Sziasztok, Nekem is megfelel a csapat név, mokásnak találom. A csapat is igen érdekes lesz kiváncsi vagyok mit alkotunk majd és remélem nem halunk meg túl hamar a túl sok mágia tudó miatt, de minden esetre, jó mokának tünik. CSáó
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
Dehogy halunk meg! Ahogy elnézem az összeállítást nem feltétlen leszünk azok az "Először ütünk, majd ütünk, majd megöljük, végül élőholtként feltámasztjuk és kikérdezünk" típusú kalandozócsapat. Szóval azt mondom, nem minden a harc, okosan is meg lehet oldani, vérontás nélkül, és ez igaz arra is ha mi lennénkj az "áldozatok". Jó oké, Siffadnak szerzünk pár kellemes percet , meg lesz gondolom harc is, de azt mondom ne az legyen a mérvadó hogy minél erőszakosabban jussunk túl az NPC-ken. Fő a kellemes időtöltés szerintem.
Anathor
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Mi az, hogy túl sok mágiatudó?? Én kérem szépen, kóbor aszisz zsoldos vagyok, Otlokir őkirályi fensége leszerelt lövésze! (a kari alapjait olvashatjátok Randall Regreom név alatt. Legalább használom, ha már a Nekropolisz befulladt )
Arról nem is beszélve, hogy egy csatamágus által szétszedett holttestet nehéz lenne mágiával visszahozni
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Változott a karakterem. Nem tőrdobálós lesz, hanem egy udvari ork gladiátor. Belefér mindenkinek az elképzelésébe?
Csapatnévre van más elképzelés, ötlet? Írjátok bátran. Meg a közös elő életet ti hogy látjátok jobbnak?
R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Csak azért mert lemagáztam Kegyedet... De hát... A 64. életév az a 64. életév...
Ralog:
Nekem simán belefér, úgyis jó emlékeim vannak az udvari orkokkal ezzel a karival. A név szintén megfelel, az előtörténet meg mindegy nekem. Ami meg lesz szavazva. Egyelőre tartózkodom e téren, vegyétek úgy.
Anathor
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Kikerült egy fontos kiírás az előtörivel kapcsolatban.
Ezzel kapcsolatban csak annyit kérek tőletek, hogy ne hegyezzétek ki a karaktereket valami vizi túrára, mert a kaland jellege nem feltétlenül az, hogy vízen fog játszódni. Egy dolog, hogy ott indulnak az események. Inkább életre szabjátok a karikat. Olyanra amivel szívesen játszanátok - ha az egy sivataglakó akárki, akkor azzal játszatok, ugyanis semmivel sem lesz hátrányban ahhoz képest, aki mondjuk hajózni tud.
Azzal sem kerültök hátrányba, hogyha nem ismeritek egymást. Igaz az én dolgom lesz kicsit nehezebb, de ez már benneteket ne érdekeljen, megoldom
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Szerintem szavazzuk meg, hogy akarjuk e ismerni egymást és ha igen akkor válaszunk egy csapat vezért aki a nehéz helyzetekben dönt és akiben a figuráink megbíznak.
Szerintem ismerjük egymást. Csapat vezér, meg nekem mindegy.. Úgy látom, hogy én varázslóval leszek, még nem tudom milyen, de valamilyen varival még körvonalazódik. Ha kész leszek szolok.
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy soha sem a történetre írok karaktert, valamit ki találok és meg alkotom, aztán lesz ami lesz...
JA igen , ha ismerjük egymást és a kedves km hölgy, meg engedi akkor mindenkinek csinálnék három mágikus tárgyat max. vagy egyet... Majd meg írom hány manna pontban gondolkodhattok...
Amúgy, bocsi, hogy nem írtam csak sok volt a munka, most épp szabin vagyok.
Csáó
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
A mágikus tárgyakat úgy kell megcsinálnotok, hogy fejenként 150 Mp-ot nem haladhat meg - és mindegy van-e köztetek mágiatudó vagy nincs. Tehát te sem aggathatsz többet a tagokra és magadra. Természetesen ha csapatként indultok, hogy már ismeritek egymást rég óta, megalkodhatod te is a varázstárgyaitokat (ha van/lesz rúnamágiád) - persze értelem szerűen, ha van 80 Mp-od, akkor egy varázstárgy Mp igénye több nem lehet (ezt gondolom tudtad, de azért így kerek ).
Gondoltam jobb, ha most is szólok róla.
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.