Kösz a partyt mindenkinek és remélem lesz folytatás kis csapatunknak akár következő talin is lehetne felőlem vagy bárhol bármikor (amikor ráérek és elengednek mert sajna én még kötött vagyok nagyon) :D
Váá süti volt nagyon. Köszi a tegnapi napot, én szénné vigyorogtam magam... remélem mindenki jól érezte magát. Mynea a mese hibátlan volt, és hidd el így volt jó, hogy meg kellett szenvedni a végéért.
És igen... végre Alarond is megindult a bujaság és az alkoholos befolyásoltság lejtőjén... xD
Az lett volna a szép... *Az ostromló parasztok éjféltájt épp patkányt sütnek nyárson miközben a vár 30 méteres lángok kíséretében magába roskad. Ezek után gondolom körbe ülték volna az új nagy tábortüzet és pille cukrot sütögetve énekelnek az éjszakában...*
Mondtam hogy fel kellett volna robbantani:D
Nekem ez volt az első Om találkozóm amin részt vettem. de a következőn is mindenképpen ott leszek.
Engedelmetekkel, és amíg még friss az emlék írnék egy novellát a kalandról ha összejön.
Na én is végre itthon... hát a találkozó minden várakozásomat felülmúlta. Pláne, hogy előző este halálra paráztam magam, hogy "jaj istenem, mi lesz most, mit fogok mesélni " Téptem a hajam rendesen, na de szerencsém volt, és hehehh most már bátran állíthatom - a díjazást tekintve is - a legjobb partyt kaptam. Őszintén, még nem láttam ilyen jól kijátszva a Rend jellemet, úgyhogy csak így tovább. Remélem én is, hogy lesz lehetőségünk a folytatásra, most már időkorlátok és bakik nélkül. Con, bocsi hogy nem volt hasznodra a démonológiád ebben az esetben, de már az első két órában agyoncsapta volna a sztorit. Remélhetőleg a következő mondul már koprodukciós lesz, így jobban fel tudunk majd készülni Dreemerékkel is.
Rhizan, ki mondta, hogy a pusztítás varázs ellövése után nem dőlt össze az egész kóceráj? Pusztuljon a férgese.
"Mert jobb a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben..." Kísértések