Ahh.. a zeref segítségét úgy értettem, hogy felfeszíti a megrongálódott ládát, nem neki esik mint Tóth az annyának.
A következő kalandban is mágiaforgatót szeretnék alakítani még ha Siraknak ellenére is van ez.
Ezentúl szólnék a személyeskedés ellen mint a szerinted nem értek hozzá, mivel hogy? Nem álltam le elemi szinten destruktálni minden utamba kerülő ellenfelet? Mert a varázslók ezt teszik, a kezdők legalábbis, így elrontva az "egyszerűbb, rohamra" típusú karakterek játék élményét.
Az arrogancia-- Egy mágus évtizedekig tanulja a tudományát és az olyan szintű, hogy jóval mások fölé emeli míg egy harcos 1-2 év alatt tesz szert az élete alapjaira, ha akar, így igen arrogáns de van mire annak lenni.
Ha téged zavart a kalandban az arrogancia már ha tapasztaltál arrogánsabb viselkedést a varázslótól mint a kalóz kapitány folyton tanúsított a kaland alatt, akkor vissza foghatom. Úgy vettem észre a kapitány egyenlőbbnek érezte magát az egyenlők közt. Pedig valljuk be egy kapitány hajó nélkül nem több egy zsoldos, vagy tolvaj rangú karakternél.