Aug. 29. után jó a HEMO-nak, szóval szerintem egy szeptemberi találkozót meg lehetne oldani, mivel akkorra lenne helyszín, csak időpontot kéne egyeztetni. Ráadásul a hely sem drága.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Nomeg szeptember előtt már nehezen lenne kész a kaland/csapatok megalkotása, ha nem egy összecsapott valamit akarunk. Előző évekből okulva kb ilyenkor kezdtünk el készülni októberre!
Egyébként nem kell a HEMO-ról lemondani. OK, tételezzük fel hogy nem konkrétan velünk van bajuk és tényleg nyári felújítás meg szabadságolás van és akkor nem tudnak helyet biztosítani. Végül is ez miért ne lenne lehetséges?
Azért Con, szerintem próbáld meg őket nyár végén ismét felhívni és őszre időpontot kérni. Ha még akkor is csőtöréssel, felújítással, meg fűtés gondokkal jönnek akkor biztos hogy mi csipjük a szemüket és egyszerűen nem akarják hogy odamenjünk.
Tudom hogy régen adtam magamrol élet és lélek jelet
Én is érdeklödni szeretnék mit lehet tudni a kvöetekzö tlaálkozorol. Tduom mostnaában igencsak pasziv része vagyok a közösségnek. Mindezk ellenére, egy modul össze rakását vagy ababn való részvételt el tudom válalni. Ha más nem vállja el.
Ha az október végi (illetve lassan inkább november eleji) időpontot szeretnénk, mint eddig is megcélozni, akkor hamar be kellene indítani a dolgokat. Ha más nem egy újrajelentkezés meg HEMO-s teremfoglalás erejéig.
Amennyiben valaki a vállára veszi a szervezés és modulírás terhét akkor lesz találkozó. Én ezekre nem vállalkozom, sajnos sem időm se kedvem nincs hozzá.
Lassan, de remélhetőleg biztosan belemerészkedhetünk a VI. OM-találkozóba!
A megvalósuláshoz csupán lelkesedés és összefogás kell egyenlőre. (a piszkos anyagiak majd később. )
Jelenleg a kérdés, hogy ki(k) jönnének el a következő találkozóra? Én nem szeretnék minimum csapatszámot szabni. Szerintem 3x(1KM+4JK) már jó kis társaság, ha meg többen leszünk az még jobb, ha meg kevesebben, akkor családias lesz a hangulat. (A lényeg, hogy a bérleti díjat ki kell csengetni /esetleg némi rágcsa, "díj"/, így azt annyian dobjuk össze, ahányan jelentkezünk. )
Tervezett helyszín: Szolnok, HEMO (Még nem piszkáltam fel őket, hiszen ha nincs érdeklődés ne izgassuk fel őket feleslegesen.) Tervezett időpont: 2010. december 04. (December 11. munkanap, utána meg már mindenki vizsgázik/Karácsonyra készül.)
Alapvetően szerintem ne változtassuk a megszokott kiírást, 10.TSZ-es ÚTK. A modulírást Dreemer bevállalta.