Migra
// Pelso ! Igazad van , valóban nem jeleztem ,hogy a lemerülést nagyjából lebeszéltük ...Argussal. ..Apropó ! Thor! Melyik a keresztneve Argusnak? Viszont a reagok nyilván valamilyen sorrendben történnek , de attól még a karakteremnek van lehetősége előbb cselekedni, mint a másik karakternek. Ezt inkább csak kérdezem Thortól, hogy akkor most hogyan legyen ? Argussal mi skypon beszéltünk erről , de ha le kell játszani , akkor azt mondanám , hogy : //
Mikor Argus jelentkezik, hogy majd ő lemegy , akkor a szavaimat hozzá intézem , miszerint megkérem rá ,hogy ezt most engedje nekem csinálni, mert ugyan biztos vagyok benne, hogy ő is kiváló úszó, de a tenger is más, mint a kút vize és volt már részem hasonló helyzetben.
Mielőtt felmelegíteném magam , új barátunkra a nemesre mosolygok :
-Tagrid ! Ha ragaszkodsz hozzá , beszerezhetjük előre a felszerelést, bár megjegyzem, nem tudjuk, hogy milyen lesz a bejárat, de ezen nem veszünk össze.
Ha mindent megbeszéltünk és beszereztük, és eljön a merülés ideje , csak akkor kezdem a koncentrációt a testhőmérsékletem emelésére. És csak ezután megyek le a kútba.
Hogy a többiek végül , hogy döntenek azt nem tudom, de ha merülünk én nem szeretném fennhagyni a holmimat , bár nincs túl sok . a köpenyem és a szinte üres táskámon kívül amiben a gyógyításhoz fontos apróságok vannak , ami talán csak nekem bír értékkel.