Go to footer

Vadászidény (V:tM)

Moderátor: Admin


Re: Vadászidény (V:tM)

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.10.15. 18:38

Michael

-A rohadt kurva anyátokat mocskos vérzsákok!!! Mind megdöglötök!!!!
Egyre mélyülő dühöm és a sebeim begyógyítására felhasznált vitae hiánya, kezdi elködösíteni a látásom és egyre vehemensebben, de kapkodóan próbálom védeni magam a rúgásoktól, valamint közben megfogni valamelyikőjük lábát, hogy rettenetes erőm segítségével olyan sérüléseket okozzak nekik, amiből nem gyógyulnak ki egyhamar, vagy soha a tetves kis életük során.
Mikor felfigyelek két rúgás közepette, hogy valamelyikük kiabál valakinek, hogy hívja a zsarukat, még jobban elveszítem a fejem és még dühösebben hadakozok a városszéli suttyókkal.
<Ez most már kezd nagyon nevetségessé és kínossá válni. Pontot kell tennem az ügy végére, vagy elhúzni a belem innen a picsába! :evil: >
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Avatar
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 373
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:27
Tartózkodási hely: Budapest

Előző

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Quator Vampire kalandja

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó