Ahogy sikerült lerántanom a zombit magamról örömmel nyugtázom, h Klingsor megmentett és , hogy itt van mellettem !
A zombik áradata, már kevésbé okoz örömöt.
Látásom még mindig kettösen van, igy gyorsan körbe nézek miközben igyekszem elsöpörni a felém jövöket és Klingsornál maradtakat, vagy féléjóvóket.
A kezdet, a zombit amit irányitok meglököm vagy meg nyomom aki rajtam volt, hogy még egy kicsit a földön maradjon, majd egyből a felém jövőknek lököm egy pályán mely Klingsort is védi egyben, és magamat ! Elsö sorban magamatt ! ...
// Bocsi

Közben gyorsan körbe nézek, hogy legyen valami fogalmam mennyien maradtak a zombik...
< // ha //Tul sokan vannak... mind itt halunk ha nem találok ki valamit, gyorsan, talán sikerülhet, de rettegek, ha nem jönn össze , bár nem túl sok a választás ! >
Érzem sebeim és fájdalmam... A testem mágikusan kimerült és az utolsó cseppekket emészti, szinte minden értelemben ...
< Még nincs vége ,még nem pihenhetsz! Nem fogunk itt meg dögleni, az tuti ! ... Még egyszer , ha mind kint vannak, elintézhetem őket, de kockázatos ! De nem hiszem , hogy már el tudunk futni, ha csak a társaim nem szedik le mindet !!!
Talán el repíthetem magunkat, vagy újra sav ez úttal mindenfelé, kivéve minket, de az nekem fájni fog az tuti ! ... // Döntés, a helyzettől függ mennyi zombit látok kijönni illetve összesen, illetve látok e esélyt a futásnak ! // >
Ordítom Bernardnak:
- Gyere ide Bernárd ha tudsz gyorsan! hogy együtt hátrálhassunk !-
< Remélem ide tudsz rohani, és remélem az összes dög ki jött a gödörből, ha a társaim tudnak nekem szerezni egy kis időt, akkor mindenkit ki irtok a folyóson ! Remélem ....

Fejemben a gondolatok cikáznak miközben igyekszem cselekedni és felmérni a terepet! elsösorban cselekedek !
// Ha jól tudom akkor lehet beszélni cselekvés közben, és ez szabad cselekedet, jól tudom, hogy lehet kétszer ? //
< A sav nem vált be mert nem volt ott mind de, ha még egyszer túl feszítem a húrt és mind kint van a folyóson, akkor mindet elintézhetem ! >
Reménykedem, hogy Klingsor elintéz párat és, hogy elsöpröm mindet, illetve aki rajtam volt az is lent marad még egy kicsit !
// Ha ez túl sok akkor szólj mert akkor másképp cselekszem ! Nekem most ügy nem kell dobnom semmit mivel a mágia fenntartott ??? köszi !!!!