• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 63 / 70 • 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 70

Re: Ranil Tüze

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.02. 16:23

(Seba)

-Ön uram azt tesz amit jónak lát, nem kötelezem semmire, de nekem kötelességem közbeavatkozni-nézi a dögöket elkomorulva-Ezek itt több mint nem őshonosak! Úgy látom valamelyik feketemágus eltévedt és kínjában kieresztette a háziállatait! Mért nem ment kicsit délebbre, hogy Toronban tegye ezt!-csikorgatta fogait.
-Szusszanunk egyet Tieck előtt, aztán újult erőbel folytatjuk a küldetésünk-mondja Ariesnek. A dalnok hamarább tudta mit kell tenni mint mielőtt kérte volna tőle. Egy íjász most jó segítséget tehet!
Hamar belé költözik az ideg, pedig hogy elmélázott volna a hazai tájban! erre idegen dögök s erdőjáró sehol! Megugratja lovát s buzogányét markába kapva nekiindul közelebbről szemügyre venni mi van s módot találni rá, hogy pár dögöt kicsit megpofozgasson. Nagyon ügyel arra hogy háziállatot baj ne érjen buzogánya által.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.08.02. 20:26

Victor

*Akik távolról nézik megesküdnek rá hogy a kpoasz férfi megrántotta a vállát buzogányt rántott, és Seba után a madarak ellen indult.*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.03. 19:01

________________________________________________________________________________

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Erigow déli része
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután
Résztvevõk: Mindenki
________________________________________________________________________________

Ha jókat dobtok, megmenthetitek a birkaállományt, de 10% kára Sebának mindenképpen lesz.
Módosítók:
+10 ha MF. fegyverhasználat van
+20 ha a karakter lőfegyvert használ a Varjak ellen.
+ 5 ha legalább 2 ponttal Pszível felerősített Ügyességet használtok 10 körig (ez a maximum amit a pszi haszálatból most engedek itt kihozni.)

Mindenki a következő reagjába egy off-üzenetbe beírja hány sikert ért el, azaz hányszor dobta meg a célszámot, és az elért sikerek függvényében fogalmazza meg a teljesítményét:
(Aires kérlek kímélj meg az önfényező dicshimusztól. :D Kösz, rendes srác vagy. :D)
Írok egy skálát a viszonyításhoz.
2 siker: átlagos
4 siker: jó
6 siker: kiváló

Elkezdődik az elkeseredett harc az álltállomány megmentéséért.

//Victor//
Nagyon gyorsak a varjak és megcsap a halálmágia enyhe szele, mostmár biztos vagy benne, hogy toroni szabotőr van a környéken. Megsuhogtatod a buzogányt és tollfelhővé aprítod az első rosszindulatú dögöt...

//Aires//
Jó vagy. Egy lövés egy találat, ebben a tömegben el se tudod véteni. Csak ne lenne ennyi belőlük...olyan 150-200 egyedre becsölöd a létszámukat...nem lesz elég vessződ ez biztos!!!! (a lőfegyverért járó modosító csak az első 3. dobásra jár és kiürítetted a tegezt.)

//Seba//

-Ha az jobbágyaid felismernének, talán összerendezettebb ellentámadásra lehetne vezetni őket...(ha Hadvezetést használsz a harc mellett az azt eredményezi, hogy a parasztjaid követnek téged a varjak ellen, tehát több "sanszod" lesz, (azaz a százalékkockán +3-mal több lehetőséget kapsz, <mintha +3-mal több ügyességed lenne>, viszont a parasztok nem jó harcosok, -15 módosítóval kell dobjál...és természetesen -ebben az esetben- nem kapod meg a Mf. Fegyverhasználatból adódó módosítót, hisz az emberek vezetésével vagy elfoglalva leginkább. Nem tudom világos-e a dolgog...:roll:)

A varjak nem foglalkoznak veletek, ők csak a birkákat tépik, mintha utasították volna őket...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.04. 11:20

Aries den Morgan

Megfesziti az ijját és -mivel célozni nem kell sokat- elkezdi lőni a fekete felhőt.Ha kifogytak a veszők kardot ránt és velük kezdi el kaszabolni a varjakat.

//
milyen dicsőitő himnusz?Szoktam én olyat? 8)

[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 22. Indok : 1.+20
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 81. Indok : 2.+20
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 73. Indok : 3.+20
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 34. Indok : 4.+10
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 94. Indok : 5.+10
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 84. Indok : 6.+10
[ 2007.08.04, 12:16 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 26. Indok : 7.+10
[ 2007.08.04, 12:17 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 77. Indok : 8.+10
//
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.04. 11:44

(Seba)

A nő most nem tartja fontosnak, hogy kurjongatva közölje mindenkivel hogy ő ki fia borja. Külsőségekre most nincs idő. Mérges, de nem engedi szabadjára. Majd, ha eljön az ideje, de nem most!
<Csak tudjam meg miféle fattyú merte betenni a lábát a birtokomra aki ilyesmituszít az állataimra! Csak tudjam meg mióta! Csak tudjam meg mért nincsenek itt az erdőjáróim!!! Csak érjek haza, pár emberem a mutatványosok után eresztem hogy akasszák le róluk azt a senkiházit! >
Egész jónak érzi a közreműködését, deez nem hűti le haragját, ami ott forrong a felszín mögött. Arca kemény és a szemei semmi jót nem árulnak el.

//Karim ügyessége 14, így 4szer dobhattam:
1. 62+10(mf fegyóhasználatból)
2. 100+10
3. 70+10
4. 70+10//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.04. 15:33

Helyszín: Erigow délnyugati része, Nan-Sifro-ház birtoka

//Off: Nos, Saggaras távollétében, én dodok helyette,kemény 11-es ügyessége van, tehát egyszer dobhatok, az eredmény 85-lett;egy sikert elértem.:D

Összegezve a sikerek számát ha jól számoltam a csapat összesen 10 db. sikert ért el ami -elméletben azt jelenti, hogy 100%-kal csökkentettétek a Seba állataiban esett kárt, de mondtam az elejeén hogy 10% mindenképpen oda vész. //

A Halálvarjakat hathatós közbeavatkozásotoknak hála szétkergettétek.

//Seba//
Hát a kármentés háromnegyed részét egészen biztosan Aires közlegény végezte, hála Ranilnak, hogy nem csak a száját tudja jártatni fürgén...:D
Tneked sem kell szégyenkezned de ha nincs a fürgén vagdalkozó ilanorni most nem 10 bírka veszett volna oda, hanem jóval több.

//Aires//
A ruhád, az arcod és a felsőtested tele van varjúvérrel és fekete tollakkal. Kezedre és a szablyád markolatára ragacsos vér tapad.

//Victor//
Leginkább lelkiekben a jelenléteddel támogatod a kis csapatot a küzdelemben, egyet-két varjat lecsaptál de azt is inkább márt "csakazértis"-ből mert idegesített, hogy a fürge varjak rendre elhussannak a csapásaidtól ,hülyét csinálva belőled. Így aztén nekidurálod magad és egy-két különösen idegesítő dögöt feltrancsírozol, de ez inkább saját lelki békéd helyreállítását szolgálja, mint hathatós támogatóerőt a csapat mellett. :D

A csata végeztével a birkapásztor odaszalad hozzátok.
A kutyája tudja mi a dolga, elkezdi összeterelgetni a megmaradt állatokat.

-Jaj, a legjobbkor jöttek, azt hittem teljesen elpusztul ez a jószág! Köszönöm Önöknek! Az ördög tudja honnét bukkantak fel ezek a dögök!Már éppen tereltem volna őket haze, mikor felbukkant ez a sereg madár a hegyek felől. Előszőr azt hittem egy csapat seregély, akik a búzát jöttek dézsmálni. De nem azok voltak...illetve nem is tudom micsodák...ekkora varjakat még nem láttam. A nevem Peta. Peta Fray. Nagyon hálás vagyok a segítségért tudok önöknek segíteni valamiben? Jolice úrnőhöz jöttek? - a pásztor ervül beszél és nagyon erős tájszólással. Értitek amit mond, de igencsak megüti a fületek az "ízes" tájszólás és erősen figyelni kell, hogy mit is mondott a pásztor. Ennyire azért nem ismeritek az itteni nyelvjárást. :D
(Seba gond nélkül érti neki fel se tűnik.)

A többi jobbágy a sebesült állatokat vizsgálja, melyik az amelyk menthető, és melyik az amelyik már csak haldoklik.

//Seba//

A fiú a molnárék második fia. Nem csoda hogy nem ismer meg. Utoljára erigowi divat szerinti ruhában és hosszú hajjal látott, bár ha jobban megnéz valószínű felismerne...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.04. 15:55

(Seba)

Az a 10 állat is pénz, de hogy a java megmaradt, fél siker! Sőt! Több mint fél siker!
-Aries, mára olyan zabát kap tőlem, hogy kipukkad tőle! S legyen még magának tavasz is, mert a bort sem számolom hány kupával fogyaszt!-mondja neki Seba, majd leszáll a lóról, amikor végeztek a maguk dolgával, s Peta ott van:
-Üdv Peta, Bethsebath Nan Sifro vagyok-gyűrűjével nyomatékosít, ha bizarrul nézne ki abbit sodronyingben, kefe frizurával (ami végül is nem kefe, mivel Gottenborgban jó kis borbáély dolgozott a haján, meg nőtt is azóta mióta úton vannak).
-A nővéremék hogy vannak? Sose volt ilyen fekete madár errefelé? S az erdőkerülők? Remélem nem isznak valami korcsmában!-s figyeli még az eget, merre távoznak a madarak, meg a környéket.
Csak addig időzik itt, míg választ kap, aztán menne is, figyelmeztetve a jelen lévő falusiakat, idegenekkel ne nagyon álljanak szóba, háború alatt sose lehet tudni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.04. 18:56

Aries den Morgan

Megigazitja magán a ruha foszlányokat mgetörli a kezét a ruháján maradványán,mert annak már ugyis mind1 majd hátra söpri a haját és kihuzza magát.

-Aries den Morgan...Nem kell köszönetet mondaniuk.Természetes dolog,hogy segitsek az embereken ;) 8)

Bessy kapitány szavaira először kissé furcsán néz,hisz eddig sem voltak sem gondjai az evéssel sem az ivással...De aztán rájön,hogy talán ez nála vmi féle köszönet lehet,igaz máskép is el tudná képzelni egy nemstől mind tálalásban mind a kinálatban.Azért egy halvány mosollyal jelzi,hogy megértette majd lehajol és a döglött birkákba törli a vért,ami beszennyeszte a szábjáit.Végül letépi a felső ruha foszlányait és a lóra ül,hogy onnan várja az indulást.

ui.:ha a nádrágja is foszlányokban,akko mágiához fordul,hogy azért a szép felső testén kivül túl sokat ne mutasson... :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.04. 21:32

Helyszín: Erigow délnyugati része, Nan-Sifro-ház birtoka, a jobbágyfaluban

//Off: Schinternek: A ruháidnak semmi baja, nem szabdalták széjjel, csak mocskos, olvasd el figyelmesebben a reagom:
Az Igric írta:"A ruhád, az arcod és a felsőtested tele van varjúvérrel és fekete tollakkal. Kezedre és a szablyád markolatára ragacsos vér tapad...."
//

//Mindenki//

Seba bemutatkozására a pásztor lekapja a fejéről a kalapot és meghajol.

-Bocsássa meg a nemzetes asszony hogy nem ismertem fel rögtön de jópár éve már, hogy utoljára láttam a birtokán.

-Az erdőkerülői? -Domion Heya? Meg Colla Uyse a vadász? A nagyherceg íjászseregébe sorozták őket és meghaltak a blavormo-i síkon Alidax Fekete Hadúrnőjének seregeivel vívott csatában, két héttel ezelőtt. Az unokaöccse Cody hozta a hírt mert hazanegedték az aratásra, hogy összeszedje és elvigye a herceg rendkívűli hadiadóját...ennek a birkanyájnak a felét és vagy három szekér búzát -mondja Peta. -Megaztén meg is sebesült és itthon lábadozott...csak a nővére és a két fia és egykevés megmaradt házanépe van a kastélyban. A sógora odovan a bandériummal az Erenben, ahol a Szövetségesek gyülekeznek az ellentámadásra. Megvagyunk kérem, még élünk...nehezen ugyan, de amíg ennyi itt a kalász a lábon, addig nem aggódok a jövő miatt...
- Nem tudom hogy a dögök hogy kerültek ide asszonyom...soha nem láttam még ilyeneket itt a birtokon....
-Az elhullot állataival mi legyen nemzetes asszony? Friss húss...dolgozzuk fel és szállítassuk be a kastélyba?

A beszélgetés végére a többi jobbágyod is észrevesz és félkörben körbeállják Seba lovát és úgy csodálják a régi/új "földesurat", tisztes távolból de elég közel ahhoz hogy jól szemügyrevegyék, és jól kitárgyalják egymás között:

-Levágatta a haját....
-Szörnyen néz ki ebbe a páncélban...hol hagyta a szép fűzős ruhát....
-Nagyon sovány lett...
-Én mindig mondtam, hogy olyan mint az öreg nagyapja volt...
-Hol volt eddig?
-Azt hiszem tán délre ment az Unióba...

//Aires//
A parasztok egy vödör vizet és vászontörölközőt hoznak neked, hogy lemosakdhass benne.

-Derék fiú maga. -Honnan szalasztották?

//Mindenki//
Egy öreg Than Sugru, a falu vezetője is megérkezik, pár család kiséretében, már messziről kiabál:

-Sifro asszony! -Hát igaz? -Valóban visszatért? -Emberek visszajött Jolice úrnő húga! Gyorsan Rista! Szaladj a kastélyba és vidd meg a hírt!

Egész szép kis népgyülés kerekedett az érkezésetkre, akik egyrészt kérdezgetik a többieket hogy a sok döglött halálvarjú mit keres itt, másrészt szájat tátani jöttek és nem lemaradni a nap legnagyobb eseméyéről.

//Victor//

Mikor kiszúrják a Szent Szimbólumodat a jobbágyok szinte felhördülnek, mint akik aranyat találtak; téged viszont úgy körbekapnak lovastúl, hogy moccani nem tudsz tőlük...

-Nézzétek! Egy pap! Egy pap!!!-kiáltozzák és tapogatnak.
-Egy pap! Itt nálunk! -örvendeznek
-Egy hónapja nem láttunk papot!
-Mi a neve atyám?
-Kérjük atyám jöjjön a kápolnába és tartson nelünk istentiszteletet! Mióta a herceg elvitte a gyógyító papunkat a háborúba, nincs a közösségnek pásztora, akitől lelkiekben épülhetnénk! Jaj hála az isteneknek végre meghalgattánk az imáinkat!-mondja Than Sugru.

A jobbágyok igazából nem nagyon várják meg a választ szó szerint "elrabolnak" a társaidtól: megkapják a lovad kötőféfjét és egy 200 fős embergyűrűben visznek a falu káponájába....:D

//Seba és Aires//

Seba: Hát a lelki békére most nagyon ki vannak éhezve a parasztjaid, azt látod; és ha valóban úgy van ahogy momdják, Victornak illetlenség lenne visszautasítani az emberek kérését. Nagyon reméled, hogy nem kell Victort ennél jobban győzködni arról, hogy tegye a dolgát. Ami azt illetti te se imádkoztál Ranilhoz az áttérésed óta, pedig az egyik ideje alkonyatkor van, mikor a Napúr elköszön a teremtett Világától...

Aires: letakarítod magasról a koszt...úgy látszik Victort lenyúlta a nép....:D

//Off: Nava valami nevet adjál a faludnak! :D//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.04. 21:45

Aries den Morgan

-Illanorból 8)

Mikor viktort lenyúlja a jó nép megcsóválja a fejét.

<Hát ezek nem tudják ki volt a hős,de azért imádkozzanak csak...kell azt is :roll:>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.04. 22:07

(Seba)

Mikor meghallja hogy az íjászai már régi vallása szerint dartonnál lődöznek, nagyot sóhajt és elnéz a messzeségbe:
-Nyugodjanak békében.
Néz a bárányok irányába:
-Egy részét küldessék csak fel, a többit pedig annak, akinek szüksége van friss húsra.
<vajon akkor kik maradtak itt egyáltalán védeni a birtokot és a falusiakat? remélem erről Jolice majd többet tud mondani, de ha úgy találom, itt valami nem áll jól, szétordítom a ház falait, elmegyek Ticekbe, szétrúgok pár segget mellé! Mit képzelnek ezek, ha nem vagyok itthon, lehet szemétkedni az enyémeimmel?!>
Erről csak egy ideg rándulása áriulkodik a szeme sarkában. A falu vezetőjét látva, halvényan elmosolyodik. Az öreg még él, ez jó hír.
-Megjöttem, bizony, Than Sugru uram! Mondja, mennyire rossz a helyzet a faluban és a környéken? Vannak akik garázdálkodnak? Furcsa gyanús idegenek? Senkit nem hagytak ezek a bandériumomból idehazára védelemnek?
Aztán a papot lerohanják :)
-Menjem, uram, megleli a birtokon innen délnyugatra a hegy lábánál, bár bárki megmutatja aki Ezra falvában lakik! ha maga icsatlakozna, Aries, semmi akadálya-néz a dalnokra.
-Én mihamarabb beszélnék a nővéremmel, indulok is, hagyja csak uram Ristát!-szól a falu vezetőjének.
Elnéz a nap irnyába és erről nemcsak hite jut eszébe hanem Zamorak is. Sóvárogva várja az alkalmat, amikor imát mondhat el Ranilnak. Így odamegy az egyik varjútetemhez, félig letérdel hozzá, mintha megnézné, de közben nyugatra fordítja arcát, imáját orra alatt mormogva mondja el:

-Add uram, hogy a háborút birtokom népe átvészelje, házam népe túlélje, győzelemre jusson ügyünk és hogy a holnapi naplementét is lássam!
Ezután otthagyja a tetemet s lovára ül hogy indulhasson.

//A falu neve Ezra, nem belekötni hogy ez egy zsidó férfinév! :lol: //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.05. 12:00

Helyszín: Erigow délnyugati része, Nan-Sifro-ház birtoka, a jobbágyfaluban

//Aires//

Állsz és csóválod a fejed.

//OFF: Schinter! Én mindig a legutóbbi reagokból tervezem meg a következő lépést, abból következtetve, hogy a karakter mit akar majd csinálni, és mi fog vele történni. A tiedből ennyit sikerült tervezni.//

//Seba//

Nyeregbe pattansz és otthagyod a fejcsóváló Aires közlegényt a faluban.
A ló alatt fogynak a mérföldek, hamarosan feltűnik előtted, a kis erdő és a régi szülőházad képe.

Kép

Feltűnik a szivedenk oly kedves eredei utacska. Az épületet megközelítve az út szélén két fából ácsolt őrtornyot látsz, amiben íjászok figyelnek. Mikor meglátnak téged, célra tartanak és lekiálltanak:

-Megállni idegen! -Ki vagy és mi célból akarsz belépni a Nan Sifro-kastélyba?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.08.05. 14:21-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.05. 12:41

// :lol: megint kikukáztad Seba kéróját? :D Jó, e-mailben küldöm :D //

(Seba)

Látván, hogy az őrség résen van, megáll:
-Bethsebath nan Sifro vagyok, e kastély úrnője! Kérek valakit a kapuhoz, hogy igazolja ezt, ha kell a gyűrűmmel ha kell tulajdon orcámmal teszem!
<Hogy be vannak zárkózva! Hej, ha egy íjász lett volna már közülük a nyájnál, fele annyi gondunk lett volna!>
Eszébe jut hogy két fiút emlegettek a helyiek a nővérével.
<Nocsak, a katonagyerek hazasunnyogott?>
S Seba készen áll hogy igazolja magát, arcán nyoma sincs félelemnek. Egyenesen ül a nyeregben. Várja, hogy átessen a procedúrán, ami után már haladhatna tovább a kastélyba. ha átengedik, tájékoztatja az őrtoronybelieket, hogy még két fő várható, egy íjjal felszerelkezett Aries den Morgan nevezetű fiatalember és egy Kyel pap, bizonyos Victor XYZ (dögöljek meg ha tudom Viktor teljes nevét! Bocsi! :P )
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.08.05. 15:13

Areis den morgan

//"...lóra ül,hogy onnan várja az indulást." csak legutóbbi Nava reag után rögötn az igric jött....//

Elindul a faluban felé és az első jóbban kinéző kocsma előtt meg is áll.LEpattan a lováról és a lantját pengetve és halk dal dudolása mellet lép be.Igaz a ruhája "kicsit" szutykos,de annyi baj legyen 8) Belépve körülnéz a kocsmában majd a kocsmáros felé indul el.Megfogja a hurokat és megkérdezi a kocsmárostól.

-Szép jó napot,van vmi ital különlegeségük? :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.08.05. 23:11

Victor Fredrick Faren

-Victor Fredrick Faren atya vagyok, de kérem nyugodjanak meg..Nyugodjanak meg.

*Majd Victor megpróbál lekászálódni lováról.*

-Kapitány én az emberekkel a kápolnába megyek, és majd késöbb csatlakozok önökhöz.-Mondja Victor Seba irányába

-Kérem Than mutassa az utat.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 63 / 70 • 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...