• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 168 / 180 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.18. 4:01

Kiren

Ahogy sikerült lerántanom a zombit magamról örömmel nyugtázom, h Klingsor megmentett és , hogy itt van mellettem !
A zombik áradata, már kevésbé okoz örömöt.
Látásom még mindig kettösen van, igy gyorsan körbe nézek miközben igyekszem elsöpörni a felém jövöket és Klingsornál maradtakat, vagy féléjóvóket.
A kezdet, a zombit amit irányitok meglököm vagy meg nyomom aki rajtam volt, hogy még egy kicsit a földön maradjon, majd egyből a felém jövőknek lököm egy pályán mely Klingsort is védi egyben, és magamat ! Elsö sorban magamatt ! ...
// Bocsi :) //

Közben gyorsan körbe nézek, hogy legyen valami fogalmam mennyien maradtak a zombik...

< // ha //Tul sokan vannak... mind itt halunk ha nem találok ki valamit, gyorsan, talán sikerülhet, de rettegek, ha nem jönn össze , bár nem túl sok a választás ! >

Érzem sebeim és fájdalmam... A testem mágikusan kimerült és az utolsó cseppekket emészti, szinte minden értelemben ...

< Még nincs vége ,még nem pihenhetsz! Nem fogunk itt meg dögleni, az tuti ! ... Még egyszer , ha mind kint vannak, elintézhetem őket, de kockázatos ! De nem hiszem , hogy már el tudunk futni, ha csak a társaim nem szedik le mindet !!!
Talán el repíthetem magunkat, vagy újra sav ez úttal mindenfelé, kivéve minket, de az nekem fájni fog az tuti ! ... // Döntés, a helyzettől függ mennyi zombit látok kijönni illetve összesen, illetve látok e esélyt a futásnak ! // >

Ordítom Bernardnak:

- Gyere ide Bernárd ha tudsz gyorsan! hogy együtt hátrálhassunk !-

< Remélem ide tudsz rohani, és remélem az összes dög ki jött a gödörből, ha a társaim tudnak nekem szerezni egy kis időt, akkor mindenkit ki irtok a folyóson ! Remélem .... :( :) >

Fejemben a gondolatok cikáznak miközben igyekszem cselekedni és felmérni a terepet! elsösorban cselekedek !

// Ha jól tudom akkor lehet beszélni cselekvés közben, és ez szabad cselekedet, jól tudom, hogy lehet kétszer ? //

< A sav nem vált be mert nem volt ott mind de, ha még egyszer túl feszítem a húrt és mind kint van a folyóson, akkor mindet elintézhetem ! >

Reménykedem, hogy Klingsor elintéz párat és, hogy elsöpröm mindet, illetve aki rajtam volt az is lent marad még egy kicsit !

// Ha ez túl sok akkor szólj mert akkor másképp cselekszem ! Nekem most ügy nem kell dobnom semmit mivel a mágia fenntartott ??? köszi !!!! :)))) amúgy ja csak simát akartam varázsolni ! Bocsi, h nem írtam !//
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.20. 21:53

Klingsor von Ungerland (KLNSúR)

//KÉ 6+2 dobás 3 + 3 = 14

Fegyvertelen harc sebzése Gyilkos kéz szebzés szint Közepes (3)
Első fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 15,7,4,2,8 Harci tartalék 2,5,7,9
Második fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 5,2,7,11,8 Harci tartalék 4,10,3,5

Csak arra az esetre ha véletlenül nem támadnénak rám és van lehetőségem lövöldözni.
Első fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 4,13,2,9 Harci tartalék
2Cselekvés lövés zombi Dobás 11,2,10,3 Harci tartalék
Harmadig fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 9,2,7,2 Harci tartalék
2Cselekvés lövés zombi Dobás 4,1,4,8 Harci tartalék

Gyorsaság próba 5,1,10,2,7,13,3

PM KM//

*Fojamatos mozgásban küzdök a zombikkal miközben figyelek arra, hogy Kiren mindig mögöttem legyen és lehetőleg ne az összes zombi velem foglalkozzon. Az - az magamra vonom a figyelmük és fedzem a varázsló hátrálását.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.10.21. 9:31

//off: Thor, bocs, kicsit félreértettem, azt hittem, van még eg körünk, mielőtt a zombik odaérnek, azért mondtam, hogy kardrántás és támadás.

Most kicsit vázlatos leszek, nincs sok időm írni sajna. //

Bernard

< Kezdeményezés: 15.

Igyekszem eljutni a mágus mellé és én is fedezem. Ha a két zombi az utamba áll, inkább Kitéréssel kikerülöm őket, csak jussak oda. Ha nem kell külön ugrálni, és odaérek, akkor támadok fejre. Közben lassan hátrálok én is.

Ha esetleg kell Reakció próba az odaugráshoz: 2, 2, 2, 3, 4, 4, 3, 3. ( :facepalm: Három ballábas balerina-effekt... :D )

1. fázis:
Kitérés, ha kell (4 Harci tartalékkal): 3, 4, 4, 4.
Ha nem kell, akkor támadok (+1 célszám a asérülés miatt): 1, 3, 3, 4, 5, 8. Sebzés nincs.

2. fázis
Támadás: 2, 2, 2, 5, 5, 11. Sebzés 11S.

Harci tartalék maradéka a sebtűrésre, elosztva egyenlően a támadók közt. >
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.23. 14:15

5.kör
Első fázis

Bernárd, meghallod a varázslót, és meglepetten veszed észre, hogy már talpra állt, és a zombik már nem a földre nyomják. Ez erőt ad neked, és mikor Kiran azt mondja, hogy menjen mindenki mellé, és együtt hátráljatok, rögtön az jut az eszedbe, hogy valami trükkel végez a szörnyekkel. Így neki indulsz a válladdal az előtted lévőnek, hogy elsöpörd az útból, és a mágia tudó mellé érj. Ám meglepetésedre a másik beléd csimpaszkodik, és a csuklódat próbálja megharapni, amelyikben a kardod van. Szitkozódva lököd félre, de nem esik el, és a másik is jön feléd.

Klingsor, egy kis időd van, hogy célra tartsd a fegyvered, és ki is használod a lehetőséget. Az egyik már rohan is feléd, hogy kiharapja a gigádat, ám szétszakad a tarkója, ahogy a töltény átrepül a fején. A másik, amelyik még feküdt, már felpattant, és recsegve rohan feléd, hogy cafatokra tépjen. Ám már nem ér el hozzád. A fegyver tüzet okád, és a töltény szétszakítja a zombi arcát. Melléd esik a lendülettől. Pár pillanatra körbe nézel, és látod, hogy az ork még kettővel viaskodik, illetve, hogy a varázslóra még elég sok zombi közeledik, és egy kifejezetten téged vesz célba.

//off:Gorodak, ennyi minden nem fér bele, így a veszélyesebbek felé lököd a zombit, a három újra.//

Kiran, pillanatra körbe nézel, és látod, hogy Bernárd még kettővel harcol, de már párat felnyársalt, és Klingsor szépen leterített kettőt. Nem habozol, a már irányításod alatt vonagló zombit felemeled, és a közeledő háromfelé repíted. Azok hirtelen nem tudnak mit reagálni, így három-négy métert hátra repülnek. Kicsit visszajön a magabiztosságod, hisz éppen nem csattognak a füled mellett a rothadó fogak.

Második fázis

Bernárd, szitkozódva szeded le magadról a dögöket,és nyers erődet kihasználva, az egyiket felemeled, és pár méterrel arrébb dobod, mire nagyot puffanva földet ér, majd a másikat hasba rúgod, és mikor megpróbálja az egyensúlyát visszaszerezni, egyszerűen srégen ketté hasítod. A zombi azonnal összerogy. Kihasználva a pillanatnyi nyugalmat, a varázsló mellé ugrassz.

Klingsor, látod, hogy a varázsló elsöpri a közelbe jövőket, de a másik kettő, melyet már korábban elsöpört, most már felkeltek, és támadásra készek. Azonnal célzol feléjük. Az egyiket pont a homloka közepén találod telibe, mire azonnal összerogy, ám a másik bal halántékát érhette a golyó, mert ott kiszakad egy darab, de még harcképes a dög.

//off: Egy zombi most kell fel, melyet Bernárd arrébb dobott, és a következő körben tud támadni. Hármótok közvetlen közelében van egy, akinek a halántéka kiszakadt. ÉS még van három, amelyik a földön fekszik, illetve egy, amit a varázsló ural. Már nem jön több zombi máshonnan.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.10.25. 0:01

Kiren

A zombival akit uralok azzal a másik zombit aki a közelünkben van utöm meg fent röl, hogy a fejét találjam el és mint valami kalapácsot használva zuzom szét a máik felelyét, azzal nem si foglalkozva, hogy az én zombim teste mennire sebzödik, majd vissza hozom magunk elé védekezö célzattal !

Az hogy több zombit nem látok, kicsit megnyugtatt, de még bennem van a félelem tölük, mivel pár perce majdnem szét téptek !
Csak reménykedem, hogy hamarosan abba hagyhatom a koncentrációt a mágia felett, a tudatt, hogy még tudom használni az eröm meg nyugtatt, de nem tudom meddig vagyok még képes használni az eröm !

Várok, míg a többiek elintzik a zombikat!
MAjd ha végztek és tényleg nem jönn több akkor szét töröm az én irányitottam fejét és elengedem a mágiát, majd ha lehet megint körbe nézek! mágikusan is meg a sisakommal is !

Nem mozdulok, csak várok...

S reménykedem, hogy ennyi volt !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.26. 15:14

//KÉ 6+2 dobás 11+3 = 22

Most is minden fázisra párhuzamosan dobok. Igény szerinte sorrendben figyelembe vevendők.
Nem állok meg célozgatni de ha tiszta a cél és épp nem kell puszta kézzel harcolnom akkor lövök.

Fegyvertelen harc sebzése Gyilkos kéz szebzés szint Közepes (3)
Első fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 3,1,1,1,4
Második fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 2,3,3,4,4
Harmadig fázis
Összetett cselekvés, fegyvertelen harc Dobás 3,3,4,2,9

Első fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 2,4,7,1
2Cselekvés lövés zombi Dobás 2,2,4,2
Második fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 5,10,5,3
2Cselekvés lövés zombi Dobás 5,3,4,4
Harmadig fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 3,2,4,2
2Cselekvés lövés zombi Dobás 2,15,4,16

Harci tartalék, védekezésre
4,3,7,3,4,3,4
Arra az esetre ha ki kéne térnem valami elől vagy hirtelen arréb kapni a kezem egy össze záródó fogazat elől vagy akármi.
Gyorsaság próba 1,5,2,2,9,2,10,3//

*Kiren közelében maradok miközben fojamatosan figyelek arra, hogy közte és a támadó zombik között legyek. Ha tudok akkor lövök, ha nem akkor ütök és ha arról van szó akkor teljes testem és lendületemet bele adva lökök arréb minden zombit aki Kirent nézte ki magának.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.10.26. 15:19

//PM KM//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.10.28. 8:45

Bernard

<Kezdeményezés: 12. (no nem baj, legalább 10 felett van... :D )

Először a közlben lévő zombira támadok a karddal, amennyiben Klingsor nem intézi el addigra. Ha megteszi, akkor lekapom a puskámat a hátamról és azzal irtom tovább őket.
A sebzések a célzás miatt egyel magasabb szintűek.

Első fázis:

Ha még megvan a közeli zombi, akkor kard, fejre: 1,2, 3, 4, 4, 15. Sebzés 11H.

Ha nincs, egy egyszerű cselekvés a puska elővétele, aztán egy rövid sorozat arra, amit odébbraktam, fejre: 1, 1, 2, 3, 5, 8. Sebzés 11H.

Második fázis:

Ha előbb kardozni kellett, akkor most jön a puska elővétele, és az 1 rövid sorozat fejre: 1, 1, 3, 3, 5, 8. Sebzés 11H.

Ha már előbb is lőttem, akkor most 2 rövid sorozat. Ha előbb volt túl"élő" zombi, akkor arra, ha nem, akkor másikra.
Rövid sorozat 1, fejre: 1, 1, 3, 4, 5, 5, 10. Sebzés 11H.
Rövid sorozat 2, fejre: 1, 2, 2, 2, 5, 9. Sebzés 11H.

A tartalék marad a sebtűrésre, főleg a közelben maradt zombira (ellene 4 kocka, a többi ellen a maradék 4.>

//off: Jövő héten szerdától péntekig nem tudok írni, mert nem leszek netközelben.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.10.30. 15:50

6.kör
első fázis

Mindenki

Klingsor, nem gondolkozol sokáig. A közelebbi zombit veszed célba, melynek már lelőtted a halántékát. Lősz felé, de dühösen veszed észre, ahogy a töltény a bal vállába fúródva száraz húsdarabot szakít fel. A dög dühösen indul feléd, mire te hátrálsz és még egyet lősz, de a rossz fényviszonyoknak köszönhetően el sem találod.

Bernárd, látva társad sikertelen próbálkozását, kezded azt hinni, hogy ez valami vezér lény lehet, hisz szétlőtt fejjel is harcol tovább. Ám csak egy módja van, hogy kiderítsed. Neki rontasz, mielőtt Klingsort elkapná, és egy jól irányzott csapással végig hasítasz rajta a kardoddal. A lény megtorpan, majd lassan feléd néz, és ekkor kettényílva szétdől.

Kiran, látva, hogy a közvetlen közelben lévőt kinyírták, a messzebb háromra koncentrálsz. Azok már felálltak, és dühös hörgéssel jönnek tovább, ám a lebegő döggel, mint a tekebábúkat, szétszórod. Ekkor viszont meglepődsz. A három lény nem nektek rohan ezután, hanem hirtelen megtorpannak, és elkezdenek futni az egyik irányból. Konkrétan, ahonnan jöttetek.

Zombi. Bernárd megmentette Klingstort az esetleges kellemetlenségektől, ám így nem volt ideje törődni a másikkal, amit ő dobott arrébb. A lény azonnal az orkra veti magát, és megpróbálja karmolni, harapdálni. Bernárd az utolsó pillanatban emelte fel védésre a bal kezét, és a fülétől pár centire állt meg a csattogó fogsor. Ám a dögöt nem könnyű leszednie magáról, így dühösen kezdi ütni, és lerántani magáról.

Második fázis

Klingsor, megúsztad a zombi támadását, és magad sem érted, hogyan lőhettél mellé kétszer egymás után. Ám most a barátod bajban van, így nem gondolkozol sokáig. A dögre célzol, csak a dulakodás miatt nincs tiszta célpont. Egyszer csak az ork távolabb tolja magától, mikor lősz. A dög tarkója lerobban a helyéről, és abban a pillanatban összerogy.

Bernárd, a zombi nem akar leszakadni róla. Dühösen rángatod, és ütöd, amikor egy lövés dörren mögötted, és a zombi nem támad tovább. Morogva dobod le a földre, és ekkor döbbenten látod, hogy a messzebb lévő három dög nem felétek rohan, hanem el akar menekülni. Elrakod a kardot, és elő veszed a puskát. Azonnal célzol az egyikre, majd lősz. A dög szétrobbant fejjel esik össze. De még van kettő.

Harmadik fázis

Klingsor, meglepetten látod, hogy a három zombi menekülőre fogja. Ilyet még soha nem láttál filmekben. Ekkor az ork kilő egyet, de még kettő van. Célzol, de az első lövésed célt téveszt. Nagy levegőt veszel, majd újra célzol. Benntartod a levegőt, mikor meghúzod a ravaszt. A pisztoly elsül, és egy pillanat múlva az egyik összeesik. Ám az utolsó kiér a fény területéről.

//off: Kiran zombija, amit még mindig az uralma alatt tart, rángatózik, de nem tud tenni semmit. Ha akarod, akkor egy egyszerű cselekedetként szétzúzhatod a fejét. A másik zombi kiszaladt a fény területéről. Hő látással, vagy éjszakai látással még látható.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2016.11.01. 16:32

Bernard

Döbbenten nézek a menekülő zombik után, soha életemen nem hallottam róla, hogy a mágia által életre keltett lények maguktól ilyet csináltak volna. Ekkor egy hajmaresztő gyanúm támad.

- Utána, lehet, hogy ebben próbál megszökni a bszorkány! Ha elmenekül, később ki tudja, mit hoz ránk.

< Kezdeményezés: 19.

Van éjjellátóm, célba is veszem vele a rohanó zombi búráját. Addig lövöm, amíg össze nem esik. Sebzés célzással nő.

Első fázis:

Rövid sorozat 1 + 2 tartalék: 1, 2, 3, 3, 9, 14, 5, 5. Sebzés 12H.
Rövid sorozat 2 + 2 tartalék: 1, 1, 1, 1, 3, 3, 1, 4. Semmi.

Második fázis:

Rövid sorozat 1 + 2 tartalék: 1, 2, 3, 5, 5, 9, 1, 3. Sebzés 11H.
Rövid sorozat 2 + 2 tartalék: 2, 2, 3, 3, 4, 11, 1, 3. Sebzés 11H. >

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.11.03. 6:55

Kiren

Amikor látom , hogy a zombi elmenekül, majdhogynem kint van , kicsit meglepődök...

Bernard mondata ráz fel !

- Ha megölitek is okés ! én ezt életben tartom ! -

Majd fent tartom a mágiát, míg a társaim elintézik az utolsó menekülő zombit.

Addig míg vissza érnek leülök valahova háttal a falnak, és közben a zombit magam előtt lebegtetem !
Ha lehetséges, akkor közben lefertőtleníteném a sérüléseimet és bekötném !
Mivel nem akarok több mágiát használni mint amennyit muszáj!

< Ha van tudata a zombinak, akkor vajon a boszorkány van benne, vagy a boszorkány vissza hozta a katonák tudatátt, hogy tudatosan harcoljanak... hm.. bárhogyan is ahogy vissza értek a társaim, bele nézek ennek a fejébe...
Oh tényleg erre gondolhattam volna, talán tudok beszélni vele, hiszen valamennyire tudatra kellet h ébredjenek ha kikerülték a csapdát és még menekülni is próbáltak !vagy csak én voltam óvatlan! mondjuk óvatlan voltam... hm... mák , hogy még élek... :) >

Oda szolok az előttem levő zombihoz !

- Mond mi a neved !? -

// Ha válaszol vagy nem a boszorkány ! //

- Meséld el a történeted kérlek, most h a gazdád nem él, vagy még él talán benned vagy az urna mélyén halványan ? -
Ha... :)
- Nyugi nem akarom meg ölni, ha nem muszáj! -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2016.11.03. 8:03

*Bernard felvetésére magam is majdnem futásnak eredek de végül is maradásra késztet, hogy Kiren-t talán nem kéne magára hagyni.

- Elterelés is lehet, maradok Kirennel.

*Mondom miközben tárat cserélek majd folyamatosan lövésre készen indulok el az alagutunk bejáratáig, magammal víve egy lámpát, hogy bevilágítsak a kriptába de előtte a csatorna többi részét is végig pásztázom.

//KÉ 6+2 dobás 8+3 = 19

Arra az esetre ha zombit látnék.
Első fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 3,4,8,2
2Cselekvés lövés zombi Dobás 3,2,4,5
Második fázis
1Cselekvés lövés zombi Dobás 5,9,3,2
2Cselekvés lövés zombi Dobás 5,3,7,4

Harci tartalék, védekezésre
1,4,9,2,5,3,4
Szükség esetére
Gyorsaság próba 5,5,1,3,4,10,4,7//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.11.06. 1:14

Kiren !

- Menj a zombi után kérlek , megleszek! -

Ha nem akar menni, akkor!

- Akkor maradj és segíts megkötni ezt a zombit, kérlek, bele akarok nézni a fejébe ! kíváncsi vagyok pár dologra, csak előtte, szeretnék kicsit pihenni, mert szinte teljesen kivagyok merülve !

Ha megy, akkor oda megyek a falhoz és háttal annak a zombit magam előtt lebegtetem pajzsként illetve, amit írtam , ha lehet amíg a társam vagy társaim elintézik a szőkésben levő élöholtatt !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2016.11.06. 14:09

7.kör

Bernárd, aktiválod az éjjellátót, majd feszülten célba veszed a dögöt. Ha nem sikerül leteríteni, akkor hamar kiér az éjjellátó látótávolságából, és akkor bottal ütheted a nyomát. Benntartod a levegőt, majd lősz. A dög azonnal pofára esik, és nem mozdul. Óvatos léptekkel közeledsz felé, hogy megbizonyosodj róla, biztos vége van.

Klingsor, látod, és hallod, ahogy az ork lelövi a zombit. Gyorsan körbe tekintesz, hátha valahol megbújt egy, de nincs mozgás. Míg Bernárd a lelőtt felé indul, te a kriptát veszed célba. Lassú léptekkel haladsz a hullák mellett, és így jobban meg tudod nézni őket. Ki is ráz a hideg, amint a fényben látszódik a groteszk arc, és csontos test.

Kiran, örömmel látod, hogy úgy tűnik, vége van. Igen csak kifulladtál a harcban. Igazából volt egy pillanat, hogy úgy érezted, itt véget ér az életed. Szerencsére a társaid nem egy beszari csapat, így ahelyett, hogy elszaladva magadra hagytak volna az élőholtakkal, a segítségedre siettek. Ledőlsz a fal tövében, és a zombit magad elé emeled. Most már kissé másképpen nézel rá, hisz már nincs veszélyben az életed. A dög rángatózik, kapálózik, de nem tud megmozdulni.

Vége a harcnak.

Az ork megvizsgálta a zombit, és a fél feje hiányzik, tökéletes lövés. Kicsit még ki is húzza magát büszkeségében. Nincs több élőholt, kivéve, persze amit a varázsló még fogságban tart. Majd a két zsoldos körbe tekint a metró járatban, hogy hátha valamit nem vettek észre, de egyébként minden rendben van.
Ezután Klingsor betekint a kriptába, de semmi különöset nem talál. A láda fedele le van szakadva, de egyébként semmi különös. Óvatosan belép, és körbe néz. A kriptában a szétlőtt halottak fekszenek, egyébként csend van, és a csak a harc okozta por kavarog a levegőben.

Közben Kiran érdeklődve figyeli a rángatózó testet, és megpróbál vele kommunikálni. Ám bármit is mond neki, a dög úgy viselkedik, mint a filmekben a tudatlan zombik. Nem válaszol, csak hörög, és úgy tűnik, fel sem fogja, hogy mit mond a varázsló. Csak kapálózik, és rángatózik.

//off: Még nem néztétek meg a vázát, amiért igazából jöttetek.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2016.11.07. 3:28

Kiren

Míg Klingsor a kriptában néz körül, oda fordulok Bernárdhoz...

- Mond meg tudnád kötözni nekem ezt az élöholtatt, hogy ne tudjon nagyon mozogni?
Szeretnék bele olvasni a fejében, az emlékeiben, de túlságosan is kivagyok merülve!
Már az is fárasztó, hogy lebegtetnem kell ! -

Ha meg kötözte rendesen elengedem a mágiát, és előveszem az első segély csomagomat , hogy ellássam a sebeimet !
A körbe nézést és a váza meg szerzését a társaimra hagyom!

Csak próbálok, kicsit pihenni a padlón ülve, miután bekötöztem magam és a semmibe merengve pihenni, szusszanni egyet !

< Ez kemény volt ! Tényleg azt hittem , hogy vége ! Azt hiszem mázlim volt... Azért mondjuk örülök, hogy a kriptába nem mentünk be legalább amíg ezek bent voltak, asszem akkor már holtak lennénk... :) >

Várok a többiekre, hogy mit döntenek, meg amíg körbe néznek illetve össze szedik a ládát, vagy hívnak, ha kellek nekik...

Addig pihenek !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 168 / 180 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján