• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 32 / 54 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.07.16. 18:00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM.: Pelso
Riegoly városállamok Sueso állam határától 115 -120 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A katonák örömmel fogadják Gwon szavait. Majd mindenki a kapott parancsok szerint vagy őrségbe megy, tábort állít vagy a szerencsétlenül járt család földi maradványait szedik össze. Gwon még egy rövid ideig figyelmesen szemléli a testeket, még mielőtt kiadja a végső utasítást, hogy tüntessék el a testeket az tábor területéről. Majd maga is belép körbe nézni a házba. Rövid szemlélődés után kilép.
Thor
- Parancsnok! Köszönöm az igyekezetedet, de egy percet sem bírnék ki ebben a bűzben. Másnap, indulás előtt, fel fogjuk gyújtani ezt a helyet.

A házikóban igen átható rothadás szag terjeng. Szinte meg sem tudjátok határozni mi nem bűzlik a házban. A tető alatt a gerendákra lógatva láttok füstölt húst és nagy táblás szalonnákat. Vagy legalábbis valamit, ami valaha az lehetett. A hordókban bór van, de inkább nem isztok belőle.

A tanácsos mikor maga is oda ért a házhoz rögtön visszafordul az ajtóból. Aztán nagy levegőt vett és ruháját arca elé tartva lép be. Ruháján keresztül lélegezve végighordozza tekintetét a berendezéseken. Végül határozott léptekkel a hordók felé veszi az útját. Egy futó pillantást vet rájuk majd mögéjük lépve elkezdi végig tapogatni a sziklafelületet. Jó néhány percnyi sziklafogdosás után végül távozik. Kiérve mélyeket lélegezve tölti meg tüdejét tiszta, illatos levegővel.
//Sikeres egészség próba Thrin.//
A katonák a tüzetes vizsgálat után örömmel hagyják el a házat.

Másnap induláskor a kapott parancsnak megfelelően a lángoknak lett adva a ház. Lassú menetben tovább haladtok az úton. Körülbelül két órával dél előtt a menet oszlop meg áll és a két vezető jön szembe.
Ribal (A vadász, aki az őrgróf földje óta vezet titeket.)
- Uram. Megcsúszott mostanában a hegy. Az út járhatatlan.
Elran (A falusi pásztor)
- Négy mérföldre vissza van egy erdei csapás. Ott lejjebb ereszkedhetünk. Napszálltára már a túl oldalt leszünk.

Mutat a szemben található hegyoldalra. A fák lombjai keresztül is jól látjátok a másik oldalt a hegyoldal sértetlen.
- A fák közt arra *Mutat kb veletek szemben a hegy egyik pontjára.* - van egy vadcsapás. Azon is eljutunk a várig. Valahol ere felé még van is egy barlang. Ott megpihenhetünk estére.

Az útvonalra rá biccentve kb három mérföldet lovagoltatok visszafelé még mielőtt megkezdtétek az ereszkedést. Az ösvény vékony volt és kanyargós. A meredek hegyoldalon több tíz métert mentetek jobbra és balra is egy két méter ereszkedésért. Helyenként volt az száz méter is.

Az abbit órájában járhattok mikor a menet oszlop újra meg áll. Már lassan fertály órája álltok egy-helyben mikor Guray a lova nélkül siet fel a több száz méteren elnyúló menet oszlop első harmadának közepén lovagoló Gwon, Mithaboshi és Thrin felé. Csodálkozásotokat növeli, hogy nem a csapáson haladva oldalaz a lovak mellet hanem egyenes vonalban mászik fel hozzátok a meredek hegyoldalon a fákba és egyéb aljnövényzetbe kapaszkodva.

Guray
- Van egy kisseb gond. Körülbelül még 50-100 láb (m) ereszkedés és az aljára érünk. De, ott halottak vannak. Elég sok. Durván 50-et számoltam össze, de lehetnek még. Sajnos nem tudjuk kikerülni őket. A lovakkal veszélyes lenne ezen a meredek hegyoldalon letérni a kitaposott ösvényről. Könnyedén megcsúszhatnak.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.07.17. 11:31

*Mikor meghallom a jelentést ideges leszek kissé:

<Fenébe ezek mindenhol ott vannak?>

*Megvárom amíg megszületik egy két ötlet és, csak a végén fűzöm hozzá a sajátomat vagy ha külön kérdőre vonnak.

- Csak ötven? És még lesből is támadhatunk? Ez nem jelenthet gondot, íjjászaink gond nélkül leszedhetik az élőholtak javát, ha közel érnek a maradékot is darabokra vághatjuk. Egyéb esetben pedig esetleg én is besegíthetek Gwon mester hatalmáról nem is beszélve ki akár szolgálatunkba is állíthat párat ezek közül. Természetesen erre nem lehet mind szükség, és nem is lenne tanácsos minden fegyverünket elsütni, de nem jelenthet különösebb gondot.

- De viszont zavar a tény hogy ha csak úgy tétlenül álldogál ennyi oda lent, a ki irtásuk után valószínűleg többen is jöhetnek, így én azt javasolnám csapjunk le majd építsünk ki megfelelő védelmet, Itt fentebb, vagy az említett barlangban azt megfelelően tudnánk védeni úgy vélem.

/Zefir most kauterizálhatna kedvére/
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.07.17. 12:28

Gwon Malor

*A ház felgyújtása megelégedettséggel szolgál nekem. Egy kis ideig nézem, amint a tűz felzabálja a fagerendákat, majd bólintva egyet magamnak, lóra pattanok, és felzárkózok a csapathoz.

*A leszakadt hegyoldaltól kisebb bosszúság fog el, de szerencsére van másik útvonal is, így rábólintok.
A lovaglást csendben teszem, és közben a környéket szemlélem. Milyen csodás hely lenne, ha nem holtak akarnának széttépni minket. Nagyot szívok a friss levegőből, és élvezem a pillanatnyi békét.

//off: Elméletileg akkor Thrin előtt szólalok meg.//

*Megdörzsölöm az állam, ahogy a hír hallatán gondolkodom. Már mondanám is, hogy elintézem, mikor eszembe jut valami. A mellettem lévőkhöz szólok.

- Barátaim, azt hiszem az istenek még is csak kedvelnek minket. Lehetőségünk adódott felkészülten összecsapni egy kisebb csapattal. Így a katonák is felmérhetik a bestiák tudását. Hisz jelenleg túlerőben vagyunk. Parancsnok! Készítsd fel a katonákat a harcra! Minden fölösleges felszerelésünket itt hagyjuk néhány katona őrzésében.

//off: Thrin karaktere is egyet ért ezzel, így nem vettem semmibe a reagját.//

*A tanácsos érvelésére bólintok.

- Egyet értek, ne használjunk ki minden hatalmunkat. Egy jó stratégiával könnyendén felmorzsoljuk az ellenséget.

//off: Akinek van hadvezetése, taktikája, azzal összedugjuk a fejünket, és a legjobbat próbáljuk kihozni a helyzetünkből. nekromancia bónusz +3 IQ: 17+3= 20 dobás 9, hadvezetés bónusz +1 IQ 17+1=18 dobás 16. Én csak a terv kiötlésében veszek részt, a csapat vezetését Gurayra bízom. A nyílpuskát is készenlétben tartom, de csak végszükség esetére. Ami még fontos, azért jól megfigyelem a holtakat, hogy csak tudatlan bestiák, vagy esetleg van közöttük értelmes is. nekromancia bónusz +3 érzék: 14+3=17 dobás 4. //

- Parancsnok, magam is részt veszek a harcban, de csak, mint megfigyelő. Hatalmamban áll elcsalni a holtakat, vagy akár elpusztítani őket, de tudni akarom, hogy a katonák miképp tudnak harcolni. Ha veszélyben lesz valamelyik, akkor segítek neki. -*Fuutame felé fordulok. – Ezek a holtak nem tudnak kárt tenni bennem, nyugodtan koncentrálj a harcra, tudom, hogy már égsz a vágytól, hogy levágd őket. -*Majd a tanácsosra nézek. – Thrin, kérlek maradj távol a harctól, ám figyeld meg jól, mert sokat tanulhatsz a holtak viselkedéséből. Nem tudhatod mikor lesz rá szükséged.

//off: Mivel a holtak nem támadhatnak meg, így elég közel megyek a csatához, de persze csak annyira, hogy a katonákat ne zavarjam. És ha szükséges, akkor megmentem a bajbajutottak életét. Aki veszélyben van, annál az élőholtnál élőholt parancsnoklást hajtok végre, az a parancs: ÁLLJ! Elméletileg a tudatlanoknál egyes erősség elég. Ezt mindig meg csinálom, amíg ki nem fogyok a mannából. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.07.17. 23:37

Mitaboshi Fuutame

*Áldom az előrelátásunkat, hogy elhoztunk magunkkal a két helyi embert, így az ilyen földrajzi akadályok sem állhatnak a küldetésünk útjába.

*Nos, gyakorlatnak jó gyakorlat, reménykedjünk, hogy nem vesztünk el senkit a mészárlásban.

Gwon: Ezek a holtak nem tudnak kárt tenni bennem, nyugodtan koncentrálj a harcra, tudom, hogy már égsz a vágytól, hogy levágd őket.

*Mosollyal és egy biccentéssel nyugtázom az engedélyt, majd csatlakozom a harcoló csapathoz.

//taktika 3 int: 14 érz: 13 dobások: 18, 5//

*Tudásom legjavával igyekszem beleilleszkedni a harci stílusba, habár nem lesz egyszerű. De, ezúttal a Osoi Girivel küzdök, azaz a Slan csatakarddal.

KÉ: 5+66=71
TÉ: 87+108=195
TÉ: 58+108=166
Sebzés: 11(túlütésküszöb 40)
VÉ: 185
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.07.18. 2:25

Guray

Jelentésem után, máris tudm, hogy mit kéne tenni, de nem szólalok meg kiváncsian várom a többiek ötletei illetve, hogy a vezetönk Gwon, hogyan szeretné a dolgot.

< Örülök, hogy sikerült a falu fönöknek vezetöt találnia számunkra, úgy tünik jó hasznát vesszük. >

A gyors meg beszélésük után bolintok.

< Ez egy job megoldás mint amire gondoltam. Most örülök , hogy rájuk és Gwonra hagytam a öntést... >

Majd bolintok. a többiek felé.

Bolitok Thrin tanácsosnak is.
- Természetesen magammal viszem, ha balul üt ki a dolog minden támogatásnak örülök mi meg kimél minket a fölösleges veszteségtöl vagy a haláltól -

- 5 perc mulva támadunk addig felkészitem az embereimet. A rohamot én vezetem -

Majd Fuutoméra nézek.

- Örülnék ha te vezetnéd a baloldalt és én a jobban, hogy ha úgy alakul akkor jelenléteddel és harci tapasztalatoddal segithes a katonáknak, illetve az én dolgomat is meg könyitenéd! -

Majd bolintok felé.

A katonákhozmegyek föleg a tisztkhez.

. Meg ütközünk velük csak fegyvert hozzatok 20 ember itt marad és orzi a felszerelést, a többiek velünk jönnek. A rohamot én vezetem. A jobb olalt leszek míg Fuutume vezeti a balt!
Ijjászok hátul maradnak.
Elösször az ijjászok lönek ameddig csak tudnak a tiszta célpontra mögüllünk. A sereg le térdel miután nagyából alakzatba állt igy az első két lövés tisztán adható le utána A sereg neki rohan az ellenségnek az ijjászok viszont fedezzenek minket ives lövéssekkel.
Nagyából faalankszerüen haladunk pajzsal és dárdákkal. ameddig tudjuk tartani addig az ijjászok lönek apritva őket. Amint valahl felbomlik a rendszer az ijjászok abba hadják a lövést és a fele ijjász vissza megy a táborba a maradék marad tartaláknak hátha szükségük lesz rájuk.
20katona Gwonnal marad tartalákba, akiket ő irányit a tetszése szerint mivel ő fogja látni a csatát fentről és bizom az itélettében, hogy oda küldi és akkor az erősitést amikor szükség lesz rá. -

Miután meg végeztem.

- Két perc mulva indulunk! -

Majd magam is felkészülök a gyalogos rohamra. Plzsommal és kardommal.
Taktika:3
Inti:12
Dobás:13 Jár +2 bonusz a doáshz kp miatt...
Olyan taktikát válsztok amit ngyából mindenki ismer és ami hasonlit az elképzelésemhez, hogy mindenki jól bele illeszkedhessen.
Hadvezetés: 3
+ 5 Té. szeretnék biztositani az eembereimnek, hogy ha követik a parancsaimat rendesen akkor meg is kapják azt,csata alat igyekszem foylamatosan parancsot adni és figyelni segiteni az embereimet!
Karizma: 12
dobás: 12
Itt is kapok +2 bonuszt a sikerhez!

Míg oa érünk az élőholtak közelébe, igyekszem hallkan vezetni a csapatott, hogy az ijjászok tudjanak löni legalább ketőt és hogy kényelmesen fel tudjuk venni utána az alagzatott és még a meglepetést kihasználva támadhassunk!

Rövid kard:
Ké: 86+5=91
Té:127+53=180
Té:127+96=223
Pajzsal:
Vé:177
Sebzés:4+1=5
Sebzés:9+1=10
Szerintem itt érvényelsül a tülütés küszöbb a pusztitásra még akkor is ha halottak, de persze a km re bizom a döntést.
Ha érvényesül akkor túlütés küszöbb 20...
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.07.18. 9:39

*Hátulról figyelmem az eseményeket, mind természetes mind mana látással, közben a környező tájat is figyelem.

<Ez zajos lesz, csak nehogy ide csaljunk valamit.>
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.07.19. 20:19

Riegoly városállamok Sueso állam határától 115 -120 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

//Off.:
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Nincsenek íjászok. Ez egy lovas század. Pajzs, kard, kopja, könnyű vértezet. Íj nincs.
A száza összetétele a következő
80 katona
20 kisegítő katona. Van kardjuk, de az ő feladatuk a felszerelés felügyelete és a katonák segítése a táborban. A málhás lovakat amiken a felszerelést szállítjátok, azt ők felügyelik.//

*Egy fertály órán belül felkészültök a támadásra. Húsz katonát kijelöltök, hogy vigyázzanak a lovakra, amiket hátra hagytok. Óvatosan alá ereszkedtek a meredély aljáig hol az aljnövényzet takarásában gyűltök össze. Guray még vett egy utolsó pillantást az emberire és onnan a holtakra.
- Ellőre!
*Az első tíz halott 20 m-re voltak. Mire holt lelkükig eljutott, hogy élők kerültek a közelükbe már oda is értek a katonák. Rohamból feldöntik őket és teljes erőből nekik esnek, hogy feldarabolják őket. Gwon és Thrin lassú léptekkel követik a katonákat és lemaradva figyelik az eseményeket.

*A távolabb ácsorgó halottak az élet szagára „feléledve” már mind felétek néznek. Oszlásnak indult arcukról érzelmet nem lehet leolvasni, de mozgásuk olyannyira felélénkült, hogy ez is ép elég sokat elárul torz lelkükben feltámadt mohóságról.

//A következő körben csaptok össze a maradék halottal, akik egy tömegbe verődtek időközben. Durván 40 test indult meg felétek közel egyszerre.
Guray, Mithabosi az első 10-ből nem vágtatok le egyet sem. Viszont most leg elől vagytok.//

*A meredek lejtő alján a 25 fokos a talaj dőlése. Ritkásan áll itt pár fa és laza összevisszaságba bokrok. Ennek fedezékéből törtetek elő. Ahol a halottak vannak ott a talaj kb. sík (egyenes) a fák ligetesen állanak. Egy - egy fa között akár 10 - 20 m is van. a fák között térd és csípő magasságig érő páfrányok és széles levelű növények vannak. A halottak 10 m-re vannak most tőletek. A legtávolabbi 40 m-re. Egyre gyorsuló tempóban sietnek felétek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.07.20. 12:41

Gwon Malor

*Míg Guray felkészíti az embereit a csatára, én is arrébb vonulok, és átmemorizálom a mágikus szavakat, hogy késlekedés nélkül tudjam használni. Úgy érzem, könnyen végzünk ezekkel a fattyakkal, de azét nem veszem félvállról a küzdelmet. Mikor mindenki készen áll, magam mellé utasítom a húsz katonát.

- Harcosok, ti lesztek az őrangyalok. A dolgotok az lesz, hogy folyamatosan figyeljétek a küzdelmet, és ha valahol komoly veszélybe kerülnek társaitok, akkor jelezzétek nekem, hogy felmérve a veszélyt döntsek, titeket küldjelek, vagy a mágia hatalmával óvjam őket! Ti ketten! -*Mutatok két harcosra. – A tanácsos védelmével bízlak meg benneteket! Ne okozzatok csalódást!

*Mikor Guray kiadja a támadási parancsot, és a katonák dübörögve megindulnak, erővel a szívemben én is indulásra utasítom a kicsiny csapatot.
Látva, ahogy könnyedén eltiporják azt a pár holtat, jó érzéssel tölt el, mert eddig minden úgy történik, ahogy elterveztük.

<Ez az, döngöljétek a földbe őket, hisz oda valók!>

*Feszülten figyelem, ahogy Gurayval és Mitaboshival az élen, neki rohannak a felénk siető holtaknak. Soha nem volt még ilyenben részem. Ennyi élőholt, és egy sereggel rohanunk neki. Egyben bizsegetően jó érzés, ám mellette valahogy rossz is, hisz a holtak nem kegyelmeznek, és ki tudja miképp fog végződni ez a kis csata.

//off: Folyamatosan figyelem a harcot. érzékelés: 14 dobás 16. Mivel nem jelezted, hogy esetleg valamelyik nem tudatlan, így annak nézem mindet. Ha valahova kell segítség, akkor e képen teszek: Ha van idő a csapatot oda küldeni, akkor azt teszem. hadvezetés bónusz +1 IQ: 17+1= 18 dobás 14, karizma 12+1 bónusz= 13 dobás 5. Ha már nincs rá idő, akkor egy 1 szegmenses mágiát használok, élőholt parancsnoklás 2 mp, elméletileg egyes erővel már tudok hatni a tudatlanokra. A parancs az lesz: ÁLLJ! //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.07.20. 16:11

* Én hátul maradok a két katona védelme alatt, és igyekszem távol maradni az események sűrűjétől. Figyelek, és a csata területén túl a környező területet, illetve a mögöttünk elterülő tájat is szemügyre veszem időnként, nehogy meglepetés érjen minket.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.07.20. 23:48

Guray

Orömmel veszem, hogy az első pár hullűt levágtuk minden falyta komolyabb ellenállás nélkül, de nem könnyelmüsködök.

- Nekegyelmezzetek senkinek, ők nem fognak nekük -

Orditom, majd rohamot vezénylek a felénk jövök ellen, de csata rendben.

- Csatarendeben roham. -

Most + 5 Te. biztositanék embereim számára, és amíg a helyzet nem hozza ugy marad amint úgy látom, hogy baj vannak akkor a parancsaim álltal át változtatom + 5 Vé - re.

Ké: 86+5=91
Té: 127+52=179
Té: 127+79=206
Vé: 167

A catában igyekszem figyelni az embereimre és ígyekszem az élen maradni, hogy növeljem a moráljukat.
Valamint örülök, hogy tudom Fuutume a katonák másik oldalán támogatja őket a harcban...

< Remélem Gwon és Thrin tanácsos segitenek ha baj van , s remélhetőleg nem lesz semmi komoly csak ezek... >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.07.21. 17:13

Mitaboshi Fuutame

*Valamennyire elszeparálom magam a csapattól, hogy legyen terem kibontakoztatni a harci stílusomat. Elkezdem forgatni a kardomat, ahogy lépek ki a többiek közül, majd hátrálás nélkül viszem be egyik támadást a másik után.

//Stílus: viharfelfő: +1 támadás//

KÉ: 66+3=69
TÉ1: 108+53=161 (túlütésküszöb mindegyiknél 40)
TÉ2: 108+47=155
TÉ3: 108+54=162
Sebzés1: 11 (túlütésnél +1)
Sebzés2: 9 (túlütésnél +1)
Sebzés3: 15 (túlütésnél +1)
VÉ: 185
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.07.23. 20:06

Pyr.sz. 3707

*A katonák az előző tíz felszabdalásán felbuzdulva rohannak tovább. Az imént hatan jutottak egyre, de most ahogy a maradék halott is felfedezte az élőket a közelben már egy egész kettő katona jut halottra.

*A rohamot Guray és Mithaboshi vezeti. A tiadlani a katonákat pár lépéssel megelőzve rohan bele a halottak tömegébe. Egy pillanatra sem áll meg, ahogy folyamatosan halad előre. Az első kettőt úgy hagyj maga mögött, hogy vágása csípőtől vállig felnyitja mindkettőt. A harmadik még tett egy hiábavaló kísérletet, hogy karjaival megragadja, de könnyedén kilép oldalra a támadás elől. Hagyja, hogy a halott tovább haladjon mellette és mikor a megfelelő helyzetbe lépet lecsapott kardjával egy pillanat alatt. Halk cuppanó hang kíséretében vált ketté a válltól csípőig húzódó vágás mentén.

*Guray pár méterrel lemaradva rohan neki a halottaknak buzdító szavakkal irányítva embereit. Majd mikor csapás távolságra ért az első két halott, figyelme a harcra irányul. Az évek során könyörtelenre csiszolt csapásokkal sújt le mindkettő mellkasára. Mindkettő bordái engedelmesen engednek utat a pengének a gerincoszlopig.

*Gwon és Thrin biztonságos távolból szemlélitek, ahogy az iménti siker ezúttal elmarad. Míg Guray és Mithaboshi töretlenül halad előre a halottak között. Addig a katonák elkeveredve a halottakkal megtorpannak a rohamban. Egyesével vagy kettesével álnak szemben a halottakkal. A katonák megvágják a halott húst és a halottak bele- bele karmolnak az élő húsba de egyik fél sem okoz komoly sérülést a másik oldalnak.

//Shirak és Gorodak összesen 5 halottal végeztek az első körben. Sérülést nem szenvedtetek. A katonák nem öltek meg egyet sem. A halottakkal elkeveredve egyesével vagy párban harcolnak.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.07.25. 13:55

Guray

Mikor belerohantunk a holtak seregébe még jó érzés fogott el, hogy hamar lerohanjuk üke és utánna haladhatunk tovább...
De látom miközben harcolok velük, hogy a katonáknak sokkal nehezebb velük harcolni.
Így sorsan reagálok.
Elkezdek parancsokat osztani, melyel + 5 Vé t biztositok embereimnek.

- Véd a társad, figyelj oda! - stb....
Szinészet 2 , hadvezetés 3 as. Ígyekszem bátorségot önteni beléjük annak ellenére, hogy a zombik megtörték a rohamukat.

Majd a közelemben lévő katonáknak segitek akik 1 az 1 ben harcolnak ellenük, hogy javitsam az arányokat 2 az egyre.
Illetve ha ismernek páros harcot akkor abban harcoltatom őket.

Ké: 86+6=92
Té:127+42=169
Té:127+38=165
Vé:167
Ha kell támadok a pajzsal is , hogy fel lökjek egy zombit ha kell, hogy mentsem az emberem vagy magamat ha úgy érzem akkor is ha tudom igy elvesztem a pajzsom védekezését ebben a körben.
Té:97+84=183
Sebzés: 6
Sebzés kard: 10
Sebzés kard: 4
Vé kardal: 160
Vé: alap: 142

Igyekszem buzditani az embereimet és oda figyelni rájuk ahogy csak tudok.
Harctéri gyak 4 es elméletileg 5 ellenfélel tudok harcolni - nélkül, de ha az irányités miatt kapok minusz okés... :D

// Am irtam ,hogy csata rendben támadunk, de igy is jó, így talán izgalmasabb lesz... :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.07.25. 18:25

*A pillanatnyi fennakadást meglátva, és a parancsnok próbálkozását a katonák rendbeszedésére úgy döntöttem segítek neki:

*A katonák legsűrűbb csoportosulása felé intettem ami egy képzeletbeli kör középpontjaként sugározza majd elő az asztrál síkon a lelki támogatást:
(Guraynál van a zóna varázsjelem tehát nem okoz gondot a távolság)

10 E hullám formázás ( méterenként csökkenő erővel hat, ) kétszeres erővel azokra akikben meg van a bátorság szikrája tehát nem félnek vagy közömbösek a zombik iránt, a varázslat hatására azok akikre hat a zombik felé semmi féle félelmet nem éreznek. Azok akiknél 10 E vel erősebb a mágia mint a védelmük hát úgy mond fanatikusan bátor harcosokká válnak.
20 Mp ----> 3 szegmens-----> 6 kör időtartamra
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.07.25. 20:51

Gwon Malor

*A két társam pusztítása nem volt váratlan számomra. Jól tudom mire képesek, nem is nekik szántam a harcot. Ám látva a katonák gyengeségét, hamar elszomorodom.

<Inkább hoztunk volna 100 örömlányt. Harcolni azok sem tudnak, de legalább jól éreznénk magunkat az úton.>

*Látva, hogy Thrin valamit cselekszik, kíváncsian kezdem nézni a harc színhelyét. Vajon mivel segít a katonáknak? Egyáltalán nincs bennem rossz érzés a harcosok esetleges elvesztése miatt, igazából kissé számítottam is rá. Sokkal jobban érdekel, hogy a tanácsos mit csinált.

<Legalább tudjuk, hogy hányadán állunk, ha egy élőholt sereg támadna ránk. Ezek csak arra jók, hogy pár pillanatig feltartsák a holtak vonulását.>

*Figyelem a harci stratégiát, és felmérem, vajon én is így irányítanám e a katonákat. Egyelőre nem segítek nekik.

//off: hadvezetés : +1 bónusz, IQ: 17+1= 18 dobás 14 //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 32 / 54 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján