őőő a varázs tárgyak 150 mp értékben kapásáról én sem tudtam ennek fényében még lehet változtatok egy picikét a karakterem felszerelésén ha megengeded Mynea. Ha nem nekem így is jó a karim, véletlen sem akarok eltúlzottan erős csapatot nekünk.
*Ponyvás tehergépkocsi gördül be, majd egy napszemüveges dzsad terrorista elkezdi dobálni a kalasnyikovokat a jónépnek.*- AK47's for everyone!
Persze, tőlem lehet varázstárgyatok, ha már valahol szabályba fektették. Csak a végén nehogy meglincseljen a többi mesélő, hogy indokolatlan előnyhöz juttatom a játékosaimat az övéikkel szemben. Mellesleg hogy egy szélsőséges példával éljek, ha nektek van hasadóanyagotok, az ellenség is tudni fogja, mi az az urán. Azt hiszem úgy igazságos.
"Mert jobb a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben..." Kísértések
ŐŐ hát apénzedet akaland alatt esetlegesen előforduló pénz szükségletekre mert mint láttad nekm csaj 30arany jött ki aminek egy részét el is költöttem a felszereléseimre Con meg még nem dobta ki de ha neki is lessz pénze rendesen 100 aranyak körül mint neked akkor tőle is goblinkodok valamennyit csak hát most én vagyok a csapat csórója(vagy csak sogron templomoknak adományoztam pénzem eredeti [nagyobb] összegét)
De amúgy reményeim szerint 15 arany körüli pénzem is elég lessz a kaland soráán és nem kell goblinkodnom, csak ha Connak is kevés pénz jön ki dobbással az lessz akellemetlenebb helyzet De csak optimistán nekei is sok pénze lessz mint neked
Az eddigi tapasztalatok alapján úgy érzem a későbbiekben hasznos lehet:
Sogron-paplovagokra vonatkozóan:
"Ha felveszik a Mágikus fogékonyság Hátteret - ezt ebben az esetben utólag is megtehetik - és elsajátítják a Tapasztalati mágia (tűzvarázsló) képzettség 3. fokát, Sogron különleges adományaként Kegy pontjaikból képessé válnak a tűzvarázslói Alapvető tűzmágiák illetve Iskolaformák használatára (bővebben lásd a tűzmágia c. fejezetet a 341. oldalon). Itt jegyzendő meg, hogy esetükben a Tapasztalati mágia képzettség, birtokolják bármilyen fokon is nem ad Mana pontokat." UTK 102.o.
Amennyiben ragaszkodunk a könyvben leírtakhoz, úgy érzem fontos lenne figyelembe venni a fentebb leírtakat. És ez még mindig nem kekeckedés. Én se kenem-vágom az UTK-t (ezt sajnos félek,tapasztaljátok is majd ), csak úgy hiszem jobb, ha mindenki egyenlő esélyekkel indul.
Más.
Pénteken én már nagyban döcögök Szolnok felé, így legkésőbb holnap tudom elolvasni a hiányzó karakterstatokat/előtöriket/felszereléslistát - kinek-mi. Ergo aki bújt aki nem, ha valami lemarad és nincs leírva az nincs - persze lehet még alkudozni velem szombat reggel. Senkit se hibáztatok a nagymama temetéséért, vagy hogy levágta a metró a lábát... de a lényeg, hogy a péntek számomra sajnos kimarad internet terén
"Mert jobb a sötétben úrnak lenni, mint hamis alázat köntösét viselni a fényben..." Kísértések
Üdv Mynea, én a varázstárgyam csak pontosan a talira tudom vinni, mert az ötlet lassan született meg és közvetlen eme fontos esemény előtt alkotjuk meg segítőmmel és mentorommal Rannien-nel.
És egy egész csapatra vonatkozó kérdésem is lenne: kit mennyire zavarna ha néha néha feljönne a terembe egy néző és minket nézne, vagy ha jönni akar akkor legyen ott végig, egyáltalán engeditek-e?
Nagy kérdés: A mai napon kiderült számomra, hogy nem tudok szerezni rendes, könyv formában UTK-t. Kinyomtatva persze megvan egy része, de ugye az ördög nem alszik, és tuti az fog kelleni, ami nincs meg. (Pl. a Tűzvarázslói varázslatok) Nincs meg véletlenül valakinek? Csak mert akkor nem kéne laptopról nyomni, a pdf-es verziótól lassan már rühöt kapok.