• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hamed-Shaíh al Qrua

Csak olvasható a régi játéktér!

Moderátor: Admin

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Hamed-Shaíh al Qrua

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.18. 15:59

Valdin cirn Lyent-Calerin

-Nos ezesetben fontosnak érzem hogy m,egelőzzam azt a vérontást! Talán sikerül békességre bírni a feleket ha meg nem akkor még mindig nem kell vért ontani...egy két zúzódás is bőven elég. :D-mondja igazán nagy átéléssel.

<<Teát? Megvesztek ezek ? Ilyen melegbe teázni? Miért nem iszunk inkább bort? Az csak akedélyeket melegíti a tea viszont tudomásom szerint legjobb esetben is langyos... >>

-Nos ön hogy dönt Hekkan úr?
<<Mert már látom hogy magára jobban halgat mint rám...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.18. 19:03

(Hekkan Al-Assir)

-Értem. <<Ez igazán jó hír. Ha ért a fegyverekhez még hasznos is lehet>> Mostanság mindig elkel egy jó testőr
*Ahogy hallja a kiáltozást, és látja, hogy feléjük rohan az alak, nemes egyszerűséggel alrébb áll. Miután elrohant azért még végigméri mind őt, mind pedig az őt követőket...már amennyire tudja.*
<<Látom itt is zajlik azért az élet. Bár nem az én dolgom. Amúgy is...az élelmeseké a világ...>>
*Gondolataiból Haifa és testőre szavai rázzák fel. Egy pillanatra elgondolkodni látszik, majd megszólal.*
-Szerintem sem a mi dolgunk. És az ilyetén bajba keveredés sem használna most az ügynek, amelyről beszélni szeretnék önökkel.
Indulhatunk?
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.18. 19:38

Csalódottan vállatvon.
- Nekem aztán édes mindegy-hazudja miközben visszacsúsztatja a tőrt a tokjába.

Kérdőn fordul Haifához bár az ő véleményét is tudja.<<Tudom tudom ne keveredjünk bajba...miért akarja mindenki a tisztességes polgárok unalmas életét élni??? >>

- Nos akkor indulhatunk?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.18. 22:46

Haifa Al Zahra

Nem bolond, látja, hogy Valdin izgalomra, kihívásra vágyik.

-Nem hiszem, hogy egészen mindegy lenne. Véred indulót fúj, harcos nemzetségek sarjaként ez nem meglepő. Amennyiben biztosítasz afelől, hogy nem feledkezel meg feladatodról, megkérem Hekkan urat, hogy halasszuk el kicsivel a teázást, és térjünk be a Viperába...

Látszik, hogy nem igazán van ínyére a dolog.

<Bizonyítani kívánja talán rátermettségét. Nem csoda, az a kamasz elég csúful belegázolt becsületébe. Viszont nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez lenne az adekvát pillanat.>

-Kérlek, menj, és mérd fel, mennyire...biztonságos betérnünk oda. A bejáratnál találkozunk ismét, diszkrécióra van szükségem.

Amennyiben megfogadta kérését, Hekkanhoz fordul. Enyhe gesztikulálással kísérve kezd beszélni hozzá.

-Elnézést kérek a kellemetlenségért, amit okoztam önnek. Barátomat igen csúnyán megsértették a mai napon, tulajdonképpen férfiúi becsületét tiporták sárba. Ennek fényében, bár megtilthattam volna, beleegyeztem javaslatába. Reményeim szerint sikerül...kielégíteni kalandvágyát. Mindenesetre mindezért én vállalok felelősséget, bármennyire irracionálisnak is tartom. Amennyiben nem szeretne betérni velünk a Viperába, kérem, várjon meg minket azon bizonyos teaházban, és legkésőbb fertályóra múlva ott leszünk. Nem várhatom el öntől, hogy akaratán kívül kerüljön kellemetlen helyzetbe.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.19. 7:32

<<Nem csak szép! Okos is ...bár ezt már régóta tudom. Amig vele vagyok nem keveredhetek bajba. Kicsit visszafogottabb leszek>>

Bólint majd a teázó felé veszi útját.Balkezébe dobótört csúsztat jobbját közelebb engedi rapírjához.

Óvatosan hogy ne kelltsen sok feltünést a Homokvipera bejárat somfordál és előbb csak halgatózik majd ha szabad az út be is lép.

<<Kitudja talán megtudok valami olyat ami még hasznunkra lehet>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.19. 15:45

(Hekkan Al-Assir)

*Kissé összeszorítja száját, majd megszólal*
-Ha becsületbeli ügy, akkor természetesen megvárom magukat itt. Ha esetleg szükség lenne rám csak szóljanak.
*Elmosolyodik*
-Bár ahogy az úr vehemenciáját elnézem már előre sajnálom azt az alakot.
*Ezután elindul a testőr után, majd a viperától pár méterre megáll, és várakozó állásba helyezkedik.*
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.19. 16:26

Haifa Al Zahra

Nem szól semmit, Hekkan azonban hallhatja halk sóhaját, ahogy elhalad mellette. Haifa maga is Valdin után ered, lehetőség szerint megáll a Vipera bejárata előtt. Reménykedik, hogy nem kell feltétlenül betérnie a kétes hírű ivóba.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.19. 19:01

Az "késdobáló" felé veszi az írányt majd amikor látja hogy Haifa követi megfordul.
-Neked egyáltalán nem muszály be jönnöd. Sőt javaslom maradj kinn kérlek, majd én szétnézek odabenn.-a nőre villantja elragadó mosolyát mellyel már sok asszonyt szédített meg. Majd az ajtóhoz lép és bemegy az épóletbe.

Kezében már ott lapul a dóbótör de felcsúsztatja ingujjába hogy ne lássa senki de alkalomadtán villámgyorsan cselekedhessen.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.24. 2:58

//??? Amúgy mire, v kire várunk ???//
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.24. 14:07

//Nibur: Sionra várunk. A helyszín elég gázos, már volt problémám abból, hogy nem vártam meg a hm-et.

****//

Hőbörgést befejezni vagy a topicot lezárom!

Quator ar Zaraquer
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.12.25. 15:56

//Off: Nemtudom emlékeztek e de azt mondtam hogy nyugodtan beszélgessetek amennyit akartok, sőt a dolgaitokat is nyugodtan intézzétek. Eddig semmi olyan nem történt amiben kivetnivalót találhattam volna, szóval nyugodtan játszatok így tovább, de nekem mostanában sajnos nem nagyon volt időm. Most persze azért válaszolok. :wink: Az pedig inkább nem is érdekel h mi lett törölve amit esetleg nem láttam...//
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.25. 16:06

Jusuf

*Elrobogsz egy kissebb társaság mellett. Három ember beszélget. Egyikük valami északi lehet, egy formás asszonynép és egy férfi háttal, láthatólag a felsőbb rétegből. Elrohansz mellettük és meglátsz egy "homokivipera" nevű helyet. Amolyan ivó lehet a nevéből ítélve, méghozzá a veszélyesebb fajtából! Jó kilátások, ilyen helyeken szoktak hagyni menekülő útvonalat, úgyhogy be is szaladsz. Gyorsan körbenézel menekvés után kutatva. Sötét sarkok és viszonylag lelakott berendezés. Rejtély h honnan került ide az újjáépítés után... Baloldalt a pult mögött a konyha leledzik, jobbra meg lépcsősor felfelé... Kívülről egyre közeledő lépteket hallassz.*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 451
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.25. 16:10

Valdin, Hekkan, Haifa

*Megközelítitek az ajtót és halgatóztok. Egy-két szék borul és kiáltozás támad...*

//Bővebben ha tudom schinter mit csinál...//
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.26. 19:30

Abdul'Rach Jusuf

mikor elfut a jó kinézetű hölgy mellet jól megnézni aztán a közeledő léptek arra sarkalják,hogy tovább fusson.
Amint betért az ivóba és körülnézet gyorsléptekkel a felfelé igyekszik.Remélhetőleg legy egy nem túl nagy ablak vagy egy nyitott ajtó,ahova bebújhat és angolosan távozhat onnét. :roll:
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.28. 12:14

Jusuf

*Felszaladsz a lépcsőn és az első ajtón amit nyitvatalálsz, be is szaladsz (több nem is volt nyitva). Itt szembe találod magad egy ötvenes évei közepén járó férfival akinek meghökkenését kihasználva az ablak felé iramodsz. Az ablaktábla zárva...*

-Állítsák meg! Kém! Állítsák meg!
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 4 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: A régi Taba-el Ibara