Új klán kidolgozására van mód, ha elvállalom? Mert lehet, hogy kráni boszorkánymestert indítanék nekromanciára szakosodva, de egyetlen egy varázslat miatt nem akarom felvenni a Nekromanciát és a Tapasztalati mágiát 5. fokra, meg amúgy sem realisztikus 6. szinten.
1. Új klán kidolgozására igen van mód, és ez mindenre vonatkozik. (a dzsad fejvadásztól kezdve az atyaúristenre is ) viszont a nekromanciát emlékezetem szerint a BM már elsőszinten is második fokon kapja.
2. Ha nem szeretnél nekromancia képzettséget, mégis miért akarsz nekromanciára szakosodott boszmestert. Nem értem az összefüggést.
3. Tapasztalati mágia 5. fok, hatodik tapasztalati szinten nem realisztikus? akkor hányadik szint lenne az ideális?
4. Ha Kránba kezdesz, nincs lehetőség 6.szintű karaktert indítani. Ezért kellene egyeztetni a HM-kel, vagy legalábbis leírni ismét ki milyen karaktert készítene (a végleges ötlet) Egyedül Selmo-nál van lehetőség a 6. tapasztalati szintet ki játszani.
5. Sajnos az amund pap annyira erős lenne, hogy inkább úgy döntöttünk NJK besorolást kapna. Ezen felül lesz lehetőség a kijátszására, de a zászlóháború ügyén okulva, egyenlőre csak elkezdjük a játékot, aztán ha lenne még több KM és egy amund csapat is összeállna (játékosokból) akkor akik jól teljesítenek ( élvezhető szerepjáték lásd: élvezetes reag, folyamatos jelenlét: nem kell 1 hetet várni a következő cselekvésére stb) megengednék a kaszt kijátszását. Azért vesszük ilyen szigorúan, mert a KM csapatunk elégé megoszló, (ember párti, inkább kevesebb mágiát használna, nem szeret magas szintű karaktereknek mesélni és egyéb) az ómágia használat, pedig nehézkes és nem JK kezébe való!
6. Ranil pap: Shackhallor előző postjában leírta véleményét. DE! Indokolt előtörténettel (pl: a számszeríjász példa) lehetséges volna, de mivel megbonyolítaná az amúgy is bonyolult helyzetet (örüljünk ha a kitűzött céljainkat - a magát a modult - végig tudjuk játszani, ameddig elkészült) Személy szerint én jelen esetben ódzkodom az északi karakterektől. Quator leírásával teljesen egyetértek, de nem biztos, hogy éppen a leírása szerint alakulna a történet.
7. Ha Kráni karaktert hoznál beszélj Krán HM-ével.
üdv
Ahme