Én is régóta szeretnék egy csapatban játszani veletek. Főképp veled Orwen a réges-régi Abadana-i kalandunk óta.
Egyébként a csapat nekem tetszik és Dreemer kérése is megvalósul, miszerint olyanok legyenek a karakterek, hogy "holtidőben" egymást idegesítsék. Nem tudom Anathor bárdja mennyire lesz városi fiú, de a kardművészem jelmondata a "Pffújjj ez undorító!" lesz valszeg.
Orwen, ha nagyobb szintre vágysz csak szólj én nem vagyok ellene. Pl "átlagolhatunk egyet és a 6 vs. 10 arany középútján 8-asok lehetnénk. Vagy akár a múltkori 10 is jöhet. Csupán annyi kérésem lenne, hogy "babonás" okokból páros szinten játszunk.
Az én karakterem is elég városi fiú lesz, bár az ő jelmondata az lesz: "Én veletek vagyok, őket üssétek!":D Azt hiszem nem lesz gond az egymás szívatásával...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Hmm hmm hmm... vakargatom álamat elmémben gyémántfényben ragyog fel az elvetemült ötlet
elvielg korlátlan számú JK nak kéeps egy km mesélni, mert mindig csak amximum 3 JK lesz aktiv. Viszotn addig a töbi JK elvan foglalva lvalalmivel akor nincsen unatkozás és mindenki heapy.
Nah most pl ha 7 en vagytok akor 2 partyvá kéne válni idéző jelben...
A két party egymsát segitve akar vglalmit elérni, de közben nyugotan piszkálhatjátok egymsát emrt az poános
amugy azért irtam piszkálódst mert az jutot eszembe...
Nem a piszkálódás a léynegg hanem hogy egymást le kösék a karakterek.
Mégyegyszer műásképp uygan az: Egy KM egyszere kb 3 emebrnek mesél, addig a töbi az események hatásait elemzi és interakciozik a töbi JK val. Eze lelérhető megfelelö elosztás esetén hogy senki ne unatkozzon. Mert mindekinek van vlalmi dolga.
KB ugy müködne a dolog mint a HBG Toroni galdiátor viadal esetén. 2 csapat dolgozik csak itt egymsáal karöültve.. bár ki tudja
Minden egyéb részeltet rátok bizok
Nem fogok bele szolni csak alkotok egy történetet Jah természetesen csak a határaimon belül amiket megadta mtudok alkalamzkodni. Nem akarok egy izadság szagu talit... Mint a 2. volt, sem anyira tul komplikáltat mint a 3. ik, egyik esetben sem a helyzethez és csapathoz ilö volt a mese megitélésem szerint...
Hol volt túlkomplikálva a harmadik találkozó modulja?
Az égegyadta világon egyszerűbbet nem láttam. Keresd meg az ereklyét a katakombákban! Ez volt a feladat. Persze, lehet hogy egyszerűen Martos mesélt jól.
Mi "megoldottuk" a 3. találkozó modulját, amikor a végkövetkeztetés az volt, hogy "má' mé' ne teleportálnánk egy kislányt az óceán vagy a lávató mélyére!".
Dreemer
Szerintem a múltkori kaland jó volt, csak mi "rövidítettünk" néhol.
Ez a két csapatos dolog egyenlőre furán hangzik, de a múltkor is megoldódtak a "sokan vagyunk problémák". (Csupán tanácsnak tudom mondani, hogy ennyi embert szerintem érdemes egy felé terelni, hogy ugyan ott legyenek és tudjanak "belekiabálni" egymás szavába. ) Az biztos, hogy nagy kihívás lesz szerintem a cociáliskodás, mert aránylag sok a beszédes karakter, ahogy néztem. A harc meg körönként 5-10 perc, amíg mindenki végigdobja és elmondja mit is csinál. Azért nagyon várom a talit meg a játékot.
Mindenki
Akkor a végső szint mennyi legyen? Most nem felejtek el voksolni. Szerintem a közepes 8.-as esetén nem vagyunk még annyira vadak, de Orwen meglátása is igaz, hogy azért nem árt, ha van mit elpuffogtatni.
Mi lenne ha kidobálnánk? 5 + k3 szint? Így változatosabb a felállás, meglesznek a szintek egymás között is, és életszerűbb is lehet, plusz kihívás a stratégia is (értsd: pl. kinek kell a nagyobb segítség a harcok közben). De szóljatok le nyugodtan.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Ez jó ötlet. Bár Murphy alapján te kidobod a 8-at (mikor megelégedtél volna a 6-tal) és Orwen kidobja a 6-ot és akkor minek dobott szegény. Viszont mindenképp "életszagúbb", hogy nem pontosan azonos tapasztalatúak a karik.
Többiek? Mit szóltok egy ilyen dobáláshoz? (Nomeg mit szól Dreemer, mert utána neki kellene olyan ellenfeleket hozni, ami a 6. szintűnek se biztos halál, de a 8. szintűnek még van valami kihívás abban, hogy leverje, mint vak a poharat. )
Gyors-friss egy "próbadobás", hogy nekem mennyi lenne/lesz a szintem, ha ezt a módszert választjuk és nem fix szintet mondunk be:
No akkor mit szólnátok ahhoz, hogy szétosztjuk megbeszélés alapján a szinteket. Vagyunk heten, kreálunk 7 szintet, de nem feltétlen különbözőt. Pl. 7 db 4+k3 szintet, vagy 5+k3 szintet. Kijönnek eredmények, aztán megbeszéljük, ki melyik szintet szeretné, így elkerüljük, hogy valakinek nem tetszik a kidobott szint.
Vagy találunk egy minimum és egy maximum szintet, és tetszés szerint választjuk ki a szintet a limitek között.
Egyébként megelégszek az egyszeri kidobással is és jó lesz ez a 7-es, emiatt nem fontos variálni, ha az egyszerű "mindenki dob magának 5+k3-mal" okés a többieknek.