• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 34 / 54 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.07. 3:21

Mitaboshi Fuutame

A megbeszélésen:

-Szórol szóra ezt álmodtam én is az éjjel. Viszont én nem barátságos közeledést éreztem, inkább fenyegetést véltem a szavaiban. Habár érdeklődő kérdésekkel kezdte a beszélgetést, utána a semmiből előhúzta a kérdést hogy azért jöttem-e hogy megöljem az apját. Azonban én kérdésre kérdéssel feleltem, így a válaszom az volt, hogy "Ki vagy te?". Őszintén szólva nagyon nyugtalanít a tudat, hogy fogalmam sincs ki volt az, aki az álmunkban járt. De szerintem van valamiféle összeköttetés az erdei lány, a kékarcú és az álomlány között. Még nem hallottam ilyen szellemről vagy bármi is legyen az, de szerintem a kékarcú keltette nekünk ezen illúziókat.
*Pillanatnyi szünetet tartok, ahogy magam elé bambulok, majd körbe tekintek és folytatom az elméletem.
-Emlékeztem az erdőlányra? A szépsége magával ragadó volt, szó szerint megbűvölt, és arra késztetett, hogy kövessük. Azonban élőholtakhoz vezetett, majd kámforrá vált. Semmilyen jel nem maradt hátra belőle, még lábnyom se, hogy arra járt. Ekkor még nem éreztem belőle túl nagy dolgot, de nem hagyott nyugodni a dolog. Utána, mikor a kékarcúval harcoltam, a kardom átcsúszott a testén, mintha nem is lenne ott, majd az is kámforrá vált, ahogy az erdőlány. És most ez az álom. Szerintem mind a három jelenség egy és ugyanazon személytől, démontól vagy szellemtől vagy bármi legyen is az, de az csinálta ezeket.

Az út mellett:

-Örömmel csatlakozom, hogy az ártatlan s bűnös lelkeket újra elvágjam e világ kötelékeitől. Egy vágás az igazság felé, egy vágás a béke felé.

*Leszállok a lovamról, kihúzom Osoi Kirit a hüvelyéből, mely a lóra van kötve, majd a kardot a hátam mögé emelem, két kézre fogva a jobb vállam fölött pár szót suttogok a levegőbe, ahogy elindulok a horda irányába.
-Kétkezes-kardtechnika: Sárkányvadász. //A támadásaimat a sebzésbe koncentrálom, erőteljes, felülről érkező csapásokat viszek be.//

KÉ: 66+9-12=63
TÉ: 108+28=136 (40es túlütésköszöb)
TÉ: 108+89=197 (40es túlütésköszöb)
Sebzés: 22 (+1 túlütés esetén)
Sebzés: 22 (+1 túlütés esetén)
VÉ: 185

//Kicsit átírtam a képzettségemet, mert túl erősnek gondoltam, mostantól így fog tovább működni. Elküldöm e-mailben az új változatot.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.08.10. 14:44

Megbeszélés:

- Én is hasonlót álmodtam, de nem éreztem fenyegetést a kérdésekben csak kíváncsiságot. Mikor a jövetelem céljáról faggatott azt feleltem, hogy én csak megfigyelő vagyok nem a kard aki lesújt.
Csak reménykedhetünk hogy az általa említette személyek akiktől tudnék tanulni, - mert nekem meg említette hogy az apján kívül is van valaki aki tud varázsolni - nem azok akik a lényeket hívták, és ez csak az erdei lánnyal kapcsolatos, egy harmadik fél játszmája.

Az úton:

* A katonákkal maradok hátul és jelzem Guraynak szóban, mielőtt még neki indulna, hogy a múltkori védelemre ismét igényt tartok. Ha megkapom akkor közelebb merészkedem, ha nem akkor inkább csak figyelek mikor kell közbe avatkozni. Úgy helyezkedem, hogy a tömeg felé eső legközelebbi ember se kerüljön távolabb mint 10 méter, hogy segíthessek.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.10. 19:53

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM.: Pelso
Riegoly városállamok Sueso állam határától 150 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak NJK(Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy nappal korábban az erdő mélyén. Megbeszélés

*A csillagok szikrázó fénye és az első hold sugarai gyengén hatolnak csak át a lombkoronán. De nem foglakoztok azzal, hogy homályba burkolózik minden. Tökéletesen tükrözi lelki állapotok sötét mélységét.

Az út mellet.

*Gwon utasításának megfelelően Guray a felszerelést kísérőket és 50 katona kivételével mindenkit visszaküldött. Őket is visszább akarta küldeni, de az egyik altiszt ellen javaslattal ált elő.
- Uram, ha hátrébb megyünk az úton onnan nem látjuk ha szükség van ránk. Innen látunk és hallunk mindent. Szükség esetén lovasrohamot is indíthatunk.
Guray
- Igaz.
*Elgondolkozva tekint vissza Guray az útra ahogy elkanyarodik.
- Rendben akkor itt álltok fel támadóékben. Várjátok a parancsot.

*Azzal Gwon, Mitaboshi és Guray lovukról leszállva megindultak a 100 m-es gyalog útnak. Lovaikat a málhás állatokkal hátrébbvonuló katonák vitték magukkal. Az 50 katonatámadó ékbe rendeződött. Mellettük az út szélén Thrin álldogált lován ülve és onnan szemlélte az eseményeket.

*Már túlhaladtak az út felén de még nem adták jelét az élőholtak annak, hogy észre vették volna a feléjük közeledőket. A két harcos összenézet miközben megigazították a fogást fegyvereiken. Közben Gwon határozottan haladt tovább előre. Körülbelül már csak 20 lépés lehetett hátra mikor az első halott megfordult. Ekkor földöntúli parancsszavak hangoznak fel miközben a mágikus erővel telített jeleket a levegőbe rója a csapat feje.

*Ezzel egy időben az eddig csak erőtlenül fújdogáló szél feltámad. Újonnan támadt ereje az eleddig ernyedten lógó királyi lobogót büszke lobogásra bírja.

*A testek tömege lassan megfordul és megindul mint egy feltartóztathatatlan áradat a hármatok felé. Guray és Mitaboshi két oldalról rögvest közre fogják Gwont. A tiadlani az elsőnek érkező kettőt keresztben felnyitotta és egy biccentéssel nyugtázta, ahogy ernyedten a porba hanyatlottak. Ám miután látta, hogy a halottak egy láthatatlan határ mentén egy két métere Gwon-tól megállnak vissza lét egyet és kérdőn tekint a csapat vezetőjére.
Mindeközben Guray nem támadott csak szorosan ott ált Gwon mellet és kardját csapásra készen tartotta és várt.
Miközben lassan oda gyűltek a halottak két társának érthetetlen nyelvel alig pár szót szol a holtakhoz Gwon. 10 test lassan megfordult és kettesével összeállva elkezdték társaikat ütni és rángatni. Két kar már ki is szakadt a helyéről mikor egy döbbenetes dologra lesztek figyelmesek.
Szemben veletek bambán bámul rátok az egyik rongyos test, amit két társa hiába próbál megragadni. Testén különös derengések hullámoznak, ahogy a testét alkotó anyag megfakul. Ezzel láthatóvá téve mindannak a körvonalát, ami mögötte van. Majd teste újra erőre kapva újra szilárdnak tűni ott ahol az előbb még lidércszerű volt.
Ekkor figyeltek fel rá, hogy teste nem indult oszlásnak. Nem úgy a többi. Igen átható rothadás szag vesz most körbe hármatokat.

Thrin
*Az egészből leginkább csak annyit látsz, hogy három társatok köré gyűltek a halottak és középen egy néhány méteres kört szabadon hagyva nem támadnak. Azért a belső kör széle mentén valamiféle mozgolódás támad.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.12. 19:21

Gwon Malor

A megbeszélésen

*Csendben végig hallgatom a többieket, nem szólok közbe, ezzel is jelezve, hogy egyenrangúnak érzem őket. Mikor Thrin is befejezi, felállok a székemről, és odalépek a sólyomhoz, majd megsimogatom a hátát, és közben megszólalok.

- Abban mindannyian egyetértünk, hogy a lánynak valamilyen formában köze van az egészhez. Az a baj, hogy még mindig nagyon keveset tudunk. Olyan érzésem van, mintha itt állna a megoldás előttünk, de még is a levegőt markolásszuk. Amondó vagyok, egyelőre a lány maradjon semleges, ne akarjunk végezni eme lélekkel, ha találkoznánk vele. És elfogni se próbáljuk. Egyszerűen meg kell győzni, hogy nem vagyunk az ellenségei, még ha kiderül, hogy még is azok leszünk. Tanácsos uram, tudsz valamilyen módot a lelkek bebörtönzésére, hátha szükség lenne rá?.

A csatában

Örömmel látom, hogy a mágia újfent működött, és most már a hatalmam alatt állnak. A két társam kérdő tekintetére hatalom ittasan válaszolok.

- Nem tehetnek ezek az átkozottak kárt bennem, és akaratomnak engedelmeskedve lassan elpusztítják egymást…

Ám ekkor meglátom a lidércet, egy pillanatra meghökkenek.

- Készüljetek fel az elpusztítására, de még előtte meg próbálok valamit.

*Egy olyan mágiát mondok hangosan, melyet mindig is nagy becsben tartottam. Apám szerint a nekromanták fölösleges energiapocséklásnak gondolják, hisz a halottakat irányítani is lehet, akkor minek megérteni. Én nem így gondolom.

//off: Halottak nyelve 5 Manna, 3 szegmens a varázslás ideje, időtartam 10 perc.//

*Miután befejeztem a varázslást, megpróbálom kizárni a sok hulla átkozott szavait, és csak a lidércre összpontosítok, majd hozzá szólok.

- Ki vagy te, és mi végre jársz e vidéken? Mi célból teszed, e cselekedetet?

*Ha úgy látom, hogy támad, és nincs esélyem beszélni vele, akkor rá bízom a két harcosra, hogy végezzenek vele.

//off: Abban az esetben, ha rám támad, akkor el teleportálok a villámteleporttal nagyjából húsz méterre, hogy még tudjak a társaimnak segíteni. A teleport 45 MP 20 méterre. Ha a két harcossal el van, akkor az élőholtakat parancsolom továbbra is, hogy öljék meg egymást. Természetesen folyamatosan figyelem a harcukat, hogy segíthessek, ha szükség van rá. Ha teleportálnom kellett, akkor utána megiszok egy véritalt, mely feltölti maxra a manna pontjaimat.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.13. 16:23

Riegoly városállamok Sueso állam határától 150 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak NJK(Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

*Miközben a katonák feszülten várják a távolban a parancsot, a holtak tömege monoton morgásban kavarog a hármótok körül. Ekkor Gwon ahogy szeme a lidércre téved, újabb ősi szavak felidézésébe kezd. Majd a holtak körülöttetek kavargó áradatának morajához hasonló síron túli hangon szólal meg. Testetek minden pontján égnek mered a szőr. Érzitek a hogy a hideg futkos a hátatokon minden egyes kiejtett szó után.

//PM Thor//

*Gwon valamit többször is megismétel a "lidércnek". Az meg csak meredten néz előre. Szája mozog és maga is kísérteties nyelven válaszol. Ám egyszer csak hirtelen megindul felétek. Megragadja Gwon ruháját ahogy térdre rogy előtte. Teste megszűnik áttetszőnek lenni. Szilárd mindenhol.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.14. 1:45

Guray

Mikor a holtak körbe vesznek minket kicsit ideges leszek és a kardomat egyre szorosabban markolom, hogy ha kell egyből oda csaphassak az élőholtakra.

< Remélem tudod , hogy mit csinálsz. >

Majd mikor meglátom, hogy az egyik előholt más mint a többi, kicsit ledőbbenek, majd támadnék rá, mikor Gwon meg szolal.

< Ez így nagyon nem lesz jó és ha csapda...>

Végül készenétben figyelem az élőholtakat és azt akivel won beszél ugrásra készen, hogy meg védhessem és jelezhessek a katonáknak a támadásra.
A hang melyen egymással beszélgetnek, attól a hideg futkos a hátamon...
Asztrál dobás: 3
Hogy hogyan is maradok nyugodtan ebben a helyztben maagam sem értem, de ereim megfeszülnek, ahogy ugrásra készen várakozok, hogy ka kell lesujthassak,
Mikor a többitől különböző megindul már maj hogynem rá támadok mikor letérdel Gwon elé.
Egy mély sohajjal nyugtázom, hogy még nem történt baj, de a kardom csapásra készen állva vár, hogy lválazthassa a fejét a testétől, ha kell.

E közben folyamatosan szemlélek körbe is, hogy még vélelenül se táadhasson senki htba minket vagy Gwont.

Erreimben az ér és a feszültség izgalom és a hideg egyszerre patannásig feszül a történtek hatására...
De várakozok, még várakozok.

< Nagyon remélem, hogy nem lesz gond mert ez egyre rosszabb, nem hiszem , hogy ez túl jó ötlet volt. >

Csendben várakozok és figyelek.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.17. 12:03

Gwon Malor

//off: Elnézést kérek, hogy nem írtam, csak –Sirakra vártam, de lehet Ő meg rám. //

*Elmém szinte szétrobban, ahogy megpróbálom megfejteni ennek a lénynek a valóját. De akárhogy töröm a fejem, nem jutok többre, ráadásul időm sincs a hosszas töprengésre. Ezért úgy döntök, kipróbálom az erejét.

//off: azért dobok IQ-t. IQ+nekromancia: 17+3= 20, dobás: 3. Élőholt parancsnoklás. A könyv azt írja, hogy 1 szegmens, de azt nem írja, hogy erősségenként egy szegmens. Ezért úgy veszem, mint a teleportációt, erősségtől függetlenül egy szegmens. 20-as E-t csinálok+ a KM dob 1k10-el, 40 MP, varázslási idő 1 szegmens, időtartam: a leírásnak megfelelően.//

*Kimondom a szót, majd reménykedve, hogy hat rá a mágia, parancsot adok neki.

- Pusztítsd el az ittlévő összes élőholtat!

*Majd idegesen várom a reakcióját.

//off: Ha támadnak, akkor 1 szegmenses teleport 20 méterre tőle, ami 45 MP. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.08.17. 18:34

//Nem nagyon látok semmit gondolom csak hogy a holtak nem bántanak senkit csak egymást.//

*Figyelek és nem szólok közbe mert nem akarok tönkre tenni varázslattal semmit amit Gwon csinál vagy csinálhat, mert a mágikus tevékenységet érzékelem.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.19. 21:06

//A következő reagom holnap írom ki. //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.19. 21:24

Mitaboshi Fuutame

*Egy darabig csak értetlenül állok, hogy most mi van ezzel a lidérc-zombival, mitévők legyünk vele, de miután látom, hogy Gwon elbukott a próbálkozásával, felébresztem a sárkányt a testemben.

//Sárkány ébredése: 1 körre, 3 pszípont, 1 segmens//

A zombi kezeit célzom meg amivel megragadta Gwon, levágom mindkettőt egy csapással, majd fejbe rúgom, hogy Gwontól valamelyest eltávolítsam.

KÉ: 66-12+9
TÉ: 108+39 (40es túlütésküszöb)
TÉ(pusztakéz): 93+91 (40es túlütésküszöb)
VÉ: 185
Sebzés: 21 (+1túlütés esetén)
Sebzés(pusztakéz): 4 (+1 túlütés esetén)
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.20. 20:18

Pyr.sz. 3707

*Mindenki feszülten figyel ahogy a halottak kavarognak a kicsin kör körül. Mikor a fantom átlépi a láhatalna határt és megragadj Gwon ruhját Mitaboshi azzal egy időben cselekszik, hogy társa újabb jeleket ró a levegőbe.
Ahogya kard lesújt közvetlen után a már ékezik is a rugás ami méterekkel hátréb taszítja a lényt. Mindkét keze tőből hiányzik mikor a hátán csúszva végül meg áll. Viszont a levágot csonkot hiába keresitek szemetekkel. Sehol sem látjátok.

