• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 169 / 180 • 1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.11.08. 23:55

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

<... Na, ez is megvolna akkor...>

*A kriptába belépve még óvatosabbra fogom a tempót, már nem lövésre kész kommandós sétában haladok hanem mindent kétszere háromszor megnézek, hogy biztosan nem mosog a lépteim hossza és sebessége is a harmadára csökken. Nem si távolodok el nagyon a járat szájától csak annyira, hogy alapossan körbe tudja nézni minden sarokba bevilágítva. Természetesen elsőnek a vázára irányítom a lámpát és csak utána nézem meg a többi sarkot.

- Srácok.... *Téjokoztatom a többieket a váza állapotáról és a kripta egyébb állapotáról.* - Kiren Szerinted kihozzam most vagy inkább vetsz egy pillantást a környékre meg az úrnára?

*Kérdem majd a válasza alapján cselekszem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.11.09. 9:34

Bernard

Igencsak fellélegezek, mikor az utolsó zombi is a földre hanyatlik. Soha még egy ilyet - és tuti, hogy aki meg mer hívni ezután egy horrorfilmre, arra nagyon csúnyűn fogok vicsorogni (adjunk az orkos sztereotípiáknak is).
Végre sehol semmi baj... gondolom, aztán majdnem felordítok ijedtemben, mikor Kiren odatolja a zombit, hogy kötözzem meg. Erről már el is feledkeztem szinte.

- Te, biztos jó ötlet ez? Vannak egyáltalán emlékei egy ilyennek, megéri a kockázatot? Csak műanyag bilincseim vannak, nem fogja széttépni vagy elrágni?
Ha tovább biztat, én megkötözöm neki, de csak ha addig is fogja, és előbb odateszi a nyílás mellé. Ott a levegőben ráteszem mind a 10 bilincset kezére-lábára, aztán még fél lábbal jól rá is állok, ha már leeresztette (közben borsódzik tőle a hátam). Onnan fedezem Klingsort, amint belép a lyukba. Kezemben a puska.

- Ha megint feléled valamelyik, azonnal rohanj ki, utána lekaszálom őket kintről!
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.11.09. 19:09

Kiren

- Lehet igazad van Bernard és fölöslegesen pazarlom az erömet, de lehet fontos lehet! Persze lehet nem !
Köszi! -

Majd oda eresztem az elöholtatt Bernard elé és várok, míg megkötözi!, illetve rá tapos, hogy ne tudjon mozogni, majd elengedem a mágiát!

Klingsornak:

- Ne , még ne nyulj hozzám, ott vagyok egy perc! Csak össze szedem magam, nem vagyok tul jó börben... -

Miután elnegedtem a mágiát , felküszködöm magamat a földröl és oda megyek Klingsrhoz!

Körbe nézek mágia után a barlangban és az aztrál szememmel is körbe nézek, illetve meg nézem a vázát magamnak !

// Meg tudom vizsgálni valamennyire máágikusan , ha van még benne mágia ? //

Ha minden okés!

- Persze , tedd el Klingsor a vázát, csak ne ejcsd el. :) sok ba került megszerezni.... :) -

Ki érve Bernárdhoz!

- Mindjárt mehetünk, -

Rájuk nézek. Majd az élöholtra.

< Na lássuk van e értelme magammal vinnem téged! :) >

Emlék olvasás 5 szint!
Az élöholtra:

Dobás: 4 4 3 5 2 1 6 1 / 5
kimerólés: 5 4 4 4 4 4 2

Ha semmit nem látok a fejében , akkor felsohajtok kicsit !

- Öld meg kérlek, mehetünk! -

Ha látok valamit a fejámben emlékek a helyröl vagy a boszorkányröl vagy az életéröl..

- MAgunkal vihetjük ? Kiváncsi lennék mit tud még, de már nem megy a mágia használata, nagyon kivagyok merülve !
Ha igen akkor takarjuk be és mehetünk is !
Ha nektek nem gond akkor én lepihenék és a zombit meg ott hagyhatjátok velem oda kötözve valaminek a pincében ha van pincéd Klingsor vagy Bernárd...
Ha nem gond hogy ott töltök 1 vagy két napot !
A maradéket, a megbizoval rátok hagynám ha nem gond! ok ? -
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.11.11. 17:49

Mindneki

*Klingsor, látod, hogy az ork most próbálja megkötözni az élőholtat. Nem tudod mire jó az egész, de a varázslók mindig is különösek voltak. Óvatosan körbe nézel a „kriptában”, majd miután nem látsz semmi különöset, oda mész a ládához. Belenézel, és látod bene a vázát. Semmi különös nincs vele, és nincs semmi más mellette. Körbe nézed, és nincs elrepedve, vagy összetörve, illetve üres. Szólsz a többieknek, hogy minden rendben van a céltárggyal, de nem nyúlsz hozzá, megvárod inkább, hogy Kiran megvizsgálja.

*Bernárd, óvatosan lépsz a lebegő zombi felé. Kicsit nehéz megkötnöd, mert még mindig rángatózik, de végül sikerrel jártál. A dög teljesen már nem képes hadonászni, de még fel tudna állni, de rálépsz a hátára. A varázsló el kezd koncentrálni, és lehet látni rajta, hogy már nagyon fáradt, de a cél érdekében még megpróbálja.

*Kiran, jól esik, hogy már nem kell koncentrálnod a zombira, és Bernárd sikeresen lefogta. Fújsz egy picit, majd el kezdesz erőt gyűjteni, hogy bele tekinthess a fejébe. El kezdesz koncentrálni, majd rá összpontosítasz a dög tudatára, ha van egyáltalán ilyen.

PM:Gorodak

*A varázsló befejezi a koncentrálását, majd türelmesen vártok, hátha megtudott valamit.

//off: Ezt majd Gorodak elmeséli.//

Ezután még a varázsló megvizsgálja a vázát, de nem érez belőle semmilyen mágikusat. Valószínű maga a szellem volt benne az erő. Lehet, hogy nem fog ennek örülni a megbízó, de ez már nem volt az egyesség része.

//off: Ezzel a küldetést befejeztétek. //

//off: Sajnos viszont nem tudok másik kalandot kezdeni, mert most összesűrűsödtek a dolgok. Így köszönöm az eddigi játékot, és figyelmet.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.11.11. 22:59

Kiren

A miután , megvizsgáltam az elöholt elméjét, vissza rébedek a jelenbe!

- Semmi sincs a fejében és nem nekromnta vagyok , szóval , mindegy ! -

- Egyelöre ne öld meg , Hivjuk fel az emberünket, hátha érdekelné az élöholt bár nem hiszem... -

MAjd he a többiekis benne vannak akkor elhagynám a helyszint !

Teljesen ki vagyok és inkább pihánnék !

// Köszönöm a játékot én nagyon élveztem ! Ha valamikor esetleg még lesz kedvved mesélni, szólj... Szívesen játszanék ! Még egyszer köszönöm, és a türelmét is a km- nek! remélhetöleg ujra itt késöbb ! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.11.12. 16:32

Bernard

Van bennem még egy nagy adag fesazültség, amíg az urna biztonságban ki nem kerül a kriptából, szinte reszketnek a gondolataim a fegyverkapcsolat mentális kioldóján. Azt hiszem, kicsit sok volt nekem ez az élő horrorfilm.

Finoman szólva is felvonom a szemöldököm, mikor Kiren a zombi elcipeléséről beszél.

- A fogoly tünde hurcolása még hagyján, de ezt én ugyan be nem gyűröm a csomagtartóba. Felejtsd el!

A vázát jó alaposan, biztonságosan elcsomagolva megcélozzuk a kijáratot és a város főútján elautózunk a naplemen... izé, a megbízó felé.

// off: Köszi a kalandokat, jók voltak ezek a kis minik. :)
Sajna most egy ideig én sem fogok ráérni, decemberben nekem is nagyon sűrű napjaim lesznek. Legközelebb januártól tudok részt venni rendszeresen kalandokban.
Addig is mindenkinek szép napokat, remélem, még találkozunk. :)

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.11.13. 17:46

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

*Miután Kiren megvizsgálta a környéket elteszem az úrnát és még vetek egy utolsó pillantást a kriptára hát ha van valami érdekes benne. Példának okáért jó állapotú muskéták, kések vagy bármi egyébb kis apróság mint a régi érmek és kituntetések.

- Akkor ezzel megvolnánk. Pakoljunk és menjünk.

*Azzal elkezdek összepakolni és az úrnára nagyon vigyázva közlekedek.

//Csatalkozom az előttem szólókhoz. Köszönöm a kalandokat jók voltak.
Való igaz ez már biztos OM-en csak mini kalandokat szabad játszani ha az ember szeretné be is fejezni azokat.
Ha lesz valami akkor szóljatk.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.01.12. 14:33

Üdvözlök mindenkit!

Szeretnék mesélni egy kis kalandsorozatott és syívesen venném ha jönnétek játszani.

A karaktereket január vágiég kérném legkésöbb !

5 szintu karakterek jövetelét kérném, valamint hogy a játékosok beséljék meg milyen a jellem leosztás.

Mivel nem szeretnék a játék folyamán fölöslegel konfliktusok kialakulását!

várázstárgyat mindenki hozhat , de csak 100 MP ig.

Felszerelést mindenki írjon magának mit szeretne , és kérem küldjétek át, h lássam kinek milye van, illetve mennyibe kerül.
mindenkinek 30 aranyat adok vásárlásra....plusz Kasztból kiindulo elsö fegyver pélca, páncél...
A 30 arany olyan jelképes összeg, nem akarom korlátozni, de azt sem akarom h meg vedd az egész felszereléstárat!
Szóval ha nem jössz kibelöle ird meg mit szeretnél és ha nem 1000 aranyért valamit vagy kastélyt , akkor valószinü igen a válasz !
Nem ful vértes mágikus láthatatlan páncélt senki nem kap... :D

Ha valmi meg marad az elvész!

A játékot mindenki 3k6 ezüstel kezdi !

Várok minden jelentkezöt!!!

Karakter megkötés nincs, csak ne félistennel gyere ! Köszi!

OH Thor jelezte, hogy ö jön ! Necromantával szeretne jönni!

Tisztelettel : Gorodak !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.01.12. 17:57

Üdv Mindenkinek!

Ahogy a KM jelezte, én egy nekromantával szeretnék jönni. Halál-Rend jellemű lenne, tehát nem a vérengző állat típus. Kifejezettes specializált karakter lenne, tehát nem alap varázsló magas nekromanciával, hanem fúl a nekromancia irányába fejlődött féle.

Jelezzétek kérlek, ha valakinek gond lenne a nekromanta karakter.

A másik kérdés, hogy ismerjük e egymást. Én szívesen játszok ismert, vagy ismeretlent is. Ám most a voksomat az ismeretlenre teném. Tehát nem ismerjük egymást.

Gorodak, ha mindenki rábolint, hogy lehetek nekromantával, akkor elkezdem a karakter kidolgozását.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.01.13. 14:47

Üdvözlet!

Én is jelentkeznék a kalandba, köszi előre is a mesélés bevállalását! :)

Egyelőre egy osonós-íjászos karakterben gondolkodom, amolyan orvlövész mentalitású alak, közelharcban kissé életképtelen. Városban és vadonban is jól űzi mesterségét. Kasztra nézve harcos vagy fejvadász, majd még meglátom; faja szerintem ember vagy félelf lesz.

Nekem nincs bajom a nekróval (amíg nem engem néz életerő-forrásnak... :D ), én sem épp egy virágszedegető-dalolgató széplelket tervezek hozni.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2017.01.14. 8:47

Nekem tetszenek a karakterek !

Amugy a THor féle rendszerben alkotható a karakter, de azt hiszem ezt már tudod Kieron !

Ha elöbb készen van mindenkinek a karakter akkor kezdhetünk kicsit elöbb is ! :D

Remélem Pelso is jön...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.01.15. 20:57

Kieron, semmiképpen nem akarlak életerő forrásnak nézni. Hisz, ha élőhalottá változtatlak, már nem használható az életerőd gyógyításra. :) :lol:

Szerintetek ismerjük egymást?

Pelsoval nem tudom mi van. Írtam neki, hogy már meg van hirdetve a játék, és elméletileg ő is jön. :)

A karakterlap már alakulóban van, és még az előtörténetet kell megírni. Elméletileg jövőhéten meg lesz mind kettő.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2017.01.16. 6:22

Nem ful vértes mágikus láthatatlan páncélt senki nem kap... :D

Karakter megkötés nincs, csak ne félistennel gyere ! Köszi!

Pedig én pont ezzel a kettővel akartam jönni. Méghozzá maga "Thor" a vikingek őrült istene akartam lenni. :lol:
:shock: 8) Habár Thor nem is félisten hanem isten, hmmm... ? ... Akkor jöhetek vele??? :D

Na viccet félreténve.
Köszönöm a meghívást és a türelemt. Magam is harcossal jövök. Még gondolkozom, hogy a lovag vagy a "svájci" bicska stílusú minden helyzetben hasznos harcost hozok ám legkésőbb a karakter leadásomig kiderül.
A jelemem valószínű halál lesz.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2017.01.16. 13:57

Szerintem jobb lenne ismerni egymást, sőt, valami erős köteléket is tenni a karik közé. Tapasztalataim szerint enélkül elég esélytelen egy ilyen "kellemes" egyénekből álló csapatot össze- és életben tartani.

Pár ötlet erre: közösen viselt átok, aminek a megfejtését keresik. Közös ellenség, aki miatt hajandóak az egójukat is félretenni (opcionálisan: ez a valaki jóval erősebb náluk és üldözi/üldözteti őket). Valami esemény, aminek bekövetkeztét csak együtt érhetik el.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2017.01.16. 20:24

Van benne valami. Végül is eléggé önfejű társaság van kialakulóban. Nos a karakteremnek folyamatosan muszáj költöznie, mert hamar feltűnnek a kiásott sírok. Így vagy az inkvizíció, vagy egyéb felbérelt alakok vannak a nyomában.

Esetleg mindannyiunkat valamiért kiátkozott valamelyik egyház, és végül haverok lettünk. Mondjuk egy olyan elvetemült gondolatom is támadt, hogy testvérek vagyunk. :) Ja a karakterem ember lesz. De támogatom a nagyobb ellenfél ötletet is.

Pelso, jó ötlet, hogy harcossal leszel, mert közelharcosban nem leszünk annyira túlzsúfoltak. :lol:
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 169 / 180 • 1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján