<Neji>
Intelligencia: 8
Egészség: 5
Akaraterő: 2
Asztrál: 1
Érzékelés: 2
Amikor meglátom Nokipset, először megörülök, mehetünk be a meleg fogadóba. De mikor rámutat arra hogy valaki túl kiváncsi volt, és Armannak eszébe jut a ház, hát elszontyolodom picit. De legalább ott nem fúj a szél. Tudom hogy jómagam szél stílust használok, de ez a csontik hatoló hideggel vegyítve most nem a barátom.
Én inkább tartózkodok ebben az ügyben. Miután látom hogy Revoltz Pelsónak helyesel, énis így teszek és akár indulhatnánk is.
-Inkább induljunk mihamarabb, ott legalább nem fúj ez az istenátka szél!
Ha Pelso a segítségemet kéri, és lehetséges, akkor bele egyezem, igaz ilyet még nem csináltunk, de beszéltünk már róla.
-Hát jól van, próbáljuk meg! De nem igérek semmit, lehet hogy nem is fog sikerülni. Készülj fel rá hogy kicsit több időt fogunk itt tölteni mint amennyit akartunk!
Amennyiben ránk támadnak és azok csupán koldusok, akkor nem támadok, csak védekezek és Pelsot védem. Ha nem koldusok támadnak, az első körben így is védekező harcot veszek fel és Pelsot védem, de abban a körben nem fecsérlem az időmet, felébresztem magamban a Sárkányt és a következő körben vissza támadok.
1.:KÉ:5+53=58 TÉ:52+78=130 Sebzés:2+2=4
2.:KÉ:4+53=57 TÉ:6+78=84 Sebzés:7+2=9
3.:KÉ:8+53=61 TÉ:55+78=133 Sebzés:5+2=7