*Ezzel egy időben kisérteties hangon felsírva újabb szélroham söbör végig az úton. Ezúttal a sziklák irányábol. A hátatokon is fel ál a szőr tőle. A katonák idegesen markolják fegyvereik de még mindíg várják a parancsot.
A holtak áradata mozdulatlanságba dermed mikor a „fantom” közibük csúszik. Pár szívdobbanásig minden és mindenki mozdulatalnul áll. Ám ekkor a halot hústömeg megindul vissza a sziklák irányában. Gwon meg vérző orral térdre rogy. Guray és Mithaboshi rögtön utána kap és újra talpra rántják.
- Jól vagyok.
*Mondja Gwon, miközben tekintete próbál az úton vissza felé igyekvő halottakon átlátni.

*Ahogyan lóhátról a tanácsos is, úgy a katonák is jól látták ahogy Gwon térdjei megrogytak egy pillanatra. Nem is kellet nekik ennől több. Ötven kard röppen ki egyszerre harcia szisszenéssel hüvelyéből. A lovak felnyerítenek és talaj megremeg ahogy az ötven ló és lovasa mozgásba lendül.
A leglassab 15 testett úgy taposták maguk alá mitha csak mezei gazok lennének ahogy Gwon, Guray és Mithaboshi mellét érnek. Védő gyűrűbe vonva őket az egyik altiszt elétek áll lovával.
- Parancs?

*A maradék halott eközben rendületlenül halad vissza teljes sebességel az utat elzáró szikla halom felé. Ekkor egy új alakra lesztek figyelmesek. A tormelék oldalán áll, fekete talár, csukja fedi testét. Jobjában egy két arasz hosszú tőr. Minden halott felé igyekszik.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.21. 19:33

Gwon Malor

*Letörlöm számról a vért, majd a tőlünk messze állóra nézek. Összeráncolt homlokkal gondolkozom, mikor megérkeznek a katonák. Feléjük nézek, majd a mellettem álló két harcosra. Olyan hangosan szólalok meg, hogy még a lovasok is halják.

- Guray, állítsd hadrendbe a katonákat, készüljetek fel az élőholtak támadására! Egy Lesath-tal van dolgunk. Az egy elátkozott lélek. Nagyhatalommal bír, és csak mágikus, vagy áldott fegyverekkel lehet sebet ejteni a szellemi testén. Nem lehet tudni milyen hatalommal bír, ezért addig ne támadjatok, amíg nem mondom.

*A beszéd közben előveszek egy üvegcsét, és megiszom a tartalmát.

- Előfordulhat, hogy anyagi teste szétesik, -* Folytatom tovább. – Ám az nem jelenti a halálát. A lelkét is el kell pusztítani. A tudatnyitás metódussal talán látható, ha szellemmé átalakul.

*Ekkor pár lépést a holtak felé teszek, majd megállok, és még az aktív holtak nyelvén szólalok meg. Olyan hangosan, hogy meghallja a szellem.

- A nevem Gwon Malor. Tudom, hogy mi vagy, de nem tudom, hogy ki vagy. Mond el nekem, és azt, hogy mi célod e földön. Ha azt kérded, miért tennéd, hald az okát. Ismerem a fekete mágiát, és engem nem zavar, hogy űzöd a sötét tanokat. Sőt, talán közös céllal járjuk e vidéket. Mond hát és meglátjuk, hogy szövetség, vagy ellenség, ami közöttünk áll.

*Eme teremtmények intelligensek, talán szót értek vele.

PM:KM
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.22. 17:38

Mitaboshi Fuutame

*Bal kezembe veszem a csatakardot, jobb kézzel pedig a zsebembe nyúlok, kiveszem belőle az egyik slan csillagot. (ez azt is jelenti hogy a stílust felbontom)
A csillaggal a csuhás tőrös embert célzom meg, azonban nem célom eltalálni, inkább a lábai felé dobom, az is elég ha a közelében a földet eltalálom.
-Bumm! (aktiválom a csillagot)
Amint eldobtam, megiramodom felé, amilyen gyorsan csak tudok, de támadás helyett csupán a jobb kezemmel megérintem.
Amint becsapódik a csillag, egy 5m sugarú villámkitörést eredményez.

KÉ: 3+69=72
CÉ: 43+52=95 (túlütésküszöb 40)
Sebzés: 1 (ha eltalálom) (+1 túlütéssel)
Második sebzés: 7 (1E kisülés)

TÉ: 50+93=143

*Amint megérintettem egy diszciplinát hozok létre: Zavarás
Meditáció ideje: 1 segmens
Időtartam: 1kör
Pszíköltség: 30(6E)
//A célpont képtelen mágiát, pszít vagy bármilyen fohászt használni. Ha mégis akar, akkor akaraterőpróba -6al//

-Bizonyára észrevetted, hogy az érzékszerveid gyengültek, és képtelen vagy látni vagy használni a mana hálót, de még istenedtől is elvágtalak. Ha bármivel próbálkozol, megöllek.
*A második Slan csillagot ami a zsebemben van, a nyakához szegezem.
-Ez is robban, de ez már nagyobbat!

*Akarat ereje diszciplinát használom:
Meditáció ideje: 1 segmens
Költség: 1 akaraterőpont 20 pszípontért

*Ha lejár az előzőleg megidézett Zavarás, nem foglalkozom vele, azonban ha bármivel próbálkozik a csuhás, újra megidézem.
*Bal kezemmel átkarolom a fickót, jobb kezemmel pedig a nyakához szegezem a Slan csillagot.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.08.23. 10:43

// Sirak csapat munkáját már csak úgy tudnám fokozni ha most eresztenék el egy 15K6 os robbanást mellette a lényre :lol: //

*Mikor látom mi történik nem kezdek mágiába, hisz nem tudom mit tudnék úgy alkalmazni, hogy hatásos, legyen így csak kissé közelebb léptetek, hogy társaim még a hatókörömben legyenek, de én még lehetőleg kint legyek a lény vélt hatóköréből.

*Kissé zavartan szólok Gwon felé mikor a harcművész cselekszik:

- Mit tudunk tenni ellene?

*Majd pár másodperc késéssel kiáltok Guray felé:

- Kapitány, mi még talán megúszhatjuk sérülésekkel, de az embereid könnyen elpusztulhatnak ha a mágia használó cselekedni kezd, ha te is úgy gondolod hogy akár át is veheti felettük az uralmat akkor kérlek vond visszább őket. A harcművészünk és te úgy is feltartjátok a holtak seregét, ha úgy adódik.

* Ez után ha nem történik semmi durva ellen lépés a lény felől előveszem a köpenyem alól a számszeríjamat és betárazva előkészítem.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.24. 2:46

Guray

Az eseméények csak úgy száguldanak el melletem, és kicsit megrázom a fejemet, hogy gyorsan a helyzet úra legyek, felmérem az élőholtak létszámát, gyorsan.

Gwonnak bolintok. A parncsára és már adom is ki a parancsot.

- Ék alakos lovas rohamra készülj, parancsomra roham! -

< Remélem Gwon vagy Thrin elintázi ezt az izér, mert nekem vagy akatonáimnak nem sok esélyünk lenne ez ellen ! >

Thrinnek válaszolok.:

- Ha úgy alakul, akkor már úgy is mindegy lesz, De reméljük nem ért e fajta tudományhoz ha még is, akkor remélem te vagy Gwon megállitja, mert mire oda érnék hozzá a holtak seregén keresztül már túl későlenne... -

// Én aszt hittem, hogy ez a figura vagy 50 , de legalább 30m re van ha nem több.... //

Látva Fuutame cselekedetét elösször Gwonra nézek, majd ha nem tudja , hogy mi legyen vagy nem ad egyértelmü jelet akkor a katonák élen megindulok utat csinálni a harcmüvésznek. !

- Gyerünk csináljunk egy folyosot! -
Orditom a katonáknak , majd megindulok velük....
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 34 / 54 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján