• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Intrikák Hálójában

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
172 hozzászólás • Oldal: 7 / 12 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12

Re: Intrikák Hálójában

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.04.28. 16:12

// Deroll Rochald //

3.nap folytatás…
Jót kacagott rajta Ariel, amit Edgarthnak mondtam, de ahogy sejtetem, még motiválás alapján sem hívta ki a csajt.
Aztán megsértődőt a második kérdésen, Edgarth meg egy mondást idézet elől a jelentése: ha kuss van, nincs baj :) . Utána válaszolok. - Szándékom nem a megsértést ábrázolta, hanem a kihívást, a másik íjászathoz és a fegyverforgatáshoz értek, azt meg nem tudtam, hogy mágikus hatalommal bírnak a nyilaitok.
Ariel kihívásra válaszolok. - Felőlem bármikor, de most ha megbocsátasz, távozok. Evvel az utolsó szavammal elindultam a sátram felé és lefeküdtem aludni.

4.nap
Elakadás miatt, rengeteg időt sikerült elvesztenünk és teljesen kifárad az egész csapat. Táborverésnél a két őr összeveszet. <Úgy látszik mindenki feszült, a mocsár szag és az unalom, meg az idegesség miatt is, nekem is az állom miatt, meg a kevés információ, mint ha egy kígyó szájában sétálgatnák, ami bármelyik pillanatban lecsukódhat.> Támadáskor könnyen magamhoz eszméltem, ám felkészülni sem volt időm és már támadtak is. Szerencsére a vértemben aludtam és másfélkezeskardot közel tartottam magamhoz, így csak bevártam a goblinokat és amelyik közel jött, abból megpróbáltam egy szeletet levágni.

// Nem tudom, most nekem kell levezetni a csatát vagy nem, majd kiderül. //

1. kör:
Felém közeledő goblinak suhintásból végigszántottam a vállát, ám még talpon maradt a másikat meg egy gyors oldal lépés követően pont a fejét vágtam le és néhány inev láb távolság után eldőlt a fejnélküli test. <De szuper éjszakai edzés, de még bemelegítésnek is kevés.>

2. kör:
Vállsérülésből közben fel eszmélt a goblin és ismét támadással próbálkozott, de könnyebb mozdulattal az oldalába bele vágtam és kijöttek a belsőségei. Közben újabb két goblin rohant felém, ám pad helyzet alakult ki, mivel az egyik goblin kivédte a támadásomat és én meg mind kettőért.

3. kör:
Gyorsan felém fordult, mind a két goblin, egyik elég közel volt hozzám, ezért rögtön kihasználva a lehetőséget belevágtam a kardommal a fejébe, majd kihúzva a kardomat a goblin nyomban összeeset. Másik goblin rohamozva érkezet felém, ám gyorsabb voltam így is és a kardomba szaladt bele, ami így belső szervei is megsérültek, mivel a fájdalomtól megdermedt. Néhány szegmens után felrántottam a másfélkezeskardomat, amivel így ketté is vágtam a goblin testét és két fellé dőlt.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.04.28. 22:14

//Edgarth//
1) Csatazajra ébredsz, tisztára, mint otthon. Bömbölve veted magad a támadókra, akik közül ketten próbálják utadat állni. Egyenes csapással fogadod az elsőt, a vállát sebzed meg nem túl súlyosan – karja így is leereszkedik a fájdalomtól. A döféseket egyetlen köríves védéssel hárítod, majd ismét lendül a pengéd, az alulsó, belezőnek nevezett vágás áttöri a sebesült védelmét és felmetszi a hasát. Nyögve rogy össze.

2) Egyenes vonalban törsz előre, ahol a legtöbben mozognak, az eléd kerülő goblint derékig hasítod ketté, vérben úszva terül el. Az érkező lándzsáját a hasfalad előtt sikerül csak félreütnöd – majdnem elkapott –a válaszcsapásoddal a fegyverével együtt vágod félbe.

3) Újabb ellenfelek rontanak rád, az elsőt egy rúgással félrevezeted, a valódi támadást nem is veszi észre, feje elmerül a sötétben. A másik már csak gyáván csapkod a fegyverével, mintha elfelejtette volna, hogy kell használni. Kétkezes csapással repíted hátra, a kiömlő zsigerei biztossá teszik, hogy nem kell vele számolnod.

//Shirin//
Folyamatosan mozogsz, precíz támadásaidnak hála már ketten hevernek a közelben, egy harmadik már tisztelettel vegyes félelemmel mered rád.

//Ariel//
//vé-re nem kell dobni, az állandó. Hosszúkarddal körönként 2* támadsz, most dobtam helyetted, asztalon//
1. Az első támadásodnál félrecsúszik a pengéd, csak a levegőbe vágsz. Elnyelsz egy káromkodást, kímélve lélegzeted, és pengével hárítod a szúrásokat. A következő támadást túlkombinálod, támadóid túl egyszerűek ahhoz, hogy lépre menjenek, csak enyhén sebzed meg az egyik karját.

2. Belegabalyodsz a félredobott takaródba, egyensúlyodat vesztve lengeted a kardod és esélyed sincs eltalálni a goblinokat. A csapkodásnak mégis van egy előnye, támadóid sem merészkednek túl közel, így nem is találnak el. Végre visszanyered az egyensúlyodat és váratlanul ugrasz előre. A goblin már nem tud előled hátrálni, teljesen átdöföd a tüdejét. Hörögve rogy össze.

3. Most már dühösen rúgod félre a takarót, de haragod elvakít, kardodat lándzsával üti félre a kis mocsok. Kitérsz az első döfés elől, a másodikat testközelből hárítod, majd újra lesújtasz, megvágva a fegyvert tartó kart. Sajnos csak a kardhegy hasítja fel, de elég hozzá, hogy hátrálni kezdjen.

//Deroll//
//[i]Szerencsére a vértemben aludtam,
tényleg szerencse. :lol:
Nyugodtan levezényelheted a csatát, de ha akarod, megtehetem én is, mint fentebb láthatod//

Egyre jobban belemelegedsz a csatába, hullanak a támadók körülötted. De folyamatosan érkeznek az elhullottak helyére.[/i]
…
A csata megtorpanni látszik, az őröknek sikerült hevenyészett kört alkotni a vezető körül, védelmükön megtörnek a támadók. Az öszvérek ordítva rohannak szanaszét, kettő kibelezve fekszik a tábor szélén. Jó néhány apró test hever mindenfelé, mégis özönlenek a többiek. A legnagyobb pusztítást a dühöngő barbár okozta, előle már hátrálnak, de titeket továbbra is lándzsákkal fenyegetnek.

//Edgarth//
Hátrálnak előled a korcsok, lándzsákkal döfködve próbálnak távol tartani. Hátrébb pár (3) goblin megtorpan, lándzsáikat félredobva rövid botokat emelnek a szájukhoz. Váratlanul tüskék repülnek feléd.

A két goblin csak védekezik (nincs támadás, +40 VÉ)
Rohammal törhetsz át közöttük, akkor támadnak téged (lsd. dobások), találatnál duplán sebez.
A goblinok VÉ-je fúvócsővel 60.

Az első körben egy talál el, szinte meg sem érzed. Pár pillanattal később viszont zsibbadni kezd a szúrás környéke.
Eg. Próba +1-el, vétés esetén a zsibbadás szétterjed, -5 TÉ/VÉ, siker esetén semmi

Második körben újabb két tüske talál el,
Eg. Próba –1-el, vétés esetén a –5KÉ –10TÉ/VÉ, összesen, siker esetén nem súlyosbodik

Harmadik körben újabb találat, Eg. Próba –2-vel, vétés esetén –15/ TÉ/VÉ, összesen, siker esetén nem súlyosbodik

//Ariel//
Továbbra is megpróbálnak leszúrni, mivel nem néznek ki sokat belőled, ketten vannak, illetve pótlódnak.

//Deroll//
Komolyabban vesznek téged, hárman vannak körönként, ebből egy mindig félhátulról támad, fegyver nélküli VÉ-vel védekezel ellene.

//Shirin//
Nem tudnak hova sorolni téged, ezért továbbra is ketten maradnak rajtad, körönként jön(nek) újak az elesettek helyére.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2010.04.29. 8:32

Edgarth, Morn fia

Eddig remekül szórakoztam e kis esti összejövetelen, de ezek a kis korcsfajzatok kezdenek határozottan idegesíteni.

Bömbölve rontok a védekezőknek (roham!), hogy a köpködőket elérhessem mögöttük. Asszem idegesítenek már annyira, hogy ne törődjek immár taktikával és stratégiával, se társakkal, csak az öldökléssel. (ha lehet, átcsúszok harci lázba... :lol: )
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 402
Karakter: Essilor en Pyron - Manifesztáció
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Noryella » 2010.04.30. 7:55

Ariel

Amint megint rám jut a sor, a felém támadóval harcolok. Ha jön az utánpótlás, akkor utána azokkal. A harmadik körben valószínűleg a kis gnómokból már nagyon elegem lesz. Így a Sólyomasszonyhoz fohászkodom segítségért (Csatakiáltás), majd elkiáltom magam, miközben rárontok az ellenfelemre.
- Arel nevében pusztulj! - Ordítok ellenfelemre, amikor neki rontok.

//OFF: Elfelejtettem a kockadobásnál hozzáadni a plusz értékeket a 3. körnél. :? TÉ: +10 KÉ: +5 Sp:+1//
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Noryella
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 273
ZK Karakter: Ariel /Intrikák Hálójában/
Karakter: Dorien /Shadon, Ronella tartomány (Tengerkapu)/
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.05.02. 9:47

<Azonnal feltűnt komolyabban vesznek a goblinok, mivel úgy próbálnak állni, hogy egy valaki mögöttem legyen. Ha itt maradok akkor végeznek velem, ideje visszavonulnom egy biztosságosabb helyre, ahol magasabban vagyok, így még lándzsával is a goblinok hátrányba kerülnek. > Védekező harcot választom és keresek közben ládákat, sziklát vagy valamit ahol magasabban lehetek.

Egy ideig elviselem, hogy kis humanoid lények ellen vissza kell vonulnom, de megalázás érzése miatt hamar elvesztem a fejemet és két kegyetlen suhintás végzek a másfélkezeskardomal, meg közben mérgesen és hangosan mondom. - Pusztuljatok férgek! 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.02. 17:57

//Shirin Cossagor//

<legalább bemelegíthettem volna... Ezt a mozgást még egy hét múlva is emlegetni fogom! De az is biztos, hogy ezt a népséget nem az eszükért szereti az anyjuk.> Nézek körbe, és várom a további támadásokat. <Jó lenne mihamarabb végezni, mert hosszú távon alul maradunk a tömeg ellen. A jó hír, hogy a csuhás öreget még lebecsülik.> Majd ismét pattanásig feszített érzékekkel várom, hogy valamelyik goblin kihasználható hibát ejtsen.
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.05.03. 18:38

KM esemény: Rajtaütés
//ejnye, de lusták vagytok harcolni :lol: //
//Ariel//
1) A kis görcsök biztos távolból döfködnek feléd, az egyik a combodon, a másik az oldaladon sebez meg (5+5sp) mire sikerül pengetávolsága érned. Sebeid fájdalmát is felhasználod a csapáshoz, de nem sikerül végzetes sebet ejtened, bár kétségkívül fájdalmas, ellenfeled jajgatva rázza a lándzsát. A második vágás végleg a földre küldi.

2) Hiába próbálkozol, a vágásod a nyélen csattan. Néhány gyors mozdulattal sikerül félreütnöd az újabb döféseket, de egyensúlyodat veszte hátrakényszerülsz, döfésed elől félreugrik a goblin.

3) Megveted a lábad, vigyorogva hárítod a döféseket, majd Arel nevét sikoltva előreugrasz, megijesztve támadóidat. Azok rémülten megtorpannak, sajnos emiatt vágásod célt téveszt. Lábaid könnyűek, a penge vért szomjazva sújt le ismét, ezúttal nem tévesztve célt, a goblin fejét vesztve terül el.

//Deroll Rochard//
1)-2) kör
Csak a védekezésre koncentrálsz, a lándzsákat körívesen lengetett kardoddal hárítod. Teljesen ellenfeleid uralják a harcot, visongva ugrálnak körülötted, láthatóan megpróbálnak eltávolítani a többiektől.
3) kör
Elszakad benned a cérna, üvöltve veted magad az előtted ugráló lényekre. Dühödt csapásod áttöri a védelmet, a bal oldali beszakított mellkassal zuhan hátra. A hátad mögé került goblinnak esélye sincs elérni a téged, az elülső kétségbeesett döfését hárítod, majd ugyanazzal a mozdulattal lesújtasz, derékban hasítod ketté a másik szörnyet is.

//Edgarth//
1) Őrjöngve rontasz az előtted álló goblinokra, kétkezes csapásra emeled a kardod, felkínálva a hasad és a mellkasod a döfésnek. Az elsőnek nem adsz esélyt, összetörve repül oldalt, a másik lándzsája, melybe belefutsz, súlyos sebet ejt az oldaladon (12sp). Nincs ideje örvendeni a sikernek, a viszontcsapás vállból szeli a karját, vinnyogva terül el.

2) A szent őrület eluralkodik rajtad, továbbrohansz, miközben újabb tüskék fúródnak beléd. A zsibbadás szerencsére nem terjed tovább, de lassan egy sündisznóra kezdesz hasonlítani. Rövid rohanás (első támadást áldozod rá) után csapsz szét a fúvócsövesek között, az elsőt vállban vágod át, a düh és a lendület a földig viszi a pengédet.

3) A védekezéssel alig törődsz, a vérködön át csak a körülötted rajzó goblinokat látod, Újra és újra lesújtasz (két újabb goblin terül el) miközben meg sem érzed a testedbe fúródó tüskéket. Hamarosan nem marad ellenfeled, ezért az égre üvöltöd haragodat

//Shirin Cossagor//
1) Teljes nyugalommal táncolsz, mintha a támadók ott sem lennének, de mikor lesújtasz, a goblin bezúzott fejjel zuhan el. A másik lándzsája könnyű sebet ejt a vádlidon (6sp), lépésed megbotlik, a bot csupán az ellenfél vállán csattan, de elég hozzá, hogy az ájulatba taszítsd.

2) A harc folytatódik, az egyik ellenfelet ágyékon csapod, emiatt kissé megemelkedik, majd hanyatt zuhan. Pont jókor fordulsz meg, hogy az újabb támadót szúrását hárítsd, de megsebezned nem sikerül, a kis dög pont a megfelelő szögben emeli meg fegyverét, hogy hárítson.

3) Két újabb támadó ront rád, szemükben a gyilkolás vágya. Az elsőnek egyetlen mozdulattal kitöröd a nyakát, majd kitérsz a másik támadása elől és ismét lesújtasz. A reccsenésből ítélve vele sem kell többet foglalkoznod.
…
A goblinok rohama abbamarad, az őrökkel már csak néhányan küzdenek, hozzátok sem érkezik újabb ellenfél. Szinte azonnal ki is derül, miért.

Edgarth üvöltése végigzeng a környéken, a sötétből egy másik felel rá – furcsa, sosem halott hang ez. A mocsár felől kántálás és csörtetés zaja hallatszik, majd a fénykörbe ér egy hatalmas krokodil. Több mint 15 méter hosszú, teste páncélozott.
A farka egyetlen csapásával félresöpör két rossz helyen lévő goblint, a harmadik a pofájában tűnik el. A kántálás felerősödik, a dög felétek, főleg Edgarth felé fordul. Átdübörög a táboron és a barbárra veti magát.

//Mind a közelben vagytok, de a goblinok elválasztanak benneteket az őröktől, csak magatokra számíthattok. Harapással támad, első támadását Edgarth-ra, a farokcsapást kör végén azt kapja, akinek legkisebb a KÉ-je. Ez utóbbi nem okoz Ép sebet, de túlütés esetén a célpont a földre kerül. Csak a krokodil támad, a goblinok tisztes körben, visítozva szemlélik a harcot//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.03. 20:47

//Shirin Cossagor//

Ahogy elfogynak az ellenfelek, körbenézek. A kántálás, és az üvöltés rossz előértettel tölt el, ami igazolódik is, mikor a gyorsan felénk kacsázó krokodilt meglátom Ahogy Edgarthra mozdul, én is megindulok.
<Tudom nem szép dolog elvenni a dicsőséget, de talán nem árt egy kis segítség.> Aztán lustán megindulok a krokodil fele, figyelve a mozgását, és ismét felidézem a Sárkány táncát. Odalépve jókorákat csapok mellé a homokba, jókora föld szökőkutat fakasztva - ahol eddig az állat farka volt. A többi találat már a dög hátán csattan - igaz szinte eredménytelenül.

//a harc magasabbról módosítót megkapjuk? Hisz a célpont elég alacsonyan van hozzánk képest. Illetve gondolom a pusztítást nem tudom rajta használni, mivel eléggé eltér az anatómiája a humanoidoktól//

Ha látom, hogy nem sok haszna van a tevékenységemnek, megszólalok:

-A kántálás forrását kéne elnémítani!

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Noryella » 2010.05.07. 10:06

(Ariel)

Amikor látom, hogy megjelenik a krokodilszerűség, fegyverrel a kezemben visszafelé hátrálok a cuccomig. A kardomat elteszem, majd előveszem a hosszúíjamat és felajzom. Végül a tegezemet magamhoz véve indulok vissza a harcolókhoz. A viszonyok felmérése után hosszúíjjal szándékozom a dögre támadni.
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Noryella
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 273
ZK Karakter: Ariel /Intrikák Hálójában/
Karakter: Dorien /Shadon, Ronella tartomány (Tengerkapu)/
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2010.05.07. 11:28

Edgarth, Morn fia

Diadalittasan felüvöltök, mikor a vörös ködön át, mely az elmémre terül, az utolsó kis görcsöt is elterülni látom.
"Mindőtöket kibelezlek, és a beleteknél fogva lógatlak fel benneteket az első fára..." - üvöltöm, persze hazám nyelvén.

Hisz ilyenkor nem igazán van kedvem törődni azzal, hogy a környezetem megért e. A pyar nyelvvel meg aztán végképp nincs kedvem bíbelődni... :lol:

Aztán meghallom az üvöltését.
A köd, mely oszladozik az elmémről, a vérem felforrósodással együtt tér vissza ismét. Így mikor a jókora krokodilforma dög előmászik a sötétségből, akkor semmivel és senkivel nem törődve rohammal rontok neki. Hatalmas csatakiáltást hallatok, hogy az őseim és az istenek is figyelmezzenek a harcomra...
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.05.09. 18:14

// Deroll Rochald //

Goblinok elfogytak, igy a dühöm csak egy kicsit csillapodott le. Pár pillanattal később egy órjáskrokodil tünt fel és Edgarth felé meg indult, másfélkezeskardomat magam előtt tartotam és elindultam rohammal a krokodil felé.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.05.10. 20:38

KM esemény: csata

Shirin Cossagor
Most hiába a sokéves gyakorlás, szembesülsz önön korlátaiddal. Hiába püfölöd a hosszú testet, csapásaid ereje nem hatol át a vaskos páncélzaton. Mintha egy fekvő fatörzset csépelnél, a csapások ereje végigrezeg a boton és belefájdul a kezed.

Ariel
A goblinok hátrálását kihasználva felkapod az íjadat, és azzal próbálkozol. Az első két nyílvessző eltalálja a krokodil testét, de lecsúszik a pikkelyes testről. A harmadik lövésed célt téveszt, ahogy a küzdőfelek egymás körül keringve és csapásokat osztogatva feldúlják a tábort.

Edgarth
Csaknem minden csapásod talál, de ellenfeled páncélja elnyeli csapásaid java részét, bár így is jónéhány vérző sebet okozol. Egy alkalommal az iszonytató állkapocs ráfog a lábszáradra, véres fognyomokat hagy a lábadon. Kevés hiányzott hozzá, hogy leszakítsa (16 sp-vért)
(normál harcban folytathatod)

Gordon
Megrohamozod a szörnyet Edgarth-tel egyetértésben. Bár ahogy elnézed, talán észre sem vette, hogy mellette harcolsz, vonásai eltorzultak, valamilyen idegen nyelven ordibál. Mikor lesújtasz, a dög váratlan gyorsasággal reagál, a farkával a combodra vág (7 sp-vért). A továbbiakban már sikerül kikerülnöd a vak csapkodást míg többször is eltalálod a testet.
(normál harcban folytathatod)
--
Edgarth és Gordon tovább küzd, de a szörnyeteg életereje elfogyhatatlannak látszik, míg Edgarth több sebből is vérzik már. A sötétben a kántálás és a dobszó felerősödik, a hang több helyről verődik vissza, de mintha a mocsár felől jönne. A goblinok teljesen abbahagyták a harcot, extázisban figyelik a csatát, szinte ügyet sem vetnek a külvilágra – ezt kihasználva a többiek rendezik soraikat, hátravonják sebesültjeiket. Néhányan integetnek felétek, hogy csatlakozzatok a védőkörhöz, mások a goblinokhoz hasonlóan a viadalt figyelik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2010.05.13. 11:58

Edgarth, Morn fia

A harc teljesen magával ragad: immár semmivel és senkivel nem törődve küzdök.

E csata valaki halálával zárul majd. Vagy a szörnyeteg, vagy én...
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.05.13. 14:04

// Deroll Rochald //

<Órjáskrokodilnak csak véres karcolásokat okozunk Edgarth és én Másfélkezeskardommal, de Shirin botját és Ariel nyílvesztőjét még csak a bőrén se hatol át, ennek nem sok értelme van.> Shirinnek mondom harcközben. - Shirin ennek semmi értelme a botodat még csak meg se érzi, segítsetek a sebesülteken és próbáljátok megalapítani a hang forrás pontos helyét Ariel-rel? Újabb kardcsapás után mondom. – Siessetek!

// Ha megfogadták a tanácsot. //
<Edgarth egyre jobban vérzik, remélem kitartunk, még többiek a hang irányát meg keresik.>
Folyton támadok a kardommal, közben farok csapás ellen probálok ki térni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2010.05.13. 17:47-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2010.05.13. 17:34

//Shirin Cossagor//

<Az ifjúnak igaza van>
Villan át rajtam a felismerés. Óvatosan visszavonulok a krokodil "hatótáván" kívülre, és a védőkörhöz csatlakozok. Onnan nézelődve, hallgatózva próbálom meg behatárolni a hang forrását, ami megkopott érzékekkel nem is olyan egyszerű.
Ha mégiscsak sikerül megpillantanom valamit, akkor felkiáltok:

-Ariel, hagyd a krokodilt, inkább azt lődd ott!

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
172 hozzászólás • Oldal: 7 / 12 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12

Vissza: Régi Kalandok...