• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 1 / 72 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 72

A Vihar elõtt...

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.14. 17:19

KM esemény
Helyszín: Erion melleti erd?sség
Id?pont: ?sszel, Éjszaka
Résztvev?k: Carolina con Ragucci(Limenel)

Arra ébredsz,hogy egy szalma ágyon fekszel feletted egy id?sösd? férfit látsz.nem emlékszel semmire és nagyon fáj a fejed,de érzed legbelül,hogy el kell menned innen.Le Dél felé.A férfi kedvesen rád mosolyog és az ágyra tesz néhány tiszta paraszti ruhát és csak annyit mond:
-Aludj kedves.Ki kell pihenned magad.
Ekkor lenézel és észre veszed,hogy egy fehér takró van rajtad.Gyorsan felemeled a takarót szerencsére alatta egy ismer?s fekete ölt?zéket látsz.Kicsit megnyugszol nem is tudva az okát.Hirtelen elkezd fájni a fejed és néhány homályos kép villan be a fejedbe.Nem tudod kivenni ?ket,de úgy döntesz,hogy pihensz még egy kcisit.
Éjjközép tájt felébredzs átveszed a ruhákat,amit kirakott neked az id?s férfi és az asztalon egy tál kih?lt levest is találsz.A ruha látszolag férfi ruházat.Egy szürke paraszti ing egy fekete nadrággal és egy szandállal.Ahogy felveszed a ruhákat érzed,hogy nem éppen a te méretedbe készültek.Melleid igen csak kidomboritja az inget,de a nadrággal már jobb a helyzet.A sötét ruháttól vmiért undosrodsz igy gyorsan el is égeted a kandalóban.Óvatosan kilépsz az ajtón és azt veszed észre,hogy az öreg egy rögtönz?tt föld ágyon alszik a kinti szobában vastag téli takaróval.Kisurransz a házból és elkezdesz futni ahogy csak birsz.Nem tudod honnan,de érzed,hogy most Dél felé tartasz.Hetekig mész Dél felé útközben gyökerekkel gyümölcsökkel csökketetted az éhségedet és egy egy forrásból iszol egy kis vizet.
Az elején még számoltad a napokat,de ahogy telt az id? egybe mosottak már.A fák és a bokrok megtépázták amugy sem túl jó min?sség? ruháidat.Szerencsére egy napon egy karavánba botlottál.A karaván f?nök látszolag megsajnált és azt mondta,hogy elvisz egy darabig.Egy Erion város mellet fognak elhaladni és ott ki tudnak majd rakni.Az út sorrán végig egy fedett szekérbe ültetnek.Ruhát sajnos nem tudnak adni,de nem tettek semmilyen fenyeget?t.Ételt és italt is adtak amikor csak szükséged volt rá.A szekérbe a tétlenségg igen csak zavart.Feltehet?en nem ehhez szoktál az életed sorrán.
Az út igen hosszadalmas.Nem engedtek,hogy elhagyd ezt a szekeret mondván,hogy bajba kerülhetsz f?leg ilyen ruházatban.Ezt nem igazán értetted,de érezted,hogy igazuk lehet,igy szót fogadtál és bent maradtál.
Egyik éjszaka végre a karaván vezet?je bekopog hozzád:
-Utjaink most külön válnak.Menj arra.Egy félnapi járó földre van Erion.
Kezével NY felé mutat.Aztán rád mosolyog és te elinduslz NY felé.Nem sokkal kés?bb hallod a lovak horkantásait.Valószin?leg a karaván tovább indult.....
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.02.14. 20:57-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.14. 17:33

KM esemény
Helyszín: Erion, A két szűz fogadó.
Időpont: Ősszel, reggel
Résztvevők: Nichen de Azadyr, BedalAren, FeketeMythar

Csodás nap virradt Erionra.Mindannyian nem rég érkeztettek Erionban egy kis kalandot keresve.Talán a véletlennek köszönhetően vagy csak a sors akarta igy mindannyian ebbe a fogadóba szálttatok meg a kereskedő negyedben.Azt hallotáttok,hoy ez az a fogadó,ahol mindig törénik vmi és csodás esti programokkal csábitják a vendégeiket.A fogadó egy három szintes kőből épült épület.A legfelső szinten vannak a legjobb szobák aztán a középső szinten már rosszabbak majd a legalsó szinten vannak a legigénytelenebbek.Mivel mindanyiotoknak van egy kisebb mennyiségű pénze,igy a középső szintet választotátok,ugyanis a felső szintekért hihetlen árakat kértek és amikor a földszinten levő szobákról kérdezősködtettek a fogadós csak kifelé mutatott a hátso udvar felé egy másik épület tömbre a disznóól mellet...A fő épület legalsó szinten van az ivó rész,ahol a vedégek kényelmesen elfogyaszthatják étkeiket és kedvükre ihatnak is.Az ajtóban két nagy kopasz sörhasas fickó áll merev pofával jelezvén,hogy az nem jár jól,aki itt verekedni probál.A pult mellett van egy lépcsőami vélhetően a pince részbe vezet.Azt vetéttek észre az elmult napokban,hogy nem mindenkit engednek le oda.Csupa jól öltözött emberek,kiknek az oldalán igen csak sulyós szütyő lógot.
Igazán programokat nem láttatok azon kivül,hogy esténként mindig felélép 3-4 ember különbőző hangszerekkel.Mindig másik banda lép fel,igy biztositva a változtos zenét.Nem tudjátok elhinni,hogy ettől jönnének ide a vendégek és ezért kérnének a többi fogadóhoz képest magasabb árakat a szobákért....
Reggel az ivóban csak néhány vendég fogyasztják a reggelijüket.A fogadós látván,hogy lejöttök a lépcsőn elétek siet,gyorsan letisztit egy két asztalt és a megérkező sorrendben megkérdez titeket,hogy mit szeretnéetek reggelizni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.02.14. 19:42-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 19:33

*A kényelmes ágyban eltöltött éjszaka után kipihenten, frissen ébred. Felkelés után kér egy kis vizet, amibe ha megfürödni nem is, de tisztálkodni meg tud.Ezután felöltözik, és lemegy az ivórészbe. Kér valami könnyű kis reggelit, majd leül a székre és várja étke érkezését. Miután elfogyasztotta, csak ül, és nézelődik*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 19:55

<Fekete Mythar>
* Az északa kellemesen telt és lemegyek a fogadóba. Reggel imádkoztam Dartonhoz hogy ne legyen olyan unalmas nap ez is mint az eddigiek*

Mikor a fogadós odajön hozzám rendelek valami könyedebb reggelit és egy pohár Predoci 2 puttonyos bort.
Leülök az asztal mellé, és csendesen fogyasztom el az ételt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.02.14. 20:23-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.14. 20:04

(Carolina con Ragucci)

*Még egy darabig nézi a távolodó karavánt, aztán jótevői eltűnnek a sötétben. Nyugatfelé indul, és nagyon távol már fel is fedezi a hatalmas város fényeit. Szinte fénykupolaként emelkedik ki az éjszakából.*

<... Mit fogok kezdeni egyedül, pénz nélkül abban a városban. Még azt sem tudom, hogy eddig mivel kerestem a pénzt. Szívósnak szívós vagyok. Erős is. A karaván utasainak pillantásaiból pedig talán szép is. De fiatal is. Eléggé fiatal. És nincs rajtam kétkezi munka nyoma sem. Mikor fogok végre emlékezni valamire? Lehet, hogy van otthonom, és lehet, hogy aggódva várnak is. Vajon honnan származom? Hol lehet az a Gorvik? A kereskedő azt említette amikor rám nézett. Talán a városban megtudok valamit. ...>
*Elég jó tempót diktálva kezd gyalogolni Erion felé. Sokáig halad erőltetett tempóban és csodálkozik, hogy nem kezd kifáradni.*
<... Biztos valami nagy kitartást kívánó munkát végeztem. Ez jó. Legalább már azt tudom, hogy lusta nem vagy. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 20:43

(Bedal Alen)

* Bedal rendkívül frisssen ébred. Régóta nem aludt ilyen jól, sokszáz mérföldet tudhat maga után, míg Ordanból Erionba ért. Sokan modják, gyalogszerrel az ember unalmasnak, sőt fárasztónak érzi az efféle utazásokat, ám ő kifejezettenélvezte. A magány, az elmélyültség és a hit pillanatai ezek: olyan idők, melynek során Sogron a hivő lelke mélyén mutatja meg igazi hatalmát, és nem a romlott Istenek, mint Tharr, aki hatalmát látványos ünnepségeketre pazarolja.... Egyszerűen szánalmas, főleg az a gondolatmenet, melyet Bedal ilyenkor Tharr kaotista hívői agyába képzel. Egy szó mint száz: szellemi energiái teljében érkezik Erion városa alá, ahol rögtön a fogadónegyedbe indul. Különös, hogy a Mesterek szabad útjára engedték.... nem jellemző rájuk, hogy ennyire szabadan kezelnék a beavatott tűzvarázslókat... bár azok ezt Vele táplált erős kötelékkel magyarázták...node mit lehet tenni, a Rend szolgálatában állva bolyongani a világban, felkutatni a Káosz erőit, és az Ő hatalmának segítségével elpusztítani őket. Nichen-el való találkozás azonban felforgatta kezdeti terveit. Mivel olyan rég találkoztak már, képtelen volt ellenállni a meghívásnak, és egy közös iszogatás közben megbeszélni a régi dolgokat. *
*Ígyhát Bedal lassan kikászálódik az ágyból, megmossa arcát, kezeit, magára ölti vöröses ujjasát és hamuszínű bővebb csuháját (mely csak deréktól lefelé van, mivel meg van nyírva!), nyakába akasztja szent szimbólumát, és komótosan leindul az ivóhoz. Megpillantva Nichen-t, felé int, majd a kocsmárosnál felvéve a rendelést szemközt ül a férfival.*
- Nos, nagyon rég nem beszéltünk.... látod, én felszentelt pap lettem....sokat köszönhetek a Rendnek... és ahogy átom, te is jól megvagy... nagyon harceddzettnek tűnsz....mesélj, hol jártál, mi történt veled az utóbbi években!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.14. 21:01

KM esemény
Helyszín: Erion melleti erdősség
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Carolina con Ragucci(Limenel)

Ahogy egyedül haladsz az uton hirtelen mintha néhány(6-7) alakot látnál a sötétben az út közepén,akik egy kört formálva álldogálnak az út szélén.Láthatóan veszekednek egymással vmin...Mindegyik férfi koruk változó 20 és 35 év közöttiek.ruházatuk meglehetősen tépett,ám a rajtad levőekhez képest durván megközelitve jól öltözötteknek is mondhatóak. Oldalukon különbőző fegyverek is láthatóak a tőrtől a hosszú kardig. Sőt 2 nyilpuskát is felfedezel a földre téve. Amint megláttod a fegyvereket ismét elkezd fájni a fejed és néhány homályos emlékkép jut az eszedbe. Egy kis lányt látsz,ahogy egy sötét ruhában öltözőtt fegyveres fickó előtt áll testén néhány karcolással....
Egy-egy pasason tetoválás is látható,ám pontosan kivenni még nem tudod őket.

off
Többieknek:
rakjátok,ki a hsz-tek elejére a karik nevét pls,hogy könyebben meg lehessen jegyezni.Ha már egy fogadóba vagytok pls irjátok le egymást.Ja és a karakterek gondolatait is nyugodtan beleirhatjátok a hsz-tekben.
on
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.02.14. 21:11-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 21:02

(Nichen de Azadyr)

*Mikor látja, hogy barátja is lejött, felcsillan a szeme. Odakiált a fogadósnak:-2 kupa jó pedoci bort kérek!
*Ezután Bedalhoz fordul.*
-Látom, hogy pappá avattak...remélem, utadat pártfogolja istened :wink:
Hogy velem m történt?...Nos, hol is kezdjem...miután Ordanban nem találtam meg, amit akartam, Délnek indultam, Pyarron városába. Reméltem, hogy ott sikerrel járok. Az úton találkoztam egy lovaggal, aki -elmondása szerint-meglátta bennem a tehetséget, és felajánlotta, hogy lovaggá nevel. Én, mivel már kevés reményem volt, elfogadtam ajánlatát, és nem bántam meg utólag sem. Röviden, ennyi. És Veled mi történt, két találkozásunk között?
*Beszéd közben hol barátjára pislant, hol körbenéz az ivóban, és az érdekesebb embereket nem túl feltűnően megnézi magának.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 21:11

(Fekete Mythar)

*Mikor végzett a reggelivel ujj erőre kapva keres olyan egyéneket akik esetleg valami "segítségre" szorulnak némi kisseb zsebpénzért cserébe! Elvileg azért jött hogy valami érdekesebb kalandot találjon magának vajmi kevés sikerrel! Eddig csak a város Darton-templomában kérték fel kissebb szertartások lebonyolítására ami öszintén nem ad lehetőseéget válozatosságokra...*

[/b]
< vajon miért mondták ezt a fogadót olyan forgalmas helynek!-gondolja magában.>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.14. 21:17

( Bedal Alen)

* Bedal türelmesen végighallgatja barátja rövid történetét, majd kis gondolkozás után maga is belekezd saját történetébe:*
- Tudod, amióta nem találkoztunk, rengeteg új élmény ért... elsősorban megtapasztaltam a hatalom nagyságát, ami mindegyikőnk mögött áll... valami oknál fogva azonban mégsem ez hozott lázba... az az elmélyültség, az a fajta feltétlen szeretet, mely egy felszentelt apot jellemez... az az, mi igazán megfogott a Rend életében. Miután elvégeztem a szükséges kiképzést, rögtön El Hamedbe küldtek. Egy lángőr osztagot kísértem tharrita szekták kifüstölése végett, és igencsak kalandos utunk volt magáig a városig is. Ott aztán letelepedtem egy rövid évre. Ezrével jöttek a megbizatások: szegény dzsad kalmárok, akiket a láthatatlan, és sötét sivatagi vész, a rézszín bőrű barbárok támadásai juttattak koldusbotra, és számtalan egyébb gond. Egyre több és több megbizatást kaptam, számtalan emberen segítettem. Sok sok pénzt és drágakövet kínált nekem számtalan sejk...de sohasem ez vonzzzott. A mEsterek ezt nagyon jól látták, és miután megjártam Sobirát és Abadanát is, hazarendeltek. Addigra igencsak megszerettem a dzsad kultúrát, és a nyelvüket is igencsak jól eltanultam, közülük is a Hamedi és az Abadanai nyelvjárásokat. A Rendben azonban egészen nagy meglepetés ért: idő elött beavatst nyertem al egsentebb rítusok egyikébe, melyről itt és most nem beszélhetek. LEgyen elég annyi, megváltozott az életem. Az Ő szolgálatába ajánlottam magam, és hivatalosan is az egyik Belsőbb Rendünk tagjává lettem. Új fegyverzetet és megbzatást kaptam: a lehető legszabadabb küldetést: mindhalálig a Rend szolgálatában, a Káosz erői ellen. És most, úton vagyok Ynev más tájainak megismerése felé. Éppen a Pyarroni inkvizíció épületét akartam itt felkeresni Erionban, amikor felbukkantál te... most te jösz. Ennnél kissé részletesebben szeretném hallani a történetedet. Igencsak érdekel, mi is történt veled...
* Eközben a fogadós meghozza a kért ételeket is. Miközben hallgatja barátja történetét, nagy falatokat nyom le éhes szájába.*
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.02.14. 21:56-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 21:31

(Nichen de Azadyr)

*Bedalra mosolyog*
-Nos, tényleg rövidebb voltam nálad valamivel :) Amikor mesteremmel találkoztam, úgy döntöttünk, mégsem Pyarronba megyünk, hanem kóborlunk a Délvidéken. Ez sokáig így ment. Jártunk küldetésen Shadon roppant bástyáinál, a déli Nagy Pusztaságokon- ahol ember alig jár-, és végül Pyarronba is eljutottunk. Mi is sok emberen segítettünk, ám egyszer mesterem -akivel immáron társként kezeltük egymást- egy nap elém állt, és azt mondta, hogy ő átadta a tudást, a többi rajtam múlik. Neki most el kell indulnia utolsó útjára, mától fogva abszolút a magam ura vagyok. Ezután elbúcsúztunk, és míg ő Délnek ment, én még maradtam egy ideig Pyarronban. Itt találkoztam egy elfel, aki nagyon jó barátom lett, és az elkövetkezendő 3 évben vele jártam Yneven. Voltunk a híres-neves Abadanában is, megismerhettem viszonylag hosszú küldetésünk alatt elég jól megismertem az ottani nyelvet és embereket. Barátom jóvoltából még az Elf Királyságba is bejutottam -igaz, csask rövid időre-, de ezalatt egy kicsit megismerkedtem a kultúrájukkal, az életükkel, és elég jól elsajátítottam a nyelvüket. Ám nem sokáig maradtam, mert a kalandvágy hajtott volna tovább. ezért elbúcsúztam, és Erion felé vettem az irányt. Sokáig utaztam, hosszú utat tettem meg, míg ideértem, és most ismét küldetést keresek. Remélem, velem tartasz.

*továbbra is mosolyog*
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.14. 21:39

( Fekete Mythar)

* Ahogy körülnéz észervesz egy a tömegtől eltérő kettőst, talán a hosszú évek tapasztalata talán a halálisten segítsége révén rögtön szemet szúrnak neki-kaéandozók. <De vajon mit keresnek itt? Valaki idehívta őket, vagy csak ők is a tévesnek tűnő információt követték? Végül is mind1 ha kalandozók akkor nem árthat csatlakozni hozzájuk! Végül is egy kalandozó ritkán még unatkozhat de 3-al mindíg törénik valami> Ezt már tapasztalta. Fellebbenti fekete csukjáját megigazítja hassonló színű köppenyét és odasétál hozzájuk!*

-Jó napot uraim látom maguk sem ide valósiak bocsássanak meg zavarásomért de elég unalmas itt az élet! Reménykedem, hogy maguknak nem így megy mostanában a soruk és szeretnék, segítségükre lenni, mert már nem bírom ezt a semmittevést![/i]
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.14. 21:47

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Con Bronta

Északról jöttél,hogy elhagyd Tiadlant.Azt az országot,melyet annyira szeretsz.Azt az országot,amelyben először láttad a napot felkelni.Ahol szeretetett kaptál és ahol megtanultál megvédeni magad.Utad sorrán jó szivű idegenek azt tanácsolták a számodra,hogy ha Dél felé tartasz jobb ha egy karavánhoz csatlakozol.Nem lassab mint lóvval hiszen több élelmet tudnak magukkal vinni és nem kell minden városban megállni.Emellet az igen csak megszaporodott banditáktól is nagyobb védelmet nyújtanak.Az elején még azt gondoltad,hogy könnyűszerrel elbánsz velük hiszen nem akrámilyen kiképzsét kaptál.Aztán eljött az alkalom,hogy bizonyitsd tanulmányaidat.Ugyan sikerült elkergetned a gyávákat,de arra kellet rádöbbened,hogy egyedül nem fog menni.Igy kerestél magadnak egy karavánt,ami Dél felé tart.A karaván vezetője egy középkorú nagyon kedves kereskedő,aki felajánlotta,hogy ha beállsz a karaván védői közé,akkor ingyen levisz és ételt is tud adni neked meg a lovadnak is.megfontolod és mivel elég jónak találod a feladatot beleegyezel.Sokat utaztok Délfelé aztán egy nap egy gyönyőrű lány csatlakozik hozzátok Eriontól néhány hétre Északra.A kereskedő megparancsolta,hogy a lányt senki sem közelitheti meg és még a kocsiját sem.Aztán egyik délután Eriontól nem messze a kereskedőtől elbucsuzol és betérsz a hatalmas városban.A városban azt hallottad,hogy a kék Szűz fogadóban mindig van vmi jó program amivel csábitják a gazdagabb vevőket,de pihenni is kiválóan lehet.
Estére kiveszel egy szobát a fogadóban és állomra hajtod a fejed a hosszú utazás után.
Reggel a szokottnál kicsit többet alszol hiszen végre egyszer nem kell időre felkelned igy megengedsz magadnak egy kis lazsálást.Amikor leérkezel a fogadóba már látsz néhány embert,akik jó izűen falatoznak és beszélgetnek...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.14. 21:54

(Nichen de Azadyr)

*Ahogy nézelődik, észrevesz egy fekete köpenyes alakot, aki már egy ideje őket nézi. Mikor látja, hogy az elindul feléjük, jobban megnézi magának az illetőt.*
<A francba...semmi fegyver nincs nálam...jó lesz vigyázni...ki lehet eza z alak?>
-Üdvözlöm, Uram. Eltalálta, nem idevalósiak vagyunk. Megtudhatnám, kit tisztelhetünk Önben?
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.14. 22:04

(Carolina con Ragucci)

*Megtorpan a kétes külsejű alakok láttán.*
<... Már csak ez hiányzott. Nem hiszem, hogy be tudnék menni az erdőbe anélkül, hogy észrevennének. Remélem nem útonállók. Ha magabiztosan viselkedem, talán nem kötnek belém. ...>
*Összehúzza magán a ruhát amennyire csak tudja. Eltakarja a szakadásokat is, aztán határozott léptekkel, lehúzódva az út szélére, hangtalanul próbálja megkerülni a csapatot.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 1 / 72 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...