• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
238 hozzászólás • Oldal: 1 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16

IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.08.04. 17:16

Lehet jelentkezni.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.04. 17:45

Üdv!

A szépemlékű IV.-es csapatot ezzel megnyitom.

Mivel általában velem van a legtöbb probléma ezért előre kérem azokat, akikkel "fasírtban" vagyok, hogy próbáljuk békésen elkerülni a súrlódásokat és egymást a csapatszervezkedésben.

Mindenki más játékostársat szeretettel várok egy jó asztali reményében!

Annyi kis "előzetes", hogy lehet ez csak az én hülyeségem, de szeretnék egy jót játszani, szórakozni attól függetlenül, hogy most verseny köntösben megy a game. Ennek megfelelően én személy szerint nem szeretnék az Ultimate Victory-n görcsölni a játékélmény rovására. 8) Ha nem mi nyerünk, de egy fergeteges játékélménnyel gazdagodunk közben, akkor már teljes a sikerünk. :wink:

Shia-ko remélem most sikerül a közös party és ahogy beszéltük nem kell a versenyzésre gyúrnunk. :)

Bár még a szabályrendszer, a szint és a kiírás nincs közzétéve, de azért kivételesen leírom milyen karikra gondoltam, mint nálam előferdülő ötlet:

Ashaoni Tűzmester (tiadlani/niarei származás, sok tattoo)
Niarei BM (inkább varázslatos, mintsem harcias)
Udvari ork BM (Ascens Morga viador, inkább harcias és kicsit kevesebb mágia)
Esetleg még befigyelhet valami paplovagszerű vagy fejvadi.

Általánosan a Rend, Halál, Rend-Halál, Halál-Rend jellemek felé kacsingatnék a magam részéről. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.08.04. 19:17

Nos bár most nem voltam de októberben kicsit nosztalgiáznék... ha nem vagyok tiltólistás XD .
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.04. 19:31

Szia Herold! :D
Jó ismét errefelé látni téged. :)

Személy szerint nagyon örülök, hogy ismét együtt tolhatjuk a KM agyára a "szekeret", mint áprilisban. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.08.05. 8:44

Az időpontot csekkolnom kell, mert az október nekem neccesebb, de elviekben jönnék és fejvadász/harcos/tolvaj dologgal foglalkoznék, mert azt már nézegettem. :)
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.05. 15:56

Üdv!

Shia-ko

Reméljük most összejön! :) Egyenlőre nem túl jólelkű a csapat, amit nem is bánok. 8) :) Persze azért nem leszünk gonosztvők... vagy mégsi? :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.08.05. 18:48

Karielképzelések....

a, Íjász... bárhonnan, bármilyen jellemmel és/vagy kombóban

b, Hm jól emlékszem, hogy az ikrek morgena hívők?
Ez ugye nem szerepel a felsorolásban tiltólistán? Egyébként is a kyr istenek alkalmassak bármire amire ranagol vagy hitsorosai

c, Elképzelés csak sajna nincs rá kidolgozva a ÚTK... sámánpap. Szintén kötöttségmentes és kellően támogatott.
Nem utolsósorban régi álmom :) .

d, esetleg egy rakat "fehér" orkhoz mit szólnátok.... Darton kegyelméből?

e, Leszerelt yankari osztag/bár az 5 fős szal egy már elhullott/

Ezek főleg északra jók... délre nomád sámán a kedves meglepi :)... szintén méltatlanul mellőzve az ÚTK-ban.

Kis eszmefuttatás, szürkeállományrugdosásnak... kockázatok és mellékhatások tekintetében.... ;)
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.06. 7:58

Herold

Nekem tetszenek az ötletek, bár a fehérorkok és a yankari csapat nem tudom nekem mennyire illik majd a karakteremhez. Majd még meggondolom/kipróbálom mit alkossak beléjük.
Fehérorkoknál a Darton-paplovag, illetve egy harcos fehérork, aki Kegyelt és vallásismeretben is ott van még piszkálja a fantáziám. :) (Főleg az utóbbi, mert akkor tényleg tudunk lenni egy rakat fehérork, akik még varázsolgatnak is limitált kiadásban. :lol: )

Ikrek: Igen Morgenások. :wink:

Sámánpap: Bár nincs kidolgozva, de sztem barbárból meg lehetne csinálni egy Kegyelt háttérrel. (A barbi úgyis mindent 4.fokú oktatással tanul a törzstől, így a sámánpapkodást is. :) Annyi "hátulütője" lenne, hogy naponta csak egyszer kapod vissza a Kegypontokat, ha jól rémlik és nem agyba-főbe imádkozással. 8) :P

Nomád sámán: Sztem déli BM-ből kihozható egy szerény Tapasztalati mágia (BM) 5.fokkal "átemelve" néhány varázslatot. (Csak a KM-et kell meggyőzni róla. :lol: )

Egyébként az én ötleteim is északra valók inkább. Ha dél, akkor jön az "esetleg paplovag vagy fejvadász" ötlet. :)
Pl: Domvik-paplovag, mert az kezezéssel tud minden alávaló démonimádó eretneket is gyógyítani, ha érdemesnek találja éppen abban a pillanatban. 8) :)
Vagy "snassz" gorviki fejvadi kát fejvadikarddal. (Ebben a rendszerben ez már nem olyan TÁP, de nemrég láttam a Bloodrayne-t és abban durvákok voltak a keresztmarkolatos kardok. :D )

EDIT: Most láttam a Megbeszélésben, hogy kiszivárogtattak némi szupertitkos infót és a Quiron-tenger déli partvidékén leszünk. :) Tehát ideális hely a fehérorkoknak és a yankariaknak is. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.08.06. 13:58

Sziasztok!

Jól látom, hogy hozzátok még hiányzik egy negyedik ember? Mert akkor jelentkeznék.
karik tekintetében. A yankariak ötlete tetszik abba minden belefér és a yankaronból leszerelt karik mindenképp megtanulják elfogadni a más mentalitású társakat. Ez esetben el tudok képzelni akár khál karit is. :) Azt úgy is kedvelem. Azon a vidéken pedig egy khálnak Yankar az egyetlen menekülési út ha összetűzésbe keveredik valakivel.
Egyébként íjász, lovag fejvadász vagy akár mágiahasználó is szóba jöhet.
Részemről az egyetlen megkötés, hogy halál jellemű karit nem játszok.

Üdv

Atis
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.06. 17:16

Üdv Garma!

Örülök, hogy ismét együtt játszhatunk majd. :)

Ma csináltam 3 próbakarit, hogy mennyire jönnek ki a dolgok.

A tűzmester jóó lett, csak sajna kevéske lesz a 150 MP-s korlát a tetoválásoknak, így ez még kérdés, hogy beleférek-e.

Az udvariork BM eléggé jó lett sztem. Bár ő toroni, így nem tudom mennyire szeretnétek.

Illetve csináltam egy Uwel-paplovagot, de alkotás közben olvastam, hogy két 4.kategóriás fegyverrel nem lehet kétkezes harcot nyomni, így mégse lett két lovagkardos, harcilázas dühöngő őrült. 8) :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.08.07. 4:11

Quator ar Zaraquer írta:

Ashaoni Tűzmester (tiadlani/niarei származás, sok tattoo)
Niarei BM (inkább varázslatos, mintsem harcias)
Udvari ork BM (Ascens Morga viador, inkább harcias és kicsit kevesebb mágia)
Esetleg még befigyelhet valami paplovagszerű vagy fejvadi.

Általánosan a Rend, Halál, Rend-Halál, Halál-Rend jellemek felé kacsingatnék a magam részéről. :)

Az udvari orkot és a "déli vonalat" leszámítva nyugodtan jöhet bármi a yankaraonba... ott csőcselékből dolgoznak :D .
Az ork legfeljebb renegát... és ezért jön oda :D .

A tetoválás... gondolom nem töltik ki a karik összes percét a KM-ek ;) pár rajz beleférhet.

Szavaznék az exlégiós koncepció mellett.

Valaki le tudná írni, hogy "általában" milyen összeállítás jellemző rájuk? Esetleg ami összeszokik és mindegy a kaszt?

Még Garma kháljánál arra figyeljetek, hogy esetleg néhány felesleges "megelőző" gyilkosságot meg fog akadályozni... ergo a véres szájú őrültek nem leszenk a haverjai.

Amíg ki nem derül mi az irányvonal karit nem csinálok... a végén még elvinne más irányba :D .

Shia-ko neked jó a exlégiós terv?
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.08.07. 7:12

Bocs a csendért, de rendezkedtem, hogy jó legyen a hétvége, így megint vismajor tehet csak róla, ha mégsem úgy alakul.
Jó nekem a dolog, mivel minimális az ismeretanyagom a dolgoról. :Đ
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.08.07. 7:19

A légió lényegében bárkikből összelhat ha hatékonyan tud dolgozni ellenkező esetben nem éli meg a leszerelését. Annak függvényében, hogy ki mivel jön hozok karit. A légióba hál istennek minden belefér jóformán.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.08.07. 7:54

Nos nekem a légió okés, ha foglalkoztatnak mágus-mókusokat is. :D Mint, pl az ork BM vagy főképp az ashaoni. (Bár ha jól olvastam az ashaoni tűzmestereknél pont azért tanulhat bárki, mert utána 10 vagy 20 évet kell szolgálniuk a zsoldoslégióban, amolyan "szakmai gyakorlat", hogy megérje az iskolájuknak is. 8) )

Egyébként nekem se sok gőzöm van a yankari légióról. Annyit tudok előző kalandjainkból (D20 kipróbálása Castor vezénylete alatt), hogy a szablyájuk olyan, mint a mesterkard, mert nem találtunk jobb viszonyítást. :) Ha van valahol valami leírás róluk azt szívesen elolvasnám, csak mondjátok meg hol keressem.

Még biztos csinálok 1-2 karaktert saját szórakoztatásomra, így most még nem merek véglegeset mondani, de ez kb a héten-jövő hét elején eldől.
Jelenleg én kitartanék a tiadlanból szalajtott ashaoni tetkós TV-BM-nél. (Az kicsit zavar, hogy keveslem a harcértékét, de ugyebár neki elvileg csak védenie kell majd magát. :) )

A khálra csak annyit, hogy "Nézd meg a lovakat jól vannak-e...addig én kikérdezem a kislányt..." :wink: :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.08.07. 10:57

A yankari légióról a Vas ideje című regényben lehet többet olvasni. Ott egy ork sámán, egy üldözött domvik szerzetes, egy kyr szármozék kerül be a légióba, de vannak ott mindenféle rendű rangú mágiaforgatók stb. A tüzmesterek a légótól függetlenül működnek de velük szövetségben. A tűzmesterek feladata a szökött légiósokat elfogni.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
238 hozzászólás • Oldal: 1 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16