teszi a jóféle borital.
Szívesen szkanderozok az arra vállalkozókkal... Ja és nem húzom fel magam ha valaki lenyom...
Tréfálkozok a rovásukra, de csak olyan bajtársiasan, hátsó szándék nélkül.
Ha valaki megsértődne, láthatja a szememben a tiszta derűt. Öblösen kacagok! Dicsérem a jóféle falatokat.
Ha valakit érdekel elhívom egy barátságos öklözésre a fedélzetre, de természetesen csak holnapra.
Te nem enged, engem, Őt megesz...?! GGRRRRR! Akkor Én Téged Megesz!!!
Avatar
Toren
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 13
Csatlakozott: 2013.07.28. 21:56


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: Toren » 2013.11.26. 21:56

Kilburn

Beszélek a hajóáccsal, hogy külön juttatásért cserében, készítsen az embereimnek fa gyakorló fegyvereket (olajban áztatott, ólommal kiöntött darabokat) mindenkinek olyat amilyeneket használ.
A többieknek megmondom, hogy tengeribetegség vagy egyéb ürügyén felváltva a kabinban maradunk, és ha gond van, a fegyverek őre szalad a fedélzetre, (vagy ahol gáz van) és hozza a gyilokszerszámokat.
-Nis kockázzon a legénységgel és szerezzen kapcsolatokat, infót.
-Den is próbáljon vegyülni, felderíteni...
Semmi konkrét, kerüljük a feltűnést hagyjuk, hogy megnyíljanak az emberek.
-Egy kabinokhoz közeli mentőcsónakban/bárkában készleteket, felszerelést kellene elrejteni, ha nem feltünő.
-Ki ért a hajózáshoz?
Te nem enged, engem, Őt megesz...?! GGRRRRR! Akkor Én Téged Megesz!!!
Avatar
Toren
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 13
Csatlakozott: 2013.07.28. 21:56


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: contle » 2013.11.26. 23:16

Nizaylu

Az első tiszttől megkérdezem, találok-e csendes, eldugott, akár zárható zugot (fullextra, ha felfelé fedetlen), ahol csendben áldozhatok istenemnek.
Amíg ott van és utána nem feltűnően, de a lehető legalaposabban felmérem a kompániát; a csoportosulásokat, magányosokat, lerészegedősöket, szerencsejáték-gyanús elemeket. Ha végeztem, akkor kisurranok egy ivászat áldásért, majd újra megpróbálom a lehetetlent: Morgaant (és az esetleges csatlakozókat) az asztal alá inni (ő ekkorra már a sokadik pohárnál tart!). Ha én nyerek, természetesen segítek visszajuttatni a kabinjába. Ha nem, akkor velem fognak Micimackósat játszani.
On a long enough time line, the survival rate for everyone drops to zero.
Avatar
contle
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 26
Csatlakozott: 2013.07.01. 12:54
Tartózkodási hely: Ηράκλειο
ZK Karakter: Nizaylu, Seprűnyél fogadó


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.12.01. 22:39

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Hugilee
Észak–Ynev, Abaszisz
Pyr.sz. 3593 / 15. nap /
(egy nap 20 óra, egy hét 5 napból áll.)
Játékosok: Dakini, Gorodac,Thor(álcázva), Contle ,Sipimisi, Toren „és egy ismeretlen nevű lovag, aki nem szerepel a filmben „
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ultrának
A másodtiszttel kellemes csevegésbe merültök. Megtudod, hogy kedveli a közelharcot, és néhány matróza szintén. A kedvenc szabadidős elfoglaltságuk , az alváson kívül, hogy testedzésképpen egymással birkóznak a fedélzeten , gyakorolnak és jól szórakoznak is közben. Van néhány katona, akik szintén szeretik ezt a fajta testedzést. Morgaannal jókat edzetek , összebarátkoztok a legénység nagyjából 15 tagjával közelebbről, és további 23-mal látásból megismeritek egymást. Kiderül, hogy az emberek alapvetően sokkal barátságosabbak, mint a vezetőik. Szívesen mutatnak trükköket a kötelekkel, sőt még tetszik is nekik, hogy érdeklődsz utánuk. Egyik alkalommal, mikor felvittek az egyik árbócra , hogy megmutassák, hogyan lehet egy lendülettel kioldani a vitorlát, te is megpróbálkoztál vele, de elvétettél egy mozdulatot és a végén fejjel lefelé lógva állapodtál meg a tenger felett. Mégis tapsot érdemeltél, mert mindezek ellenére sikeresen kioldottad a vitorlát. Jót röhögött mindenki , téged is beleértve , és mivel magadtól is visszakecmeregtél , nőtt a respekted is. Este a vacsoránál sok dícséretet és viccelődést is begyűjthettél.

Morgaan:

A másodtiszt kedveli az anekdotákat és jó sokáig kellemesen csevegtek, sőt a hasonló vacsorák többször is előfordulnak bár csak a matrózok közös étkezdéjében, de ott is kellemesen szórakoztok. A testedzéseket természetesen te is nagy örömmel látogatod, hisz végre akad ellenfél, aki kihívást jelent és új fogásokat is tanultok.

Nizaylu:

Te is többször részt veszel a közös bunyókon, bár csak nézőként , de a „kedves” beszólogatásokban te is találsz partnert , egy közel veledkorú inasban. Amíg a többiek egymást gyűrik, addig ő mutat neked néhány trükköt ( akrobatikát) hogyan lehet gyorsan és könnyen egyik kötélről a másikra libbenni,, vagy milyen például az árbóckosár közelről. Ügyes a keze és a kártyával és kockával is jól bánik. Ami azt illeti , viszont nem éppen inashoz méltó az intelligenciája, hanem jóval meghaladja az egyszerű matrózét. Jó barátságba kerültök. A füle és a szeme mindig nyitva van a hajón, és ennek köszönhetően sokkal többet tud arról hogyan folynak a dolgok itt a hajón, mint bárki is hinné. Megtudod tőle, hogy a kapitánynak igencsak kifele áll a rúdja. Az elsőtiszt nem egyszerűen tisztként van jelen, hanem mint a király megbízottja, egyfajta ellenőr. Sokkal magasabb rangban szolgál, mint amit itt tudnak róla. Sőt ….! új barátodnak köszönhetően bejárod a hatalmas hajó olyan részeit is , ahová még a legénységből sem mehet le mindenki. Az az érzésed , hogy ez a hatalmas úszó építmény , valamiféle elvarázsolt kastély lehet , tele titkos járatokkal , és trükkös ajtókkal…..és valahol a hajó mélyén egy igen szagos zugban megmutat neked valamit. Szinte már félelemmel beszél róla. Ám , amikor megmutatja …….te csupán egy karosszéket látsz egy rácson belül. Nem maradhattok soká, mert valaki közelít , így csak ennyit tudtál meg ….

/ holnap itt ebben a posztban ,folytatom /

Az elsőtiszt a vacsora alatt még , mikor kértél egy nyugodtt helyet, biztosított arról, hogy az első fedélzeten senki más nem közlekedik , csak ti. De később kis barátod , mutat neked olyan zugot, ahol nyugodttan hódolhatsz kedvenc tevékenységednek  .
A hajón egyébiránt szigorúan tilos a lerészegedés, így a vacsoránál nektek sincs rá lehetőségetek, mivel nem juttok hozzá akkora mennyiséghez. A katonák és matrózok nem ihatnak , csak különleges alkalmakkor. A szerencsejáték szintén kerülendő , ám a játék nem tiltott. Kártya és kocka , szkander , és célbadobás.

Hísen :

Hísen megtalálja a kocsmában megismert barátját és többnyire vele tölti az idejét. Mivel ügyes kislány sok fontos információhoz jut . A legfontosabb az, hogy a hajót a kapitány Toron felé vezeti , valamit el akar vinni oda, de hogy mit azt nem tudni. A hajó irányítását már gyakorlatilag az elsőtiszt végzi és amint, mindenre fényt derít, a kapitányt azonnal leváltják.
De addig minden idillinek tűnik
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.12.03. 11:40

//( OFF: felmerült a lehetősége , hogy a megmaradt aktív játékosokkal egy skypos estén hozzuk egyenesbe a történetet . Mit szóltok ehhez ? aki benne van jelentkezzen skypon nálam , hogy mikor jó ,nektek ?
Lehetőségek: csütörtök 20 óra után ? egy másik opció péntek este 21 után ? vagy mindkettő ? Keressetek skypon vagy mailon :)) //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.12.12. 12:10

Kicsit elkalandoztunk a OM oldalról , szóva ide majd összegezve bebiggyesztem mi volt eddig ....
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: contle » 2013.12.12. 16:45

Nizaylu

Az éjjeli kalandozás után korán reggel ébredek. A szerzeményeimet azonosítás céljából szeretném megmutatni néhány embernek, így akivel találkozom, azzal kontaktálnék.
Elsőként reggeli felé nézek, majd utána vissza a kabinomba. Ezt követően végigjárom a többiek kabinját, hátha összefutok valakivel. Az adódó jelenetet is szívesen megírnám együtt a másik (/többi) résztvevővel.
On a long enough time line, the survival rate for everyone drops to zero.
Avatar
contle
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 26
Csatlakozott: 2013.07.01. 12:54
Tartózkodási hely: Ηράκλειο
ZK Karakter: Nizaylu, Seprűnyél fogadó


Re: Seprűnyél fogadó

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.03.30. 8:44

óh mily messze jutottunk már ettől :))
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Avatar
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 380
Csatlakozott: 2012.07.26. 0:41
Tartózkodási hely: Xi-an
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una

Előző

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó