• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 144 / 180 • 1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.07. 19:16

Sasori Udza

Jelen pillanatban még az előszobában hezitálok. Mikor Max mondja, hogy merre tartanak, megszólalok.

-Max! Ha a liftet használják áramtalanítani tudod azt? Ha igen akkor jók vagyunk. Viszont ha a lépcsőt, akkor Jhon egyedül lesz ellenük. Szólj, hogy hogy jönnek! Azzal siettembe Jhon után veszem az irányt. Közben rádión értesítem Jhont a fejleményekről.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.08. 15:50

Jhon Smith

*Felkészülés végeztével hegyezem a fülem.

Rádió üzenet.

- A helyemen vagyok. Maradjatok ahol vagytok. Szólok ha fedezet kell.

//Pm. Goradak,Paga Sker//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.07.09. 4:07

Jhonatan Dink

Sasorira rakom a reakció növelést!

MAjd halgatva a többiekket várok a konyhában valami fedezékben , tudván hogy Jhon egy fél emelettel feljebb fogja őket hátba támdani.

Remélhetőleg az után, hogy az arcukba robban a plasztik.

- Akkor várunk míg illedelmesen kopognak vagy ahogy a fólyósóra érnek, kezdődik a buli srácok ? -

Majd a válasz után felkészülök a harcra, s közben érzem ahogy ereimbe szökik az adrenalin és a gyilkolási vágy mely össze keveredik a mágiával melyel felgyorsul az idő... :D
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.09. 11:27

Sasori Udza

//off: Godorak! Az adepusságom miatt a kezdeményezésem: 10+3k6. Jól hangzik, hogy rám raknád a reakció növelést, de ha jól értem, akkor nem lesz hatása rám ez a varázslat.
Jahh.. Sikerült beszereznem PDF formátumba egy alapkönyvet, és most ezt olvasgatom. Ha javasolhatom, inkább magadra rakd a reakció növelést, hogy ketten tudjunk jobban kezdeményezni.//

Ha a célszemélyek a liftbe szálltak, akkor a liftajtóhoz megyek, hogy egy kis meglepit készítsek elő. Megkérem Max.-et hogy állítsa meg a liftet amint a második emeletet elhagyja, de az ajtó még nem éri el a harmadikat (persze, ha tudja). Jhonatant, meg arra kérem, hogy robbantsuk, fel a fülkét.

Ha nem mindenki szállt be a liftbe, akkor is meg kellene állítani. Míg a lifttel szenvednek, a többiekkel végezhetünk.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.07.09. 17:30

Max

A Lizardos riasztót szeretném kilőni, itt most biztos elég nagy balhé lesz.
<A rendszerben már benn vagyok, így az Elérés már nem kell. Ellenőrzés: 2, 9, 11, 2, 3, 8 ; Index: 2, 2, 5, 1, 1, 4 ; Periféria: 5, 7, 9, 1, 5, 8 ; Fájl: 2, 3, 4, 2, 5, 9.>

Ha most sem sikerül, szólok a többieknek:
- A ház rendőrségi riasztóját nem tudom kikapcsolni, lehet, lesz még társaságunk.

A liftet is megpróbálom megállítani.
<Ellenőrzés: 2, 4, 8, 1, 2, 4 ; Index: 2, 3, 3, 2, 3, 8 ; Periféria: 1, 2, 8, 1, 2, 3 ; Fájl: 8, 8, 10, 3, 3, 3.>

Ha nem sikerül, akkor erről is szólok a rádióban.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.10. 21:44

//off: Hétvégi kirándulás miatt, lehet, hogy csak hétfőn tudok írni. Elnézést kérek. Jó hétvégét mindenkinek.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.07.11. 1:31

Jhonatan Dink

Ha a liftett használják és Sasori sol akkor oa rakom a plasztikot és robbantok. Ha szétváltak akkor is legalább annyival kevesebb, de ha jól értetem akkor mindenki a lépcsőn jönn igy nem látom értemlmét.

Attól pedig nem félek, hogy a mágia használó végig mért minket mert azt észre vettem volna, mikor körbe néztem a mágia világában... :S

// Amugy csak akkor nem müködik rajtatok a reakció nővelés, ha kiberdekkel van felgyorsitva egyébként, pedig müködik... De ahogy gondolod, legalább kisebb lesz a célszámom, amikor mást is akkarok vaárszolni, miközben fen tartom magamaon a reakció nővelést... //

A konyhában maradnák amíg Jhon másként nem dönt, mert most az ő tervét követem.
// Szerintem így korrect.. //
< Remélem sikerül hátba kapnia jhonnak őket és leszedni a varázslót, hogy annyival kevesebb bajunk legyen, meg azt is remélem,, hogy lesznek annyira hülyék, hogy ki nyissák az ajtott vagy berugják.
Remélem max leszedi a ház riasztójét, ezek után nem biztos, hogy örülnék még egy oszagnyi rendörnek is //

Feszülten várok a konyhába, hallgatva a többieket és várom a Jhon utasitását, mivel az ő tervét követem,most ebben a szítuációban....
// ŰLegközelebb azét fogom, aki elősszötirja meg a km reagja után, hogy mi legyen harci szítuációban! //

// Szép hétvégét és jó kirándulást!!! :D //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.13. 18:53

Mindenki

//off: Köszönöm a türelmet :) . Ha jól értem, akkor Jhon egy fél szinttel feljebb várakozik a lépcsőházban, hogy hátba lőhesse a kis csapatot. Sasori mivel nem jelezte, hogy vissza menne, így ő is bent van a lépcsőházban Jhon mellett. Jhonatan nem rakta f la mágiát Sasorira, és a liftre se mrakta rá plasztikot.//

*Néma csend telepszik a csapatra. Türelmesen vártok. Max töri meg a csendet.

- Lekapcsoltam a riasztást. -* Kis idő múlva. – A lift is már az irányításom alatt van.

*Ezután már csak a feszült várakozás. Lassan ide kell érniük. Jhon és Sasori szoborként merednek a lépcső végére, és fegyvereiket szorongatják. Itt most nem lehet hibázni. Max töri megint meg a csendet.

- Megálltak a második emeleten. Az ork dekás valamit előkotor a zsebéből. Valami mini gépezet. Mintha egy tenyérnyi nagyságú pók robot lenne. Leteszi a lépcsőre. A robot elindult felétek. A csapat nem megy tovább. Süket néma jelbeszéddel kommunikálnak egymással.

//off: Mostantól kezdve körökre bontott reagokat írjon mindenki a harci szabályoknak megfelelően. Ne feledjétek, ha harc lesz, és valaki többször cselekedhet egy körben, az írja le az összes cselekedetét.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.13. 19:20

Jhon Smith

*Max üzenetére Sasori -nak intek, hogy menjünk.

Rádió üzenet Max-nek.

- Nyisd ki az ajtót nálunk.

*Ahogy haladok lefelé a lépcsőn a lift ajtó elé a puskámat a vállamra akasztom és a zsebemből kiveszek két gránátot. Ránézek Sasori, hogy ő is így tesz e ha nem akkor neki is adok.

- Két hulkámban dobjuk le szerintem.

* Majd kibiztosítom és ledobom az aknába az elsőt. Biztos ami biztos az ajtó mellet a fal mellé húzódok a robbanás elől. Majd a robbanást halva kibiztosítom és ledobom a másodikat is.

//Ez egy vagy két körnek számít?

Minden esetre dobok.
1 számú gránát.
10S: 1/6+5(11)/6+6+1(13)/2/4/4/4/6+6+4(16)/13
2sztámú gránát.
10S: 2/4/3/1/1/4/2/6+6+2(14)/2/4

Reakció: 5/6+2(8)/4/5/2 //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.14. 10:12

//off: A 8 fickó a lépcsőn jön fel. Alattatok megálltak a lépcsőházban, és egy robot pókot küldenek fel, ami ebben a körben meg is érkezik. Egy körben a kezdeményezés dönti el, hogy mennyit cselekedhetsz. Pelso légyszíves dobj KÉ-t, és az alapján, illetve a könyvben leírt cselekedet idők alapján írd le, hogy ebben a körben mit csinálsz. Ha a lift aknába dobod a gránátot, az a támadókat nem sebesíti. A lépcső cikk-cakk féle, mint a panelekben. //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.14. 11:16

Sasori Udza
Kezd.: 10+(3k6) 4+3+2= 19
Mikor Jhon megindulna lefelé, megpróbálom megfogni a vállát. Intem neki, hogy itt vannak alattunk és most már ne fészkelődjön. Inkább bújjunk meg. A takarásban lévő lépcsőre fekszem. A mellkasomon lévő hevederről leakasztok egy gránátot, s a biztosító szeget szépen lassan kihúzom.(Ettől nem fog még felrobbanni a gránát, csak a gyorsabb cselekvést teszem lehetővé, hogy későbbiekben ne kelljen két kezet használni.) Ezt követően a jobb kezembe veszem a pisztolyomat. Innentől kezdve reménykedve, hogy az a póknyavaja nem jön föl ide a lépcsőfordulóba.
A gránátot akkor dobom el, ha már 3-4 ellen kiment a folyosóra.
Dobófegyver(5): 3/6+2/4/3/2
Rejtőzés(0)(gy.:5): 5/2/6+5/2/5
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.14. 20:07

//Aha.

Megzavart az a rész a lifttel. Azt hittem, hogy a liftben vannak.

Akkor az előző írásom lényegében semmit.
Viszont lenne egy kérdésem.
Ha ledobok egy gránátot a lépcsők korlátok között az el ér e a második szintig. Vagy max fél szintet esik le?

Fizika dobás: 3/5

A válasz fényében ragálok.//

*A helyemen maradva magamhoz szorítom a fegyvereim és csendben maradva szemlélem a lépcsőházat. Valamint fülelek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.15. 7:38

//off: Én kérek elnézést, mert lehet nem egyértelműen írtam. A gránátot le tudod dobni, csak a célzást nehezíti, hogy a korlátok közt dobod, ami egy picit emeli majd a célszámot. Persze nem azért, mert a KM meg akarja védeni az NJK-kat. :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.15. 9:59

Jhon Smith

*Intek Sasori-nak, hogy jöjjön.

Rádióüzenet Max-nek
- Küld a liftet a 4-re majd vigyél az 1-re ha a kis robot elindulna felén.

*A puskámat lefelé célra tartva megteszem még azt a 1/4 emeletnyi távot a 4-re és a lift előtt várakozok. A puskát alátámasztó kezemben egy gránátot tartok.

//Lopakodás Dobás 4/5/3/5/5//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.15. 10:52

Sasori Udza

Mikor ráeszmélek Jhon tervére, hasra fordulva a lépcsőnek állok fel, s majd indulok is a társam után. Mindezt a tőlem alkalmazható legnagyobb csendbe teszem.

Lopakodás (0) gy.:5/6+3/4/2/6+5/1/2/5

Felérve a negyedikre, a lift előtt megszólalok.

-Te menj alulról, én maradok fent. Ha jelzel a úgy, hogy az adást háromszor megnyitod-elzárod, ledobok egy normál- és egy füstgránátot. Aki kilép lefelé a füstből, azt lelövöd. Max és Jhonatan oldalba kaphatja őket, én meg fentről biztosítok.

Szinte észre se veszem, hogy egy biztosító pecek nélküli gránáttal a kezembe gesztikulálok.

-Három oldalról nem tudnak fedezékbe vonulni, úgy hogy egy gránát robbant már köröttük.-Nézek kérdőn Jhonra.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 144 / 180 • 1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján