• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A város

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
51 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: A város

HozzászólásSzerző: Kék Herceg » 2009.06.25. 19:51

________________________________________________________________________________
JK: Rannien Siey (Rannien Siey)
Helyszín: Egy ismeretlen házban - a tanácsházán
Időpont: Reggel
A helyszínen eltöltött játékidő: 2. nap
________________________________________________________________________________

Az utcákon csendesen haladsz segítőd mellett. Közben elmédbe vésed, a félelf házától a tanácsházáig vezető utat. Mióta kiléptetek a házból a Masgari őrség folyamatosan követ. Az az érzésed támad, hogy a helytartó meghagyta katonáinak hogy ha látnak egy hozzád hasonló alakot azonnal vezessék elé. Nem telik sok időbe, mire ismét az ismerős épület előtt találod magad. A piac, mint eddig mindig nyüzsög az élettől. Árusok egymást túl harsogva kiáltoznak, postakocsik jönnek mennek.
-Nos itt volnánk. Hát akkor viszlát. Ha Masgarba jár látogasson meg. Látja ott azt a magas épületet. Kérdezi, s kezét a térrel szembe lévő kétemeletes házra emeli.
-Annak árnyékában lakik egy öreg suszter. Ha keresne, ott megtalál. Mondja szomorkásan, s beszéde közben szemedbe néz
-Minden jót! Arel kísérje útján. Remélem találkozunk még. Köszön el a félelf, majd kecses alakja lassan elveszik a tömegbe. A nőt nézed még egy ideig, majd elindulsz a tanácsházra. A lépcsőkhöz érkezvén egy huszas évei felé közelítő, vörös hajú, északi vonásokkal rendelkező férfi, játszik valami hangszeren. Belépsz az ismerős folyosóra, s elindulsz a helytartó szobája felé. Odaérve az ajtóhoz, bekopogsz, amire semmi válasz nem érkezik. Megpróbálsz benyitni, de az ajtó zárva. Ekkor érkeznek a katonák mögéd.
-Maga lenne az a bizonyos Roni Zies, a dorani varázsló? Kérdezi az egyik mögötted álló városőr. Összesen 2-en vannak.
Egy jó katona nem azt kérdi az ellenségről hányan vannak, hanem hogy hol? - spártai szállóige
Kék Herceg
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 330
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.07.13. 13:02

(Rannien Siey)

<Akkor csak nem mentek el nélkülem.>

-Köszönök mindent, amit értem tett. Amint tudom, meghálálom valahogy. Minden jót önnek is!

-Igen én volnék RANNIEN SIEY, a dorani varázsló. A helytartót hol találom?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kék Herceg » 2009.07.14. 18:43

Helyszín: A tanácsházán
Időpont: Délelőtt

A két katona némán áll és várja válaszod. Majd mikor nevedet meghallják megkönnyebbülve sóhajtanak fel, s egyikük int hogy kövesd őket. Az immáron ismerőssé vált folyosón gyorsan végig haladtok, majd a lépcsőn is. Leérkezvén, a jobbra lévő labirintusba fordultok. Lépteitek végig viszhangzanak a folyosón, amely ugyanolyan monoton, mint amit az emeleten láthattál, csak jóval szélesebb. Kísérőid gyors tempót diktálnak, s időd sincs nagyon nézelődni. Néhány perc múlva megérkeztek egy szoba elé, aminek tárva-nyitva az ajtaja. Az egyik katona belép a szobába míg a kint maradt, egy gyors mozdulattal megfordul, s kezét maga elé emeli, hogy megállítson.
-Pillanat! mondja az erv katona, majd néhány másodperc múlva társa megjelenik az ajtóban aki beinvitál. Belépve a szobába, nem sok látni való akad. Amelyik falrészt nem takarják a könyvek és polcok, ott fehér. A helység közepén egy asztal látható, mögötte 30-cas évei felé járó kopasz férfi ül.
-Üdvözletem. A nevem Senimoro Coris. Maga lenne Rannien Siey a dorani varázsló? kérdezi a férfi, és közben az előtte lévő papírost elteszi keze ügyéből.
Egy jó katona nem azt kérdi az ellenségről hányan vannak, hanem hogy hol? - spártai szállóige
Kék Herceg
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.07.19. 7:58

(Rannien Siey)

<Kész útvesztő ez a város...>

-Rendben, én várok - mondom neki nyugodtan.

-Igen, én volnék. A múlt éjszaka adódott egy kis <fenét kis> probléma, ezért tudtam csak most ideérni.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kék Herceg » 2009.07.19. 15:01

Helyszín: A tanácsházán
Időpont: Délelőtt

Válaszod közben feláll ültéből és kezét nyújtja, majd elkéri a dorani nagypecséted, hogy megbizonyosodjon állításodról. Mikor átadtad megelégedve bólint, s vissza adja a papírod.
-Természetesen nem akarjuk a varázsló urat siettetni, csak a sereg már elindult. A helytartó engem bízott meg hogy segítsem önt. válaszol tárgyilagos hangon, majd kihúzza asztala fiókját és egy bőrerszényt dob feléd.
-Az erszényben talál 10 aranykoronát, ami az utazáshoz és a felszerelés megvételéhez bőven elég lesz. Valamint Ethan és Eren is elkíséri. próbál utalni a helytartóval tett megállapodásotokra. Közben a két katona is összenézz. Az őrök 20-as éveiben felé járó, fiatal és erős erv férfiúk.
-Esetleg van valami kérdése? kérdezi az írnok, miközben helyet foglal ismét az asztalnál

// A csatlósokat írd fel a karakter lapodhoz, mert sokáig kísérnek, elég csak a nevüket, a többit majd kezelem én, valamint dobj ügyességet a kockadobós topicban, ami eggyel visszább található //
Kék Herceg
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.07.19. 15:27

(Rannien Siey)

-Értem. Én is úgy vélem, hogy elég lesz.

Próbálom elkapni az erszényt.

-Nem, nincs. Mielőbb útnak is indulunk, de először is "bevásárolok".

-További szép napot! - köszönök el az írnoktól.

Kilépek az ajtón, és szólok a kísérőimnek:

-Kérem vezessenek a nyugati kapu környékén található szatócshoz.

Követem őket.

//Sikerült az Ügyesség-próba. :koccint: //
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
51 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Masgar városa