Na jelentem megcsipkedtem magam és kész vagyok a varázstárgyakkal és a hétvégén összerakom a karakterlapot mindenestül
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Itt is szeretnék szólni a kedves majdnem-csapatunknak, hogy rajtunk kívülálló családi okok miatt Laokoonnal kénytelenek vagyunk visszamondani a részvételt. Köszönjük a lehetőséget, és elnézést a kellemetlenségért, amit ezzel okozunk, főleg Castor irányába.
Dierol Tudom, hogy megelőlegezted nekünk a nevezési díjat, de egyrészt nem őriztem meg az értesítőt a befizetésedről, így nem tudom milyen bankszámlaszámra kéne visszautalnom a pénzt. Másrészt meg Dreemer és Rannien baráti szívességként megkérte, hogy hitelezzem nekik a nevezési díjat, amit a helyszínen megadnának, így azt hiszem célszerű, ha egyszerűen szólok nekik, hogy mostantól neked tartoznak. Ha ez neked gondot okoz, természetesen átutalással is kész vagyok visszafizetni, csak ahhoz mint már említettem meg kell kérjelek, hogy küld el a számlaszámod.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos sajnálom, hogy így alakult, és nem játszatunk megint együtt, de talán majd legközelebb A pénz miatt ne aggódj - a legegyszerűbb tényleg az, ha Rannien és Dreemer majd nekem fizet a talin.
Megkérdem az itthoniakat, de a DnD nálunk továbbra sem örvend valami nagy népszerűségnek. (ADnD-ben utaznak a srácok. ) Így nem jósolok nagy áttörést létszám terén.
Egy kis privát segítséget szeretnék kérni. Kis tételű vásárlási megbízást szeretnék valakinek adni, amit a helyszínen kifizetnék. Kicsit fonnyadt arccal vettem tudomásul hogy a találkozóhoz közeledvén áttekintettem a kockakészletemet, amit igencsak hiányosnak találtam. Szükségem lenne 2db 8 oldalú és 1 db 20 oldalú dobókockára. Sajnos Debrecenben ahol lakom egyáltalán nincs (már) szerepjáték szaküzlet, (Volt, de nyáron becsődölt.) így itt maradtam kocka nélkül, árván.
Így, ha valakinek nem akkora macera, 3 db dobókocka megvásárlása (kb 600 Ft körül lesz) -és van is a közelében efféle bolt ahol ez beszerezhető,- -amit a helyszínen természetesen kifizetek- nagyon megköszönném ha segítene.