• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 44 / 54 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.09. 12:13

//Vetem a célzást, lehagytam a "c" kövez meg. :lol:

Viszont a kockadobálás nem egyéni választás kérdése. Vagy mindenki vagy senki helyet sem dobok.
A tulajdonságpróbákat mint bejelentettem én dobom meg mindenki helyet. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem lehet kérni vagy jelezni a KM felé, hogy valamelyik tulajdonságoddal vagy képzettségeddel élni kívánsz.
Szavazás nem kifejtős csak:

akarok vagy nem akarok élni a harci körben a kockadobás jogával

lehetőségek között lehet választani.

A többségi vélemény érvényesül.//
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2016.01.10. 16:53-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.09. 12:13

.....
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.01.09. 16:03

Ybon Gar

//off: Nem csinálom a mágiát, elfelejtettem, hogy a városban vagyunk.//

//off: Abban az esetben, ha neked nem jelent gondot, akkor támogatom, hogy a KM dobjon.//

//off: Védelem aura 2/6 kör//

Még a bejáratnál.

Mikor látom a férfi erejét, nyelek egyet, hisz attól a tenyértől kapok egy sallert, lehet minden tudás kiesik a fejemből. Ám mikor azt méregeti, hogy varázsló vagyok e, nem borít el a méreg. Egyszerűen rákoncentrálok a botra, és egy kis időre kilebegtetem a kezemből, majd vissza.

//off: A botba zárt erőből egy láthatatlan kezet formázok, és kis időre kiveszi a kezemből a botot, majd visszateszi. Ezután a mágiát megszüntetem.//

Az asztalnál még a bunyó előtt.

*Jó érzés tölt el, hogy a többiek egy részét érdekelte a ki előadásom, ám Shanna jelenléte igen sokszor rá vonja a figyelmemet. Próbálok erőt venni magamon, és kissé a büszkeségem segít is, de az ilyen aurával és szépséggel megáldott nők miatt törnek ki háborúk, és néha még a halhatatlanok is elcsábulnak. Max érkezése lök ki az efféle gondolatokból, és mikor azt mondja, hogy egy lovat is meg enne, csak jelzem neki:

- Akkor az enyémet messziről kerüld!

*Természetesen vigyorra húzom a számat. :)

A csetepaté

*Fura érzés, ahogy az adrenalin végig áramlik bennem. Igaz nem akarok harcolni, de azért magával ránt a helyzet. A többiek gyors reakcióján nem lepődök meg. Már tucatszor láttam harcban őket. Nem az a fajta, akit félteni kell. Sőt, Igazából a kocsmatöltelékeket kezdem sajnálni.
Mikor Foir feláll, és előveszi a lantját, csak rácsapok a homlokomra.

<Ez nem igaz. Ezek itt agyon fogják verni egymást, erre ez még énekelni is fog hozzá! Hová fejlődik ez a világ.>

*Nagy levegőt veszek, és a többiekre nézek. Talán a kapitány nem olyan jó verekedő, mint a társaim. Így őt is figyelem, hogy ha kell, tudjak segíteni neki.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2016.01.10. 17:30

Max

// nekem dobhatsz nyugodtan //

Hangosan hahotázok, hogy félti a lovát Ybon, majd jól meghúzom a kupám.

A korsót felveszem az asztalról, ahogy felpattanok a padról és matrózokra rontok. Az elsőnek az arcába locsolom a kancsóba lévő bort majd széttöröm a fején, majd másik kezemmel egy jól irányzott ütést mérek az állára alulról. Ezek után válogatás nélkül püfölöm a matrózokat.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.01.10. 19:18

//off: Pelso! Természetesen én is élnék a lehetőséggel, hohgy te dobj helyettünk./
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2016.01.10. 19:52

Magnus

//Őszintén szólva nekem nem tetszik az ötlet, hogy te dobálsz helyettünk mindent, főleg mert tudom, hogy nem figyelhetsz oda mindenkinek mindig milyen képzettsége van meg stb... és ezért érdemes leírni (szerintem), hogy mim van és milyen fokon//

- Én nem fecsegtem senkinek a tervtől, remélem önök sem... //Itt a helyes válasz, hogy : "nem, nem beszéltünk róra másnak". // ...Akkor igyunk az egyességre.

-Tényleg ilyen amatőrnek nézel? Kész sértés, ha ilyen pletykák terjengenek rólam. - mondom elfordulva, ez utóbbi kijelentésem inkább a világnak, mint a kapitánynak célzom.

-Ez sem bírja a piát. - röhögöm el magam, miután látom ahogy eldől. - Na, kinek van még kedve bunyózni?
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.12. 21:53

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
É - Ynev, Erogow királyság Hesseby kikötőváros, Koppány nevű matrózkocsma.
Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak (Magnus) Paga Sker(Fior-Sha Kryel) Bleck Cat(Shanna Elkins)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nos mivel 4 az 1 - hez aránnyal megszavaztátok, hogy a harci kőrben is én dobjak helyettetek akkor lenne néhány dolog amit a reag írásával kapcsolatban elvárok mindenkitől és aki eddig nem gyakorolta már az kérem gyakorolja.

Először is Sirak igazad azzal kapcsolatban amit felvetettél. Olyannyira, hogy Thor és én is elvárom minden JK-tól, hogy segítse a KM munkáját, jelen esetben az enyémet.

Segíti a dolgomat, valamint nem utolsó sorban az élvezetes játékot a jól átgondolt és részletes reag. Pontosan írjátok le mit akartok, éreztek, céloztok és még példa cselekvési terveket is fel lehet vázolni. Ajánlott felhívni a figyelmem arra, hogy milyen képzettség vagy tulajdonság értéketekre hivatkozva akartok cselekedni, netalántán az adott helyzetben előnyhöz jutni vagy a hátrányt ledolgozni.

Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban is jól olvasható kellő tagoltsággal rendelkező írásokat tegyen ki, hogy ne zavarodjak bele a leírtakba. Ehhez hasznos mankót nyújt szerintem az oldalon és általam is használt jelölési rendszer.

Most jöjjön egy példa reag.:

Játékos neve.

//Off.: Üzenet a KM számára.Ez lehet itt is de a reag végén is.//

*A jelenetben való cselekvés általános megfogalmazása.

- Szerepjátszás szempontjának fontosnak tartott mondat. *A kimondott szöveg stílusa. Érzelmi töltete.

<… Gondolatok a helyzetről…>

- Újabb mondat. *beszéd közbeni cselekvés. PL.: rámutat valamire.* - Folytatódik a beszéd.

*Egyéb cselekedetek még a körben.

//Üzenet a KM-nek. Itt kérem részletezni, hogy milyen képzettség és tulajdonság próbákat tartasz szükségszerűnek a cselekedeted végrehajtásához. Valamint a cselekedeted száraz statisztika szerű leírását is ide lehet írni ha szükségesnek érzitek.
Természetesen a mágia, imádság és pszi használatot is ide kérem részletezni.//

pm. (Pm formában kérem azon kérdések és jelzések megfogalmazását a KM felé ami nem tartozik a játékhoz.)

És akkor legvégül de nem utolsó sorban.

Mivel én dobok így a harci köröket le is lehetne rövidíteni, hogy csak leírjátok nagyjából, hogy mit fogtok csinálni és utána halálig, győzelemig vagy megfutamodásig had szóljon. ám ez már csak a mágia forgatók miatt sem lesz így. Ugyan úgy körönként fogunk haladni, ellenben mikor a mágia forgatók több körre bejelentet módon nem cselekszenek aktívan példának okáért Mp-ot gyűjtenek, több körös varázslatot hajtanak végre, vagy csak simán nem vesznek részt a harcban a köröket tömörítem és onnan fojtatjuk a harc aktív irányítását ahol a szakralitás képviselői már tevőlegesen vesznek részt az eseményekben.

E miatt hangsúlyozom, hogy részletes elírásokat kérek a harci körökről. Olyan írást nem tudok elfogadni, hogy idézem:
ütöm és rúgom a hozzám legközelebbit

Ezek után válogatás nélkül püfölöm a matrózokat.

Ez nem elég. Ennél azért egy kicsit többet várok. Gonosz hangulatomban az ilyen reagokat mínusz harcértékekkel fogom jutalmazni. A minimum amit elvárok, hogy leírjátok, hogy cseleztek, nem cseleztek de kérem a cselezések részletezését is. Nyíltan vagy orvul támadva harcoltok. Mindenre tekintet nélkül támadtok vagy bizonyos jelek láttán, pl egy hatalmas pallos láttán, visszavonulót fújtok. És lehetne még fojtatni ha ezeket nem írjátok le az általam leírt harci jelenetekben nem ti hanem én leszek benne.
Tehát részletes leírásokat kérek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.13. 1:44

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak (Magnus) Paga Sker(Fior-Sha Kryel) Bleck Cat(Shanna Elkins)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Akkor a kapitánnyal való megbeszélés lezárva.

Harc 1-3 Kör.

*Az ivó közepe környékén innentől kezdve hamar a káosz lett az úr. Magnus szavaira nem érkezett felelet, hacsak a “csata kiáltás” szerű felhördülést nem nevezzük annak amivel a két asztaltábor egymásnak rohant. Ennek a kupacnak a közepén van valahol a kapitányotok.

Max és Shanna
*Eltökélten törtök előre és már kezditek átlátni, hogy kik is lesznek azok akiket lecsapva kimenthetitek üzlet társatokat. Ám ekkor a tömeg hirtelen a kijárat irányában mozdul meg. Nem tudjátok mire vélni az esetet mivel alig maroknyi alak miatt lódult meg a társaság majd torpant meg ugyan ilyen hirtelenséggel. Az előbb mintha valamitől menekülve indultak volna meg a kijárat felé, a többiek meg követték őket mivel mindenáron bunyózni akartnak velük, ám most egy kicsit zavartan állnak és alig tudnak kitérni a feléjük lóduló kezek útjából.

Magnus, Fior, Ybon
*Két társatok határozottan halad előre, miközben Magnus egy kicsi csalódottsággal az arcán szökken le a padról, hogy maga is társai után siessen. Ahogy tekintetével keresi az utat amerre baj nélkül előre juthat, felhangzanak az első idegborzoló hangok a lantról majd ezt követően balsejtelmes hangon Fior elkezd énekelgetni valami dalocskát.
A tömeg ahol a bunyó kezd kibontakozni hirtelen megmozdul a kijárat irányában. Ám ezzel egy időben a közeletekben levő asztaloknál ahol az ivó emberkék még nem csatlakoztak a bunyóhoz, négy alak páni félelemmel az arcán bukdácsol át az asztalán és barátain.
De ez nem tartotta vissza a többit attól, hogy minden második, harmadik a bárd felé dobta poharát. A legtöbben volt még bőven bór meg sőr így az asztalotok és környéke alaposan be lett terítve alkohollal.
- HÉÉÉ!...FÚÚÚj!...*Kiáltások hallatszana minden felől. - ...Játssz valami vidámat!...VIDÁMAT!... VIDÁMAT!...Vidámat játssz kobzos!

*A kocsma nem verekedő fele igen egyértelműen adta jelét nem tetszésének.
//Thor az aurád megvédett a rád hulló sör habtól és attól a két pohártól ami célt tévesztve téged talált volna el.
Paga Sker Három pohár talált el téged de mivel a dobásban nem volt erő így csak a ruhád lett nehéz a sör habtól. Egy negyedik majdnem a lantod találta el de még időben mozdultál arrébb, hogy a pohár végül az asztalon koppanjon. Összesen 13 pohár hever most a közeledben.
A varázslatot természetesen félbe hagytad. Aggódva szemléled kobzod, de szerencsére nem eset baja.//

Sirak
*A pohárözön után látva, hogy csak kritikusi nézeteiknek adtak hangot a matrózok abban a tudatban hagyod magára barátaidat, hogy nagy valószínűséggel nem fog bántódásuk esni.

Max
*Látod, hogy a kapitány a káoszt kihasználva amit a repülő pohár, no meg a támadói érthetetlen viselkedését kihasználva megkísérel kinyomakodni a verekedő tömegből. Ám a két egymásnak rohanó asztaltársaságból négyen közrefogták. Két embert fellökve leküzdöd azt a pár lépés távolságot és a kancsót meglódítva rájuk zúdítod a még mindig gőzölgő bort.
Sajnos nem találtad el azt akit céloztál. A mellette állót sikerült aki a meglepetéstől és a rátörő forróságtól egyszerre kiált fel. Akit eredetileg céloztál meglepetten fordul feléd. Ahogy felfogta, hogy te rájuk támadtál már emelte a kezét, hogy megüssön de te gyorsabb voltál. A korsó darabokra tört a fején és a kezedben csak a füle maradt meg egy kevés az oldalából. A szerencsétlenül járt matróz a szilánkokat hűségesen követve dőlt a padlóra.
Viszont akit leforráztál ekkora valamelyest magához tért már és támadott. Első két csapás elől szerencsése kitértél. A válaszod sem késet soká, az első ütésed elől ő is kilépet de a második már talált. Láthatóan kezdi élvezni estét és, hogy egy jó bunyós az ellenfele.

Shanna
*Az asztalok között viszonylagos észrevétlenségben nyomakodtál előre Max és a káosz nyomán. Látva, hogy Max kinézet magának kettőt a négyből egy pillanatig sem habozva lépsz oda a másik kettőhöz.
Azok meglepődve tekintenek rád és szinte nem is védekeznek mikor a hozzád közelebbit pofán vágod. Az ütés talál de valamiért olyan érzésed támadt, hogy neked jobban fájt mint neki. Magadban el is ismered, hogy harmat gyenge ütés volt. Nem is késlekedsz a szépítéssel már lendül a lábad, hogy ágyékon térdeld a szemtelent.
Sajnos az sosem ért célt. A matróz kezdeti döbbenetéből ébredve, a jó ösztöneinek köszönhetően még épp időben mozdult ki a támadásod elől. Mindösszesen csak egy - két cm vagy mm van köztetek ekkor. Mozdulnál a jól begyakorolt módon, hogy biztonságos távolságból védekezhess ám az a helyzeti előnyt kihasználva karodat megragadva azt hátracsavarja és az egyik kezét a válladon és nyakadon keresztül átkarolva magához szorít.
Megpróbálsz kiszabadulni, kétszer sikeresen rá is taposol a lábára de nem szabadulsz a szorításából. Félig meddig csak annyi vigasztal, hogy a másikkal nem vesz részt a lefogásodban mivel az éppen a kapitánnyal verekszik.
- Ejnye no! Szabad így viselkedni egy ily szép asszonynak? - *Hallod ahogy a fogva tartód a füledbe súg.* - No viselkedjél és akkor tán el engedlek.

[u]Sirak
[/u]*Középen egyre többen döntenek úgy, hogy beszállnak a mulatságba. Legalább négy embert kellet arrébb löknöd mire megérkeztél a kapitányhoz. Shanna ép fogságban van, Max az egyik matrózzal viaskodik aki mellkastól felfelé borban úszik. Egy alak a földön fekszik akit egy jobb érzésű vendég ép most húz arrébb, hogy ne tapossanak rajta a verekedők. A kapitány meg egy az egy elleni küzdelmet vív.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Black Cat » 2016.01.13. 17:45

Shanna "Halszálka” Elkins

A matróznak bemért pofon egy kicsit meglep, rendesen belezsibbad a kezem az ütésbe. <Hogy az a… Au, ez fájt..!> Amikor a kezemet is hátracsavarja, már elismerem, hülye döntés volt nekimenni, egy kissé elbizonytalanodtam magamban. A szemem enyhén bekönnyezik, ahogy hátracsavart karral pipiskedem, a tengerész hangjától egyenesen kiver a víz. <Nemár, ez nagyon gáz, már a csata elején kiiktatnak, ez így nagyon nem vicces.>

- Engedj már el! Csaló, visszaélsz az erőddel! – üvöltözöm a matrózzal, közben folyamatosan ficánkolok, próbálom a testemet kiszabadítani a fogásból. \\Ügyesség 18, Szabadulóművészet 3\\ Tekintetemmel az ajtónállót keresem, aki anno elvette tőlünk a fegyvereinket. <Hol van ez a féleszű is ilyenkor, csak mutogatóba tartják, vagy mi?>

Ha az ordibálás nem válik be, higgadtságot színlelek \\Színészet 3, Karizma 20\\, kicsit hozzásimulok a fogva tartómhoz.
- Rendben, bocsánatot kérek. Nyugodt vagyok, elengednél? Eléggé fáj a karom… Tudod milyen kellemetlen ilyen kiszolgáltatott, kicsavart pózban ácsorogni?... - szerényen, halkan szólok hozzá. Ha ezek után sem enged, jobb ötlet és erő híján bájcsevejbe kezdek vele – Hideg van ma, nem? Min is vesztetek össze a kapitánnyal? Hallod, engedj már el, de most már komolyan, zavar, hogy nem tudok a szemedbe nézni, miközben hozzád beszélek.

Amennyiben ez sem válik be, megpróbálok egy utat találni, hogy elő tudjam kotorni az övtáskámból az egyik mérgezett tűmet, ami mihelyst a kezem ügyébe akad, már vágom is a matróz – lehetőleg fedetlen – egyik tagjába.

Bárhogy is, ha megérzem rajta, hogy akármilyen módon, de meginog a figyelme \\esetleg Lélektan 4\\, vagy sikerült kiszabadítom magamat, egyenesen rohanok is az ajtónállóhoz, ha kell, mindenen és mindenkin átvetődök. \\Akrobatika 83%\\

\\Off: KM, én nagyon szeretlek, de még mindig nem jó… :( Mellékesen, ennyire részletesen már jobb egy fokkal?\\
Black Cat
Ms. Csipilla
Ms. Csipilla

Hozzászólás: 57
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.01.14. 20:37

Ybon Gar

//off: Aura 5/6 kör. Van kettesfokú mágiaérzékelésem. Gondolom érzékelem, hogy Paga sker karaktere varázsol.//

*Hamar ráeszmélek, hogy Foir nem talpalávalónak zendített, hanem mágiát akart létrehozni. Egy pillanatra magával is ragad a körülötte kavargó energia. Soha nem értettem, hogy képesek a dalnokok a zene erejét felhasználni. Azzal tisztában vagyok, hogy az érzelmek irányítása milyen hatalom, de az, hogy ezt úgy teszik, hogy semmilyen jelet nem írnak a levegőbe, és csak a lantjukat használják, ez egyben csodálatos, és félelmetes is.

< Vajon honnan szerezték ezt a tudományt? És te Foir barátom, mennyire ismered a hatalmad mélységét?>

*Már nagyon régóta érdekel ez a fajta mágia használat. És mióta ismerem dalnok barátomat, közvetlen közelről is tapasztalhatom erejét.

<Egyszer rájövök a mágiád titkára.>

*Mély gondolataimból egy csattanó pohár zökkent ki. Hála a „jövőbe látásomnak”, megúsztam szárazon. Csak a fejemet csóválom. Szívem szerint most az elátkozott vidékre száműzném mindet, de aztán elhessegetem a gondolatot, mielőtt komolyan megtenném.
A többiekre tekintek, hogy miképp viselik a fejetlenséget, de látom, hogy élvezik a helyzetet.

Ha nem látom, hogy Shannát lefogják.

*A kapitányt fürkészem, és látva, hogy ki akar törni a verekedésből, de nem bír, felkészülök a mágia használatra. A botra koncentrálok, majd előhívva a mágiát, szétlököm a kapitány körül állókat, így biztosítva a menekülését.

//off: Egy olyan aurát alkotok szabadelemi formából a kapitány köré, ami azonnal kitörésként viselkedik, de őt nem sérti. 100 kg súlyt képes mozgatni, 5k6 a sebzése. Jelen esetben szerintem nem kell harcérték, de ha még is: KÉ: 28 CÉ: 26+30(varázslat bónusz) + láthatatlan módosító//

Ha látom, hogy Shannát lefogják, és nem szabadul ki.

*Fura érzés tőr fel belőlem, és egy pillanatra szóhoz sem jutok, de nem töprengek azon, hogy mit is kellene tennem. Kissé az érzelmeim irányítva engem, azonnal rákoncentrálok a botra, és a benne elzárt hatalmat szabadjára engedem. Csak arra tudok koncentrálni, hogy a fickó mihamarabb engedje el Shannát, és kotródjon el, vagy pusztuljon.

//off: Egy láthatatlan láncot idézek a fickó nyaka köré, és elkezdem fojtogatni vele. Itt kérem a KM-et, hogy dobjon nekem asztrál próbát. Siker esetén, harc az ellenfél elfogásáért, tehát csak FP sebzés. sikertelen esetén nem foglakozok az illető épségével. KÉ: 28 CÉ: 26+30(varázslat bónusz) + láthatatlan módosító, sebzés: 5k6//

PM:KM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2016.01.16. 17:08-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2016.01.16. 13:51

Foir-Sha Kryel

Szinte teljes átéléssel játszom a dalt ami rettenetről szól, és elismerően bólogatok, amikor a varálzslat megfogant. De mi a.... Ezeknek nem tetszik a művészet groteszk kivetülése.?! <Mit szólnálnak egy sötét bárd műveihez> A méltatlankodást mérges tekintettel nyogtázom, majd mikor repül felém az a pár pohár már tudatosúl bennem, hogy ezek itt tényleg kocsmatöltelék söpredék vizipatkányok, vagy mik. Abba hagyva a jáltékot, próbálom a poharakat kerülgetni több-kevesebb sikerrel, míg csatt... az egyik a lantomat találta el...
<Ami sok az sok...>

Leteszem a lantomat valahol Ybon közelébe, közben koncentrálok rálok (2 hasonmás 12Mp 2s, de nem aktivizálom majd ha a csetepatéba belekerülök az elött).

-Vigyázz a lantra Ybon! -mondom málgiahasználó barátomnak, figyelve, hogy ne utasítást, hanem kérést felyezzen ki a hangnemem azzal megyek is a tömeg felé.

Ha látom Shanna szorúlt helyzetét:

Amint meglátom, hogy bályos bajtálrsnőnknek rosszúl álll a szénája, gyorsabbra veszem a lépteimet és azonnal megidézem a 2 hasonmásomat. Nem foglalkozom azzal, hogy ki van mellettem, mindenit megpróbálok ellökni az utamból (pusztakezes harc, nem sebezni, csak lökni akarok). Ha odaérek Shannához és a ahoz a paraszthoz, akkor kb: 2 lépésnyire megállok. Felemelem a kezem, úgy mint ha ökölharcot akarnék vívni, és úgy teszek, mint ha ütnék is (mivel ütés távolságon kívül vagyok (vagyunk) a pecsétgyűrűmbe lévő elemi erő nyilat lövöm a tahó képébe).

Ha sikerül a tervem:
-Tud kinek a nőjét fogdosd te tuskó...! - mondom emelt hangnemben

Remélem a hatáls ha nem is háromszorosan, de bejön.

Ha nem láltom Shanna szorúlt helyzetét:

Úgy haladok, hogy amikor a veekedés szélére érek, már a kettő hasonmálsom is kilép a testemből. Szépen, egyessével próbállom a verekedőket jobb belátásra bírni. (pusztakezes harc, elemi erő nyíl (körönként 1 E)). Ha valaki háttal van nekem, éd nem cimbim, akkor hátulról rúgok rá egyet, ellenkező esetben szemből lövök(de nem fejre)/ ütöm meg.

//off: Mind a két esetnél a tüleröt szeretném érvényesíteni, mivel csak egy/ egy-egy célpontjaim vannak.//

Ha esetleg rám támadnának, inkább védekező harcot folytatok egy-egy 1E-s nyíl lövésével.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2016.01.16. 16:35

Max

A kancsó maradványát ledobom a kezemből, majd ökölbe szorított kezeim arcom elé tartva, boxoló állást veszek fel, mikor látom, hogy a leforrázott fickó feláll. Kicsit feldühít mikor látom, hogy mosolyog az első pofonja után.

- Mindjárt kitöröm a maradék két fogad is!

Egy parasztlengővel nyitok, majd egy alulról jövő gyomrossal folytatom. Nem hagyom fellélegezni és egy állassal próbálom meg kiütni.

Ha sikerült kiütni odalépek, ahhoz akivel a kapitány viaskodik és egy hatalmas lekeverek neki. Ha őt is kiütöttem megragadom a kapitányt.

- Azt hiszem ideje lenne távoznunk!

A kijárat irányába mozdítom és elindulok vele együtt arra. Az úton félrelököm azokat, akik az utunkba áll.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2016.01.16. 19:18

Magnus

Nem rohantam a kapitány segítségére, mert azt reméltem, hogy felhívom magamra a figyelmet eléggé, hogy meg tudjon menekülni. Ehhez képest Max nekiállt bunyózni - mondjuk ezen nem lepődtem meg annyira. Viszont ami ezután történt.. Nos konkrétan valahol félúton állok, és amikor meghallom ezt a szörnyű lantcsapkodást, aztán meglátom Shanna "próbálkozását" - egy pillanatra komolyan elgondolkodtam, hogy verekedni indult-e vagy csak a mai ágyast szemelte ki magának.
Ekkor eszembe jut, hogy mivel is kezdődött az egész, és be vetem magam a bunyóba.

//off: csak hogy illusztráljam a szituációt és a hozzá való reakciómat itt egy gif. ne foglalkozzatok a szöveggel felette. http://gph.to/1U2BHvM //

A felocsudás után odafutok a harchoz és a lendületet kihasználva rávetem magam az egyik emberre, akinek még nincs 1v1 ellenfele. (Ha nincs ilyen, akkor a kapitányéra)

*Kb 1-2 méterre az embertől ugrok rá, és a fejében megkapaszkodva próbálom a földre vinni (lehetőleg a fejét üsse be a parkettán), miután ez sikerült, fel is állok és egy új célpontot szemelek ki magamnak. Ennek is nekifutok, de ezúttal a derekánál körbeölelve illetve annak nekiütközve próbálom kidönteni a lába alól. (egyik alkalommal se törődöm hogy mi van arra amerre esne az illető. Viszont arra már inkább, hogy ne haljanak meg.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.01.17. 23:40

Pyr.sz. 3700
Thor(Ybon Gar) rovoltz (Max) Sirak (Magnus) Paga Sker(Fior-Sha Kryel) Black Cat(Shanna Elkins)
Harc 4 kör.

Shanna
//Igen jobb.//
*Ahogy küzdesz a szabadulásodért reménykedve tekingetsz az ajtó felé, hogy meglásd a harcost. Ám a remény, hogy segít rajtad hamar elszáll. Végzi a dolgát ám esélytelen, hogy meglásson téged. Az ajtó előtti tömeggel néz éppen farkasszemet mint egy tanító aki épp megróni készül a neveletlen nebulókat.

*A bejárat melletti “ruha és fegyver - tár” takarásából kilépő hegyomlásról a figyelmedet eltereli fogvatartód harsány kacagása.
-Ha...Csaló! Ha Ha Ha! Ez jó. Kicsikém ki is támadt kire?!
*Érzed, hogy kezd alábbhagyni a szorítása. Még nem elég laza, hogy szabadulj de már nem feszülnek az ízületeid a törés határán. Kapva kapsz az alkalmon és kicsit közelebb húzódva hozzá, már amennyire lehetséges és negédes szavakat búgva felé altatod tovább a figyelmét.

Thor
//Igen látod a bárd cselekedetét. Mind a két alkalommal. Sikeres asztrál próba//

*A tudás iránti vágyadon és a kocsma tudatlan felével szembeni nehezteléseden túl lépve szemléled az eseményeket. Elsőként a kijárat közelében verekedő csoport mellé lépő ajtónállóra figyelsz fel a harc forgatagából. Majd róla továbbhaladva szépen sorraveszed társaidat. Fior-sha van hozzád legközelebb így hamar észreveszed, hogy egy új varázslat megidézését követően maga is megindult, hogy csatlakozzon a verekedéshez.

*Magnus bolondos rohamát követve jut el tekinteted a hajós kapitányotok közelében kialakult csetepatéhoz. Szinte azon mód pattansz fel ültödből. Shanna szorult helyzete önmagában tán nem is sarkalna íly heveskedésre ám a két alak aurád határán álldogálnak a kijárattól jobbra. Nem habozol már cselekszel is de hideg fejjel emlékezteted magad, hogy az ott csak egy oktalan matróz.

*Botod hatalma a gondolat gyorsaságával suhan át a mágia szövetén kiszemelt célpontodig. A megformálódó láthatatlan energiák engesztelhetetlenül tekerednek a hajós nyaka köré, aki a döbbenettől kidülledő szemekkel kap a nyakához majd kezd lassan lehanyatlani a földre miközben Shanna kérdőn néz le rá.

Shanna

*A szép szavakat sorra rakosgatva egymás mögé egy kicsit olyan érzésed kezd támadni, hogy csak ti ketten vagytok és a kocsma meg a káosz nem is lenne. De hát, hogy is lehetne itt bármi rendezetlenség mikor egy újabb tengerészt csavartál az újad köré.

- Na ja. Nem kellet volna heveskedni. Nyugton maradsz?

*Kérdi de már enged a szorításon. Már épp válaszoltál volna neki tovább fűzve a szót, már készülve valami kis trükkel, amikor egyik pillanatról a másikra elenged. Igazából az lepet meg, hogy nem csak simán eleresztett hanem elkapta rólad mindkét kezét.

*Ahogy szembefordulsz vele látod, hogy kezével a nyak körül markol a levegőbe és szuszogva fuldokló hangot adva kis rogy térdre.

Fior-Sha

*Lantodat letéve rövid koncetrálás után formába öntöd magad körül a mágikus energiákat majd megindulsz a csetepaté irányában. Magnus rohamának nyomán igyekszel haladni magad is sietve látva társad szorult helyzetét. Egy verekedő párost még sikeresen kikerülsz de a következő már utadat állja. Hát téged sem kell bíztatni már faron is billented a hozzád közelebbit. Az felfekszik a mellettetek lévő asztalra ám az kivel verekedett nem köszönte meg neked közbenjárásodat hanem már emeli is a kezét.

*Ütése elől könnyedén kitérsz és már lépnek is ki belőled a hasonmásaid, hogy megzavard a matrózt. Az erre visszahőkölve megtorpan nem is tud másként reagálni mint, hogy döbbenten felnyög.

Max

//-4 FP összesen. Volt egy abszolút sikertelenséged.//

*Elég elszánt az ellenfeled de te is. Első csapásoddal keményen találsz és már vinnéd is be a következő horgost a bordái közé amikor megbillen az egynsújod mikor a lábad alatt megroppanó agyagdarabon megcsúszol. Ütésed félre megy és balszerencséded kihasználja ellenfeled. Ám csak az első ütése talál a másik kettő elől sikeresen kimozdultál. Hamar viszonozod is kedvességét és utolsó ütését követően beviszed azt az ütés a bordái közé amit az imént elmulasztottál.

*Az ökölváltást követően látod, hogy kezd fáradni és az ütéseid hatására alább hagyott a lelkesedése de még készen áll egy újabb sorozat öklözésre.

Magnus

*Rövid mélázásodból ocsúdva öles léptekkel indulsz meg egyre gyorsuló tempóban rohamozva. Látva, hogy a hajó kapitányotok viszonylag nincs a figyelem középpontjában az őt lefoglaló matrózra veted magad.

*Repülőhal módjára veted át magad az utolsó kétméteres távolságon, hogy teljes testsúlyoddal bíztad arra, hogy jobb neki ha inkább ájultan fekszik. Ennek nyomatékot adva földet érve fejét megragadva azt jó erősen hozzávágod a padlódeszkákhoz.

*A szerencsétlen még próbálna vissza támadni de nem nagy sikerrel. Eléggé kábának tűnik. Ehhez talán hozzájárult a felszakadt szája és a monokli a szeme alatt amit nem te okoztál neki. Viszont még nem vesztette eszméletét.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.01.18. 20:13

Ybon Gar

*Látva a férfi szenvedését, megenyhül a szívem, és engedek a szorításon, majd teljesen megszüntetem a mágiát. Levegővel töltöm meg a tüdőmet, majd lassan kiengedem, ahogy a meditáció megkezdése előtt szoktam. Ilyenkor kissé lenyugszom. Néha csak későn veszem észre, hogy erőt vesz rajtam a hatalom éhes énem, és olyankor oktalanságokra vagyok képes. Bár jelen esetben Shana szépsége, és lénye a ludas.

< Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen gyönyörű, ezt csak mágiával lehet…>

*Ekkor valami kezd motoszkálni a fejemben. Valószínű, ha valaki tudná, min gondolkozom, röhögve esne hanyatt. Míg mások kemény ökölcsatában mérik össze erejüket, addig én azon gondolkozom, hogy vajon e szépséges teremtés így született, vagy mágiával csapja be az „ártatlan” férfiakat?! Visszaülök a helyemre, és miközben folyamatosan figyelem az eseményeket, az agyam egy szeglete már azon dolgozik, hogy kitalálja, miképpen jöjjek rá eme talányra.

//off: Jelen pillanatban nem szólok bele a harcba, viszont, ha lejárna az aura, akkor azonnal újra idézem. Gondolat, 20-as sfé, 6 kör. Természetesen, ha valaki nagy bajba kerülne, akkor segítek neki.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 44 / 54 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján