• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.09.04. 8:45

Lorinról én annyit tudok, hogy anno azt mondta nekem, hogy van pénze és befizeti majd nekünk közösen...
Meg azt hiszem osztályozóvizsgázott nemrég.
De majd ha látom msn-en, rászólok, hogy mi van, meg hogy.

Én meg letudtam szigorlatot, úgyhogy a hétvégén leülök, és megírom az előtörit :)
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2009.09.08. 8:29

HAli

Bocs hogy nem vagyok igazán aktív.(hát ezt szépen mondtam...) de sajna rengeteg dolog összejött mostanság és így együtt már tényleg húzósak a napjaim (szallagavató, előrehozott érettségi,osztályozó ésatöbbi...)
De egyenlőre úgy néz ki h be tom fizetni a nevezési díjjakat egybe és majd a helyszínen odaadjátok, ha így mindenkinek ok. Bár remélem ráér még jövőhéten mert nem tom addig el tudok-e intézni mindent..
A karakteremalakulgat, koncepciója már megvan, tehát a java része kész. A stat amúgysem egy nagy durranás csak ahhoz is idő kell,de mihelyst lesz bemásolom ide is és akkor lehet szabdalni :D

Addig is minden jót.:
Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2009.09.09. 22:32

Lorin

Az aktívkodást mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, annak függvényében, hogy mennyi szabadideje van, így nem róhatunk meg érte ;) A pénzügyek általad ismertetett rendezése nekem megfelel, csak arra vigyázz, hogy szept. 16 szerda (jelen írás idejében egy hét múlva) a határidő, ne felejtsd el addigra átutalni!

Mindenki

Valami ötlet a közös előtörire? (Hány éve találkoztunk, hogy kerültünk egy hajóra, mi történt velünk azóta, stb)
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.10. 14:17

Sajnos a közös előtörténethez csak akkor tudok majd érdemlegesen hozzászólni, ha kész lesz a karim előtörténete, bár valószínűleg a töltelék képzettségek miatt le kell mondanom a tetoválgatást.

Lorin, megköszönném nagyon, ha átutalnád! :bow: A helyszínen majd megadom, ha neked úgy akkor jó lesz.

Thor

Ha azt szeretném, hogy a karakterem Ynev-szerte híres/hírhedt legyen, akkor mindenképpen kell hozzá Rang háttér?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.10. 15:46

Üdv Mindenki

Rannien

Nem, nem kell. Ha csak simán azt akarod, hogy híres/hirhedt legyél, akkor nem kell. Annak a háttérnek vagy életút kalandnál van értelme, vagy, ha azon a helyen játszódik a kaland, ahol rangod van. Mert különben semmi értelme. 10. szinten pedig már eléggé ismerhetik a neveteket.

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2009.09.15. 17:34

Thor

Ennek én si örülök mert nekem si egy ritka nagy gazember lesz a karim... a statot még mindig nem csináltam meg de az előtöri halad.

Mindenki

Átutaltam az összeget (még tegnap tehát magamhoz képest korán :P).

Üdv.:
Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.16. 6:40

:merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :kul: :D :pogo: :vigyor: :koccint:

Thor

Antoh-papként (is) milyen egyedi fohászokat kapok majd, ha kapok?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.16. 15:00

Rannien

A könyv nem ad Antoh papnak egyedi fohászt, így én sem tudok adni. Sajnálom. :(

Persze, ha 5-ös fokú vallásismereted van az más, akkor te magad találsz ki egyedi fohászokat, és majd megbeszéljük, hogy lehet e, vagy sem.

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.22. 15:51

Üdv Mindenkinek.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy a héten készítsétek el a karaktert, és az előtörténetet. Mind a saját, és közöst. A hétvégén nem érek rá, ezért nekem úgy is jó, hogy ha a jövő héten hétfőn már tudok velük foglalkozni.
Azért sürgetlek titeket, mert október elején megkapjuk a kész modult, és még azt is át kell nyálazni, elég sok időt el fog venni.

Nekem mindegy, hogy ide másoljátok bele, vagy email-on külditek el.

kocsiatt@freemail.hu

Köszi előre is.

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.09.25. 18:08

Ahoy!

Nah, csapat, össze kéne szedni magunkat, és alkotni valamit... Én már gyógyulófélben vagyok, szóval ma vagy holnap prezentálom a karit ide a tervek szerint. Össze kéne rakni rendesen a közös előtörit is, de ahhoz kéne az összes karakter, szóval jó lenne belehúzni...

EDIT: ha van időtök a hétvégén, msn-en is összebeszélhetnénk akár...

EDIT #2 : >>Részletes stat<<

EDIT #3 : >>Előtörténet<<

Nahm, nagyjából megvagyok, igyekeztem rendesen összerakni a karaktert, meg úgy írni az előtörténetet, hogy passzoljon a szintenkénti fejlődéshez. Mondjátok mi tetszik, mi nem, bele van írva, hogy honnan lenne hajónk, majd Thor megmondja, megfelel-e így neki.
Az előtörténet még nem teljes, ahol a sok /// van, oda még jönne a közös rész, hogy hogy jött össze a party, csak ahhoz kéne, hogy tudjak valamit a többi karakterről...
Amit nem írtam még, az a felszerelés lista, meg a pénz, lévén nem vettem fel iskolát, nem tudom, hogy mit kéne dobni kezdőpénznek, majd mondj erre valamit Thor.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.28. 16:38

Üdv.

Lau

Megkaptam a email-t, és el is olvastam, átnéztem. Az előtörténet nagyon tetszett. Az előtörténet pontozásával kapcsolatban nem tudok sok mindent mondani, mert nem tudom, hogy lesz a pontozás. De nekem nagyon tetszett, és látszik, hogy sokat foglalkoztál vele.

Statisztika.

Átnéztem, és csak pár dolgot vettem észre.

1.) Látom nem vettél fel kaszt hátteret, de ez nem gond, csak meglepődtem.

2.) A képzettségeknél egy-két hibát vettem észre.
- A taktika képzettség 2-es szinten 5 pontba kerül, és te 4 pontért vetted fel.

- Az úszásnál 3-as szinten csak plusz 1 pontot kell felvenned, mert 12-es az egészséged, és csak a különbözetet kell felvenni. 4.szinten meg 2 pontba kerül neked, és így összesen 2 kp-t pluszba költöttél.

- Úgy vettem észre, hogy az IQ-t nem használtad fel képzettség tanulására. Így még van 14 kp-d.

A pénzel kapcsolatban, én tolvaj és harcos keverékének nézlek. (bocsi a fogalmazásért) :) így 3k6*10 arany.

Egyébként minden mást rendben találtam, és köszönöm az átlátható statot. :D

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.09.28. 17:36

Thor:
Örülök, hogy tetszett az előtöri, majd még a tervek szerint kicsit kiegészül, ha összeáll a csapat.

Thor írta:1.) Látom nem vettél fel kaszt hátteret, de ez nem gond, csak meglepődtem.

Gondolkoztam rajta, hogy mit vehetnék föl, de úgy voltam vele, hogy egyik sem pont az, amit szeretnék, és nem akartam felesleges, nem profilba vágó képziket, mert nem tudtam volna mivel magyarázni előtörténetileg, amik most vannak, azokat remélhetőleg sikerült.

Thor írta:2.) A képzettségeknél egy-két hibát vettem észre.
- A taktika képzettség 2-es szinten 5 pontba kerül, és te 4 pontért vetted fel.

- Az úszásnál 3-as szinten csak plusz 1 pontot kell felvenned, mert 12-es az egészséged, és csak a különbözetet kell felvenni. 4.szinten meg 2 pontba kerül neked, és így összesen 2 kp-t pluszba költöttél.

- Úgy vettem észre, hogy az IQ-t nem használtad fel képzettség tanulására. Így még van 14 kp-d.

A taktikát tényleg benéztem, javítom.

Az úszásnál meg az a helyzet, hogy amikor 3. meg 4. szintre vettem fel, még csak 11-es volt az egészségem, és mikor 4. lett, akkor jött a plusz (hamár emiatt szenvedtem, gondoltam akkor adjon erre :D), azért így van.

És igen, wow, van még 14 Kp-m, kösz hogy szóltál :D Ilyet elfelejteni... :shock: :lol:

Javítottam a dolgokat, kiemeltem pirossal, ami változott, már fenn is van az új verzió, remélem így már nincs benne hiba.

A gyűrűt (= varázstárgy) már beírtam egyszer ide, de előkeresem, meg mégegyszer utánanézek a hajónak, és akkor arról is mondok infókat, meg dobok most pénzt, és írok felszereléslistát is hamarosan.
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.28. 18:10

A karaktert gyorsan összehozom, viszont egy dolgot szeretnék megkérdezni, mert ez fontos lenne az előtörténet szempontjából: egy 10 E-s Fókuszjelet szeretnék a halántékomra tetoválni. Ez abban nyilvánulna meg, hogy amint aktivizálom (megérintem), 10 Mp-t kapok vissza körönként. Engedélyezed? Ha nem, akkor meg Godoni Pszit szeretnék tanulni.

A karakterem a varázsjel/Godoni Pszi válaszától függően fog változni, tehát hogy beiratják-e varázsló iskolába vagy sem. De az előtörténet már összeállt a fejemben a statisztikával együtt, csak szintén a választól fog függni a stat is.

Úgy hiszem, mostmár aktívan tudok tevékenykedni, és megpróbálom minél előbb elkészíteni a karakterem.

ui.: bocsi a gyatra fogalmazásért, csak elég fáradt vagyok, hétvégén nem pihentem ki magam...

EDIT: újra van msn-em, hála Launak. :merci:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rannien Siey 2009.09.28. 19:13-kor.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.09.28. 18:47

Kezdőpénz: 3k6X10 = 5+5+4 [14] arany.
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.09.28. 18:49

Tehát 140 arany, elnézést a bénázásért, nem megy ez nekem ma...

Ki hogy áll amúgy a karakterrel? Ki kéne találni együtt a közös dolgokat...
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: V. OM Találkozó