• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 70 / 180 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.02.04. 22:32

Migra

// Igen , természetesen 5 kegypontot vonok, bocsika , véletlen volt , mert a végén adtam hozzá még egy objektumot és elfelejtettem átírni a számot :) //

//asztrál : 1 ( de talán dobni sem kéne :DDD ) ; KÉ: 10 (42)fegyver nélkül ; //

Egyenlőre készenlétben állok a többiek mögött. ezen a szűk folyosón nem is férnék oda, másrészről , úgy hiszem , hogy ennyi erős törpe, és harcos , sőt még a varázsló is , el fog bánni e szörnyű teremtménnyel.
Szívemben erős sajnálatot érzek e jobb sorsra érdemes állat iránt. Megölése, végre megszabadítaná Első halála utáni szenvedéseitől, és visszaállítaná egy cseppet Föld Anya rendjét.
Természetesen, ha szükséges magam is harcba szállok kardommal .
Fél szemmel a varázslót is figyelem, hogy ebben a helyzetben mit tud tenni, és mit tesz ? !
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.02.05. 2:30

Zeref Till

Az áldás után kellemes erő fut végig a hátamon és úgy érzem , hogy legyőzhetetlen vagyok mind addig míg észre sem veszem a lényt!

Asztrál : dobás: 4

Amikor felfigyelek a hangra még csak eszembe sem jut, az a borzalom, ami a szemem elé tárul néhány pillanat múlva,
egy pillanatra meg is lepődök, de hamar feleszmélek.
Érzem, hogy ettől a lénytől a vér is meg fagyna bennem, de az isteni áldásnak hála ez egyszerűen lepereg rólam, csak egy ellenfélnek érzem akit át kell küldenem a másvilágra....
Érzem, hogy Migra istene velünk van és egyből elönt az erő, már nem is habozok, leakasztom a pajzsot a hátamról és ha a törpék nem állnak az utamba akkor neki is megyek a lénynek a kardommal, próbálva minél nagyobbat kihasítani a bestiából.
Hatalmas önbizalommal és erővel megyek neki, úgy, hogy eszembe se jut, hogy erős ellenfél lehet.

< >

Taktika: 3
Ha a törpék nem félnek, akkor ha veszik a lapot megpróbálok velük felvenni valami taktikai formát ha ismerik, ezt oda fele mondom, ha nem veszik a lapot vagy túlságosan félnek , akkor tudomást sem veszek róluk és tovább futok és rá rontok a lényre!

- .... A stilus neve.... -

// Valami gyakorira gondoltam. Mivel én 5 hadrendet ismerek. :D, hátha egy próbát meg ér, nem ? //

Ha nem jön be akkor, a törpék után ha oda férek támadok, ha nem akkor várok, míg oda férek és felkészülök rá, hogy a lény esetleg elakar söpörni minket egy neki rugaszkodással és ezt akadályozni szeretném valahogy.

Ké:57+ 7 dobás=64+5 áldás: 69
Té: 86+5+75=166 +5 áldás=171
Té: 86+5+75=166+ 5 áldás= 171
Vé: 143+ áldás= 148
Sebzés:9
Sebzés:13

Lélektan: 3
Ha a törpék nagyon meg ijedtek és nem mernek mozdulni, akkor hangos üvöltéssel rontok a lénynek !
< Remélem, még időben észbe kapnak, mert különben ők itt hagyják a fogukat. >
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2014.02.07. 22:52-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.02.05. 9:50

//off: Gorodak, kaptál PM-et, és abban leírtam, hogy adjál az áldás miatt +5-öt az asztrálhoz. Így sikerült a próbád//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.06. 20:46

/Eraman Argus/

//off: Tiadlani kettősnek hívják amit akarsz, Gorodak.//

/Asztrál dobás: 3/

KÉ dobás: 2 (nem tudom mihez adjam hozzá, mert habár kard van a kezemben, nem azzal kívánok cselekedni. légyszi, tedd meg helyettem)

-Kalandokat ígértem neked igaz, Thrin? Hát...Alborne regéljen rólunk, vagy ünnepeljünk vele az este! -hangomból inkább az elszántság, mint a félelem hallatszik, habár a körülmények nem igazán nekem kedveznek.

<Halandó fegyver nem fogja..én nem megyek semmire sem a az arzenálommal...lássuk, így van-e>

Amit véghez szeretnék vinni:
Előzőleg már leírtam, hogy előhúzom a kardom, ezért egyértelműen gyorsan bal kézbe veszem, és a bolámat kapom le az övemről, hogy azzal gúzsba kössem mellső lábait amíg még négykézláb van. (gondolom nem tud felegyenesedni, annál kisebb a barlang) Aztán neki iramodok, s közben egy dobótért hajítok a medve koponyájának, ezzel is megzavarva azt. Eztán odaérve, kardommal felvágom a lényt.

CÉ(bola):54+59=113
CÉ(dobótőr):54+68=122
TÉ(szablya): 76+56=132
VÉ:122
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.07. 9:27

/asztrál próba : 1 szerintem sikerült xD/

A törpök elutasító viselkedését figyeltem a kalapácsuk elkérésének ügyében mikor megéreztem, hogy a botom kommunikálni próbál velem, mikor rá koncentráltam megtudtam, hogy nagy sebességgel közeledik egy mágikus forrás.
Nem tudtam, hogy mi lehet az ezért csak a táskámba nyúltam, és előhalásztam belőle az egyik tekercsemet.

A folyosó általunk is belátható szakaszán feltűnt egy félig lecsupaszított, de nem teljesen elrothadt medve teteme. Pár pillanat kellett csak, hogy rá jöjjek, ez az előttünk heverő katona gyilkosa az emlegetett Nariv. A medve egy ideig habozni látszott, hogy kit is támadjon meg elsőnek ez időt arra használtam, hogy körül pillantsak, A csapat egy kissé ledöbbent a lény megjelenésén, hisz még csak szólni sem tudtam nekik, szerencsére láttam, hogy a zsoldosunk pár pillanat múlva kitépi magát a döbbent dermedtségből és mozgásba lendül. Ezzel egy időben csendült fel Erman lelkesítőnek szánt mondata.

Mivel látom, hogy mind a ketten a lény felé vetik magukat és csak az egyiküket védi vértezet, a pergamennel Eraman felé fordulok. Az ősi nyelv monoton kántálása közben folyamatosan figyelemmel kísérem Erman mozdulatait és mikor végzek a teste körül egy pillanatra csak halvány kékes fény dereng fel, aztán nyomtalanul kihuny.

A varázslat 6 szegmens idő alatt jön létre
5 körig tart
8 SFÉ-vel járul hozzá A kapitány épségéhez

Ezután mivel még van időm a körben cselekedni (1 szegmens pihenő után mert ez kell) megformázok egy Tűz elemi nyilat.
A pergament a varázslat létrejöttekor a földre ejtem veszek egy mély levegőt és úgy folytatom a varázslatot, pár másodperc kántálás és immár mágikus rúnák a levegőbe rovása után jobbomat a medvére szegezem és egy lángoló lövedék csap felé.

Varázslási idő: 3 szegmens így a kör végén indul útnak.
Egyszeri.
Sp: 3k6= 2+3+3= 8 Sp
Támadó dobások:
KÉ: 1+27= 28 KÉ
Mana: 9 Aktuális mana pontok: 28
CÉ: 27+30 (jól látható mozdulatlan célpont így nincs mínuszom, de mivel embernél nagyobb így) +10=67-(a távolság méterben ez a km dolga )

/OFF: mindenki--- kihagytátok a Kezdeményező dobást, és csak asztrált dobtatok, Thor nevében! kéretik pótolni vagy én kezdek xD (akinek nem inge, vagy szoknyája....)

A KM nem említette és A kapitány 3 féle harci mozdulatából arra gondoltam hogy rendes kör (bola, aztán roham és kardos támadás)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thrin 2014.02.07. 14:34-kor.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.07. 11:22

Tagrid di Gram :hogyaza:

//Off. Thrin. Nem tudom, hogy a KM említette de mi 5 s-es körökkel játszunk.
A KM javítson ki ha tévedek.
Off. Migra. Mint földanya papnője azt hinné az ember elsőnek rohansz hatalmaddal enyhíteni a szerencsétlen állat szenvedéseit az első halála után. :) :D :) :roll: //

*Mikor a törpék anyanyelvükön horkannak fel kérésem hallatán megnézem magamnak azt a „törpe kovácsműt” .

<… Még is mi olyan különleges benne?... Fém – fém… Ezzel is csak életeket oltanak ki. Még is mit számít, hogy egy törpe vagy egy másik humán kezében van?!... Begyepesedett törpék…>

*Legyintek gondolatban. Majd erős késztetésemet legyűrve, hogy az ő nyelvükön válaszoljak, a saját nyelvemen szólalok meg ismét.

- Látom, nem akarjátok kölcsön adni. Akkor mozgás képtelenné tennétek a testet, hogy biztos ne jöjjön utánunk? *Ha értetlenül néznének, akkor a kezemre, lábamra és fejemre mutatva jelzem, hogy mire gondolok. A hangom „tanító bácsira is vált.” – Tudjátok. Nincs végtag, nincs mozgás.

*Ha az ötletemben továbbra sem partnerek akkor nem erőltetem tovább. Megvonom a vállam és visszasétálok a test közelébe. Megnézem magamnak a falat még egyszer, meg a környéket hát ha még is van valahol valami nagyobb kő/követ.

<… Törpék… Bolond egy népség…>

//Pár szívdobbanással később a halál leheletét követően a járatban, ugyanott.//

*Ahogy a fáklya fénykörébe ér a lény ösztönösen a kardom után kapok. Viszont ekkor felrémlik benne amit az imént mondott a két mágia forgató. „Csak mágia és tűz sebzi. Halandó fegyver nem vagy csak alig.” Tekintetem a viharlámpásomra téved.

- A végtagjaira támadjatok! Törjétek el! Ne tudjon mozogni!

*Oda lépek Thrin és Migra mellé. A tekercs láttán amit Thrin elő vesz felderülök.

- Remélem megbénítja a szörnyet a tekercs hatalma vagy irányításod alá vonja, mert ha kardal kell legyűrni az sokáig tart majd.

*Ott maradok a két mágia fogató mellét és őket védelmezem, ha a szörny átjutna a három törpe és két harcosból álló védelmi vonalon.

//
KÉ: Dobás 7 + 48/54(ha a szablyát nézzük)
TÉ: Dobás: 73+80
VÉ: 122 Mivel védekezek így ez magasabb gondolom.
Sebzés: (Erre szerintem nem lesz szükségem de azért dobtam.) 5//
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2014.02.07. 22:41-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.02.07. 11:47

Migra

// Pelso ! a szűk folyosón nem hiszem , hogy odaférnék a lényhez, és a " lovagom" már amúgy is ott van . Én magam inkább gyógyító vagyok és amúgy is megszoktam már, hogy a "hímek" végzik a munka nehezét :DDD na ez csak vicc volt. Egyszerűen csak nem férünk el ennyien a folyosón és ahogy olvastam én jó hátul vagyok , ha kell messziről is tudok harcolni:) // :uzi: :morci: :zen: Jók ezek a zizék :)
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.07. 12:01

// :hogyaza: :uzi: :hogyaza: :grrr: :hogyaza: :fuck: :hogyaza:

:angel:

Komolyra fordítva. Igaz nem férünk oda.
Amúgy arra gondoltam, hogy varázslattal kiűzöd a lelket belőle vissza az örök körforgásba. Nem tudom, hogy van e ilyened, de mint pap ezt nézném meg elsőnek. //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.07. 14:48

/Ehhez a vágyhoz tenném hozzá, hogy pap nem nekromanta, így nem ismeri a lényt és ha csak úgy vaktában elkezd űzni, nem feltétlenül történik semmi, mert nem biztos hogy idézett a mana ktg is befolyásolódik a papok űzésénél is nem?
Egyébként meg előnyben vagyunk sokan vagyunk és ha megsebesültök migra gyógyít, ha meghaltok se vész el a lelketek mert itt van a jólelkű nekromanta (vagy ez paradox?) :lol:
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.07. 22:34

//Nem ilyesmire gondoltam.
Nem tudom fejből a papi mágiákat. Nem szeretek pappal játszani. Ez most a JK és a KM dolga.
Csak megjegyeztem én a vallásával ellentétesnek érzem, hogy karba tett kézzel hátradől és várja a végkifejletet.

:angel: A gyógyítás amúgy lehet nem jön be. Már csak azért mert nem vagyok az ő istenének a híve, nem biztos, hogy a jellememet elnézi vagy kedveli az istene, valamint nem biztos, hogy hagynám egy ilyen kósza "szelemnek", hogy hatalmát rajtam fitogtassa. :lazza:

:leborul: :leborul: :leborul: :leborul: //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.08. 0:20

//off: ja, bocs, de nem adtam hozzá az értékeimhez harcértékmódosítókat. Remélem ez nem jelent gondot a jövőben sem
Egyébként én úgy tudtam, hogy tekercsből idézni 1 segmens, és hogy 2 varázslat között 2 segmens pihenő kell.
Viszont a túlvilági lények űzése tényleg működhet. De fogalmam sincs, milyen hatással lenne. Meg az se biztos, hogy Migra tudja-e használni.
amúgy nem is emlékeztem erre az 5 segmens dologra..mármint a körre vonatkozóan xD//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.02.08. 12:25

//Uff, az-az off: Mindenkinek mondom, hogy ez egyben egy kísérleti játék is, így előfordulhatnak hiányosságok, melyek nekem köszönhetőek :) . Egy új dolgot szeretnék most kipróbálni. A mágus világában egy kör 10 másodperc (szegmens), ezt be is fogjuk tartani, de egy új szabállyal. Ha az aktuális karaktert nem támadják, akkor 10 másodperce van cselekedni. Ha viszont megtámadják, ez lehet közel, vagy távolsági harc, akkor csak 5 szegmens. Ez azért van, mert ne felejtsük el, a karakter nem csak támad, hanem védekezik is, és ahhoz is kell idő. Így neki csak fele annyi ideje van a körben. Abban az esetben, ha a karaktert megtámadják, de a játékos bejelenti, hogy nem foglalkozik a védelemmel, PL: elemi erő védi, stb., akkor sikeres asztrál próbát kell dobnia. Ha sikerült, akkor 10 másodperce van a cselekedetre, persze lehet, közben lecsapják. Ha nem sikerül, akkor csak 5 másodperce van, mert automatikusan védekezik. E mellett úgy fogom a harcot mesélni, hogy szegmensekre bontom. Tehát a cselekedet/ idő arányában fogok mesélni. Ezért érdemes mindenkinek oda figyelnie, hogy mennyi idő a cselekedete. Ez a könyvben le van írva a 168. oldalon. Ne feledjük, hogy a kétkezes harcnál nem adódik össze a két fegyverhasználati ideje, hanem a nagyobb időbe kerülőt vesszük figyelembe. A kezdeményezés szabály úgy működik, hogy aki 1 szegmenseset cselekszik, az kezd mindenképpen. Minden más esetben a nagyobb kezdeményező. Itt is figyelembe veszem a cselekedet időt. Tehát valaki gyorsabban kezd, de több mint 5 szegmens a cselekedete, a másik 5 vagy kevesebb szegmenses cselekedettel igyekszik, akkor az 5 szegmenses feletti előtt kezd az 5 szegmenses alatti. Ne felejtsük el, ha valakit megtámadnak, akkor annak csak 5 szegmense van egy körben. Ha nem volt érthető, amit írtam, nyugodtan kérdezzetek, illetve várom a jobb ötleteket.//

//off: Az amazonnal kapcsolatban. Valószínű mindent meg tesz az élőhalott elpusztításáért, de a megfontoltság sem utolsó szempont. Mondjuk az amazon jelleme nem a megfontoltságról híres :) //

//off: A varázstekercs felolvasása kétszer annyi időbe kerül, mint a sima varázslás, mert elmaradnak a levegőbe írt rúnák. Jelen esetben elnézek ettől, és sima időbe kerül, de legközelebb figyelembe veszem.//

Még az élőhalott érkezése előtt

Adgal lassan odalép a hullához, és egy nagy csapással összezúzza a fejét, majd szó nélkül visszatér a két társa mellé.

Első kör

//off: Kérlek Hugilee küld el nekem PM-be, hogy jött ki a 42 fegyver nélküli KÉ. Mert ami nálam van karakterlap, ott ennél kevesebb. Gorodak a fegyvereddel közelharcban az új szabályok szerint, csak egyszer támadhatsz.//

Zeref hamar felfigyel a törpék hátrálására, valószínű eszükben sincs hősi halált halni. Ám a lovag szívében isteni erő zubog, így félelem nélkül ugrik a szörny ocsmány pofája elé. Lendületét beleadva széles pengéjű fegyverével lecsap az élőholtra. A súlyos fegyver akadálytalanul hasít a lény oldalába, szilánkosra törve a csontjait. Bár nagydarabot hasított ki belőle, az mindenféle üvöltés nélkül ront a rátámadó lovagra.

Tagrid kardját előhúzva lép a két mágiatudó elé védelmezően, és közben azért reménykedik, hogy az elől lévő harcosok porrá zúzzák a szörnyet.

Eraman látva a törpék hátrálását, kicsit meglepődik, de nincs idő most ezen gondolkozni. Leakasztja magáról a bolát, és egy gyors lendítéssel már útjára is küldi a kötelet. A dobás tökéletes volt, az élőhalott lába köré csavarodik, és az elvesztve az egyensúlyát, oldalra dől. Ezt kihasználva tört ránt, és célba véve a dögöt, felé hajítja, de sajnos a tőr egyszerűen lepattan a szörny csontjáról. De nem hagyja ennyiben, oda ugrik a lovag mellé, hogy segítse a harcban.

A varázsló koncentrálva olvassa a tekercseken lévő ősi szavakat. Érzi, ahogy a mannaháló megremeg a kezében tartott papír körül. Az utolsó szó után ózon illat telíti el a levegőt, és a sok éves koncentrációnak köszönhetően, Thrin összpontosítva a lüktető energiát, akaratával Eraman felé koncentrál. Ekkor a „kapitány” körül felvillan a levegő egy pillanatra.

Migra feszülten követi az eseményeket, és látva, hogy jól állnak a szörnnyel szemben, egy gyors fohászt mond istenének. Ám, ekkor történik valami.

A medve lábát gúzsba kötő bola, egyszerűen lefoszlik a csontos lábakról, így a medve újra szabadon támadhat. Hatalmas testét meghazudtolva, egyenest Eramant veszi célba. Rothadó mancsával csap a halandóra. A karmok átsiklanak a „kapitány” védelmén, és egyenest a mellkasába hasít a karom. Az erős csapás hátra veti a harcost, aki nagyot puffanva érkezik hanyatt.

Eraman a mellkasához kap, de ekkor megdöbben. Nyoma sincs vérnek, vagy beszakadt mellkasnak. Csodatörtént.

Thrin erre már nem figyel fel. Akarata a tűz erejét próbálja megzabolázni. Felfesti a levegőbe a rúnákat, miközben szavakat suttog maga elé. Hirtelen felizzik mutatóujja, és láng csap ki belőle egyenest a szörny felé. A lángok végig marják a koponyáját, mire a szörny kissé megremeg, de nem lankad a támadó kedve.

//off: A medve előtt Zeref van, utána egy lépésnyire Eraman, utána a három törpe, közvetlen mögöttük Tagrid, és leghátul az amazon és a varázsló. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.08. 18:27

Tagrid di Gram

*Egyelőre továbbra is ott maradok védelmezőnek a bestia és a két mágia fogató kötött. A „tűz fergeteg” láttán savanyú mosoly jelenik meg az arcomon.

- A nap perzselő melegét kéne megidézned, hogy egy pillanat alatt elporladjon. Mivel ezekkel a szikrákkal csak begyújtod. Ami nem jó, ha még itt leszünk amikor még mozogni tudd égés közben.

*Ahogy a bestia és köztünk egyre ádázabb csata kezd kialakulni egyre inkább elfog a kísértés, hogy a lámpásomat hozzá vágva mozgó fáklyává változtassam. A késztetésemet még is legyűröm.

<… Ha ezt az izét begyújtom, még a végén kifüstölöm magunkat is a barlangból… Bár csak könnyebben kimenekülhetnénk. Ha nem csak mászva tudnánk szabadulni hozzá vágnám, hogy égjen amíg mi a barlangon kívül várunk…>

- A végtagjait támadjátok, ne a törzsét!

*Igaz, hogy hátul maradtam, de mint jó tartalék lesem a lehetőséget a támadásra. Valamint, hogy át tud e törni a rém a védelmi vonalunkon. Amint meglátom már támadok is. Csak a vágás erejéig maradok ennek a bestiának a közelében. Utána tisztes távolságba szökkenek.

//Igaz hátul vagyok de ha szükség lenne rájuk.
KÉ:54+5
TÉ:80+35/67
VÉ:122+8(akrobatika)
Sebzés:9/3
Továbbra is hátul maradok. Ha valahol rés támadna, oda ugrok és támadok. Célzott támadás a legközelebbi végtagra. Nem maradok egyhelyben, folyamatosan mozgok, ha kell gurulok és vetődök.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.08. 20:00

Na így utólag szeretnél eloszlatni a félre értést amit a kapitány okozott.
Tisztában vagyok a rúna mágia szabályaival így a
2 szegmens elemi erő plusz
1 szegmens időmágia kapcsolást előre megdupláztam

Az adatlapomon (előtöri alatt) megtekinthető a tekercs E-je és így kiszámolható az alap szegmens ami:
3*2=6 szegmens
Oda írtam hogy annyi fel használni
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.08. 21:09

//off: Áhh, így már értem. Bocsánatot kérek. Nem tudtam hogy ez így működik. //
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter