• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 152 / 180 • 1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.06. 21:13

//Off: Narxes! A karakterednek nem mond semmit Arten con Datada neve, mert nincs meg a szükséges skill(jei)d.
Thor! A te karid a második és a harmadik kocsi között van, mert Evon a harmadik kocsi bakján üll
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.07. 15:50

Ardo Barbillo

Cwa Teron neve hallatán döbbenten kerekednek el szemeim egy pillanatra, majd szűkülnek is össze, hogy élesebben lássam az előttünk álló alakot. Az alapján amit hallottam a fickóról, nem vagyok benne biztos, hogy Awder valóságos lénnyel tárgyal, lehet csak egy illúzió áll előttünk. Elkomorodva az első szekér mellett balról előre ballagok a kocsi bakjáig és közben karcos hangomon, hangosan beszélek társaimhoz, hogy mindenki jól értse. Nincs időm most bíbelődni az Erv szavak keresgetésével, ezért Pyarr nyelven.

- Hallottam a fickóról, vigyázzatok vele! Ez nem egy egyszerű útonálló. Tehetséges szemfényvesztő dalnok, kinek neve Ifinben is hírhedt. Nem volna jó harcot kezdeni vele! -

< Legalábbis nem a saját terepén. Nem kéne embert veszítsünk. >

Az első szekér bakjához érve felintek a kocsisnak, jelezvén, hogy most azonnal kéne onnan elhúzzon a ponyva mögé, vagy bárhová, mert lehet oda lesz szögezve. Egyenlőre a szekeret húzó ló takarásából, azért ervül is megpróbálkozok. Miközben fokozott figyelemmel nézelődök a köröttünk bujkáló alakok hollétét keresve, köszöntöm a hírhedt bárdot csekély erv nyelvtudásommal.

- Üdv Cwa Teron! Én hallani neved. Nagy tisztelet neked! A szekérsor béke. Tied a föld. Gyere tárgyalás! -

Próbálom csitítani a kedélyeket nagyon erős aszisz akcentussal, s a magam módján nyomatékosítani az elcsípett szavakból Awder mondandóját. Reménykedem benne, hogy bírja cérnával a harcos társunk, mert nem szeretném, ha csapdába sétálna.
Jobb kezem egy övembe fűzött dobótőrön pihen, míg ballal a mély lejtésű gallérom aljába kapaszkodok úgy, hogy egy mozdulattal elérhessem a köpenyem rúnával rótt, rejtett gombját

< Talán nem is olyan vérszomjas ez a Teron, hiszen már lecsaphatott volna ránk ha akar. >

// Bocs a kellemetlenségért! Ha meghaladja tudásomat az erv szöveg az első 3 mondattal azért mindenképpen próbálkozok valahogy.

Érzékelés: 14
1k10 = 3 [3] //
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.08. 0:36

-Megneveztem magam. Én vagyok itt minden ura. Az ár, most már a teljes szálítmány- Mondja Cwa Teron.

Awder Umro

Most, hogy ez az alak nagyjából 13 lépésre van tőled, nem fecsérled tovább a szót. Mögötted Ardo mond valamit pyarr.nyelven erről az emberről, de nem figyelsz rá. Pajzsod takarásából előnvillantod a kézi nyílpuskádat és lősz. Meglehetőnsen gyorsan hajthattad végbe ezt a mozdulatsort, mert a fickónak nem volt ideje reagállni rá. Ám a nyílvessződ átsiklik a férfin, mint ha anyagtalan lenne a teste. ...-SZEMFÉNYVESZTŐ- vízhangzik füledben a dalnok társatok szavai. Oldalról halk puffanó hangokat hallasz.
Phuu...., phuu..., phuu..., phuu...
A pajzsodon valami csattan. Kétszer is.

Estios Alver

Arbo beszámolójából mit sem értesz.
Ez a férfi nem elég, hogy a karavánt amit kisérsz tartja fel, de a feladatodat is hátráltatja amit Arel bízott rád. Szerencsére Awder is elvesztette türelmét, mert egy nyílvesszőt küldött a fazonba. Ám az úgy hasította át, mint ha ott se lett volna se vér, se kilengés. Nem is késik a válasz mellőled a bokrok takarálslból megmozdúl az élet. Valami sárgás lével teli üvegcsék repűlnek a karaván felé.

Ardo Barbillo

Elkezded mondani a monológod pyarroni közös nyelven, de nem sok hatást érsz el vele. Mindenki másra koncentrál. Odaérsz az elötted lévő kocsi bakjához, és intesz a hajtónak, hogy iszkiri mire, hirtelen megmozdúl körülöttetek az aljnövényzet. Balról egy villámgyors tűlöveg csapódik a fejed mellett a bakba.

Davram

Lélektan képzettségedet használva semmit nem tudsz erről a figuráról mondani. Amit biztosra veszel az az, hogy ez az ember vagy megunta az életét és már vagy több százszor csinált ilyet, vagy egyszerűen oly akaraterővel és asztrállal rendelkezik, amilyet még életedben nem láttál. Esetleg kiválló színművész.. Elhatározod, hogy rápillantasz tudatod energiáival. Koncentrálsz, és döbbenten veszed észre... Ez meg mi? Ennek a lénynek nincs is tudata, se lenyomata? Vagy csak leárnyékolta magát? Fókuszálsz a mentális tekinteteddel, de döbbenten veszed észre, hogy mentálisan nem is létezik az a személy. Ilyen nem létezhet. Ekkor figyelsz fel Ardo szavaira. Ez nem is egy ember, hanem egy másolata lehet. Mágiával, talán mentális operációval helyezték ide. De nem éreztél más rezdülést a manahálón csak az arelpap felől. Lehet, hogy illúzió?... Hirtelen, legalább 5 halk, mintha tompa puffanást hallanál mellőled balról. Valami tű szerű repülő szerkezet pattan le az aurádról. A többi célt tévesztet. Vagy nem csak te voltál a célpont?

Mindenki

A fiolák szerte-szét törnek a karaván körűl. A bennül lévő folydék a levegővel érintkezésbe lépve sárgás köd szerü gázzá alakúl. A repülő tűk az állatokat és az embereket vették célba.

//off: Mindenki dobjon Érz., Int., Ügy., Gyors. próbát a reakciójához
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.08. 12:10

//PM KM//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.08. 12:51

// Egyenlőre csak a tulajdonságpróbákat szeretném megdobni a fórumba épített kockadobóval és aztán cselekszek majd a szituációra, illetve a KM reagra. Ha másként szoktátok dobni a próbadobásokat, kérlek mondjátok el hogyan, hogy ne lógjak ki a sorból. Az erv szövegért ismét elnézést kérek, eztán csak akkor és oly módon reagálok az ervre, ahogy a KM kiszabja rám (bocsi Paga a külön munkáért :) ). Ami pedig még aggaszt, hogy a KM-en kívül meg sem kérdeztelek titeket, hogy hajlandóak vagytok e játszani velem, de ami késik, nem múlik. Nagyon örültem mikor mindnyájan üdvözöltetek, de az lehetett akár udvariasság is :) Szóval; nem bánnátok, ha itt bénáskodnék? Nem vagyok egy nagy durranás és nem szeretnék zavarni senkit. Ha Gorodak visszatérése, vagy bárki jó kedve csak ezen múlik, inkább csendben eltolom a bringát. Tudom, nem helyettesíthetem a régi társakat. :( Nem volt semmi tervem evvel az off szöveggel csak úgy éreztem tudatnom kell veletek. Azt hiszem Ti személyesen is ismeritek egymást, míg én csak egy púp vagyok. Ne kíméljetek. :) //

Érzékelés: 14
1k10 = 9 [9]

Intelligencia: 14
1k10 = 1 [1]

Ügyesség: 15
1k10 = 6 [6]

Gyorsaság: 15
1k10 = 9 [9]
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.08. 18:31

//Igazat megvallva a szabadkozással rontod egyenlőre az összképet. :twisted:

Viszont ha elmulasztottam volna eddig akkor, üdv a játékban.

Az erv szövegelés nekem tetszik. Esetleg tördeld még és használd többször az "Öőőő..." szófordulatot.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.08. 20:04

//Érzékelés 14 dobás 1k10=0(Tehát 10)
Intelligencia 13 dobás 1k10=4
Ügyesség 15 dobás 1k10=7
Gyorsaság 15 dobás 1k10=4

Biztos ami biztos dobok még...

Egészség 14 dobás 1k10=4
Állóképesség 14 dobás 1k10=6

...próbát a köd miatt. Nem tudom, hogy mikor ér el és lélegzem be de gondolom, egy viszonylag szűk erdei úton nem tarthat sokáig.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.09. 7:45

//off:Srácok! Mindenki írjon nyugudtan reagot. Ezek a próbadobások azza kellettek, hogy kit milyen módosítóval célozzanak tovább. Pelsotól meg elnézést kérek, mert azt írta, hogy csak akkor lő amikor muszály én meg úgy tűntettem fel, hogy elvesztette a türemét. Annyit módositanék a reagomon, hogy az az alak éppen célzásra emelte a nyílpuskáját, amire Awdet lőtt.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.09. 12:37

Awder Umro

//Na jó úgy érzem dobnom kell egy asztrál próbát is.
Asztrál 12 Dobás 1K10=8//

*Ahogy látom, hogy ártalmatlanul hatol át a lövedék a testén, lelkemet a félelem könyörtelen keze szorítja össze. Az egészet csak megkoronázza a tehetetlenség érzete a fák lombja között eddig nem látott, tartályok és tűretők működésbelépése. Az érzelmi hullámzásaimon mintsem segít a tudat, hogy a pajzsomról és vastag bőr öltözékemről a tűk ártalmatlanul peregnek le az út sarába.

<... A lovam....>

*Bízva abban, hogy nem találta el sok a lovam és nem azonnal ható az anyag, megsarkantyúzom és legalább 20 m haladok előre, hogy kívül essek a zöld gáz felhőjéből.

<... Estios…>

Villan át az agyamon és megállítom a lovam, leugrok a lovamról és az útról balra letérve a bozótosba vezetem és ott kikötöm, bízva abban, hogy még bír a saját lábán menne. A kéznyílpuskámat vissza akasztom az övemre és a nyereg mögül leakasztom a vadász számszeríjam. Valamint a tegezből előveszek egy vesszőt. Majd ezt követően a bozót takarásában vissza indulok az út mentén.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.10.09. 15:03

Davram

Mivel valószínűleg már tudom, hogy páran nem beszélnek pyarul, Ardo szavai nyomán kiáltok, hogy
- Ne bízzatok a szemetekben, Teron egy szemfényvesztő.
Aztán már úgyis elszabadul a pokol.

Az illúzió lelepleződése után pillanatnyi összpontosítás után a manahálóra nyitom a szemem, talán elejét tudom venni a többi meglepetésnek. Ha azt látom, hogy valaki esetleg valami mágikussal viaskodik, kiáltok neki, hogy ez a helyzet. Ezen kívül megpróbálom "bemérni" a bárdot.

A fiolákból kiszisszenő gázról megpróbálom felmérni, hogy miféle lehet, ártalmas-e vagy csak a látásunk akadályozása a célja. Nem vacakolok vele sokat, csak amit látásból esetleg képes vagyok felmérni - eszem ágában sincs megvárni, míg ellep. Ha ártalmas, figyelmeztetem a többieket, ne maradjanak benne (és én is így teszek). Ha nem, akkor ezt mondom nekik.

Ha valaki netán megtámadna ezenközben, varázslattal teszem ártalmatlanná.

<A kért próbadobások:
Gyorsaság 13, dobás 7, bukta.
Ügyesség 13, dobás 6, bukta.
Intelligencia 17, dobás 4, ez jó.
Észlelés 14, dobás 1, megvan.

A Manalátó képeségemet aktív módba "kapcsolom", keresem a varázslatokat és varázstudókat.
Van Alkímiám, ennek segítségével igyekszem azonosítani a gázt. IQ 17+1 a képzettség, dobás 5, siker.

A varázslattal való védekezést majd akkor írom le, ha már tudom, mi lett a próbák eredménye, hogy milyen helyzet alakul ki.>
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.10.09. 15:49

//off: Narxes, hidd el, ha nem akartunk volna veled játszani, szóltunk volna. :D És nem bánjuk, ha bénázol, mert azt mi is szoktunk. :D A kockát meg mindig úgy dobjuk, ahogy a KM kéri. Egyébként nem használjuk az oldal dobó programját, megbízunk egymásban. De nem tiltott használni, csak már elfelejtettem, hogy kell.//

//off: Találtam megint egy értelmetlen mágiát az ÚTK-ban, vagy legalább is értelmetlen a rendszere. Szélkeltés, melyre direkt oda is van írva, hogy méreg felhő elfújására kitűnő. Ja, csak 1 perc a létrehozása. :fejveros: //

Estios Alver

*Döbbenten látom, hogy a nyílvessző akadálytalanul suhan át az illetőn. Talán két másodperc is kell, hogy rájöjjek, keményen rászedtek minket. Ekkor látom az üvegcsék szilánkokra törését, és a gáz hömpölygését. Nem gondolkodok egy pillanatot sem, így nincs esély. Azonnal a megbízónk után kapok, és ruhájánál fogva a lovamra emelem, és visszafordulva vágtára ösztökélem a lovat. Davram szavait még talán hallom, és eszembe vésem. Természetesen megpróbálok minél kevesebb levegőt beszívni, illetve reménykedem abban, hogy magasan ülök a lovon, és így több időm van cselekedni.
Elhagyva a helyet, a fickót a földre vetem, majd jó magam is leugrok a lóról. Hisz lehet nem sokára hat rá a méreg, és nem akarok alászorulni. A fickóval tovább nem is foglalkozom, ha van esze, elbújik. Előrántom a kardom, és visszaindulok a karaván felé gyalog.

//off: Erő: 18, próba: 6
Érzékelés: 15, próba: 10
Intelligencia: 10, próba: 2
Ügyesség: 16, próba: 7
Gyorsaság: 16, próba: 4
Egészség: 15, próba: 2
Ha megtámadnak:Első támadás KÉ 56+5=61, TÉ 90+97=187, VÉ 141 sebzés: 14, túlütésnél +3 ÉP
Második támadás KÉ 56+5=61, TÉ 90+33=123, VÉ 141 sebzés: 11 túlütésnél +2 ÉP
Túlütés küszöb 30//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.10.09. 18:16

// Pelso, tetszett az az öööö... szófordulatos ötlet :lol: és teljesen ésszerű az 1 fokos nyelvtudásra, alkalmazandó lesz :D. Thor én sajna elhagytam a 10es kockám, de van 1-2 kopott 6os :)
Rendben, akkor felejtsük el paráimat és jöjjön a csitt-csatt. :)
Na szóval; az Inten kívül minden próbát elvétettem, tehát, annyi esze talán van a karimnak, hogy nem lélegzi be azt a légnemű anyagot. //

Ardo Barbillo

Míg az Erv szavakat keresem a szélhámos -vagyis kolléga- üdvözlésére, a káosz kedvezőtlenebb formájának hullámai csapnak össze a fejünk felett hirtelen. Nem véletlen vállt hírhedté ez a rohadék Teron. Kiprovokálta a harcot. Nem hibáztathatom Awdert amiért a célra tartó alakra lőtt... méghozzá tökéleteset. Sokkal inkább hibáztatom ezt az orvtámadó csürhét ami a karaván körül lapul.
A becsapódó lövedékek suhanása, csattanása önkéntelen késztet rá, hogy begörnyedjek és nyakam behúzzam. A bal hüvelykujjam akcióba lép hirtelen a gallérom mögé varrott varázsgomb érintésére. Nem tudom rögvest eldönteni, hogy az üvegcsékből előtörő ködfelhő csak megtévesztés e, vagy mérgező, ezért még a kifejletük előtt veszek egy nagy lélegzetet, hogy ne szívjam magamba. Látszatra a semmiből repül a széles karimájú kalapom az első szekér alá, gondolván, hogy elakadhat, ha az erdő sűrűjébe vetem magam. Márpedig oda igyekszem. Az egyszerű szemeknek láthatatlan módon vetem magam a karavántól balra az erdőbe. Eleinte csak azért igyekszem, hogy távolabb kerüljek a gáz szerű anyagtól, de közben persze résen vagyok a rablók hollétére. Előszeretettel használom a mesteremtől örökölt varázsköpenyemet, mit akár óránként is aktiválhatok, míg csekély varázserőmet csak tán naponta egyszer -már ha tiszta csillagos az éjjel és a zeném a Holdakat siratja-...
Kicsit durván rontottam a bozótosba, de mikor már elég messze találom magam az alantas felhőtől, fellélegzek és lopódzásba kezdek. Módszeresen keresem fel az orvtámadókat. Nem kenyerem a gyilkolás, csupán barátaim biztonságát szeretném megőrizni. Nem tart vissza semmi.

< Ó Te kú..va Noir! Már megint... >

Kit dobótávolságban észlelek, azt dobótőrrel köszöntöm, kit karnyújtásnyira, azt a kosaras tőrömmel. Nem szándékom a gyilkolás, csakhogy hatástalanítsam őket, de nem vagyok abban a helyzetben, hogy megfontoljam melyik döfés lesz halálos és melyik csak éppen...
Tervem: A karavántól balra tisztogatok az erdőben.

// Lopódzás +20%
Ügyesség: 15
Össz: 35%
Próba ( Módosítókat a KMre bízva, pl: láthatatlanság... :)
1k100 = 40 [40]

A köpeny 5 percen keresztül aktív (30kör) //
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.10.10. 8:29

Mindenki

Az üvegcsék széttörnek, a bennük lévő (nem zöld hanem) sárga folyadék a levegővel érintkezve sűrü köjdszerű gázzá alakul. A kocsihajtók és a dzsaok is elkezdenek leugrállni a kocsikról. Kettejüket bizonyára eltalállhatták a kis tűnyilak, mert pánikolásuk közben alélnak el. A lovakon is látszik a frász. Nyerítve, ugrálva próbálnak kikerűlni ebbő a helyzetből, mely csak mégnagyobb káoszt és zavart okoz. A félelf vadász íjjával belő az erő sűrüjébe, de lova megzabolázatlansága csak zavarja a célzást.

Awder Umro

Lovadat megsarkantyúzva, sikerűl lovaddal kitörni ebből káloszból. Hátasod galoppol, mikor a már megdermett alak mellett elhaladsz, ám rögtön mögötte valamibe megbotlik. Estedet a sok éves rutinodnak köszönhetően (sikeres eséspróba), ügyesen kigurulod. Felpattansz majd a lovadhoz sietsz. Szerencsére nincs nagy baja. A kézinyílpuskáldat visszaakasztod az övedre és a vadálsz számszeríjjadhoz nyúlnál, mikor három alak ugrik elő. (kettő az út jobb-, egy a bal oldaláról) mind a három bőr mellényben van, rövidkarddal a kezükben. megpróbálnak bekeríteni.

Estios Alver

Gondolkodás nélkűl nyúlsz Evonért aki, mindezidáig csak meredten bálmúlta az eseményeket. Mire felfogja mi is töjrténik, a lovadon találja magát. Ellovagolsz vele visszafellé az úton mire azt érzed, hogy kezd elernyedni. Lelassítasz. Már megálltok, mire észreveszed, hogy egy friss szúrt seb van a kezén. Lélegzik, tehált valami kálbító lövedékekkel soroznak titeket. Leszállsz a lovadról és hanyag mozdulatokkal az út tövébe teszed megbízótokat. Ideje, hogy ez a csőcselék megtudja milyen, ha Arel egy papját rossz kedvében háborgatják. Elötted a félelf a lovát táncoltatva egykezes ívelt pengéjéért nyúl, mert öt alak ront rá a bokrok közűl. Kettőnél kard, háromnál meg hosszúbot van.

Davram

Koncentrálsz, hogy lásd a mana áramlásait. Nagy a felfordúlás. Még a lovaddal sem bírsz, mely hirtelen felágaskodva levet a háltáról. Nagyott huppanva érsz a földre, de még a lovad is kőrülőtted ugrál. (e közben aktivitást érzel a manahállón, valahol a karaváln eleje felől) Egyszer véletlenűl meg is rúg a hátasod, mire belekerűlsz a sálrga légnemű anyagba, aminek keserű kénes szaga van. Biztos ami biztos, gyorsan kijösz belőnle és a már az aktív manalátásoddal körbetekintesz. Talász egy kékesen vibráló aurát amihez nem látsz testet. Nincs messze tőled. Az egyik közeli bokorba bújkál és valami kardot húz elő. Így indúl az zűrzavar irányába.

//off: Összesen 4Fp-t sérűltél//

Ardo Barbillo

Ösztönösen, behúzod nyakad. A kocsi alól, ahol állsz, valami sárgás füst kúszik elő. Nem sokat teketóriázol, gyorsan a köpenyed rejtett gombjához nyúlsz, mire eltünsz a pásztázó szemek elől. ...<Na most helyzeti előnybe lehetsz> gondolod, s így becsörtetsza legközelebbi bokorba. Kardodat halkan előhúzod. Tudod, bár a szemek elött relytve vagy, halnak kell lenned, mert ha ez a haramia kifülel, már kudarcba is fulladhat a terved. Körbenézel. Látod, hogy hátulról Estios tart a karaván felé <hogy az ördögbe kerűlt oda>, a félelf a keskeny szabjáját előveszi, mert rá három hosszú botos és kettő kardos alak ront rá, elől meg a két Dzsad meg a másoik két hajtó kezd viaskodni hat útonállóval. Úgy döntesz, hogy maradsz elől, és inkább a karavánszemélyzetnek segítesz. Fogást váltasz, hogy ha kell dobótőrt ránthass hajításra készen.

//Off: most kezdődik az első harci kör. Mindenki aszerint cselekedjen//
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.10.10. 12:58

Awder Umro

*A nekem való ellenfelek láttán visszatér a bátorság a szívembe. Mikor a három alak felbukkan már nem is törődök a számszeríjammal, a lovon hagyom és előrántom a kardom. A kardot a szívem magasságába emelem tiszteletet adva megkezdődő harcnak.

- Na gyertek goblin fajzatok!

*Azzal kardomat csapásra készen tartva megindulok feléjük. Nem zavartatom magam azon, hogy körbe akarnak venni hiszen már támadok is.

//Kard
KÉ59+Dobás9=68
TÉ
1Támadás 80+Dobás25=105
Sebzés (2+5+1)+1=9
2Támadás 80+47=127
Sebzés (6+4+1)+1=12
VÉ135
Pusztakezesharc(láb)
TÉ65+Dobás30=95 +(30 meglepetés=125)
Sebzés 3

Erő15Dobás9=24
Ez ellenerő próba az ellenfél felökése érdekében testtel mikor kirugom a lábát.

Nos akkor a hozzám legközelebbire támadok. Egyenesen és kiszámíthatóan lényegében lerohanom ám rögtön ahogy lesújtok a kardommal már rúgom is ki a lábát. Teljes súlyomat beleadva, hogy ahogy letaposom a lábát oldalról megtámadva a térdét fel is lökjem. Ezt követően a másik kettőre koncentrálók és miután kivédtem egy támadást visszavágok, hogy a csapással tisztítsam a környezetem a következő támadásomhoz.
Az első csapás az elterelést célozza, hogy a rúgáshoz megkapja a meglepetés bónuszát.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.10.10. 13:28

Estios Alver

*Látva a félelfre támadókat kérdés nélkül elindulok feléjük, mind e közben a kardommal suhintok párat a levegőbe, mintha párbajra készülnék.

<A gyáva férgek, nem mernek szemből támadni, még úgy sem, hogy többen vannak. Arra sem méltók, hogy harcosként említsem őket.>

*Sietve haladok a harcostársam megsegítésére, de eszem ágában sincs Arel hatalmát segítségül hívnom. Nekem lenne a szégyen, ha ezeket a csürhéket saját erőből nem tudnám lekaszabolni.

Abban az esetben, ha még ebben a körben odaérek:

*Kardomat csapásra emelve rohanok feléjük, és közben teli torokból üvöltök, nem törődve az esetleges meglepetés elvesztését. Izmaimat megfeszítve ugrok neki a legközelebb állóhoz, és nem kímélve csapok le rá.

//off: Nem célzottan támadok, és nem is rohamozok.
KÉ 56+5=61
1. támadás: TÉ 90+86=176, VÉ 141 sebzés: 13, túlütésnél +2 ÉP
2. támadás: TÉ 90+50=140, VÉ 141 sebzés: 13, túlütésnél +2 ÉP (a sebzés nem copy, tényleg így dobtam :) )
Túlütés küszöb 30

Nem tudom, hogy támadhatok e kétszer. Ha igen, akkor addig támadok egyet, amíg harcképtelen nem lesz, de nem muszáj halottnak lennie. És nem futok utána annak, amelyik menekülne.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 152 / 180 • 1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján