• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 98 / 180 • 1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.10. 19:06

Mindenki (kivéve Marko Lestarn)

*Raszim, Clash és Erhan mindent megtesznek, hogy a paplovag túlélje a komoly sérülést. Közben az ájult nőt megkötözik, és betömik a száját. Solec átkutatja a foglyot, és még egy tört, meg egy erszényt talál nála. Az erszényben egy összetekert bőrdarabka van, illetve 8 arany tallér. A bőrdarabkát kihajtva, egy rajzot láttok rajta, mely egyértelműen az ork medált ábrázolja.

*Mind e közben Kopt teljesen begyógyult nyakkal áll fel. még egyszer végig tapogatja magát, majd boldogan nyugtázza, hogy minden rendben. Ekkor észreveszi a paplovag halál tusáját, majd mikor Clash megkérdezi, hogy van e gyógyitala, azonnal előkotorássza a ruhálya alól, és késlekedés nélkül átnyújtja a nagydarab harcosnak. Ő odaérve látja, hogy Erhan és Rászim már elállították a vérzést. Letérdel a paplovag mellé, és ugyan azzal a technikával, amit Kopt-nál is használt, megitatja vele a fiola tartalmát.

Mindenki

Tíz perccel később

*A paplovag ujjait végig futtatja a nyakán lévő hegen. Domvik begyógyította a sebet, de még vezekelnie kell az óvatlansága miatt, így nem teljesen forrt be. A tábort teljesen összepakolták, indulásra készen állnak. A fogoly már felébredt, és szemén látszik, hogy nagyon fáj a feje. Lathan, Solec egyik zsoldosa áll mellette, vigyázva rá, nehogy butaságokat műveljen. Darla türelmesen áll a csomagja mellett, és nem kíván bele szólni az ügyben. Persze, ha kérdezik, biztos válaszol majd. Ám rászim kicsit megköszörülve a torkát szólal meg.

- Bocsássatok meg faragatlanságomért nemesen szülöttek, parancsnok úr. -* És közben enyhén előre hajol. – Amiért bele szólok az eseményekbe. Úgy érzem ez a nő csak gondot jelente a későbbiek során. Jó magam végeznék vele, hogy ne okozzon később sem nagyobb problémát.

*Erre a bekötözött szájú nő sivítozni próbál, ám a bekötözött szája miatt inkább olyan érzést kelt, mintha épp megerőszakolnák.

//off: Kopt teljesen felgyógyult. Marko 3 ÉP-t és 6 FP-t gyógyult, már nem ájult.//

PM: Hugilee, Paga, Pelso, Sirak, Revoltz
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.10. 19:47

Lovag Perl Lawarin Solec

*Ahogy felsikolt a nő tekintetem lassan felé fordítom. Majd kimért hangon szólalok meg.

- Való igaz. Tettével azonnali kivégzést hozna fejére bármely bíróság előtt ám még mielőtt élnék születési jogommal és az ország törvényei szerint ítélkeznék felette, még választ kell adnia tettének miértjére.

*Újra mellé térdelek. Mélyen a szemébe nézek ahogy nyüszít a félelemtől és vergődik a kötelékeiben mint egy kötözött disznó.

- Eredetileg utadra akartalak engedni ám eljátszottad bizalmam. És most beszélgessünk.

*Megoldom a száját eltömő rongyot. Ezt követően jobb kezem a nyakán pihen míg "beszélgetünk"

- Miért?

*A kérdés után mélyen a szemébe nézek.

//pm a KM-nek.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.11. 18:49

Lovag Perl Lawarin Solec

*Miután válaszolt az első kérdésemre lassan új kérdéseket teszek fel. Közben végig mélyen a szemébe nézek.

- Miért jöttél ide?
- Ki bírja vazallusi esküd?
- Az ő megbízásából vagy itt?
- Mire kell a totem?
*Itt megfogom és megmutatom neki az ork totemről készült rajzot.
- A nyakék valóban a tied?

//Első körben egyenlőre ennyi kérdést.

Szerintem ha paplovag össze szedi magát akkor lassan indulhatunk//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.13. 0:21

Nagilla Ves Erhan

Mután a lovag is egyben van meg gyözögök rola, hogy mindenem meg van e, illetve elpakolm a felszerelésemet megfelelóen, majd megvárom míg Perl végére jár az ügynek.

< Egyet értek rasszimal, Domvik egyik kegyeltjére támadt ha másért nem már csak ezért is halál lenne a sorsa! >

Közben szmlélem a kórnyéket, hogy még véleltenül se lepjenek meg minket mégegyszer!

Észelés dobás: 13
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.13. 22:28

Marko Lestarn

Szemem kinyitva kicsit értetlen képet vágok. A földön fekve kiszolgáltatott helyzetben, eszméletlen voltam. Amint úgy érzem, hogy vissza tért az erőm, nem kapkodom el a dolgot. Lassan ülök fel, majd négykézláb fordúlva térdemre nehezedek.

off/: ha jól értelmezem a történteket, a fekete ékköves nyaklánc még a kezemben van./

Tekintetem a nyakékre szegeződik, majd a hirtelen felismeréstől felkapom fejem és körbetekintek. Mire felfogom, hogy mi is történhetett, félre dobom azt az átkos tárgyat a kardomért nyúlok. Markolatát két kézre fogom úgy szúrom bele a hegyét a főldbe. Szemem becsukva imába kezdek. Nem érderekel mi folyik körülöttem. Negyed óráig csak az imával vagyok elfoglalva.

Ha vissza térnek a kegypontjaim, akkor megnyukszom, ha nem, akkor a mozdulatain kissé feszűltek és szakaszosak. Felállok s a holmim felé indulok. Kardomat kihúzom a főldből de nem emelem fenyegető magasságba, inkább olyan sétabotos mozdulatokat teszek vele. Táskámhoz érve legugolok. Kikotorászom belőle az egyik üveg bort amit ott helyben felbontok. Visszafordúlván a többiek felé, belekortyolok és úgy indulok a (ha van kegypontom és nyugodt vagyok akkor Perl felé, ha nem akkor a lány felé) többiekhez. Az üveget vagy még kétszer is a számhoz emelem, de mire oda érek célszemélyemhez az első társam aki az utamba kerűlhet a kezébe adom az italt.

Perlnél:
- Tanácstalan vagyok parancsnok - kezdem nagyon halkan - Nincs kétségem a fogollyal kapcsolatban, de nem tudom, hogy hogyan tovább. A lánc nagyon veszélyes ránk nézve, de nem maradhat itt. Ráadásúl mint kiderűlt nem növényért, hanem a talizmánért jöttek ide. Aki felbérelte őket, tőle származhat az a nyaklánc. És azon sen lepődnék meg, ha ez az egész amiért mi most itt vagyunk az... -hajolok közrlebb Perlhez majd sugva mondom neki, hogy más ne hallja- ... porhintés.

Lánynál:
- Elkövetett bűneidért felelni fogsz. Ügye tudod? A kérdés az az, hogy mekkora büntetés lenne a legmegfelelőbb. A kínhalál ami bűntetés most kiszabható rád az mérséklődhet ha együtműködsz és megmondod milyen kórság van most rajtam. Jól gondold meg, mert csak egy lehetőséged van. De nem baj ha sietsz választ adni, -megemelem itt a hangom- mert nem érünk rá.

Mind kettő esetben türelmesen várom a választ annyi külömbséggel, hogy a lánnyal való kommunikációm
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.10.13. 22:47

Celestius Clash

*Amint Marko magához tér, kilépek s újra a háttérből figyelem az eseményeket.
<El sem hiszem kinek segítek...>

*Nem cselekszem semmit amíg parancsot nem kapok rá. Darla közelében maradni állok, alabárdommal a kezemben.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.10.14. 21:47

Edwin Van Allen

"Valóban teher lenne most már a lány". Enyhém megcsóválom a fejem egyetértés jeléül.

Pelso mellé állok a kikérdezés alatt és hallgatom a lány válaszait. Parancsnokom kérdéseihez még én is hozzáteszek egyet a végén.

- Miért kell neked a nyakék?
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.15. 14:54

Mindenki (kivéve Marko Lestarn)

„Miért?”

*A nő megmozgatja a száját, ahogy Perl kiveszi a rongyot belőle, és végig nyalja az ütéstől feldagadt ajkát. És mielőtt a kérdésre válaszolna, a csapattól kissé távolabb térdeplő, és imádkozó paplovagra néz. Szeméből szinte sugárzik a gyűlölet.

- Hogy miért? -* Néz vissza a parancsnokra, majd kicsit hisztis hangnemben szólal meg. – Mert ez az ostoba képes lett volna felkoncolni, ti pedig röhögve néztétek volna, ahogy kínok közt vergődök. -* Majd köp egyet a földre, de ezzel csak még jobban sajoghat az arca, legalább is a grimaszából ítélve.

„- Miért jöttél ide?”

- Mert megbíztak egy munkával. -* Itt egy kicsit vár, majd folytatja. – Meg kellett szereznem az orkok vezetőjétől az amulettjét.

„- Ki bírja vazallusi esküd?”

*Ekkor megint köp egyet a földre, majd gúnyos mosollyal válaszol.

- Már jó ideje a magam ura vagyok.

//off: Ez a kérdés feleslege a válasza miatt: - Az ő megbízásából vagy itt?//

„- Mire kell a totem?”

- Nem kérdeztem, nem azért fizetnek.

„*Itt megfogom és megmutatom neki az ork totemről készült rajzot.
- A nyakék valóban a tied?”

//off: Itt szerintem képzavar van. Ő azt mondta, hogy a fekete köves nyakék az övé, az ork amulettet találták a haverjával. Így úgy veszem, hogy a feketekövest kérdezed.//

- Igen, az enyém!

*E közben Edwin a parancsnok mellé áll.

//off: Revoltz, melyik nyakék a kérdés, az ork talizmán, vagy a feketeköves amulett? Az ork talizmánt megválaszolta.//

Marko Lestarn

*Mikor felállsz, körbe tekintesz, de nincs nálad a feketeköves amulett, de nem is foglalkozol vele sokáig, inkább a lelked mélyére tekintesz, hogy megtaláld Domvikot. Hosszas litániába kezdesz, és amennyire csak tudod, kitárod szívedet az Úr felé. Egyszer csak megérzed az energia kavarodását a mellkasodban. Az Egyetlen válaszolt imáidra. Nagy levegőt veszel, és kinyitod a szemed. Ekkor veszed észre, hogy oly görcsösen markoltad a kardot, hogy mélyen a földbe szúrtad imádkozás közben. Kihúzod a sáros földből, majd lassan a felszerelésed felé lépkedsz. Látod, amint a társaid épp kivallatják a nőt. Nagyot húzol a borból, majd a parancsnokhoz lépsz. Mikor oda érsz azt hallod, ahogy a nő mondja: - Igen, az enyém!

//off: Feltöltődött a kegypontod.//

Mindenki

A nő meglátja a paplovagot, ahogy bal kezében a kardját sétapálcának használja, jobb kezében egy kulacs van, amit át is nyújt Edvinnek, és gyűlölettel nézi a felkentet.

PM: Pelso, Revoltz, Gorodak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.18. 1:40

Nagilla Ves Erhan

Hallgatva az eseményeket, elgodolkodok!

< Érdekes, most hogy kicsit fél egyből megerdt a nyelve, szóval rosszul sült el a küldetésük vagy csak nem akart osztozni! Viszont akkor a péz vezérli, és ebben az esetben megvásárolható részlegesen, talá a hüsége is! >

Végig hallgatom a válaszait.

Majd ha Perlnek nincs több kérdése és másnak sincs.

Oda megyek Perlhez.

- Beszélheténék egy kicsit négyszemközt parancsnok anélkül, hogz bárki is megölné a nőt? -

Ha igennel válaszol...

- Nos, tudom hogy ránk támadt és azt is , hogy nem mond el csak annyit amennyit muszály, hisz neki mindegy így vagy úgy , de megakarják ölni, neki nincs mit veszitenie. Viszont én lehetöséget látok benne, Beszélhetnék a nővel négyszemközt. Mivel ha sikerül úgy érzem még hasznát vehetjük képességeinek! Mivel ha olyan helyre kell bemenni, ahol oly ajtok vagy csapdák vannak melyeket mi nem láthatunk ez a nőszemély biztosan észre veszi, persze így sem garantálja semmi, hogy nem árul el minket, és vezet a halálba de, ha olyan a helyzet, nélküle szinte biztosan a halálba sétálnánk. -

Ha Perl meg engedi, akkor akezét meg markolom, és kicsit arrébb megyek vele!
Úgy fogom meg hogy érezze nem viccelek, és úgy is nézek rá, hogy egy rosz mozdulat és halott, de gonolom ezt látja, mivel elég kemény ütést kapott.

- Most nagyon figyelj!
Nincs sok választásod, de lehetóséget kinálok, hogy a halál helyet az életet kapd , válaszd ha úgy tetszik!
Ha segitsz céljainkban, meg tarthatod életed, talán még a medált is magaddal viheted a fizetségedért, bár ezt nem garantálom!
Amit viszont garantálok, ha velünk tartasz, hogy több esélyed van életben maradni, valamint, ha sikerül véghez vinnünk a mi küldetésünk kapsz 15 aranyat tölem, és még életben is maradhatsz amíg a közelemben maradsz, vagyis addig garantálom az életed,de ha átvársz azt fogod kivánni, hogy bárcsak domvik poklában lennél, mire végzek veled! Mert én nem adom meg neked a kegyes halált mint a többiek felajánlottak nagy kegyesen, ugyanis számomra aki egy felkentre támad, az halált érdemel , kinhalált!
De eleget láttam utazésaim során, hogy tudjam mindenki megérdemel egy második lehetöséget!
Jól fontold meg a válszod, mert én leszek a hohérod, ha nemet mondasz, és én leszek aki biztositja életed ha igent ! -

Hagom végig kimért és komoly arcvonásaim is melyek nem hegyak kétséget a szavaimban
, Kezem szoritásán pedig érzi , hogy egy cseppet sem viccelek!

Arcomon is leolvasható, h komolyan mondom, valamint az is, hogy itt helyben darabokra tépném apráként a tetéért!

Ha igent mond:

- Legyen, maradj velem! S hogy lásd nem viccelek adok 5 aranyat előlegbe, -
Jobb kezemmel még midig fogom a kezét és ball kezemmel az erszényemból kiveszem a pénzt, de közben végig a szemébe nézek!

Majd vissza megyek a többiekhez,

- Velünk jönn, érte én felelek! Ha még egyszer meg támad valakit, életemmel vizetek tetért! -

Végignézek mindenkin, majd vissza fordulok a nőhőz.

- Az életeddel és az enyémmel tartozól nekem ! amiért keserü árat fogsz fizetni ha elárulsz!!!!!! -

Majd elengedem a kezét, De nem megyek melöle, és figyelem... Hogy ha kell leüssem és össze törjem gyöngéd testét.

HA velünk jönn akkor folyamatosan rajta tartom a szemem és, nem engedem meg neki, hogy akár fél méternél messzebb menjen tölem!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.19. 10:08

Marko Lestarn

Köszi. Akkor Solek-hez megyek és beszélek vele.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.10.19. 20:12

Lovag Perl Lawarin Solec

//Off.
Igaz azt benéztem. Összefojthatott két gondolat mikor azt írtam és egy harmadik baromság lett leírva.//

<... Szóval a nehezebb utat választod. A részemről rendben…>

*Válaszai nyomán megeresztek egy félmosolyt majd oda nyúlok az ork totemről készült rajzért és elgondolkodva vetek egy pillantást rá. Ezt követően tekintetem a mellé lépő Marko Lestarn és a megszólaló Nagilla Ves Erhan - re emelem.

Gorodak írta

- Beszélheténék egy kicsit négyszemközt parancsnok anélkül, hogz bárki is megölné a nőt? -

- Nem valaki hanem én. Születési és rangbéli előjogaim engem hatalmaznak fel most ítélkezésre és az ítélet végrehajtására kijelölt személy meghatározására.

*A nő szájába vissza teszem a rongyot.

- Igen válthatunk pár szót, még az ítélet meghozatala előtt.

*Azzal arrébb vonulok Marko Lestarn és Nagilla Ves Erhan társaságában, hogy meg hallgassam mondanivalójuk. Halkan szólok, hogy csak mi halljuk amit mondunk.

- Mondjátok.

Paga Sker írta

- Tanácstalan vagyok parancsnok - kezdem nagyon halkan - Nincs kétségem a fogollyal kapcsolatban, de nem tudom, hogy hogyan tovább. A lánc nagyon veszélyes ránk nézve, de nem maradhat itt. Ráadásúl mint kiderűlt nem növényért, hanem a talizmánért jöttek ide. Aki felbérelte őket, tőle származhat az a nyaklánc. És azon sen lepődnék meg, ha ez az egész amiért mi most itt vagyunk az... -hajolok közrlebb Perlhez majd sugva mondom neki, hogy más ne hallja- ... porhintés.

- Igen, zaklatott viselkedésedből magam is arra következtettem, hogy a nő nyakékével sincs minden rendbe. Ám inkvizítor uram azért azt is elárulhatná, hogy egész pontosan miféle ártó hatalom van a nyakékben, mivel magam is hozzá értem. Még ha kesztyűben is. Lehet rám is hatással van. Viszont ha Domvik segedelmével képes megsemmisíteni az ártó tárgyakat szerintem már nem jelentenek többé veszélyt. Sem ránk sem másra. Ami viszont a porhintést illeti. Talán megkérdőjelezi Darla szavahihetőségét? Vagy az ellenséget olyannyira lebecsüli, hogy maga szerint oly amatőr ügynököket küldenek ránk akik közül az egyik a beépülés során majdnem megöleti magát?

Gorodak írta.

- Nos, tudom hogy ránk támadt és azt is , hogy nem mond el csak annyit amennyit muszály, hisz neki mindegy így vagy úgy , de megakarják ölni, neki nincs mit veszitenie. Viszont én lehetöséget látok benne, Beszélhetnék a nővel négyszemközt. Mivel ha sikerül úgy érzem még hasznát vehetjük képességeinek! Mivel ha olyan helyre kell bemenni, ahol oly ajtok vagy csapdák vannak melyeket mi nem láthatunk ez a nőszemély biztosan észre veszi, persze így sem garantálja semmi, hogy nem árul el minket, és vezet a halálba de, ha olyan a helyzet, nélküle szinte biztosan a halálba sétálnánk. -

- Pont emiatt van velünk Darla. Ő tudja az utat, valamint ha ennyi éven át kutat utána biztos felkészült a felkutatása során felmerülő problémák megoldására. Még ha meg is értem a cselekedeteit és magam is így cselekednék a helyében. Akkor sem tekinthetek el attól a ténytől, hogy rátámadt a király katonájára. Na meg egy inkvizítorra. Az esetleges későbbi hasznossága nem feledteti velem menyire kockázatos figyelmünket megosztani a mocsárban való áthaladás során.

- Most még felteszek neki néhány kérdést. Egyenlőre nem mondott semmi olyat amit eddig ne tudtam volna vagy meggyőzne arról, hogy ne végezzem ki. Ha most mond olyat ami miatt fontos akkor életben hagyom ha nem akkor nem foglalkozom tovább vele.

*Azzal vissza megyek a nőhöz.

- Az imént adott válaszaid alapján úgy nézem a nehezebb utat kívánod választani. Gyors a felfogásod, láttam, így biztos vagyok benne, hogy nagyon jól tudod mire vagyok kíváncsi ám valamiért egyenlőre nem kívánod az orromra kötni. Ezért most egy kicsivel érthetőbben fogalmazom.

*Mélyen a nő szemébe nézek. Újra megfogom a fejét és a rongyot is ami a szájában van ám most még nem veszem ki a szájából.

- Nem arra voltam kíváncsi, hogy miért támadtál. A helyedben magam is így tettem volna. Az érdekel miért zaklatta fel az inkvizítort a nyakéked? Miért vagy a mocsárban? Miért kell az amulett? Nem fogadom el feleltként, hogy nem kérdezted. Az a tény, hogy több mint egy másodpercet életben maradtál a mocsárban miután a kezedbe került az amulett bizonyítja, hogy bőven van sütnivalód. Biztosra veszem, hogy vannak sejtéseid és még utána is néztél a dolognak. Ha az vagy akinek vallod magad akkor te nem rohansz az utasítások nyomán vakon. Szóval jobban jársz ha elmondod a megbízód nevét. Valamint azt is amit a totemről tudsz. De ami még ennél is fontosabb. Jobb ha elkezdesz mesélni a nyakékről ami miatt majdnem a fejedet vette az inkvizítor.

*Azzal leveszem a rongyot, hogy beszéljen.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.10.19. 20:27

Triptipol Kopt

Egyenlőre a háttérben figyelek , ugrásra készen , ha a nő egy rossz mozdulatot tesz , akkor a kardom és a nyaka közeli kapcsolatba kerülnek ...esetleg megpróbálok majd a szívére hatni ....a kard hegyével ....
Mivel már egy ideje egyhelyben időzünk, ezért a környezetet is figyelem, különös tekintettel a mocsár azon részére, amerre az orkok távoztak. Fél szemem rajta, fél fülem és érzékeim figyelik a környéket is..
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.10.20. 2:31

Nagilla Ves Erhan,

A paracsnok szavaira bolintok!

- Legyen úgy uram! -

Majd arrébb megyek a kihallgatástól és a örnyéket figyelem, hogy ne lephessenek meg minket!

< Vajon mennyire okos ez a nő, bár úgy érzem ez lesz az utolsónapja. Remélem Darla is van olyan jó vagy meg van a tudása arra,, hogymeg lássa,azt amit mi nem tudunk! De igaz elég veszélyes velünk jönni, a megosztott figyelem miatt, ahhhh... >

Majd körbe ézem a környéet alaposan...

< hamarosan, iréy a mocsár és még valószinü a totemetis utba ejtyük, hosszú naplesz ez a mai!>
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.10.20. 19:04

Mindenki

*Valószínű megláthatott valamit a nő, Solec szemében, mert behunyja a szemét, majd kicsit később kinyitja, és elkezd beszélni.

- A nevem Allinza, de ismertebb nevem a felkentek hóhéra. Shadlek tartományából származom, de mára már egész Shadonban tevékenykedem. A megbízóim nagyrészt egyházfők, és papok megöléséért fizetnek. Jól csinálom, ezért sok az ajánlat. Az inkvizítor -*És ekkor a paplovagra néz. – Egy északról hozott mágikus tárgy áldozatává vált. Kinek a tulajdonában van, képtelen a mágia megalkotására, legyen az pap, vagy varázsló. Ám hordozóját meg is védi a mágiától. Így estek áldozatául sokan tőrömnek. -* Ekkor cinikusan elmosolyodik. – Sok pap nézett a szimbólumára döbbenten. Azt hitték, hogy az uruk elhagyta őket. Nos, Iakran Cormana bérelt fel erre a küldetésre. Ő egy Raveor tartományában él, mint kereskedő. Sokszor bízott meg munkával, hisz állandóan beleköpött a levesébe az egyház. Hullottak is jószerével a papok. Ám a mostani feladatom más lett. Nem is akartam elfogadni, de jó árat ajánlott a munkáért. A feladat az, hogy egy mocsárban lévő ork törzsfőnökét öljem meg, és bizonyítékként hozzam el a nyakában lévő talizmánt. Ekkor adta a bőrdarabot. Természetesen utána jártam a dolgoknak, és megtudtam, hogy a legendák szerint az a talizmán isteni erővel van felruházva. Ki a nyakában hordja, áldott lesz, és ha sebet ejtenek rajta, rögvest beforr, nyomtalanul. Az öreg Cormanának elég sok az ellensége, és a nyakán lévő forradás emlékezteti rá, hogy már egyszer majdnem a holtak mezejére lépett. Nem firtattam a dolgot, hisz én tudom a titkát, ha kell, könnyen végzek vele. Így eljöttem. Jó magam nem ismerem a mocsarakat, ezért egy helybélit béreltem fel. Elvezetett az ork törzsig, és én éjszaka elvégeztem a munkámat. Ám az orkok észrevettek, és elkezdődött az üldözés. A helybéli nem bírta az iramot, és az orkok elfogták. Most pedig itt vagyok.

PM: Mindenki
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.10.21. 5:02

Marko Lestarn

Asztrál :9
Szemembe döbbenettel vegyes gyűlőlet szikrái táncolnak. Sikerűl felűlmerekedni a bennem lévő haragon, hogy ne csapjam le a nő fejét azonnal.
Hirtelen gondolatok ciáznak a fejembe, majd flegma mosoly jelenik meg az arcomon.

- Beszéled-e gorvik nyelvét ?- Kérdezek a lányra. <Remélem a válasz igen, mert ha sokáig akar élni, szükség lesz rá.>

Ha nem a válasza, akkor egyszerűen megvonom a vállamat majd Perl Lawarin Solec felé fordulok.

- Lovag uram! Ez az ügy az egyházat érinti. Jogomban áll ennek az eretneknek a bírája és itélet végrehajtója lenni. Tudom, hogy mi lenne számára és Domvik kiengesztelésére a legjobb bűntetés.

Megvárom a lovag válaszát, majd Dalra felé fordulok.

- Dalra! Gyalogszerrel milyen messze vagyunk az északi határtól?

Amint megkaptam a jóváhagyást és Dalrától a választ elkomorodik a tekintetem. Perl-hez intézem a szavaim.

-Kérlek, a láncal a kezedben állj a fogoly mellé.
Amint ez megtörténik leveszem a nyakamból szent szimbólumomat, majd azt a kezembe tartva elkezdem a bíráskodást.

- Én Marko Lestarn, Domvik egyházának tagja és Shadon népének törvényszolgája bűnösnek itéllek. Bűntetteid oly mértékben túltesz mindenen, hogy azonnali kínhalált érdemelsz. Számos egyházi személy életének kioltása, király katonáira rátámadása, bűnös praktikák üzése, lopás, csalás és még amiket kihagytam... Az itéletem a következő:Kiátkozlak Domvi földjéről. Minden harmadik nap amivel Shadont jelenléteddel szennyezed, gyengébbség súlytson rád. Napjaid meg párossával múljanak, amíg a gonosz első szolgája felkent hívei közű legalább másfélszer anyival nem végyzel, mint amennyivel végeztél Egyetlen felkentjei közűl. Ami meg a láncot illeti, csak úgy veheted le, ha Ranagol papok hatalmát akarod elfolytani, különbem érzékszeveid hadjanak cserbem.

Az Átok litániára 20 kegypontomat áldozom E-jét még Domvik (KM) erősítheti neki tetsző mértékben. Ezzel a vazázslattal azt akarom elérni, hogy a drága fogjunk életét Domvik kezébe adom. Lássa ő is, hogy a Márványtestű mekkora hatalommal rendelkezik, illetve, hogy búneit habár nem tudja jóvátenni, viszont ellensúlyozni tudja Ranagol-papok, -paplovagok megölésével. A nyakláncot a litánia után, mivel a varázslat már megfogant nyugodt szívvel visszaadatom neki.

- Mégvalami. - mordulok a lányra- Az utadat lábbeli nélkűl fogod elkezdeni, hogy ezzel kezd a vezeklésedet Domvik felé!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paga Sker 2014.10.23. 4:14-kor.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 98 / 180 • 1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján