2k8 = 5+2 [7]Ha valamelyik egy lenne megint akkor itt van még néhány: 2k8 = 3+4 [7] 2k8 = 5+1 [6] 2k8 = 2+5 [7]
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Máshol felmerült, itt is rákérdezek: kinek lenne kedve folytatni ezt a kalandot? Mármint a CFRK-t. castor felvetette, lehet, hogy tovább mesélné, hacsak egyéb mesélői teendői engedik.
Engem is megkeresett már Castor, és neki mondtam is, hogy én is szeretném folytatni, de azért ide is pötyögök valamit, hogy ti is tudjátok (és igyekszem rendszeresebben jelen lenni, mint az előző szakasz vége felé)
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Alauron nem vállalta a további játékot, nem kínlódok a temetéses kimeséléssel, a kari egyszerűen szublimált, soha nem is volt, eltűnésére nem kell reflektálni a játékban a karaktereknek.