• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Qvinton Jackson története (solo)

Moderátor: Admin

Téma lezárva
27 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: Qvinton Jackson története (solo)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.13. 13:29

Night City
2020, május 15. hétfő
8:45

-Ugyan spongyát; rá fehér gyökér, ha menni kell hát menni kell nem igaz Joe? Tudom mondta Joe, hogy tegnap volt egy kis hepaj és nem voltál teljesen százas...

-De örölök hogy máris ilyen különleges kapcsolatba kerültünk, és egy lyukra járunk szarni...ahogy egy régi filmben láttam:This is a begining of a beautiful friendship...."-villantja rád porcelán vigyorát a seftes.

-A tréfát félretéve valóban kellene nekem egy nehézfiú és egy hacker. Téged is érintene a business Joe...

-Miről van szó? -kérdi a japó.

- Részleteket most még nem mondok, mert jön egy harmadik ember is akinek kell a szakértelme, és nem akarom kétszer elpofázni ugyanazt a dolgot. A melóhoz kell egy Big Boy, egy robbantó meg egy hacker. Következtéssek ki, kinek mi a szerepe és hogy mit csinál a harmadik... Természetes, hogy olyan melő amiben a bőrötöket viszitek a vásárra és illegális. Mi másért fizetnék fejenként 5000 eurót? -Fireman feláll.

-Szóval ha érdekel benneteket az ügy legyetek az Atlantiszban este tízkor. Előleg nincs, de felszerelést, lőszert, fegyvert adok ami a melóhoz kell. Ha a választott stukit meg is akarod tartani azzal is kifizethetlek pénz helyett.

Fireman feláll és az ajtóhoz lép:

-És érjen a farkad bokáig Joe! -köszön el szülinapi jókivánságával a fixer, mielőtt kimegy az ajtón.

Joe a fejét ingatja mikor ketten maradtok:

-Te teljesen hülye vagy! Fireaman ennél sokkal kevesebbért is kinyíratott már embereket mint a niggerezés; a budiról való kedves kivezetésedről nem is beszélve! Mázli hogy akar tőlünk valamit és egyenlőre hasznosnak ítél a számára...
-Jézusom! A farkaddal nem akartad az arcát megcsapdosni!?

Nagyot fúj.

-Bár tényleg nem tűnt zabosnak és azt hiszem ha lefosod az rosszabb lett volna...

-A cuccaid megtaláltad?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.08.15. 10:08

/Joe lakásán/

*Hallgatom Fireman-t, a "fehér gyökérre" csak egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon. Egyébiránt mindíg is leszartam, hogy kinek milyen a színe, pláne ha fizet....
Nem nagyon szólok az elhangzottakhoz, mert látom, hogy sietős a rasztának, felesleges hülye kérdésekkel meg nem akarom feltartani. Majd este egyébként is kiderül aminek ki kell derülnie.
Miután elmegy Joe-ra villantok egy bárgyú mosolyt.*
-Honnan a picsából tudtam volna, hogy ki ez a kazalfejű nigger? *Tárom szét a kezeimet.*
-Most meg már úgyis mindegy, ez van. Ne szarj be Joe, ezek a csúszómászó fixerek nem olyan sértődékenyek. *Legyintek.*
-Ja egyébként a cuccaim megvannak, csak az emlékeim hiányoznak a tegnap estéről. Úgyhogy adhatnál valami regeneráló piát. Detrox-od van? Az sem baj ha narancs ízben. *Vigyorgok rá, és elindulok a hűtője felé.*
-Meg kéne valami térdgumi is, tudod amit edzésen szoktunk használni. Aztán meg elmehetnénk, vagy hozathatnál a sarki patikából egy szteroidos injekciót. Tudod azt az egyszer használatos kis ampullást, amit ajánlottam neked a bokádra. Diklozor a neve asszem.
*Közben kinyitom a hőtőjét és szétnézek benne otthonosan :D *
-Aztán találjuk ki, hogy mivel csapjuk el az időt estig.
"Nem írom pennával, fekete tentával,
de kardom élivel, ellenség vérivel,
az én örök hírömet." /Zrínyi/
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 107
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.16. 10:52

Night City
2020, május 15. hétfő
8:45

Joe földig hajol és idióta grimasszal sziszegi:

-Igen gaszdám! Rötön gaszdám! Hajadat nem fonni be gaszdám?

-A térdgumimat oda tudom adni de semmi olyasmim nincs most itthon amivel a drogot semlegesíteni tudom, a másnaposságodról nem is beszélve. Kifogytam. Mert? Szétcseszted a lábad? Mutasd!

Joe hűtőjében találsz egy félig megevett adag szusit -habszivacs műanyag tálcán, vákumcsomagolt szója-felvágottat, egy harmadig teli narancs juice-t, egy tábla keserűcsokit, és egy adag szintetikus gyros szerűséget, alufóliában. Egy bontatlan üveg tisztított víz is van bent, egy fém laposüveg aminek nem tudod a tartalmát, de valószínű a tegnapi szaké.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.08.17. 10:01

/Joe-nál/

*Joe műsorára hangos röhögésben török ki :D *
-Jol van na, most mit vagy úgy oda? *Röhögök tovább és kiveszem a narancs juice-t a hűtőjéből. A szaké gondolatára is összerándul a gyomrom.*
-Akkor ugorjunk le a patikába, mert kiba...ot másnapos vagyok, nameg a térdemet is oda ba...tam. Úgyhogy kell egy kis regenerálódás.
*Kortyolok egyet a narancsléből (csak úgy üvegből) és joe-ra nézek.*
-Mesélhetnél erről a Fireman-ről pajti. Hogy került egy ilyen kaliberű nigger a budidba? 5000 píz az nem semmi cimbi. Ezért biztos nem oviba kell kísérni a kis rasztát.
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.17. 12:05

Night City
2020, május 15. hétfő
9:00

-Akkor jobb lenne ha te nem mászkálnál, hanem idehívjuk Zselé-t.
-Fiatal egyetemista gyerek, orvos lesz ha megnő. A taníttatása költségeit maga teremti elő, utcai felcserként keresi a kenyérre valót.

-Nem túl ismert, ezért olcsón dolgozik. Én viszont igénybe vettem már a szolgálatait egy két keményebb amatőr verseny sérülés után. Ne aggódj, végül is nem az agyadat kell átültetni. Zselétől olcsóbban szerezhetünk gyógyszert is. Ne hívjam ide?

-Firemen?...Ööö, egyszer dolgoztam már neki egy kisebb hacker munkát; innen ismer. Tegnap felhívott a buli alatt -te akkor már nem voltál beszámítható- hogy ma reggel felugrik hozzám, azokért a programokért amiket rendelt; és itt meg előadta hogy lenne egy kis mellékes. Ennyi a történet.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.08.17. 15:35

/Joe-nál/

-Akkor jöjjön dr. Zselé! *Vigyorgok tovább, miközben újabbat kortyolok a narancsléből.*
-Jól van. Majd meglátjuk este, hogy mit akar ez a kazalfejű nigger. Addig betolhatnál valami zenét. *Elindulok a nappali felé, feltett szándékom, hogy ledögöljek a kanapéra.*
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.18. 11:21

Night City
2020, május 15. hétfő
9:45

Joe bólint és felhívja Zselét, utána a deckjéhez ül, becsatlakozik a Net-be és dolgozni kezd.

-Ha Zselé csenget nyisd ki neki...és húzd ki afejemből a dugót ha azt látod hogy rángatózok és füstöl...Kösz.

Joe asztala a palzma tv mellett van szóval szemmel tudod tartani őt is meg a műsort is.

Zselé megérkezik. Gyűrött kék egészségügyi dolgozós kezeslábast visel, a ruháján az Állami Egészségügyi Szolgálat emblémájával. Ez az a mentőszolgálat amit az adókból még fenntart az állam, kriminális várakozási idővel. Aki normális ellátást akar az megfizeti a TraumaTeam-et, a csóróknak meg marad ez.
Zselé, egy fehér bőrű, kék szemű férfi. Haját rengeteg zselével fésüli hátra úgy néz ki mint egy filmszinész a '30-as évekből mikor a férfiak hajolajjal -Brillantinnal- kenték a fejüket. Ezért teljesen olyan mint egy szopott gombóc.
A mellényzsebe fölött kis krómtábla virit:
"Jörgen Winkel"
Világító kék szemek, árja termet, tényleg olyan "jürgen-feje" van... 8)
Előadod mit szeretnél.
Zselé leveteti veled a gatyát, és kéri hogy feküdj a kanpéra. Szanitéctáskájából orvosi szkennert és egy vegyelemzőt vesz elő, ami egy csepp mintát vesz a véredből.
Jürgen óvatosan megtapogatja a duzzadt térdkalácsodat -néha felszisszensz- megmozgatja az alsó lábszárad, majd azt mondja:

-Nem vészes, ez csak duzzanat. Adok rá egy jégzselés tapaszt, ezt sportolók is használják izomhúzódás ellen. A legjobb egyébként az lenne ha vagy 24 órát pihentetné.

Jürgen kibont egy dobozt rárak egy kék színű tapaszt, a többit odaadja neked.
-Ha még fáj, cserélje majd.

Megvizsgálja a scanner és a vegyelemző adatait, és nagyot néz:

-Van egy kis alkoholmérgezése és valami borzalmas minőségű amfetamin származékot találtam...több benne a színezék mint a hatóanyag...és... Coumarin? Ember ezt patkánymérgekbe teszik! Jesszus! A halálos adag 10%-át szedte be!

Oltópisztolyt vesz elő és megfogja az alkarod:

-Nyugi ez antitoxin. -a szer halk szisszenéssel nyomódik be a vénádba.

-A legjobb az ha egyáltalán nem csinál ma semmit én nem eszik csak iszik.
-Én meg 70 eurodolcsit kérek...és nézze meg milyen szart nyel le mielőtt kifingatja magát. Ez meg itt a névjegyem...ha esetleg össze kell foltozni vagy golyót kell kiszedni, hívjon bátran.

Aztán összepakolja a cuccát és elmegy. Joe még a mátrixban lebeg, de hallja ha beszélsz hozzá.
Határozottan jobban érzed magad, a hányinger, émelygés eltűnik, a lábad sajgása megszűnik., és a duzzanat is visszahúzódni látszik és a gyomrod is helyre jön.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.08.18. 15:35

/Joe-nál/

*Nézem ahogy Joe rákapcsolódik a hálóra.*
-Na az tuti, hogy én nem csinálnám ezt. De azért kihúzom a dugódat ha gáz van. Hát haver én nem bízom semmiben amit nem lehet megfogni, leütni, lelőni. *Berzenkedve leülök. Mindig is viszolygással tekintettem erre a művi világra.*
*Mikor Zselé megjön, hagyom had melózzon rajtam.*
-Pihenés csak estig lesz, de igyekszem doki. És legközelebb tényleg megválogatom, hogy melyik kurvával szűröm össze a levet. *Aztán Joe felé nézek, és kellő hangerővel és nyomatékkal folytatom.*
-Csak tudod azt hittem, hogy egy barátnál nem érhet ilyen meglepetés! De mindegy. *Legyintek. A névjegyét elteszem, Joe pénztáscájából pedig kifizetem. :D Aztán bevágom a szunyát.*
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.20. 5:57

Night City
2020, május 15. hétfő
9:55-18.00

Joe tárcája nincs általad látható helyen, így kénytelen vagy a saját készpénzedből vagy kártyádról kifizetni. Zselének van leolvasója,amivel át lehet utalni összegeket egy kártyáról a másikra.

Késő délutánig, kb 18.00.-ig pihenéssel töltöd az időt.
Hat körül ébredsz, de Joe még mindig a Mátrix rabja. (A Hackereknél nem ritka hogy 8-10 órát eltöltenek bent naponta.)
A tévében éppen a "Solider of Fortune Guns TV Shop" megy ahol a Militech új fejlesztésű kézifegyvereit mutatják be.
Akármit is mondott a doki, éhes vagy...de lehet egy zuhany se ártana.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.08.20. 21:29

/Joe-nál/

*Kikászálódok a kanapéból és elindulok tusolni, mert finoman fogalmazva is zavaró a testszagom. Úgyhogy ezen segítek. Aztán a hűtőből kiszolgálom magam egy üveg vízzel, a kaját egyenlőre hanyagolom. Ha ezzel magvagyok szólok Joe-nak, hogy lassan szedelőzködhetünk.*
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.23. 10:01

Night City
2020, május 15. hétfő
18.00-21.30.

Joe összekapja magát, szedelőzködtök, kajáltok, majd elindultok.
Joe felkéredzkedik a motorodra második utasnak és rádtapad míg vezetsz.
Este fél tízkor megjelensz az Atlantisz azúr tengerkéken világító kapujában.
A biztonságiak fémdetektorokkal, és beültetésdetektorokkal vizsgálnak át.
A bütykeidre a detektor bejelez, mire negfejelik a belépő díjat még 10 euróval, mert olyan vendég vagy akire "figyelni" kell."
A fegyveredet elkérik és kapsz egy számmal ellátott plasztik bilétát amivel távozáskor visszakérheted.
A félhomályos, lézerfény orgonától villódzó helység hínárzöld padlószőnyeggel borított, asztalainál holo-picérnők veszik fel a rendelést, amit aztán egy rejtett tolóliften keresztül az asztalra is szervíroznak.
Kicsit idegesítő szinti zene nyávog, elég nehéz kivenni az arcokat, de Firemant egyenlőre nem látjátok.
A bárpult mögött japán lány rázza a shakert, pohátralátéteket cserél és méri az italt.
A hely körülbelül háromnegyedig telt, a dohányzó szekcióban -ahol szuperventillátorok szívják el a füstöt- többen ülnek.
A társaság vegyes zömmel 20-40 év közötti férfiak és nők, kortárs divatot követő laza, sportos tavaszi öltözékben. Több emberen látsz króm végtagokat, esetleg szemlencse beültetést. De zömmel a fashion-ware dívik: világító tetoválások, színváltó bőr, haj, de nem látsz bele az emberekbe hogy lásd mi van belül.
Joe a pulthoz megy és elkezd nyomulni a japán mixerlánynál -kevés sikerrel-, majd italt rendel kettőtöknek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.09.02. 0:03

/A bárban/

*A biztonságiakkal nem kötözködöm, hisz én is ezt a szart kapáltam így tudom mi az ábra...
A hely nem dobja fel a hangulatomat egyenlőre. Mikor látom, hogy Joe elkezd nyomulni a csajra én csak annyit mondok neki, hogy..*
-Én leültem az asztalhoz, ha hozol valami piát vigyázz, hogy ne tegyenek bele semmi szart. Tudod ezekkel a japó ribikkel vigyázni kell. *Veregetem meg a vállát, és leülök a nemdohányzó szekcióba. Mikor Joe is megjön az italokkal megjegyzem, hogy..*
-Valahogy ezeket a helyeket nehéz kibírni ha nincs az emberben semmi töltés. Azt hiszem túl sokat melóztam, hogy jól tudjam magam érezni ebben a közegben. De végül is nem ezért vagyunk itt, nem? *Nézek Joe-ra és kortyolok az italomból.*
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
27 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Night City-i mesék (Cyberpunk)