• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 174 / 180 • 1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.02.08. 14:35

Pendegús

Thor
- Türelem barátom, ez nem megy olyan gyorsa. Fel kell rá készülnöm, ráadásul este már fáradt leszek hozzá. Holnap felkészülök rá, és elkezdjük a meditációt. De ez több napba fog telni, hisz komoly munka egy elme védelmét teljesen felépíteni. A kettőtök elméjét körülbelül négy nap alatt tudom felvértezni.

*Biccentek a fejemmel.

- Akkor az elkövetkező napokban. Megtisztelő lesz ez a tapasztalat.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.02.08. 16:50

// Gondoltam Kieron ! Köszönöm a türelmet ! Remlélem akkor most neki kezdhetünk eg uj lendülettel ! :D //

Még: A vacsorán:

- A Sedular kasztba tartozom, s mivel maguk nekem dolgoznak így önök is , mint az üzlet társaim, de ha csak akatonáim akarnak lenni szíveesen át írom, Bár kasparov azt mondta fontos, hogy jó legyen a menlevelük !!
Persze a protokol néha nehézkes lehet, de még senki nem halt bele abba , hogy letérdeljen egy nemes elött és félre áljon az utból !
Ugyan akkor az ellenkezöjéröl már hallotam! -

- Ha esetleg bajba keverdnek akkor egy baráátomnál eg tudnak bujni, jó a házában amennyire tudom ö éppen küldetésen van a klánjának , de ha otthon is van ö segit!
Eriknek híják! A vörös zászló klán fejvadásza...
Ha információ kell kérdezzenek, de ne feledjék maguk nekem dolgoznak elötte, senki másnak, a rosszul ejtett szavak pedig az életükbe kerülhet és az enyémbe is !

- Nem tudom miért mennek oda ahova, és ez jól is van így! -

Majd sohajt egy nagyot !

- Nos a 4 dik kasztba fognak tartozni, de ugy gondolom Lethan Mordak barátuk szívesen elmagyarázza a kasztokról mit kell tudni!
Ha nem kerülnek valási vitába nem hiszem , hogy fontos lenne tudnia Tharról: A káosz szenvedés és fájalom uáról vagy Sogronról aki a hatalmas lángok ura mely mindent elpustithat vagy az ürnömröl Morgenáról ki elrejti az árnyékban!
De ha gondolja szívesen mesélek holnap amikor egy kicsivel jobb az idö a fedélzeten, vagy itt a kabinomban !
Örülök, hogy érdekli mások kulturája , de amig betatja az etikett és nem köt bele mindenkibe, illetve jól használja a szavakat vagy a kardját mikor kell és nem mikor nem, akkor remélhetöleg egy kellemes kis vakácion lesz ! -

Majd megerszt egy mosolyt !

- Neaggodjon a halyóm ennél sokkal rosszabb viharokat is túl élt már, ugyan ezt már nem mondhatom el a legénységem minden tagjáról.
A kalózoktól jobban tartok.
Föleg mivel ha feltünt önöknek nem Toroni zászló alatt hajózunk!
A plusz üzletek miatt meg néhai szíveségek miatt fontos az elövigyázat ! -

Venarn: A kapitánynál csak egy kardot látni , de te észre vetted hogy az alkarvédöje , nem csak sima alakar védö. Vlószinüleg pengéket lö ki, már hallotál róla, de még közelröl nem láttad !
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.02.08. 18:24

Lathan távozna, így ti is vele mentek , jobb együtt amugy is nagy a vihar !

Mikor kinxitjátok az ajtót, hírtelen egy hatlamas szél hullám kap titeteket arcba mely szinte teljesen vizessé is tesz titeket, azt hogz a tenger víze lett volna, vagy az eső, azt nehéz lenne meg ítélni, hisz ugy esik mintha dézsából ntenék, szbaály szerint a lecsurgo víz a halyó fedélzetéröl, bizony olyan mint ha szökökut lenne.
Hatalmas hullámok veszenek körbe titeket
Csak a becsapodó villámok által látni a tengert, mivel a vihar már eltakarta az eget!
Pedig ugy tünt, hogy meg usszátok !
A rossz idö miatt felsem tünik, de a sziget mly nem is volt messo most egy hurrikán van! Szinte pontosan a szigeten!

Ekkor haljátok Lathan hangját !

Lindigass, szinte kipattan a szobából körbe nézni és mikor látja a hurrikánt, parancsot add, hogy , írány minnél messzebb balra a szigtöl !!
Közben ti a korlátnak kapaszkodva probáltok a halyon maradni, vagy a kötélhez jutni , hogy ki kössétek magatokat, hogy amig át értek a másik oldalre, nehogy ehadjtok a hajót akaratokoton kivül !
Miközben fordul a hajó a legénység sürüg forog körülöttek !
Ahogy balra fordul a hajó látjátok, hogy iszonyu sok villám áramlik ki a hurrikánból beteritve a szigetettt
S egy perc sem telt el mikor már majd nem balra fordult a hajó egy hatalmas Villám alakját látjátok lejönni az égböl a hurrikán közepén megvilágitva az éjszakát nappali égi fénnyel !
S a hang mely követi ....
A hideg is kiráz titeket, bár ezt talán az esönek jobban köszönhetö !

LAthan: Te látod a mágia áramlását és mindenki elött látod meg a hurrikánt mely nem természetes jött létrre!
A villmban pedig oly erött láttál , mely ugyan csak valami negyerejü képes csak meg idézni és ilyet még soha nem is láttál!
A mágia erejének sürüsödése a szigeten iszonyu erös!
A szemeiddel látod a ero hullámokat melyek a szigetfelé sürüsödnek !

A hatalmas villám után a tornádó eltönik és csak egy hatalmas hátszél kapja meg a hajót, mely hirtelen meg tolja a a hajó orrát a tengerbe mely szinte már majdhogynem felborult !

Dobjatok esést!

A hajó vissza billenése után is iszunyu erös a hátszél !

MAjd azon kapja mindenki magát, hogy a hullámok még hatalmasak, de a viharr csak ugy eltünt magától !

Sem esö sem felhok vagy szél nem maradt a viharból , mely talán szét tépni látszot a hajót!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.02.09. 16:46

Venarn

//off: Pelso, van képzettségem, emiatt is kérdeztem. Mivel a kapitány nem csak összefogdossa, hanem kereskedik is rabszolgákkal, így kicsit határeset a navor meg a sedular közt.//

- Lindigass kapitány, a vihar mágiát sugároz! Szólj a matrózoknak, hogy készüljenek fel az esetleges harcra!

Óhogyaza... még eszembe sem jut szinte a "mentőcsomag", erre kiderül, hogy pillanatokon belül kelleni fog. Már épp lépnék (vagyis inkább kúsznék-bukfenceznék-zuhannék) a kabin felé, mikor belénk kap az óriási lökéshullám. Üvöltve szállok el, és csak remélem, hogy valami keményen landolok - akkor legalább nem a tengerbe esek.

< Esés-dobás: képzettség híján csak az Ügyességem értéke játszik, ez 18, dobásom 62. Szééééép nagy bukta.

Ha esetleg vízbe esnék, Úszás próba: Egészség 14+1 a képzettség, dobás: 18. Háááát... kalandom lassan kezd véget érni...>

//off: Ha vízbe esek: //

Taposom a vizet, ahogy csak bírom, de más dolog egy tóban vagy lassú folyamban úszni, és más hegynyi hullámok közt a tengeren. Kezdődő pánikban tépkedem le magamról a súlyokat (páncélt, kardot, csizmát), de úgy tűnik, Antoh ma magának akar követelni. Ha elkezdek süllyedni, utolsó leheletemmel még őt átkozom.

//off: Ha a fedélzetre: //

Nagyot nyögve próbálok összevakarni magam, kapaszkodok bármibe, ami a kezeme kerül. Egyelőre nem megyek sehová, várom, hogy a legnagyobb hullámok elüljenek, aztán Lathannak szólok:

- Mi a fene volt ez? Láttam már fura viharokat, de ez túlmegy mindenen. Mi vagy ki képes erre? Mi voltunk a célja és csak mellétrafált, vagy a sziget?

Aztán támad egy nyugtalanító gondolatom:

- És mi van, ha még nem úsztuk meg, és csak a vihar szemében vagyunk?
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.02.10. 18:12

Lathan Mordak

Lindigass
- Nos a 4 dik kasztba fognak tartozni, de ugy gondolom Lethan Mordak barátuk szívesen elmagyarázza a kasztokról mit kell tudni!

- Természetesen örömmel megteszem az út során bármikor.

Lindigass
- Neaggodjon a halyóm ennél sokkal rosszabb viharokat is túl élt már, ugyan ezt már nem mondhatom el a legénységem minden tagjáról.

*Kissé megnyugszom, így a görcsös kapaszkodást abba hagyom.

A fedélzeten

*Keményen kapaszkodom, amibe csak tudom. Szerencsére a varjú a kabinban maradt, így vele nincs gondom. Lassan haladok a lejárat felé, mikor döbbenten veszem észre a villám vihart. Hirtelen elfeledkezem a csuklyát letépő szélről, a szakadó esőről, mely végig ásztatja az arcomat. Csak önkéntelen bámulom a mágiát, mely oly erővel bír, hogy képes ilyen irdatlan tombolásra. A szívem megtelik vággyal, és reménnyel, hogy egyszer talán képes leszek én is ily erőt irányítani. A hatalmas villám alak varázsa magával ragad, és csak akkor ocsúdok fel a hatása alól, mikor a vihar szerte foszlik, és a hajó meglendül.

//off: Nincs esésem. ügyesség 13(%). dobás 53%. Nem sikerült.//

Abban az esetben, ha a vízbe esnék. //off: Úszás 2 ügyesség 13 próba:3 siker //

*Első pillanatban riadtan úszok felfelé. Ha a ruha lehúznak, akkor, amit lehet, leveszek. Szerencsére nincs nálam az oldaltarisznya, így annyival kevesebb a gondom. Próbálok a hullámok ellenére a vízfelszínen maradni, és üvöltve kiáltok segítségért.

Abban az esetben, ha a fedélzeten maradok.

*Felállok, és megrázom a fejem, miközben valamit keresek, amiben megkapaszkodhatok.

Venarn
- Mi a fene volt ez? Láttam már fura viharokat, de ez túlmegy mindenen. Mi vagy ki képes erre? Mi voltunk a célja és csak mellétrafált, vagy a sziget?

- Még soha nem láttam ennél csodálatosabb dolgot. -*Hangsúlyomból kivehető, hogy el vagyok alélva még mindig az előbb látottaktól. Majd megrázom magam, és megköszörülve a torkom, normál hangszínben folytatom. – Bárki is tette, hatalma bőven az enyém felett áll. Szerintem, ha mi lettünk volna a célja, akkor már nem élnénk. Valószínű csak pont itt voltunk. Remélhetőleg nem tart ellenségnek minket.

Venarn

- Már vége. -*Mondom olyan hangnemben, hogy kivehető, ebben biztos vagyok. - És én szívesen megnézném, hogy mi is történt a szigeten.

*Ám ekkor körbe tekintek, hogy Pendeguzt meglátom e. Ha igen, akkor megnyugszom, hogy nem esett a vízbe, ha nem, akkor a nevét kiáltom. Ha nem válaszol, akkor idegesen nézek Venarnra, és a hajó széle felé kezdek menni, hátha meglátom. Közben a matrózoknak is szólok, hogy segítsenek megkeresni.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.02.11. 21:55

//Off Kireon. Az már igaz.//

Pendegús

//No akkor én se maradok ki a sorból. Esésem nekem sincs. Ügyesség 15 --> 15% Dobás 15
Hajózás 2 fog, Több tulajdonságra is dobok igény szerint vedd figyelembe.
Erő 15 Dobás 20 (Asszem skanderben nem fogom legyőzni a viart. :) )
Ügyesség 15 Dobás 2
Állóképesség 14 Dobás 3
Inteligencia 13 Dobás 1 (Azt hisszem ez abszolút siker.)

Úszás 2 fok. Ha vízbe esek majd dobok.//

A vacsorán.

*Figyelmesen hallgatom amit a kapitány mond mivel veszélyes küldetére megyünk egy olyan országba amiről nekem a kikötői hencegéseken kívűl semmi vagy még annyi ismeretem sincs. Lehet akár az életünk is múlhat azom amit a kapitány most mond vagy lényegtelennek tart és nem mond el.

//Off KM: ha ez az én kérdésemre válasz akkor szerintem félre értettél.//

A kapitány:
Ha nem kerülnek valási vitába nem hiszem , hogy fontos lenne tudnia Tharról: A káosz szenvedés és fájalom uáról vagy Sogronról aki a hatalmas lángok ura mely mindent elpustithat vagy az ürnömröl Morgenáról ki elrejti az árnyékban!
De ha gondolja szívesen mesélek holnap amikor egy kicsivel jobb az idö a fedélzeten, vagy itt a kabinomban !
Örülök, hogy érdekli mások kulturája , de amig betatja az etikett és nem köt bele mindenkibe, illetve jól használja a szavakat vagy a kardját mikor kell és nem mikor nem, akkor remélhetöleg egy kellemes kis vakácion lesz ! -

- Hömmm.

*A kapitány ezen szavai után egy pillanatra elgondolkodom.

- Tharr-ról magam sem akarok többet megtudni. Már így is tudok elege. A többi istem meg csak akkor érdekel ha most éppen nyílt vallásháború dúl az országban. Engem csak a Toronban uralkodó szokások érdekelnek amin az életem is múlhat. A kikötőkban még nem fogunk kilógni hisz más külhoniak is lesznek ott no de utánya? Igy ha tudsz valami az országról amit fontosnak tartasz és az életünk múlhat rajta azt kérle oszd meg velünk.

A fedélzeten.

*A viharba kilépve két dolog suhan át az agyamon. 1 Hálát adok annak, hogy a liga területén élhetek és már részt vettem csempészhajók útjain így az ottani hajós tapasztalataimnak hála nem ér váratlanul a víz az arcomban, a hajó mozgasa, az orkán erejű szél és-hogy most mi is a teendő. 2 Tekintetem már a hajó kötélezére és az egyébb kritikus pontjai suhan. Felmérem, hogy kellően fel van e készítve a hajó a vihar átvészelésére. Majd ahogy erről megbizonyosodbam már keresem is a legbiztosabb utat a kabinjainkhoz. Ha kell sagítek társaimnak és még jótanácsokkal is elátom őket ha látom, hogy tanácstalanok és nem biztos a lábuk.
Pl.:
- Arra menjünk.
- Ott kapaszkodj meg.
- Oda kösd ki magad.
*Nem tudom, hogy magam mennyivel fogok biztosabban álni a lábamon ám ha igen akkor segítek nekik fel állni és kikötni magukat a legközelebbi bizton ponton a vihar végéig. Természetesen első sorban Lathan-ra figyelek hisz ő leginkább csak a laborjában járatos meg mindabban a tudományban amit és ésszel csak alig vagy egyáltalán nem érek fel.

//Csomózás 2 fok//

<... Még szerencse, hogy tapasztalt legénységgel van dolgunk mert ez a vihar a tenger fenekére küldene egy kezdő bandát ...>

*Suhan át a fejemen a gondolat. Ha netalántán elszakadnék a többiektől mikor Lathan keres előszőr csak intek, hogy itt vagyok.
- Megvagyok.

Venarn

<... Az elég nagy baj lenne ha még partot sem értünk és már célpontokká válunk...>

Lathan
– Bárki is tette, hatalma bőven az enyém felett áll. Szerintem, ha mi lettünk volna a célja, akkor már nem élnénk. Valószínű csak pont itt voltunk. Remélhetőleg nem tart ellenségnek minket.

- Azt én is nagyon remélem.

Venarn
Lathan
- Már vége. -*Mondom olyan hangnemben, hogy kivehető, ebben biztos vagyok - És én szívesen megnézném, hogy mi is történt a szigeten.

- Ha nem mi voltunk a cél akkor én inkább nem ártanám magunk a dolgaikba.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.02.12. 15:23

// Hali ma este írok bocsi a késésért ! HA akartok menni a szgetre írjátok meg pm ben ! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.02.12. 19:05

Lathan Mordak

Pendegús
- Ha nem mi voltunk a cél akkor én inkább nem ártanám magunk a dolgaikba.

*Egy kis ideig még ég bennem a vágy, de hamar úrrá lesz rajtam az élet ösztön, és Pendegúznak adok igazat.

- Igazad van, ne ártsuk bele magunkat efféle veszélyekbe.

//off: Bocsi Gorodak, de így nem PM-ben írom, hogy visszakozok a szigetre lépéstől. :) //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.02.13. 4:39

A hatalmas széllökésnek köszönhetöen színte mindenki össze vissza repkedett a hejón , mint a legyek a lámpás körül !
Venarn , te felemelkedsz a levegöbe ugy 1,5 métert és látod a dühös egett, melyet csak pár halvány villám árul , hogy az eget nézed és nem a tenger vízét, majd csak az ütést érzed a feledben , mel után hirtelen egy asztalnak csapodva találod magad a kapitány szobályában.
6fp vesztesz. Nagyon beverted a fejdet a félfába, szinte az egész fejed bezsibadt az ütés erejátöl!
Olyan mintha csengene a füled ...
Pendeguz, te épp ,egragadtál egy kötelet amit épp Lathannak akartál nyujtani, hogy megkapaszkodhasson, mikor a hajó felemelkedik és csak a kötél ment meg attól , hogy bees aaa mély vízbe !
Még a gondolat is rémyisz menyire hideg lehet !
Ahogy épp elrepülsz felette, mint ha csak kalóz lennél aki épp az ellenséges halyóra készülne !
Mikor a hajó felveszi a régi megsokott pozict, te vissza esel, bár szerencsétlenségedre kötelet tesz egy fékört ahogy felemelkedett és vissza tér igy, már látod, hogy neki fogsz csapodni az árbocnak , így alahogy öszönösen a jobb váladdal probálod háritani az ütést és tovább gorulni a földön ! neki csapodssz az árboc oszlopnak !
5 fp szenvedsz el !
S igen csak fájdalod a jobbkarodat !
Lathan Mordak
A fedélzetre lépve még egész jól ment minden és reflekszeidnek köszönhetöen már harcra kész is vagy, s rögtön fehívod a figyelmet rá , de ami ez után jött valahogy mindent felül mult..
Mintha valaki csak a kiabálná , hogy meglepetés mikor épp valami fontossal kisérletezel és legszivesebben hamvá teremtenéd gazságáért, hogy meg mert zavarni !

Majd egyszer csak hanyatt esell beverve fejedett a padlóba és mind ezek után még tovább is csuszol és, neki ütödsz a falnak, melyen a kapitány ajtaja volt és láttad ahogy barátod Venarn beseik rajta csunyán beverve fejét !
Miközben te probáltál megkapaszkodni a padlóban esélytelenül !!
S mikor a hajó ujbó vissza zuhan, ujra megcsuszol és ezuttal csuszol a padlón úgy 3 mert, mielött megánál !
7 fp vesztesz !
Még szitkozodsz is egyet szerencsétlenségeden.... Bár jobb mint a tenger.. :D

Venarn:
Fogamad sincs miért , de lehet , hogy csak a fejfájásöd, de ugy érzed , hogy veszélyben vagy !

Körülbelül volt 1 percetek míg magatokhoz tudtok térni !
Közben üvöltések hallotok, de mg az esésel alatt áltok és a szernecs megköszönésében, mely nem vetett a hullámok martalkának az imént !

Lindigass::: - Csekold le a személyzetett ki hiányzik -
Fö arboc kosárba, néz körül !
Viorla ellenörzés !
Stb...

Ti is körbe néztek !

Viszonylag az ék tiszta lett bár az éjszaka nem mult el csak a felhök többsége tünt el meghagyva az eget a maradék sötét kis báránynak a kék egen a csilaggokal és a telihold fényével.
Néhányotok figyelme automatikusan a szíget feé írányul, de nem látni semmi különlegesett, már! Csak a szigetett és egy felszálló fekete füstött !

- Kalóz hajó a jobb oldalon - Halani az ordítást a fö árbócról .

Lindigáss:

,- Fegverbe -

MAjd az egyik félvértes megfuly egy kürtött, mely valamiért hirtelen erövel tölt el mindötök, szinte legyözhetetlennek érzitek magatokat!

Adjatok +7 Ké +10 Té/ Cé +10 Vé
Az értékethez !

S közben látjátok és haljátok ahogy az emberek egyszer övöltik !

- Itt Toron aZ ur
Nincs kegyelem
Halál mindre vagy láncot a kutyákra !
S pár harcos a pajzsára csak kardjával avagy buzogányával. -

Kicsit félemetesen hangzik, hiszen az egység megrémisz és ugyan akkor bizalmat és megnyugvást is ad nektek !

Körülbbelül 20 m erre egy kalóz hajó látható, meyl egyenlöre nem megy sehova, A hatalmas fekete zászlok melyek mozgásban tartják a hajót kicsit szakatasak,,,

Még nem haadnak erre, de úgy tünik Lindigass nem add nekik esélyt , hogy ök kezdjék, és ti már meg is indultok !

Akinek van hajózása 2 esen :
A ti ahjótok masszivabb, mint valami uszó eröd, de joval lassabnak tünik mint a szemben lévö fekete hajó, mely szinte kisértetiességet árszt magából !
Az orrán a egy szírén van !
Inteligencia próba a hajra ha akartok !

Egyelöre tietek a meglepetés ! De vajon meddig ???? :D

// Folyt köv . : Este, csak gondoltam adok egy esélyt reagálni erre, Holnap meg írom a többit Sok sikert a herchoz !!!!! :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.02.13. 15:32

Lathan Morda

//off: A 7 Fp, Ép vesztéssel is jár? Ha van Ép vesztés, akkor csontom tört, vagy milyen súlyosabb sérülésem lett? :rotfl: //

Ha nincs ÉP vesztés.

*A fejemet fogva kászálódok fel, és közben próbálok talpon maradni. Látom a rohangáló matrózokat, de nem tudok most velük foglalkozni még egy kis ideig. Talán idővel csökken a fejzúgás is. Na mindegy, szerencsére nem estem a vízbe, és ez a fejfájás idővel majd elmúlik. Ekkor kiáltja el magát az egyik matróz, hogy kalózhajó. Riadtan nézek az irányba, és idő kell, míg a sötétben észre veszem. Ekkor döbbenek rá, hogy ez már itt van közvetlen mellettünk. Hirtelen el is felejtem a fejfájást, és riadtan keresem a csapattársaimat. Majd hallom a kürt hangját, és elönt a bátorság. Sietve odalépek a többiekhez. Közben a matrózok belekezdenek a hangos erőfitogtatásba.

- Míg a matrózok tudatják a másik hajóval, hogy támadni fogunk, mi mit teszünk? Nem igazán vagyok nagy harcos. -*És ekkor egy kis szünetet tartok. – Ám egy kis felkészüléssel én is tudom tartani a frontot. Egy percre van szükségem, és utána hosszú ideig képes leszek a fekete energia irányítására. Várom a döntéseteket, a harc a ti lételemetek, utasításaitok szerint cselekszem.

//off: Ha a mellett döntenek, hogy a fedélzeten maradjak, és harcoljak, akkor megidézem az életerő szipolyozást szabad elemi formaként. 3E 24 MP+25MP időmágia +1óra. Megidézés után ideiglenesen alma nagyságú gömbben tartom az energiát, mely fekete gomolygó füstszerű gömbként néz ki.//

//off: Nincs hajózásom, így nem dobok IQ-t :fejveros: //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.02.13. 17:56

Venarn

Tántorogva felállok, első mozdulatommal az íjamat keresem, nagyon remélve, hogy nem tört el. Óvatosan megforgatom, kicsit megrázom a fejem, hogy némileg kitisztítsam. Lassan lépek ki a kabinból, nem örülnék, ha egy hirtelen mozdulattól szégyenszemre pofára esnék a legénység előtt. Még gyengeségnek vennék. Közben lopva pillantgatok körbe, hoyg mi lehet a baj - az ösztöneim nem szoktak megcsalni, valami baj készül. Erről szólok a társaimnak is:

- Van egy olyan érzésem, hogy bár a vihar elment, még nem úsztuk meg a bajt. Mintha valaki bámulná a hátamat.

Aztán mikor kalózt kiált a kapitány, egy csapásra elmúlik az afeletti örömöm, hogy nem estem a vízbe. Úgy tűnik, itt a baj.
Amint meglátom a hajót, eszembe jut az is, hogy ez meg honnan jött? A vihar előtt még nyoma sem volt - mintha abból bújt volna elő.
//off: A kísérteties érzést gondolom, érezzük azért hajózás nélkül is, ennek fényében írok. Ha mégsem érezni, akkor a további rész tárgytalan. //
Kezdem sejteni, mitől van az a borzongás a gerincem mentén. Mintha kísértetet látnék. Aztán egy bevillanó gondolat nyomán a nekromantához pördülök:

- Lathan, ezzel a hajóval valami nincs rendben. Nem érzel felőle véletlenül valami mágikus vagy túlvilági kisugárzást?

A harchoz:

- Maradj itt a kapitány kabinjának bejáratában, az könnyen védhető. Próbálj a nagyobb csoportokba lőni valami mágiát, hadd hulljon a férgese!
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.02.15. 18:12

Lathan Morda

Venarn
- Lathan, ezzel a hajóval valami nincs rendben. Nem érzel felőle véletlenül valami mágikus vagy túlvilági kisugárzást?

*Bólintok társam felé, és a hajó széléhez megyek. Megvárom, míg közelebb érünk, és elsuttogom a szót, majd koncentrálva figyelem, van e mágikus aktivitás.

//off: Így viszont az előbb leírt mágiához kevés lesz a mannám. Ezért ezután pszi kinyerés. 1 pszi 2 manna. Majd megcsinálom az előbb leírt mágiát.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.02.15. 22:15

Pendegús

*A hajó látványa egyáltalán nem vidít fel. Az ütődés helyét masszírozva, hogy elmúljon a zsibbadás oda lépek Lathan mellé. Majd megigazítom a fegyverövem és ruháim, hogy mind megfelelően, stabilan és a helyükön álljanak mikor az ellenséges hajó mellénk ér.

<... Az kéne még, hogy ezek a démonfattyak ziláltan lássanak meg még a végén abba a tévedésbe esnének, hogy nyert ügyük van...>

- Úgy fest akár mi is lehettünk a vihar célpontjai. Az nem jó.

*Kezemet a kardom markolatán tartva várom a harc kezdetét. Ugrásra készen arra hogy Lathan-t arréb rántsam ha azt látom bármi is veszéjeztetné testi épségét. Ebbe az is bele tartozik ha épp azt látom, hogy varázsol, hogy közé és az őt célzó támadás közé állok.

- Tartogasd az erőd az olyanok ellen mint te.

*Azzal eltökélten figyelem tovább a kalózokat.

//Inteligencia 13 dobás 7
Hajózás 2 fok.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.02.19. 7:18

A hajotok seebesen száguld a kalóz hajó felé !
A katonák csata rendbe sorakoznak fel a hajó legelején!
S ujra és ujra fehangzanak szavak !

- Csata rendbe!
- Ütközéshez készülj !

Lindigass: - Aki ellenál azt megölni a többit üssétek le ! -

Hallani lehet a kalójaról is az üvültéseket !
De számotokra nem érteni!

Kivéve talán : Venarn.

- Forduljatok , nyomorultak!

-Készüljetek a mészárlásra !

- Bakker túl késö

- Ütközésre és átszálláshoz készülj !

- Nincs kegyelem a Toroni kutyáknak!

Pendegus : A hajóról nem is olyan rég hallotál a kikötöben ahol át száltatok a hajótokra még kockázás közben ! Ahogy mesélték jó pár kereskedöt kifosztoaatak az elmult honapókban !
De az érdekesség inkább, hogy senkit nem hagynak életben a hajón amit elfoglalnak ! S a hajót is ottt hadják a tengeren!
Azt hitted a mattróz csak részeg és zöldtségeket beszél...
Viszont a hajó leírás stimmel!

- Éjjel csaptak le ránk a kikötöben ahol vízet vettünk volna fel ! Egyszer csak ot termet mint valami kisértett hajó a hatalmas koponyákkal az árbocokon és a fekete zászloval !
örszemeinkel már végeztek.
MEghuztam a csengöt de már késön . Túl közel voltak...
Át jötek a hajóra mint a sáskák !
Mindenki lemészároltak... -
- Magam a vízbe ugrottam, hogy mentsem a böröm.... ! -

A hajótok hatlamas kocanással esik neki a másiknak széttörve annak jobb oldali orrát !
MAjd valami hatalmas lánc csörgésnek zaját hallani és valami acél palló lecsapodását. Elöre nézve a toroni hajó orrán lávö díszr mint híd csapodik bele a másik hajóba!

- Nincs kegyelem . ..

Halljátok Lindigas torkából !
S látjátok ahogy a csatarendbe lévö katonák elkezdenek masirozni a híd felé pajzs falba burkolozva !

Ijjászok---

S zugó nyilveszök repkenek mindkét írányból !

Hatalmas csáklyál vágodnak be a ti hajótok oldalába mindkét oldalt elöl !

Úgy néz ki itt csak egy maradhat élve !

// De vajon ki lesz az ! :D //

Felhangoznak a kürtök is !

Hírtelen át lendülö kalozok jelennek meg köteleken, h a tí hajótokra ugorva támadjanak sorban egymás után ! Szaltózva át kapaszkoda érkeznek !

Máár halani a csatazajt a háttérben !

Egy át lendülö harcost a szívén ér a halált hozó nyíl , mely meredten ál ki! S a test elernyedve esik töletek le 5 m erre!

Venarn már ki adott pár lövést az át jövökre kik egytöl egyik a halál és a tenger martalékaivá váltak....
Kegyelmet sem Vernan sem halálos fegyvere nem ismer !

Pendeguz te LAthan mellet állva várod az elsö jelentkezöket, kiket halálba küldhetsz !

S nem késlekednek az enyhén szakadtas ruhával rendelkezö kalózok , kik mind feketében vannak, fekete ing és nadrág,
Szablyákkal és rövid vagyhosszú kardal felszerelve támadnak.
Meglep a kalózók szervezet támadása és, hogy miylen sokan vannak !
CSak úgy jönnek és jönnek mintha nem akarnának elfogyni !

PEndeguz ay elsö bátor jelentkezönek a bal karját vágtad le és rugtad odébb magatoktól, de nem várhattál tól sokat már is ketten voltak rajtad, hogy életed vegyék, ügyesen elmozdultál az egyik elöl és a kard markolattal úgy álba csaptad arcátlanságáért, hogy még a fogait is kiköpte, miközben arrébb esett a földre....
Talán a fogait keresve !.... :D
A másik harcos, látván társa porul járt így gyorsan próbál támadni , két rövid kardjával próbál szurásokat bevive felnyársalni, mint egy kutyát !
Balszeme levan takarva, mint ha vak lenne félszmére, öszes hajszála és sbtarkitotta arca arra ad nyomot, hogy most ember élre akadtál !

Venarn Látod, hogy Pendeguz harcol , de te ígyekszel távolabb tartani ellenségeiteket, de hamarosan túl sokan lesznek, hogy tovbbra is löhes az ijjaddal !

Próbálod az örget felnyársalni, de két karjával egyszerre védve rutinosan lecsusztatja csapásod, mely mélyen belevág a padlóba!

Lathan, te felksézül a harca, erösen koncentrálsz és érzed ahogy az erö végigfut a testeden mely mámoritó hatással önt el hisz régan hesználtad mér az eröd, ilyesfalyta modón, még üditöen is hat a sok kutatás után !
Az erö végig fut a kezeden érezvén a sötét és halálí eröt a kezedben összputusulni, mely élet és halál ura lesz hamarosan!

Egy kisebb feketés zöldes gömb jelenik meg a kezedbe ! Mely végül feketén összpontusul
Sötétsége oly zavaró, hogy még a sötétben is kitünik !

Látod ahogy pendeguz, lecsapja az elsö jelentkezö kezét, a többinek e fejét kettévágva köldi a més világri, míg párat csak odább rug vagy lök!
Vernan ígyekszik távol tartani öket
Egyetlen egy nyilveszö nem téveszti cálját!
Oly pontosak a lövések, hogy magad is meglepödsz! De érzed, hogy nem hííbáhasz.
Az egyik lövésed pontosan szemen közt találja elenfeled, aki tól közel merészkedet hozzád !

Nyugtatóan , hat rád , hogy társaid, mesterien képzettek és , hogy kegyelmet nem ismerve szorják a a halált körülöttetek, de tól sokan kerültek a közeletekbe!

IDeje cselekedni !

Koncentrálsz és szemeid feketévé válnak ahogy a gömb belsejébe lépsz, hogy írányicsd halálos fegyvered!
Syinte 360 fokban látsz, mint ha maga a gömb lene a szemed !

Három csáp csap ki a gömböl egymás után az öregbe, ki épp Pendeguz ellen harcol !
Ki híretelen felnyög a fájdalomtól !
Megrászkodik az enrrgiátl mely belé hatól, méga kardjai is ki esnek kezéböl.
A teste a csápoktól kiindulva hamu szürkévé válik a feje tetejátöl a lábujáig ! Talán még mintha a ruhája is szürkvá vált volna !
MAjd több csáp is ki csap a gömböl fejetek felet is egy pár és a körölöttetek lávö 10 embert csapják meg
Kikel pont olyan halálosan végez mint az elsövel!

Lathan mámoritón hat rád ay erö melyet írányitaz hírtelen már istenként érzed magad, ahogy érzed a lelkek és testek syenvedését , ahogy csépjaidat irányitva a gömböl kicsapva ejtik áldozatukat , a villámok sebeséégével csapva ki !

Dobjatól Ké !
Illetve 3 körre támadást és cselekedet !

Pendeguz és Venarn, egy pillanatra elámultok LAthan erején , de nem sokáig, mert már uj ellenfel jönnek a láthatáron!

Két egykezes csatabárdos, esik le Pendeguz mellé és szétkaszabolják !

Venarn, látod, ahogy 5 ember kezd el szaladni felétek

Lathan, enyhe meglepetség, fut végig a hátadon, mintha az ellenfeleid nem félnének töled, máskor egy ilyentól az embeek térdre rogynnak és az eletükért rimánkodnának !
S ahogy bele nézel az ellenfeleid szmébe valami furcsa önkivületett látsz !

// a köv 3 kört a cselekedetek és dobások alapján mesélem ! Venarn 5 emeber rohan feléd +10 felétek és 2 pendeguzon ! //

A csatazajban szinte semmit nem lehet kivenni! Mindkét fél ordit, a akardot csatanása és ahalál hörgések zaja, mely szinte már dalknt folyik bele fleitekbe olvad egybe az adrenalinnal testetekben és csak az ellenfeleitekre koncentráltok körülöttetek !

Lindigass!
- Második hulám elöre! -
Ujabb kört hangszó!
- Itt toron az ur , nincs kegyelem ! -

Venarn látod, hogy egyik ellenfeletek messz töltek írányitja a társait ! S mikor látja, hogy Lathan mire képes ezt orditja :

Hivjátok KArint !

Majd mint ha visszhang lenne hangzik fel párszor

- Karin KArin Karin !

Ti márcsurom vér vagytok és hullák mindenhol a fedélzeten,ahogy vér is mindenhonan fröccsen a hajókra és a tengerbe egyeránt .
mikor 5 kötlélen a parcsanok méllé esnek le !
Ay ujjak !
Egyikük egy 2,5 m eres ORk egy hosszú ardal és egy közepes pejzsal felszerelve !
Páncél nincs rajta félmesztelen testét hegek tömkelege boritja és fekete nadrágján vérvoltok mindenütt!
Egy ikerpérnak tünü karcsu és gyönyörü ember van kikfelsö tetstetttakró páncélal vannak felszerelve, két kezükben két kard van, olyan furcsán néz ki, mintha pejzsként és szuró feyverként is lehet használni.
Testük maradék részét sodrony ing boritja tetötöl talpig !mely tökéletesen követi testük alakját !
Vállig érö sötét fekete hajúk van , égszin kék szeemekkel !
Egy vékyonabb alak is megérkezik, kinek a kezben hosszú íj van és mér már célba is vesszi Venarn
1,8 cm ember fekete bör ruhában !
A legérdekesebb
Jövevény egy Ork aki 1,6 cm ösz szakállas és kopasz. Szakálla a melkasáig ér.
Ruházata , mintha csintokból lenne össze rakva és szövet nem is lenne,,, Olyan, hogy azt hinné az ember, hogy a csontokat a hus fogja egybe, s tényleg !
A testét beboritó ruha csintokból és koponykból áll, mely a vállánál vannak !
Ahogy megérkezik egy zöldes feeketés aura jelenik meg körülötte enyhe szürkés derengéssel !

Dobjaok Két

// Sok sikert ! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.02.19. 15:06

Lathan Morda

//off: Lehet én értem rosszul, de úgy olvasom, hogy írjak le 3 kör cselekedetet, és majd csak utána jelenik meg az-az öt alak, és ott is dobni kell KÉ-t, illetve gondolom egy kör cselekedetet.? A következő reagom e szerint lesz írva.//

//off: Kérlek írd meg, hogy most Vernarn hol van, mert a + 10 ellenfelet nem tudom beazonosítani, hogy mennyien jönnek Pendegúzra és a karakteremre.//

//off: Nem írtad, hogy érzek e mágikus aktivitást a hajóról.//

*A szivem hevesen ver, ahogy a harc küszöbén állunk. Erősen kapaszkodom valamibe, mikor a két hajó ütközik, és fogcsikorgatva próbálom megtartani az egyensúlyomat. Egy pillanatra minden eltűnik körülöttem, és csak az adrenalin hatását érzem, ahogy végig kúszik a testemen és erőt ad. Majd a halál hörgés hozz vissza e világba. Venarn mint mindig most is gyors, és pontos. Nagy önbizalommal tölt el, ahogy sorra hullnak el az ellenfelek a nyílzápor által. Ám ekkor meglátom a túl közel érőket, viszont Pendegúz sem rest. A fejek és végtagok csak úgy repkednek pengéje által. Még alig indult el a csata, de már tucatjával haltak meg az ellenfél csapatából. A mellettem harcoló klán társam időt enged nekem, így jó magam is részt vehetek a pusztításban, amit kifejezetten élvezek, és ezt nem is rejtem. Mágiámtól számolatlanul sorvadnak az ostobák, mely még nagyobb lelkesedést ad. Úgy érzem, legyőzhetetlen vagyok. Ám még koránt sincs vége a csatának, hisz látom, amint még többen rontanak felénk. Itt az ideje, hogy ők is elpusztuljanak.

//off: 3 körre a KÉ dobás. KÉ: 27+7;9;4 sebzés a három körre 7;6;5. (5 FP 1 ÉP) Nem érvényesül a páncél sfé-je A karakter képes egy percig(6 körig) tárolni az elszívott életet, és azt magába, vagy másba átadni.//

*Látva, hogy többen jönnek felénk, úgy döntök, hogy a védelemre összpontosítok. Egy 2 méter átmérőjű gömböt hozok létre körülöttünk, mely belül üreges, így minket nem sebez. Mindenki más, aki megérinti a mágikus korlátot, az életerő szívást szenved el. Majd Pendegúzhoz szólok: -Csak jelezz, és utat nyitok akaratommal, és könnyedén kitámadhatsz. Így meglephetjük a rohadékokat.

*Próbálok folyamatosan úgy koncentrálni, hogy a fekete energia segítse, és ne akadályozza a klán társam cselekedetét.

Mikor megjelenik az öt alak, és még élek, illetve képes vagyok koncentrálni.

*Látva az új alakokat, kissé vissza esik a lelkesedésem.

<Remélem, hogy nem ez az ork csinálta a vihart, vagy ha még is, akkor már nincs ereje még egyhez.>

Ha már nincs körülöttünk ellenség

*Megszüntetem az energiát magunk körül, és a fedélzet deszkáira fektetem, hogy a sötétben ne lehessen annyira látni. Majd, ha elég közel van hozzánk (20 m belül), akkor az öreg orkhoz csúsztatom, és egy kisebb gejzírt idézek alá. Remélem így megtöröm, és nem lesz képes mágiát idézni.

//off: Siker esetén a sebzés: 15 FP (ami 3 ÉP) és nem érvényesül a páncél sfé-je.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 174 / 180 • 1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján