• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 112 / 180 • 1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.08. 18:40

Marko Lestarn

Magamhoz térve kissé felriadva nézek körbe. Amint Erhan közvonalai kezdenek összeállni és a
(fantom) fájdalom múlik az arcomhoz nyúlok. Kezeim megkötözve. Csak kérdő tekintettel nézek
egy pillanatra az elöttem gugoló nemesre, majd a szent szimbólumomért nyúlnék, tudván, hogy
feleslegesen.
Perl hozzám intézett mondani valójá véihallgatom. Amint kiadja az utasítást csatlósának már
össze szedett gondolatokkal próbálok talpra állni. Ha ebbe segítenek, akkor ezt nem utasítom
el. Majd megszólalok. Tekintetemet Lathar-ra, majd később Perl-re szegezem.

-A Egyetlen felkent szolgájára kezet emelni, megkötözni, majd úgy fegyvert szegezni, vagy
szegeztetni rá, még egy nemes sem tehet ilyesmit. Erre vagy olyan képes aki fél döntései
következményeitől, vagy olyan aki nem Domvik illetve az Ő birodalma tanait követi. Mond
Lovag Perl Lawarin Solec! Te a kettő közűl melyik vagy? Országunk törvényei azt is kimondják,
hogy az inkvizíció tagjai -mutatok Jerardo-ra majd magamra- minden helyzetben csak is a rendjük
vezetőinet, a tartományi Főatyának, és a mindenkori Főatyának tartoznak magyarázattal tetteikről.
Igaz, hogy a tartomány ahol vagyunk hadi állapot alatt áll, de mi, ha elfelejtetted, pár napja
nem Shadlek ellen haladunk, leválva a "királyi seregtől". A csapat vezetésével és nem a
parancsnoságával bíztak meg téged, téged, aki azóta nem csak egy egyházi nemest sértett többszörösen meg,
de jógtalanúl és gyáván elvette tőle szent szimbólumát...-Itt egy 1 szegmenszes fohászt (Szétzúzás
1E 3 Kegyp. a kötélre) mormolok. Amí a varázslat hatása tart kiegyenesedek- ...Így hát nem én hanem
te vétettél a törvények és Domvik ellen.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.08. 19:57

Triptipol Kopt

Amint kiderül, hogy halálosan sebződött Marco Lestarn , már bánom, még ha magamban is, hogy nevettem rajta , s ahogy csak tudok, segítek Nagilla Ves Erhan-nak . Közben persze szemmel tartom a környéket , ahogy Perl parancsolta.
Mikor látom, hogy hogyan gyógyul meg és lesz hibátlan a szétroncsolt arc libabőrös leszek , hisz nem mindennap láthatom közvetlen közelről az egyetlen megnyilvánulását.
Halkan elmormolok egy, a hétarcút magasztaló kis imádságot és újerőre kapva lépek vissza a helyemre, mert tudom, hogy ő velünk van, s így nem veszíthetünk.
Fél füllel és szemmel figyelem a párbeszédeket, hogy ki hogyan reagál a kialakult helyzetre.
Amikor Perl Clashhez lép, ott megáll bennem az ütő egy pillanatra. Még a lélekzetem is visszafolytom, várva, hogy mi fog történni….

// off: Itt némi problémát látok Pelso és Sirak közt , ha jól értettem a bejegyzéseket, s amíg ezt nem tisztázzák, addig nem dudom mi lesz ezért ezt átugrom ezt a részt …//

Mikor végre rámkerül a gyógyítás sora , hálásan köszönöm a megváltó segítséget. Már nagyon zavart az állandó fájdalom a vállamban. Így nagyobb biztonságban is vagyunk, ha nem csak félkézzel tudok harcolni.
//off: Nem tudom, végül ki fog meggyógyítani ezért névtelenül ..//
- Köszönöm …..xy….Jövök neked egyel.

A további párbeszédeket csak megfigyelem, szinte utolsóként a rangsorban inkább kimaradok a civódásból, s hagyom, hogy a nemesek lejátszák a maguk kis játékait. Gyanús, ha ennyien ellene vannak a parancsnok tetteinek, hogy a végén a feladat, a tekintély, a rang vagy a feje fog elveszni. Remélem lenyugszanak hamar, mert én egyiket sem szeretném, ha elveszítené.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.01.08. 22:35

//Holnap délután írni fogok, kérek mindenkit aki írt már, várja meg az én reagomat, köszönöm.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2015.01.08. 22:45-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.08. 22:44

Nagilla Ves Erhan.

Perl szavaira, magam is fel állók és oda lépek mellé, hogy csak ő hallja szavaim.
Miközben át nyújtom a gyolcsot Perlnek.

- A haláltól való félelem erősebb, mint a rettegés a büntetéstől, ha így irányítasz, akkor mikor szükséged lesz rájuk hagynak majd cserben, ha MArko halállal fenyegetett, akkor is! Bízd rám Markot, és nem lesz vele több gondod. tiéd a bizalmam, és hűségem ne "játszd" el ! -

Itt mélyen a szemébe nézek, melyből kiolvasható a tisztelet, de a harag is mely bennem tombol...

Ha bólint, mivel választ nem várok, vissza megyek MArkohoz és az új jövevényhez!

- Mardj nyugton Marko Míg Perl végez a kihallgatással és ítélettel, ha nem így teszel , akkor nem a véletlen lesz sebesülésed oka, mint az imént történt felkent!-
A felkent ként a tisztelet jeléért hívom!
- Te is jövevény!
-Tiszteljétek a rangot, s midőn így tesztek ti is tiszteletet fogtok, kapni!
- Hisz te sem osztasz parancsot vagy sérted meg feljebb valód Domvik rendházából, felkent?!!
Még akkor sem, ha nem értesz parancsaival vagy cselekedeteivel egyet!
Perl pedig most feletted áll, ha tetszik, ha nem; míg vége nincs a küldetésünknek!
- Ne azért bukjon el, mert halomra gyilkoljuk egymást, arra ott vannak ellenségeink, és még nagyon hosszú az út ! -

A jövevényhez is intézem szavaim, de fölég MArkonak.

Szememből a halált kiolvasni, de hangom a békét keresi.

< Mondj nemet és a fejed a porba hull, próbáld meg megvédeni jövevény és a tiédet is mellé teszem! Hisz ha ezt nem fogadják el akkor éles helyzetben fogunk oda veszni és vele küldetésünk ! >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.09. 18:44

Lovag Perl Lawarin Solec

-A Egyetlen felkent szolgájára kezet emelni, megkötözni, majd úgy fegyvert szegezni,....

*Marko Kb eddig jut mondókájában mikor parancsot adok az embereinek, hogy lőjék le.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.09. 18:46

//off: Szép jó napot mindenkinek. Sajnos néhány játékos jelezte, hogy jelenlegi formában már nem akar játszani, mert úgy érzi a kaland megtorpant, és már jól nem tudna kijönni belőle. Ezért úgy döntöttem ez a kaland részemről véget ért. Nem folytatom tovább a mesélést. Sokat tanultam ezekből a hibákból, és látom, hogy nekem is volt részem benne. Ami nagyon fontos, hogy sok mindent a kaland elején le kell tisztázni, és a játékosnak el kell döntenie, hogy képes e alárendelt viszonyt eljátszani. Illetve a vezető képes e normálisan irányítani. Nem akartam NJK vezetőt, mert magas szintű kalandnál ez nem életszerű. Köszönöm mindenkinek a játékot. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.09. 18:46

//Köszönöm a KM-nek a kalandot. Érdekes volt próbálgatni egy tiszt kijátszását.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.01.09. 19:53

//off: Sajnálom, hogy végetért, azonban egyetértek, hogy már nem nagyon tudtuk volna folytatni, ebben a lincshangulatban. :(
Thor, köszi szépen a mesélést, amíg tartott, jó volt!
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.09. 21:22

Sziasztok!
Mivel nehezen küldök telefonról körüzenetet, ezért itt írok.

Köszönöm, hogy veletek játszhattam és, hogy ilyen sok színt vittetek a partyba. Ám egybe sajnálom, hogy idáig fajúlt a játék. Ebbe részben én is hibás vagyok amiért bocsánatot is kérek. Tudom, ez olyan játék ahol nincs "save/load" gomb de ha ez segíthet és meg lehdtne oldani, ill. ti is belementek, akkor akár viyszatekerhetnénk az idöt a fejelés elötti nézeteltérésig. De ha nem...

Viszont szívesen ill. szívesebben portyáznék ha kapok invitálást Ynev térképén a jövőben. De tényleg ott rontottuk el a dolgot, hogy a party elején nem lettek tisztázva a hatalmi/rangi dolgok, mert ahány ember annyi féle képpen értelmezheti az ilyen kevés infóból a helyzetét.

Szóval! Ha valaki szívesen bevenne engem egy (MAGUS) játékba, amkor azt megköszönném.

Addig is mindenkinek minden jót!
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.09. 22:38

Szervusztok kedves játékostársak !
Nagyon köszönöm Thornak a történetet, és mindenkinek a játékot. Nagyon izgalmas és lendületes volt eleinte , ami nagyon kedvemre valónak bizonyult, bár mikor Thor közölte, hogy full harc lesz , akkor kicsit tartottam tőle, hogy mennyire fog tetszeni, de végül azok a részek lettek a legjobbak, amikor harcoltunk. Szerintem, és remélhetőleg, mind sokat tanultunk a történtekből, akár egymás játékából, akár a szokatlan helyzetből.
Örömmel venném, ha Thor tovább mesélnél, a tapasztalatok felhasználásával, akár egy másik történetet. Az sem lenne ellenemre, ha ugyanezekkel a karakterekkel egy más szituációban ....
Akárhogy is lesz nagyon köszönöm a mesét Thornak és a játékot mindenkinek.
:)
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.09. 23:33

//off: Szívesen mesélek új történetet. A következő nem Shadoni lesz, inkább vegyes felvágott. Tehát nagyjából bármivel lehet lenni. Még nincs történet, ezért légyszíves írjátok meg PM-en, hogy milyen karakterrel játszanátok szívesen, és összehozok valamit :) . //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.10. 4:34

Thor !
Boldog névnapot!
;) Egy kis mese neked :
„ …A thor nádó elől a thornászokkal bevackoltunk az iskola thornatermébe és elthorlaszoltuk a kijáratokat, hogy bizthornságban érezhessük magunkat. Egy sebesültünk volt , de orvos híján túl sok thorazint adtunk be neki és majdnem elpatkolt szegény . Mikor sikerült visszathornázni az élők sorába , jól lethorkolt minket , de végül vaníliathortával ünnepeltük meg az új szülinapját. Uzsonnára ettünk finom virslit thormával. Elalvás előtt , viking istenekről olvastunk, főleg Odinról. Másnap aztán reggel megérkezett Thorinóból a felmentő sereg és a menthorunk, akik kiszabadítottak minket. …”
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.10. 13:00

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.01.10. 18:45

Paga Sker. Thor, konkréten a kaland elején bejelentette, hogy ki milyen rangot tölt be. A fő fő parancsnok hívatta össze a csapatunkat és ki is jelentette, hogy Pelso karaktere fogja vezetni a csapatot. Ezek után kérdem én, mégis mit kellett volna még mondani vagy tenni, hogy azt gondold, nem te vagy a főnök vagy hogy behódolj?

De azért megköszönném, hogy ha választ adnál az én invitálásomra is.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.11. 8:45

Shirak!
Nem erre gondoltam. Lényegében az az ami kimaratt, bogy pl.: Markónak nincs taktikája alakzatba nem tud beállni (ezért fogadtam el Perl csapat vezetésénekkinevezését.). Kitanításánál fölérendelt szerepetbe kerűlt (ezért volt az ami miatt bizonyos megjegyzésekre illetve utasításokra ilyen szinten reagálltam)

Ami igenis kimaradt szerintem: a karakterek megismerkedése. Erről viszont mi tehetünk. Mind ezeket leszámítva, én élveztem a játékot. Nem sablon karakterekkel játszottunk sok és nem a KM. hanem a játékosok irányították a játék menetét.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 112 / 180 • 1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján