Anyit szernék érdelödni nem ismerem a z izléseteket, mijen seméket szerettek inkább? hentelöset? szerpjátszosat? ijeszgetöset, nyomozast? vagy mentüsk meg a világot?
Dreemer
U.i.: elöre is bocsánat a sok ökröségért amit irni fogok de nem tudo memgállni egyszerüen ha arra godnolok mijen élezetes leszs a játék felpezsdülök enyire
u.i.2: vlamirét mindig szeretek ponébol rémiszgetni ne tessék komylan venni
nekem midnegy tudod az összes ediig om tlain volt ugye egy modul tervezet... amit megprobált elemsélni a km. ami vagy siekrütl vagy enm de sosoem ugy votl ahogy emg votl irva ezért kérdeztem rá
Nagy tisztelettel érdeklődnék a fényestekintetű mesélőtől, hogy van-e még helye egy szerény dzsad kereskedőnek, a karavánján? Mi sem természetesebb, hogy jómagam is befizettem már az utazás díját az 1.500 csengő arannyi baksist hogy Dzsoldzsah növessze meg a szakállát aki kitalálta és nem engedett belőle egy teremtett buznyákot sem...
Köszönettel várom válaszod szegényes sátramba a bazár szélén...
u.i.: Szóval jelentkeznék ide, ha van hely...
Ahzim Edim Bashir al Bakhir el Kefir ben Feszít, Dzsoldzsah kegyelméből szabad kereskedő, a távoli világok kincseinek örök rajongója
Oks kyr lesz, pyarronban született, egy Ordani TV követ és egy kereskedő lányának nászából. A követ nem tudott a gyerekről, a lány egyedül nevelte, fel, később mikor ordanba ment, szívesen fogadták, tisztelettel bántak vele. Céljai: Ordanban "hitelesíttetni" a zsoldosszervezetét és ordani polgárrá válni, hogy elvehesse a szerelmét.
alapvetően egy hadvezér jellegű karakter.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
üdv a csaptban nekem semmi kifogásom nincsen jelenléted ellen. Felétlezem csapat többi tagjának sem
Orwen del'Correl:
Rendebn ez biztatóan hangzik
Lorgar ves Erhan: Ezek szeirnt leginkább harcsook közé beskatulyázható karakterben érdemes gfondkodonom részedröl
lássuk öszeségebn akor mijen karakterek vannak eddig: egy felétlezéseim szeirnt pirmán de minimum tüziműádó sorgorn pap továbbá egy kemény köpésű szilaj harcos ki, hadak veztésbéen jártas a töbiiek karakteriröl anyit tudok csak hogy vannak vagy lesznek