Az enyém egy szimpla nemes sokadik gyermeke, aki úgy döntött hogy világot lát és megpróbál némi pénzt keresni, merthogy örökségre nem számíthat. Mivel sosem volt túl megnyerő személyiség, kissé felültették amiért futnia kellett és a légióhoz menekült mint végső mentsvár. Itt letöltötte az 5 év szolgálatot, majd mivel nem volt konkrét ötlete hogy mihez kezdjen, ráhúzott még 2-t. Ekkor döntött úgy, hogy leszerel és egyénileg próbál szerencsét.
Quator részemről jó a gladiátorcsapat, de onnantól kezdve megint tőled függök kari témában mivel a toroni viadalnak meghatározott karakterei vannak. Ha gladiátorcsapat akkor a sokképzis kari kiesik mert nem az ő stílusa és alkalmatlan is a feldatra. Megnézem majd pontosan a toroni rendszerű viadalt hogy milyen tagok vannak és alkotok ahhoz karit.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
A toroni gladiátorcsapat: Gladiátor BM Számszeríjász 2 Tőrvető Stratéga
Én nagyban függök Dreemertől, hogy hogyan is lesznek az ashaoni tetoválásai. Ha engedélyezve lesznek a dolgok, akkor azzal jövök a BM posztján. (Aashaonban 3. fokú BM mágiát is tanítanak, ráadásul hatalom italával töltődnek a tűzmesterek, így nem nagyon fog feltűnni a különbség a viadal alatt.) Ha mégsem kivitelezhető a dolog úgy, ahogy szeretném, akkor meg a Stratéga posztjára hoznék egy lovagot. (Valszeg toroni, kyrvérű famor lesz. Esetleg valami délről felszalasztott taktikus, csak az meg függ a Kegyeltes varázslási lehetőségektől, hogy a predoci mennyire használható.)
Türelem emberek... másnak is volt már hosszú hete ... vagy bármi más. Egyszer csak előkerül. Eddig fél bolynyi hangya megvan, de a kesztyűm elkopott...
Az arénás előtörihez: Azért hogy ne hagyjam homályban.. a tőrvető posztot egy fővel állom, Shia-ko gladiátor, a többin osztozzatok ...
Meglátás: Most úgy látom... kicsit megköti a kezünket ez a közös előtöri... azért hogy ne kelljen megalkudnunk hagyhatjuk a km-re is az összemesélést...
A karialkotás egyébként is megfeneklett... gondoltam hátha ez lendít a dolgokon.
Herold nem vagyok ideges. Szimplán csak a gladiátorcsapat koncepció az olyan megkötést jelent a karialkotás tekintetében, hogy alkalmazkodnunk kell egymáshoz. A megmaradó posztok bármelyikére van koncepcióm csak tudjam, hogy mi marad meg és akkor azt dolgozom ki. Az nekem nem több 1 óránál mindennel együtt. Elég rutinosan alkotok karit ÚTK szerint.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Hagyhatjuk a közös előtörit és mindenki jön amivel szeretne, a többi a KM dolga... csak ezesetben én ugyan úgy nem tudom mivel lehetek.
A közös előtörire való igény annyiban befolyásolja részemről a dolgot hogy vagy kell írjak egy kb 1-2 oldalas fantazmagóriát a közös előéletünkről vagy nem.
Én amiért "ideges" kezdek lenni az az, hogy a saját egyéni karimmal nem tudok halandi, emrt nem tudom lehetséges-e, amit eltervztem és ahogy te is írtad a semmiért nem akarok nekiállni előtörit írni magamnak.
Sziasztok! mostnara jutotam a géphez ugy hgy érdemben is tudja kvlalmit tenni.
Szplűsomtol elrétöen tömör leszek mint a házi pálesz:
A akratkerek elygen készen a találkozo napkja elött 2 nappal ha lehet. De minnél elöb anál jobb mert nem kel senkinek sem izgulni miatta.
A akraktereket küldjétek a cimemre, akár egyénenként is, quator és garma biztosan ismeri a ciemmet.
bezséltem a szervezökkel, a modulrol nem tudok semmit se. Ezért ezel akcpsaoltos adatok mait inkább az irokat nyagasátok.
Anyi ajánlást kaptam tölük hogy áltlaános célú casptot csináljatok, ami elvielg midnen helyzetnben életképes. (leglaábbis én igy értettem meg)
Továbbá kifelyzetten nem örlnének egyesek ha a 3. om tali kreativságát megisémételné szeméyl személyem.. Ezért most vissza kel lfogni magam ezen a fronton is, lévén ez egy verseny.
Mivel sem a modulrol nem tudok semmit + mert ez egy verseny és az lene az ideálsi ha kbm idneki egynelö esélyelek menne ugy godnolom a szabály értlemezési dolgkoban nme fogok döntni. Mert egyes döntésem esetleg "jogtalan" elönyhöz vagy hátrányhoz jutatnák a csaptot. Ezen vitás doglokkal ha nem mséléshez vagy olyasmihez ckapcsolodik ami neincsen hatással a versenyre arra kérlek titekt inkább az irokat keresétek meg. Én ugyan ugy csak feléjük továbbitanám a krédéseket. Tekintve hogy az a lasabb utt a nyilt kérdezésel gyorsabban fogtok 1 röl 2 re jutni.
A karakterek adatai: 1. nem tudok számolni rendesen. 2. anno a 3. talria csináltam egy xls táblázatot amine kfeljavitot változata elérhető a foumron ha jol tudom a versenykirásban. 3. Legutobb amikor megprobáltma leenörzni ak rakterekt a hibátlan karilapban 3 hibát tlaátlam amiröl kierült hogy nem hiba XD
Következtetés: A kari ellenörzést telejs alposágában nem tudo mevlgeézni, vagy ha igen akkor ritka pocsék hatékonysággal. Ezért ha van vlaki aki válja hoyg szuro proba szerüne velem együtrá néz a akrikra örömel vezsem segitségét.
Amit kérek a karika lkapcosaltban: - a képzetségeknél legyne feltüntve meji kszitnen vette meg, neke mkönynbenb lesz elnöriznem igy a kp kat. - a karakterek elötröténetébe irjátok be nektek tetszö mdon mindazt amit tudnonm kelene rola... Terjedeli korlátok nincsenek de ne kisregény legyen Formai megkötés nincsen ami nektek jobab nfekszik. - A akrakterek jelemére és egyéb pszhikia bajaira nincsen km i megkötésem, aki ismer tudja miért Csak a verseny megkötésit vegyétek figylemebe
Varázstárgyak: Ami a könyvben van és nem tiltja a ki irás és megtudjátok szerezni a sazbályok szerint azt megkaphatjátok. Ezzel nem fogok vitázni semmilyen modon.
Azon tárgyakat fogom csak analizálgatni amikegyedi gyártásuak, ez nem azt jeletni hoyg kategorikusan nemet modnok rá, csak azt hogy azzt megvitatnom a modul alkotoival ill többi km el. Ha ijseféle holmit lakotna/ áhtiana megszerezn ivlaki pls irja le hoyg a holmi mit csinál szerinte és mijen komponensekböl áll össze. Lévén elég lazán leeht értelemzni a varásztárgyak müködését...
Midnen varász kütyü amit egyébként a karakter megkap pl mert oradni magiszter és feketén fehéren le van vésve hoyg ár neki, megkpaja ha csak rajtam mulik. Ha szabáylok tekitnetéebn nagyon rizikos akkor a többi km/irok elé kerül a krédés.
midne egyéb eddig le nem irt dologgal kapcsolatban kérdezzetek reményeim szeritn legkésöb csütörötökn ujra tudok érdemn nyiltakozni.
Akkor egyszerűsítve, csak egy adott karakterötletemre vonatkozó kérdéseim, észrevételeim:
1, Tiadlanból származva lehetek ashaoni tűzmester? (Harcművészetem az lesz egy kicsi.)
2, Akkor az eddigiek alapján az iskolából kapott tetót ingyé-nek veszem.
3, Mivel a többiekre bízod, így az Yvettel közös meglátás alapján az iskolatetkó uralására minden esetben akaraterőre dobok majd Tapasztalati Mágia képzettségpróbát.
5, A Smaragd jele (ld.: ÚTK 335.o. első hasáb utolsó tetoválás) Ennél csupán az a kérdés, hogy ilyet tetováltathatott-e magára a karakter és ő maga tudja-e tölteni? (Szerintem mindkettő igen, de azért tisztázzuk.)
1. tárgy leírás: max 3 kg súlyú tárgyat teleportál 1 E vel 100 m en belül. Mind a tárgyat mind a célterületet látni kell. A tárgy kisugárzása leplezve van így manalátó háttérrel nem felfedezhető. Folyamatosan használható.
2. tárgy leírás:az alant írt mérget freccsenti 1 lat(fogalmam sincs ez mennyi, hányszorosa egy adagnak) mennyiségben egy 100 m-en belül tartózkodó látható célpontra. Leplezett és folyamatosan töltődik.
Méreghez nincs hozzáfűznivalóm... nem a kari gyártotta a mérget és a tárgyakat sem... nem túlzás ha a Kobrákat képesnek tartom ilyesmi beszerzésére.
Valaki akkor legyen szíves ecsetelje a kegyelt háttér és vallásismeret birtokában járó előnyök oldalon elfogadott verzióját... olvasatomban azok a mérvadóak a témában... csak épp nekem nincs fogalmam a mikéntekről.
Akinek nem tűnne fel-kizárt hogy van ilyen eme info ínséges időkben- van pár új adat a kalandról. Köszönet érte a szervezőknek!
Az új adatokat láttam, dolgozom a sztorin. Alapvetően az alapváz, amire gondolnék jelenleg: Shurulból kellett kicsempészni egy kegyvesztett famort és ennek egy külhoni csapat gladiátorviadalon való nevezését találták legjobb módjának. (Hogy kik és miért, azt még megálmodom. ) Ifinig elhoztuk, lepasszoltuk és gyorsan elpályáztunk az első adandó alkalommal, hogy nyomunkat veszítsék az utánunk küldött pribékek. Pont akkor indult egy hajó Caedonba, amire feltunkolt minket a Családtagunk és most hasítunk valahova teljesen máshová, mint Ifin. Ez a válaszoktól függően annyiban változik esetleg, hogy lehet én leszek a mentenivaló és akkor nem passzoltatok le, hanem hoztok tovább.
Karakterlap: akkor én maradok a wordnél, ha nem gond. (Tudtommal az excelesben nincs rubrika a szintenkéni lépések képzettséges bemutatásának.)
Ellenőrzés: Dreemer, ha gondolod ellenőrzöm én a karijainkat.
Herold
Vallásismeret+Kegyelt: Nekem kissé homályos, de úgy rémlik, ha nem vagy pap/paplovag, akkor napi egyszer varázsolhatsz és nem jár a szintenkénti Kegypont bónusz, de az ME bónusz már Kegyeltség nélkül is jár, ha csak vallásismerő hívő vagy. Szerintem ezt érdemes lehet a megbeszélésben is feldobni, ha már Dreemer nem dönt saját hatáskörben.