• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 107 / 180 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2014.12.11. 18:50

Jerardo Monter

Pár pillanatnyi megfontolás után válaszolok - nem akarok sokat elmondani, mert a farkas ravaszsága még ennyiből is veszedelmes következtetésket vonhat le, nem szeretném, ha hirtelen a nyakunkba ugrana vagy megint elmenekülne. Reménykedem, hogy a feszült hangulat ellenére gyorsan tudunk lépni.

- Mindkettőjükre gondolok, leiosz thaira. Én magam a vérfarkas miatt érkeztem, a másik rettenetre nem számítottam. De érzem, hogy még a farkasnál is nagyobb gondot jelenthet. Tudok ezekről a fajzatokról egy s mást, ami segítségetekre lehet. Így talán megkímélhetünk ártatlan életeket.
Azonban mielőtt többet mondanék, a biztonságunk érdekében szeretnék veled négyszemközt pár szót váltani.

//off: Ha a lovag (és a csapat többi tagja is) belemegy, akkor írom tovább, csak várok egy kört, hátha a többiek is szeretnének előbb kérdezni (vagy lecsapni a sötétből ijesztgető marhát... :D ).//
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.11. 21:34

Marko Lestarn

Perl felé vetel egy pillantást, majd vissza.

-A nevem Marko Lestarn. -Biccentek a jövevény felé- A rangom taleiosz. Ő - mutatok a parancsnokra bal kezemmel- Perl Lawarin Solec lovag, a csapat vezetője. Ha mondani akarsz nekem valamit, az ugyanúgy rá is vonatkozik. Remélem ezt megérted. Ha tényleg tudsz segíteni, akkor annak nagy hasznát vennénk, mert fontos életekről van szó. Viszont mielött beszélnénk, mond, melyik és hanyadik arc tanításait követed?...-Szemembe fény csillan egy hirtelen kapott ötlettől (részletek később... talán)- Beleegyezel-e abba, hogy Domvik áldását kérjem rád?

A választ megvárva megpróbálom az idegen férfi rezzenéseit (mimikáját, légzését, hanglejtését lélektan 3. fok) figyelni igaza mond, vagy nem. <Meglehet, hogy belé szált a farkasember lelke.>
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.11. 23:47

Lovag Perl Lawarin Solec

//Kinézet.
180 magas. Fekete haj, mogyoróbarna szem. Kreol bőr. 80 kg. Jókötésű, átlagos termetű ember. Haja rövidre van vágva. A fejemen hordott egyszerű gyalogsági sisak nem takarja az arcom így látszik a serkenő szakállam. Bőr nadrág, bőr ing, bőr magas-szárú csizma, bőr öv. Mellkasomon friss kötözés látható. Bal oldalán családi címerével ékes tokban pihen a lovagi kardom, jobb oldalon egy tőr, egy kés szintén címerrel díszített tokban. Melléjük akasztva egy tegez íj. A kard mellet még egy balta is helyet kapott. Fejemen sapka széle látszik ki a gyalogsági sisak alól, kezemen kesztyű, alkar és lábszár védők

Családi címer: Kék alapon ezüst sólyom, karmai között buzogány.//

*A jövevényre először fel sem figyelek. Gondolataim mélyéről akkor térek vissza teljesen mikor Marko bemutat az ismeretlen alaknak. Tekintetem lassan végighordozom rajta. Közben oda lépek a paplovag mellé, hogy amikor szólok hozzá nem hallja senki más csak ő.

- Eretnek földön járunk, legyen nagyon óvatos inkvizítor uram.

*Ahogy számat elhagyták a szavak amit csak neki szántam, előre lépek az ismeretlen és a csapatom közé.

- Marko Lestarn az egyházat képviseli és így bizalommal viseltetik miden emberrel szemben aki Shadoni nyelven szól hozzá. Ám én nem osztom az optimizmusát. Így felkérem, hogy ne jöjjön közelebb.

*Megvárom míg ennek a felkérésnek eleget téve meg áll ott ahol épp van. A kérésem nyomatékosítása érdekben kezem, ami eddig az övcsatomon nyugodott, kardom markolatára vándorol. A szavakat lassan és tisztán ejtem. Elgondolkozva tekintek előre.

- Az embereimnek most parancsot adok, hogy nyilat helyezzenek a nyílpuskák vájatába. Ha valóban békés szándékai vannak ne nyúljon a fegyveréhez és mi sem szegezzük magára a nyilakat.

*Intek az embereimnek, hogy hajtsák végre az iménti parancsot. Amíg nem adok parancsot addig a katonák nem célozzák be a jövevényt.

- Köszönöm az együtt működést. Ha esetlen nem hallott volna még róla a tartományban hadi állapot van érvényben. Így sajnos nem engedhetem meg azt a luxust, hogy csak a külhoniakkal szemben vagyok bizalmatlan.

*Egy biccentéssel nyugtázom az együtt működését.

- Az imént említette, hogy a vérfarkast követve jött ide. Valamint, hogy hasznos információkkal tud szolgálni vele kapcsolatban. Esetleg azt is megtudja mondani, hol van most az a gonosz lélek? Mivel jelenleg, csak ez az információ válna igazán hasznunkra.

Ha meg mondja, hogy kiben van.

*A megnevezett személy felé fordulok.

- Tedd le a fegyvered. Térdelj le. Mondj egy imát Domvikhoz. Nem lesz semmi baj. Marko Lestarn Domvik segedelmével kiégeti testedből a gonoszt.

*Miközben beszélek hozzá elindulok felé. Clash megkötözése során fel nem használt kötelek egyikével megkötöm a kezét.

- Jöjjön inkvizítor uram. Várjuk Domvik segedelmét a gonosszal szemben.

*Tekintetem a jövevényre emelem.

- Maradjon továbbra is ott ahol van. Ám legyen készen ha valami váratlan történne.

*Azzal magam is elkezdek imádkozni.

Ha nem mondja meg kiben van a lélek.

- Ha nem tudja hol van a gonosz lélek akkor nem tud a segítségünkre lenni. Valamint bizalmunk se nyeri el.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.12.12. 0:40

Triptipol Kopt

40es éveiben járó ember. Több, mint 2láb magas és széles vállú, borotvált képű.
Világos barna haj ,hosszú fonatban , kék szemek, és napbarnította bőr .Megtermett , de mégis gyors, mozgékony nem túl vaskos ember.
Erős , jóminőségű anygaból készült ruházatot visel, amin látható, hogy praktikus is , hisz alkalom adtán a védelmet is szolgálja. Csizma, vászon nadrágja, amin egy külső bőr lábvédő is van (mint a cowboyoknak csak nem olyan béna  hanem a nadrággal hajlik )
Vászon ing alulra , fölé bőrmellény alkarvédő és bőr felkarvédő is. Inkognó, két hosszú kard az oldalára kötve, de mégsem érik a földet....szépszál ember.

„Ez az egész helyzet kezd már kicsit idegesíteni ….bla bla blabla közben meg bármikor kiugorhat valakiből a vadállat….már a gyomrom is bizsereg bele…és viszked a tenyerem. ….”
A fura neszezést hallva, előhúzom mindkét kardom és készen állok a harcra…bármi is következik….
Mikor előtűnik a fickó a környékre is figyelek, de várom a parancsnok és az inkvizitor döntését. ....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2014.12.12. 9:35-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.12. 9:18

Marko Lestarn

Perl figyelmeztetésére csak bólintok és azt mondom neki.

-Ezért beszélünk vele ketten.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.12. 18:24

//Pm. Paga Sker.//

*Halkan válaszolok, hogy csak ő hallja.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.12.12. 20:21

//off: nem kell ám mindenre válaszolni, ha most nekiálltok sugdolózni, az nagyon gáz...//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2014.12.12. 21:01

A felkérésnek eleget teszek, maradok, ahol vagyok, továbbra is eltartom a kezem a fegyverektől. Nem szeretnék tűpárnává válni, főleg nem egy "balesetben", amit egy viszkető ujjú vérfarkas okoz.

Az inkvizítornak ezt válaszolom:
Ha az úr a csapat vezére, akkor neki is fontos hallania. Kérlek akkor titeket, szánjatok rám egy percet. Sajnos egy igen ravasz bestiáról van szó, ezért nem volna jó, ha hallana minket. Ti már ismeritek társaitokat, így bölcsebben dönthettek, mintha én kezdenék "vádaskodni" A következőt halkabban mondom, hogy lehetőleg csak a két lovag hallja: Meg aztán, félek, ha csak úgy rámutatnék a farkasra, az újabb halálokhoz vezetne.
Majd ismét normál hangerővel:
Ami az Arcokat illeti, én egyszerű lélek vagyok, nem köteleztem el magam egyik mellett sem, ekként szolgálom a Hétarcút, legjobb tudásom szerint. Az áldást nem csak hogy elfogadom, de hálásan meg is köszönöm, most igencsak jól jönne Domvik segedelme.
Taleiosz Lestarn, arra szeretnélek még megkérni, hogy vond el kicsit haragod óriási társatokról, nem egyértelmű, mi történhetett vele és talán van valami jó oka, tisztelettel javasolnám, hallgassuk majd meg!

Ha tudunk négy(vagyishogy hat-)szemközt beszélni, akkor úgy fordulok, hogy a farkasember ne láthassa, amit mutatni fogok - ha a csapat többi része látja, az nem zavar. Beszédemet halkra fogom, csak a "címzettek" hallják.

//off: Ha továbbra sem fogadjátok el a "magánbeszélgetést", akkor bekopipasztázom ide a PM-ben írottakat. Amúgy pedig...

PM: Paga Sker, Pelso (és persze a KM)

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.12. 22:46

Marko Lestarn

Figyelmesen végighallgaton az idegent, majd felkínálását egy halvány mosoly keretében egy biccentéssel elfogadom. Ha Perl is velem tart akkor hármasban, ha nem, kettesben vonulunk kicsit félre a csapattól. Részemről úgy helyezkedünk el, hogy az idegen háttal legyen a csapat többi tagjától. Lehet, hogy az emberünk nem, de a farkasember még olvashat szájról.

Miközben végighallgatom a férfit gondolatok egész sora fut át az agyamon. Végül válaszolok neki (PM-ben).
Beszélgetésünk végeztével ha a jövevény tényleg hajlandó rá, és letérdel elöttem, Domvik adta nyelven mormolok imákat.(PM-ben)Szent szimbólumomat nem használom nehogy gyanút fogjon a rém.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.12. 23:13

//off: Szeretnék kérni most egy kis megállást, mert esemény fog történni. Elméletileg holnap tudok reagolni. Még Gorodak cselekedhet, hisz ő még nem írt, a többiek légyszíves várjatok.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.12.13. 0:19

Nagilla Ves Erhan

Az eseményeket, végig hallgatom, miközben arra figyelek amerre láttam a fényt...
Mást nem is nagyon teszek.

A kezem , viszont mind végig rajta volt a kardom markolatán, hogy ha bármi történne, akkor ne érjen meglepetésként.

< Most meg mit csinál Marko, ítéletet hirdet vagy mi, ennyire nem lehet ostoba, mert még ha eretnek és halál a jutalma érte attól még a vérfarkasra kéne koncentrálni először, hisz Clas meg van kötve és oly ártalmatlan jelenleg mint egy meztelen csiga mikor valaki azon gondolkodik, hogy rá akar e taposni vagy sem.... >

Ekkor, megjelenik a jövevény akire már rég óta számítottam, hogy itt van , de az meg lep, hogy csak úgy be sétál.

< Érdekes, a végén még jól övünk ki ebből a vérfarkasosdiból. Bár remélem, hogy nem bennem van az a dög! >

A parancsnok és a jövevény valamint MArko beszélgetését végig hallgatom, de ekkor már szépen lassan a jobb kezemet a rövid kardomra helyezem, hogy ha kell egyetlen dobással végezhessek a jövevénnyel.

Nem mozdulok, a helyemről míg Perl másként nem dönt.

< Mondjuk, egy áldást nekünk is felajánlhatott volna Domvik felkenje, érdekes, hogy egy jövevénynek egyből, ki tudja miért, de a társainak nem adja Domvik kegyét...? Még ha az én nagy istenem Gilla, csak Domvik egyik segítője!
Ráadasul minden csapat társa szolgálja a hétarcút. Áldozunk és imádkozunk hozzá...>

A szememmel végig követem a jövevényt, még akkor is, ha Perl és MArko oda mennek hozzá , hogy beszéljenek.

< Érdekes nagyobb veszedelem mint a vérfarkas kék hold idején... tényleg ? Hisz még akkor is ha igaz amit mondanak, úgy néz ki a dolog, Clas valamennyire uralja ezt az izét, hisz jelenleg ö áll előttünk, hisz az ami ellen harcoltunk, annak ezek a kötelek kb mint ha cérnával kötöttük volna meg, és én még érzem a pofonokat... >

A helyemről nem mozdulok, csak várok, és közben gondolkodok, de figyelmem nem lankad, és közbe fél szemmel figyel társaim moccanásait is.

Észlelés: 16
Dobás:13
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.13. 8:27

//OK.
Akkor megvárom míg a KM ír.

Amúgy én sem vagyok a sugdosás mellet. Kb két, két és fél mondatot mondok Marko-nak azt már lépek is tovább és Kieron karakteréhez szólok. Egyenlőre ragaszkodom a "három lépés" távolsághoz.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.13. 13:28

Mindenki

*Perl parancsára a három zsoldos felajzza a nyílpuskákat, és belehelyezik a vájatba a nyílvesszőket, ám a parancsnok utasítására nem céloznak az érkezőre. Mikor az idegen elhívja a lovagot, hogy négyszemközt beszélgessenek, a csapatban vegyes érzelmek kavarognak fel. Kopt harcoshoz révén nem örül, ha egy ismeretlen osztja a lapokat, hisz csapda is lehet. Míg Erhan nemeshez mérten kissé bosszantja, hogy őt nem hívják el a megbeszélésre. Clash pedig dühöng a kiszolgáltatott helyzet miatt, és, hogy nem hallgatják meg.

Perl Lawarin Solec, Marko Lestarn, Jerardo Monter

*Külön mentek a csapattól, bár kellő távolságot tartva egymástól. Marko reménykedve néz az idegenre, hisz ha tényleg az, akinek mondja magát, akkor egy szövetségessel bővül a kicsiny csapat. Pelso egyelőre egyáltalán nem örül ennek a helyzetnek. Egy vérfarkas van köztük, és Clasben meg kitudja mi. E mellett megjelenik egy idegen, és mindent tud. Jerardo pedig feszengve lépked a két harcos mellett. Csak reménykedni tud benne, hogy nem hányják kardélre, és imát mormol az egyetlenhez, hogy ne törjön elő a gonosz egyik testből se.
Az idegen elfogadja az áldást, és letérdel a paplovag elé, ki kiterjeszti Domvik hatalmát. A szimbólum ezüstösen fénylik fel, ahogy a felkent ősi szavakkal kelti életre istene erejét, majd mosollyal érinti meg az idegen homlokát. A fény alább hagy, mikor hirtelen a káosz lesz úrrá a kis táboron.

Triptipol Kopt, Nagilla Ves Erhan, Celestius Clash

*A paplovag és a parancsnok arrébb vonul az idegennel, ám tisztes távolságra egymástól. A három zsoldos leengedi a nyílpuskát, és kérdőn néznek Erhanra, hisz még is ő a nemes. Nagilla int, hogy még legyen készenlétben a nyílpuska, mire Rászim bólint. Ám ekkor meglepőd dolog történik. Mikar nem feltűnően pár lépést hátrál, és csak akkor figyelnek el a többiek rá, mikor már a nyílpuskáját célzásra emeli. A zsoldos nem vár, azonnal lő. A feszes idegen útjára küldi a vesszőt, mely szélsebesen száguld célja felé. Az áldozat már látja a véget. Halk puffanással csapódik az óriás torkába, mire Clash nagyot csattanva dől hátra.

Celestius Clash, (Mindenki)

*Dühösen, és csalódottan tekintesz a félre vonultakra. Miért nem értik meg, hogy nagy veszélyben vannak. Minden egyes pillanattal csak kockáztatják a vég közeledtét. Majd ekkor fura érzés tőr rád. Sok éves tapasztalatod miatt azonnal körbe tekintesz, és döbbenten látod, amint Mikar a két társától kicsit hátrébb éppen rád szegezi a nyílpuskát. Épp szolnál, de hirtelen nyílvessző fúródik a torkodba. Elhomályosodik előtted a világ, még érzed az esést, ám ami ezután jön, azt nem kívánnád még az ellenségeidnek sem. Nem jön a jóindulatú ájulás, fuldokolva hányod ki saját véredet, miközben folyamatosan bele nyilall a fájdalom a nyakadban, ahogy a fém félig eltorlaszolja az utat, de csak félig, hogy ne azonnal jöjjön a halál. Éppen hogy kapsz levegőt, ami vérrel keveredve jut a tüdődbe. Fuldokolva, hörögve küzdesz életedért, vagy a halál eljöveteléért.

Mindenki

*Döbbenten nézitek az eseményt. Clash torkában egy nyílvesszővel a földön fetrengve fuldoklik, miközben hangos kiáltás közepette Mikar átalakuláson megy keresztül. Csontrecsegés, és hús szakadás közben üvöltése mély, állatiassá válik. A két zsoldos döbbenten áll társuk mellett, ki pillanatok alatt átalakul a halottnak hitt szörnyeteggé. Újra ott áll a fekete bundájú vérfarkas. A két hajdani társai fölé magasodik vagy egy méterrel, majd egy könnyű mozdulattal elsöpri őket az útjából, mire hangos kiáltások mellett repülnek be az erdőbe. Ezután felüvölt, és a három félre vonult felé indul meg.

//off: Mindenki meglepődött, és ami eddig történt az a meglepetés körben zajlott le. Tehát mostantól lehet cselekedni. Kivéve Kieron karakterét. Sikeres veszélyérzék próba miatt, az ÚTK szabályait betartva, egy 5 szegmenses cselekedetre van lehetőséged, mielőtt kezdődne az első kör. Kopt és Erhan két-három lépére állnak a szörnytől, és nem rájuk támad. Perl, Marko és Jerardo 5 lépésre álltok a szörnytől, és rátok támad. Mostantól kezdve körös reagok lesznek.//

PM: Pelso, Sirak, Paga, Kieron
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.13. 13:29

//off: Bocsánat, kétszer küldtem el. :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2014.12.13. 15:46

//off: Na, most egy kicsit dühös vagyok... írok egy szép hosszú reagot, erre mikor elküldeném, közli a fórum, hogy kiléptetett és nem küldte el. Remek... :?
Van valami időkorlát, ami után automatikusan kiléptet? //

A harc előtt: az áldást illő alázattal fogadom, közben magam is mormolok pár szót a Hétarcúhoz. Leginkább azért fohászkodom, hogy adjon belátást és megértést nekünk, hogy baj nélkül kerüljünk ki ebből a helyzetből.

Mikor kitör a balhé: szerencsére (vagy sajnos, nehéz ezt most eldönteni) számíthattam a farkas támadására, de azért röpke hálát adok, hogy az érzékeim nem hagytak cserben. Remélem, a reflexeim sem teszik. Gyors kézmozdulattal tőrt hajítok a farkasba - a rajta lévő méreg talán elég lesz, hogy lelassítsa az anyagi testét, és így könnyebben legyűrhessük. Ezzel egyidőben felkiáltok: Ne öljétek meg, mert csak átköltözik valaki másba! Foglyul kell ejteni!
Én ennek jegyében veszem fel vele a harcot. De kegyetlen helyzet ez, mert nem csak a szörnnyel harcolunk, hanem az óriás életéért is, amiből talán már csak pillanatok maradtak. Ha elég gyorsak vagyunk, a paplovag talán segíthet rajta.
A harc során végig arra törekszem, hogy mozgásképtelenné tegyem, földre vigyem a vérfarkast. Ha ez nekem vagy valaki másnak sikerül, kiáltok megint: Üljetek rá, szorítsuk le kezét-lábát, valaki üsse le!

<Meglepetés kör:
Tőrt hajítok a farkasba. Mindegy, hol találom el, a lényeg, hogy sebezzen valamit, és bejusson a méreg.
CÉ: 41+92= 133, Sebzés: 1, a méreg 2. szintű, azonnal hat, Kábulatot okoz k6*10 percig.
Szabad cselekvés keretében kiáltom, amit fentebb leírtam.

Ha a továbbiak során sikerül "kicsi a rakást" játszani a szörnnyel, akkor a támadásaim onnantól fogva a leütésére irányulnak majd, csak a TÉ-m 10-zel csökken a Harc elfogásért módosító miatt.

1. kör
Ha vérfarkas kimondottan engem szemelt ki első áldozatnak, akkor ebben a körben Védekező harcot folytatok, mert nem tudom, milyen képességei vannak harcban, megpróbálom picit felmérni. Ekkor a VÉ-m 192.
Ha nem én vagyok a kiszemelt, akkor a lábára fogok támadni, hogy mielőbb mozgásképtelen legyen. Ez neki +10 VÉ-t ad.
TÉ 1: 102+29=131, Sebzés: 9
TÉ 2: 102+04=106, Sebzés: 9

2. kör
Megpróbálom felmérni, hogy a farkasra hatott-e a méreg. Szükség esetére: Érzékelés (17) 9, siker.
a) Ha nem hatott, akkor még egy mérgezett tőrt kap, aztán egyet a karddal. b) Ha hatott, akkor örülök, és támadom tovább a lábait. Ugyanezt teszem, ha én vagyok a célpontja (és még egy darabban vagyok...), ideje visszavágni neki.
a) CÉ: 41+43= 84, Sebzés: 4, a méreg azonos a fent leírttal, de most már 3. szintűnek számít (a halmozódás miatt)
TÉ: 102+18= 120, Sebzés: 11
b) TÉ 1: 102+83= 185, Sebzés: 8
TÉ 2: 102+33= 135, Sebzés: 8

3. kör
Ha még harcképes az ellenség, akkor folytatom a megbénítására tett erőfeszítéseimet. Ha időközben földre került és harcképtelen, akkor veszett sebességgel keresek valamit, amivel kikötözhetjük, lehetőleg négy felé feszítve a négy végtagját. És Celestiust is meg kell menteni, így ha esetleg a harc sokkja miatt senki nem tette még, szólok, hogy valaki segítsen neki (leginkább Marko felé fordulok ezzel a kéréssel). De ez már úgyis a körös reagok után lesz, akkor részletezem.
TÉ 1: 102+53= 155, Sebzés: 9
TÉ 2: 102+00 ( :D ) =202, Sebzés: 12 + a kötelező 3 Ép >

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 107 / 180 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján