• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 58 / 76 • 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.03. 20:00

Leisan de La'erten

-hmmmm...ez...FINOM! állapítja meg széles mosollyal, közben máe lassan második kupáját hajtja fel.
-szerintem annyira nem rosz hely ez mint ahonnan a térmágia engem ide ragadott. Persze kinek mi a rossz... finom leves... gyönyörű nők... persze rásegít az íjjászverseny, és ez a lőre amit nem nevezek fejedelminek mert olyat még nem ittam és nem tudom milyen az, de ez jó! :D
Gondolom Revo az mégsem fordult abban a furfangos agyadban hogy, egyszerűen a sorsra bízd a terv kiagyalását mi meg majd improvizálunk. Nekem mindegy csináljatok tervet. Ellenben vegyétek számba hogy ha kicsit is de kötődöm az elfekhez... nem hiszem hogy nekem kéne tárgyalni majd Victória úrnővel-ejti ki gúnyosan a Gallain feleségének nevét.
-És... embert sem ölök csak úgy! Viszont ha meg kell leckéztetni egy Ereni nemest abban benne vagyok! Sőt...-mosolyog kicsit aljasan.
-ha már itt tatunk-kezdi újra miután elfogyasztotta a levest- nincs kedve valakinek vívni egy kicsit? Unatkozom! Nemesnek lenni unalmas.... tényleg szerintetek egy nemes mivel múlatja idejét? Én eddig semmi érdekeset nem találtam ebben a szerepben... másoknak parancsolgatni meg amúgy se szokásom... legfeljebb ha verekedni kell.
-Hohohho! Mi jutott eszembe! Nem akarunk kimenni a pusztába és csak azért mert mi vagyunk a lardori követség elpáholni ezt az éjszaka támadó bandát? Na?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.09.03. 22:39

Revo

*Rezzenéstelen arccal hallgatom végig a többieket. Leisan mondókájára mindössze csak egy játékos félmosoly jelenik meg az ajkam szegletén.
Pyr Erior
- Az ötlet jó. És már meg is van ki lesz az a két szerencsés. De lehet, hogy hárman lesznek. Nos akkor egy gond le tudva. Haladjunk a többire.
Pyr Leisan
- Embert nem kell önöd. Az minket csak a bitóhoz penderítene, és nem egy békésebb vidékre. Az Ereni nemesi ficsúrok bosszantásáért fizetnek minket így kutya kötelességünk holnap valamivel megsérteni legalább az egyiket. Ezzel nagyjából meg beszéltünk egy másik gondot.
*Megvakarom a fejem és szabadkozó arckifejezést veszek fel. El Háritól agg fel emelem a kezem.
- Nem akarok én senkinek az útjába állni, aki úgy akar öngyilkos lenni, hogy a szó szoros értelmében nem követett el öngyilkosságot. Ellenben szerintem kötekedni a környék banditáival, úgy hogy nyílván valóan semmi esélyünk még az életben maradásra sem. Nekem igen is öngyilkosságnak tűnik.
*Kortyolok a kupámból.
- Amúgy tény nem remekeltünk elsőre valami jól, mint fontoskodó nemesek. Mi után valami terv félét is sikerül össze fabrikálnunk az éj folyamán akár még gyakorolhatjuk is fontoskodást. Nem árt ha minél jobban megy a tenyérbe mászós viselkedés.
//Gorodakot leszámítva- vele tudom, mi van-, a többiekkel mi van. Nem írnak valami gyakran. Szinte már a szavukat se hallani. Elnyelte őket tán a föld?//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.09.05. 6:36-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.04. 17:07

Erior

<<Alakul a dolog, ha lefeleződik a csapat, már akkor is könnyeben tudok beszélni Gallainnal. De valyon kire gondolt Revo a másik szerencsésként?>>

(pyar, Revo)
- Azt hiszem lemaradtam valamiről. Ki lesz a másik szerencsés, ahogyan te fogalmaztál?

<<Mit akar? Kimenni és csak úgy öldösni, vagy megöletni magunkat? Pont az ilyen embereket nem szeretem. Mindenük a fegyver, mintha azzal meg lehetne oldani valamit is.>>

(pyar, Leisan)
- Igazából én sem értem, hogy mi értelme lenne kimenni és kockáztatni az életünket.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.09.05. 7:01

Revo

Pyr
- Meghalni egyikünknek sincs kedve. És ha jól sejtem Leisan-ból is csak a fáradság szólt.
Pyr Erin
- Amúgy akik hiánya nem tűnne fel mivel amúgy is szolgákat vagy testőröket játszanak. Monguz, Vipera valamint Lupin. Már ha holnapig fel fog ébredni.
*Tekintetem Lupin-ra vándorol.
//Gorodak mostanság nem tud túl gyakran írni, ezért nem is csoda, hogy mindenki megfeledkezet róla. A mellet nem is csoda, ha megfeledkeztetek róla mivel a figurája nem hangoskodott. Ha a KM-nek is meg felel a figurája jelenleg az asztalnál az elfogyasztott vacsorája felet szunyókál.//
Mindenki
- Vannak még gondjaink. Holnap majd ki derül ki fog tudni fel tünés mentesen leválni csapatunkról. Amúgy továbbra is marad az égkövek és a helyi könyvtár megtekintése a követség hivatalos célja vagy valaki mással is szeretne foglalkozni?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.09.06. 14:19

/Omar/

<Remek, akkor senkinek nem tűnt fel, az a kis... Minek is beszélni róla, hiszen nem is történt semmi!>

A palotából kilépve körülnézek. Merre is induljak?

<A befelé vezető nyomokat kell keresnem, tehát kifelé innen, és nézzük meg, az Utazó negyedet.>

Elindulok az utazónegyed irányába, és közben gondolkodom.
<Találnom kellene valakit, aki kapcsolatban áll az alvilággal. Talány egy egyszerű zsebmetsző? Vagy valaki, aki a vár tömlöcébe került? >

Keresek egy fogadót, ahová beülhetek, és figyelhetem a helyieket, kik az új vendégek, hogy viselkednek.

Bő kék színű nadrágot, díszes alacsony szárú szürke csizmát, jó minőségű, bő ujjú, kék színű, díszes inget, gazdagon hímzett zöld mellényt, rajta hímzett szintén kék, kaftánt viselek. A derekamon lila színű széles kendő, melyben jól látható a tőröm, a díszes hüvelyével. Az erszényem is ide rejtem, az öv alá, de csak kevés pénzt viszek magammal. Talán száz rezet.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.09.06. 14:24

KM: [Dreemer],Folyosó csata után
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra közepe felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Reyna, A nemesek, Xin-Lim-Kim követő, katonák

*Reyna a fegyvertelen félelemtől remegő nemeshez lép.*

(Erv)
-Tudom hogy a Xin-Lim-Kim egy emberével beszélgettek, menyire vagy befolyása alatt! Igazat szólj talán Darton irgalmas lesz veled és nem szólít magához most rögtön!

-Én nem... nem vagyok tagjuk csak érdekelt... mit csinálnak és mi a céljuk...

-Ostoba nem tudtad mi vár rád?

-Tudom hogy halál jár mindenkinek aki segíti őket... de én nem segítettem...

-Akkor hogy került a gyémánt palotába?

-oh NEM.. nem! Kegyelem.. istenek látják lelkemet nem vagyok bűnös! Nem akarok meghalni mit tegyek hogy kegyelmet kapjak?

-Miket tudsz a többi szekta tagról, hol botlottatok bele ebbe?

-A városban, elmentünk iszogatni, nőzni.. és akkor kedves jó ember volt, olyan okos, voltak jó gondolatai. Kedves és udvarias volt nem olyan mint az átlag.../color]

[color=#FFFFFF]-Miért hoztátok a várba?Első találkozás után megbiztatok benne? Egyébként pedig mikor mondta meg miféle?

-Két három nap után, sokat ebszélt a múltról aztán elkezdet beszélni a tanításokról.... Azért hoztuk ide mert nem akart beszélni mindenről.. és mutatni akart valamit amihez egy nyugodt hely kellet volna....

-Örültek ki tudja mi mindenre képesek ezek a fanatikusak! Mégis miféle dolgokkal tudott rábírni arra hogy ne jelentsétek fel?

-Mesélt a tökéletes egységről, az egyenlőségről, arról hogy istenük által megvalósul az egyenlőség mert nincsen gazdag és szegény!

-Micsoda ostobaság! Maga az isten lesz az elnyomója ennek a népségnek!

-Azt mondták, azok az istenek csak utat mutatnak! Segítik az egységet megteremteni a maguk síkján!

-Remek, arról is beszélt miért esznek embert? Arról hogy miért kell esztelenül öldösni az emberek tömegeit? A apapok öngyilkos teteiröl mikor lelküket és testüket szaggatják darabokra hogy pusztító fenevaddá változzanak és démonként tomboljanak :!:

*A nemes némán hallgat, a folyosó végén feltűnik egy őr aki a testeket megpillantva azonnal egy sipba fúj. A sip hangja messze szál. A központi csarnok felől katonák tűnnek fel, harcra készen. Reyna feláll fegyverét halott ruhájába törli.*

(Reyna, Erv)
-Reyna vagyok, ha valaki nem ismerne fel, Xin-Lim-Kim követője volt ez -*mutat a holtra*- a nemesekkel együtt jött nekik szinte semmi bajuk. A holtestet vigyék a templomba majd tanulmányozom. A nemes urakat pedig a szobájukba erős őrizet alá, nem hinném hogy a hallottak alapján hívők lennének...majd kérem Darton döntését...

(Reyna, Erv, feléd, halkan)
-Jól végezted a dogodat, majd kérem Dartont jutalmazzon ezért méltó módon...

*Válaszod után....*

-Valaki vezessen minket Gallain nagyúrhoz.

*A katonák egyik vezetője kirendel mellétek egy kísérőt, aki a pince rendszerbe vezet titeket. Reyna szokás szerint beléd karol...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.06. 14:40

Malor Dein

<Emberevő, meg tömeggyilkos szekta, meg mi csinálnak a papjai? Istenem segíts!>

bólintok amikor hozzám szól. Ő vigyáz rám, most i segített

-Úrnőm, nem hagyhattam, hogy bántódása essék.

<tartok tőle, egyedül is megoldotta volna, ki lehet ez a nő?>
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.09.07. 15:45

Erior

(pyar, mindenki)
- Lehet, hogy a fáradtság teszi, mindannyiónknak hosszú napja volt.

(pyar, Revo)
- Rendben, jó lesz úgy, csak nem tudtam hirtelen kire is gondolsz. A követség érkezésének ügye pedig lehetne egy tárgyalás Gallain nagyúrral- az utolsó szót elég gúnyosan ejtem- például egy olyan ürüggyel, hogy egy fontos üzenetet hoztunk neki Lar-dorból. Mivel ő kért meg minket, hogy segítsünk, nem hiszem, hogy elutasítaná a tárgyalást, a kívülállóknak pedig nem kell tudnia arról, hogy pontosan miről is tárgyaltunk.

Miután kifejtettem a véleményem belekortyolok az előttem álló kupába és várom, hogy a többiek mit válaszolnak.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.09.16. 5:21

Revo

<… Nos, akkor már szinte mindent meg beszéltünk… Már csak a betörés és a felderítés megszervezése van hátra… Nem ártana a menekülési útvonalakat is meg szemlélni…>
*Újra töltöm, a kupám miközben a többiek válaszára várok. Lassan és biztosan ki ürítem a kupám. Mikor a felénél járok meg elégelem a hosszas hallgatást.
Pyr Mindenki
- Akkor a fedő sztori nagyjából meg is van. Már csak fel kéne deríteni a várkastélyt és a várost. A várral rá érünk holnap is mivel úgy is oda megyünk. Meg aztán legalább, ketten de akár hárman is feltűnés nélkül leszakadhatnak a többiekről és körbe nézhetnek. Persze jó lenne meg szemlélni még az éjjel is, de szinte biztosra veszem, hogy egy ilyen helyen ahol még egy emberáldozó szekta is tanyát vert ki járási tilalom van éjszaka.
*Egy hajtásra felhajtom kupám tartalmát.
- Menlevél hiányában nem szívesen magyarázkodnék a városi őrségnek mit is keresek kint. Ki tudna feltűnés nélkül körbe nézni a városban?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.09.17. 22:59

Tala Mörök " Lupin "

* Az asztalnál felébredve hallgatom végig a többiek pár beszédét, kicsit komás fejjel ki egyenesedek a székemen és körbe tekintek a társaságon. *
- Bocsi, hogy bealudtam, ha jól értem egy éjjeli felderítőre lenne szükségük. Nagyon szívesem vállalom a feladatott, de mindennek ára van. Nos szívesen meg nézem a fontos dolgokat. Meg mondjátok mit szeretnétek tudni mely helyekről és én meg figyelem azt. -

// Elnézést, hogy sokáig nem írtam. Úgy érzem kicsit túl vállaltam magam, ha a km-nek Dreemer ez neked probléma akkor kérlek írj ki a kalandból. Minden esetre ahogy tudok Írni fogok, és szívesen játszom veletek, de sok minden össze jött, bocsi!!! A megértését mindenkinek köszönöm. Tisztelettel Gorodak. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.25. 9:18

KM: [Dreemer],Folyosó csata után
Helyszín:Nirmaje-Palota negyed-Gyémánt palota
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra közepe felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Reyna,Kísérőtök

//OFF: Sajnálom hogy ily hosszú időre fel kellet függeszteni a ZK mesélését. Most folytatódjék ott ahol abba maradt.Ugy tűnik 2 JK sajna nagyon inaktív őket átrakom NJK Státuszba (Vipera és társa) ha nem írnak 1 héten beül... és felszabadítom helyüket további JK számára//

Hosszan sétáltok a vár mélyébe. Egy borospince nyitott bejárata előtt álltok meg. Az utat 4 fegyveres őr vigyázza. Reyna előre lép halkan szól az örökkel.

(Erv)
-Nagyúrhoz jöttem szólnom kell vele.

(Erv,Katona)
-Főpapnő a nagyúr örömmel fogadja önt, de csak egyedül... meghagyta senki ne zavarja az elöljárókat kivéve.

Reyna bólint, vissza lép hozzád.
(Halk, Erv)
-Sajnálom hogy itt kell hagyjalak, remélem nem neheztelsz az elrabolt idő miatt. Remélem gyorsan végzek...

*Megvárja válaszodat, majd belép az ajtón...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.25. 9:29

KM: [Dreemer],Vadkan foagóban
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Vadkan fogadó
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat-14 óra közepe felé
Résztvevők:Omar(Anovik con Giovichi)
NJK:kocsma népe

A Vadkan fogadó híres neves mindenki által látogatott kocsmája Nirmajénak. A legkülönfélébb szerzetek fordulnak meg falai közt talán a te emberedre is itt lelsz?

Annyi biztos nehéz ha nem lehetetlen a feladat amit nyakadba vettél.. egyes legendák szerint Nirmajében olyan mint alvilág nem létezik...

Egy nemrég érkezett karaván emberei, foglalnak helyet ivó legnagyobb felében. Pár erre tévedt bányász félre vonultan beszélget pár iparossal. Magányos és csinos lány múlatja idejét söntéspult mellett, talán lovagjára vár.
Pár Dreina lovag hatalmas kupákból vedeli a nedüt, és amott egy magányos duzzogó törpe ül italát bámulva...
Ami a legkülönösebb egy , bizonnyal részeg elf szundít a sorokban magában.

Jó negyed órát sörözgetsz magányosan... Egy helyi "előkelőbb" öröm lány foglal helyet asztalod mellet.
(Pyar)
-Kedves úram nem hívna meg egy jó pofa sörre majd szomjan veszek...

(Halkan,Pyar)
-Esetleg valami mást kíván e? -*huncutul elmosolyodik (vajon mire gondolt :?: )*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.25. 9:34

KM: [Dreemer],Ebéd végeztével
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 13 óra vége felé
Résztvevők: Pyaroni követek (Vipera kivételével)
NJK: Lasura

//OFF: Folytassátok csak a tervezgetést... ha kell valami majd kérjétek Lasuratol addig inkább nem szolok bele//

*Kopogás hallatszik a folyosók felőli ajtón kisvártatva Lasura édes arca tűnik fel.*
(Lasura, Pyar)
-Nagy jó követ urak, ha végeztek az első fogással szabad hoznom a második fogást? Pusztai pörkölt, tésztával, zöldséggel, igen ízletes!

*Választótokat várva kíváncsian néz rátok.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.10.26. 23:02

Erior

- Hozhatja nyugodtan- válaszolom Lasurának.

Miután a felszolgáló kiment újra a társaimra nézek és csendben figyelem mit is terveznek, főleg hogy a felderítéshez sok hasznosat nem tudok mondani. Ha megjön az étel nekilátok az elfogyasztásához.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.10.27. 7:48

Revo

//Semmi gond. Magam is részt vettem a találkozón. Egyáltalán nem ütött szíven a kis szünet. Gorodak a héten nem lesz gép közelben, így nem fog tudni írni. Amondó vagyok, nem számítsunk gyors újra kezdésben. Ha a hét végére mindenki ír egyszer már jók vagyunk.//

- Köszönjük. A hosszú út során már el is felejtettük, hogy második fogás is létezik még a világon.
*Kedves mosollyal köszönöm meg a második fogást. Mikor ki hozza, lassan elkezdem fogyasztani. Megvárom, míg újra egyedül leszünk.
- Nos, akkor hol is tartottunk? Amennyiben valamelyikünk képes feltűnés nélkül járkálni az éjszakában jó lenne, ha ma éjjel is körbe nézne. Jó lenne, ha meg tudnák, hol van az éjszakában a legnagyobb forgalom. Mély és alapos felderítésre csak holnap lesz lehetőségünk. Úgy fest erre felé a leg kisseb információ morzsa is az életünket mentheti meg. Hiába tagadnánk, fáradtak vagyunk hozzá. Holnap meg kezdjük a szokásos köröket a fő úrnál. Látszatra legyünk legalább követek. A nap maradék részében körbe nézünk a városban. Menekülési útvonalakat, lehetséges barátokat és ellenségeket keresünk. Hiába kerültünk az istenek háta mögé, még kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy gyalogszerrel nagyobb esélyünk van haza jutni, mint itt maradva.

<… Főleg ami Gallain nagyurat illeti… Ki ráz a hideg ettől a helytől… És még csak körbe sem néztünk a városban…>

- Az életünk múlhat, rajta hogyan mutatkozunk be a helyiek előtt. A vacsora után szerintem pihenjük egy keveset. Szükségünk van rá a mai nap után. Kétszeresen is ki fárasztottak minket.
*Tovább fojtatom az evést. Kortyolok italomból. Várom a többiek hozzá szólásait.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 58 / 76 • 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...