• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kampec(ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 6 / 9 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Kampec(ÚTK)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.16. 11:05

A szobára csend borul, mikor a lovag is befejezi a nekivetkezést és álomra hajtja a fejét.
Senki sem forgolódik túl sokáig, a kora délutáni időpont ellenére az utazás az ütközet meggyötörte a csapatot.
Álmotokban mindannyian a szüleitek ifjúkorában, saját gyermekkorotok szebb pillanatait élitek meg újra.
A reggel kamilla illattal és csészecsörgéssel indul. Félálomban még mintha fák suhogását, és enyhe lószagot is éreznétek.
Ki ki a maga tempójában ébred.
A szobában a hat ágy tele van, a két matróz és a ti vagytok ebben a szobában.
Az ágyak mellett üres vagy épp vízzel teli tálak, fehér ledobott rongyok vannak szerteszét a fa padlón.
Az ágyak elrendezése a három három a két falon. Középen egy hosszabb nagy láda mely alkalomadtán még asztalként is szolgálhat. Nyitni hatfelé lehet és lakatoknak is van hely a fedél és a ládatestek között, ám lakat az nincs rajtuk. Az ajtó és az ablak egymással szemben van, köztük van hosszában a ’láda’.
A szoba falai díszítetlenek, az ágyak fölött méternyire üres réz gyertyatartók árválkodnak.
Mindenki ott találja a holmiját, ahova rakta, az utcáról pedig a lovak nyerítése hangzik, egyre erőteljesebben. Laena békésen szuszog Ergon ágya mellett, gazdája ébredését farkcsóválással nyugtázza.
Az utcáról kerek zörgése, vitorla csattogás, és reggeli kikötői lárma küzd az álomba kapaszkodó utolsó emlékfoszlányokkal.
A matrózok ránézésre elég ramatyul vannak, légzésük nehézkes, és arcukat pír festi veresre.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.16. 18:08

törölhető
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2010.01.18. 11:01-kor.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.16. 19:22

törölhető
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.17. 13:30

Harn

Nehéz az ébredés.
<A tegnapi küzdelem majd minden erőmet elvette, de hála a lovagnak még élek. És remélem igazam lesz, és hittársaim nem térnek vissza mostanában.>
Óvatosan ülök fel az ágyon. És halkan, végigmérem magam és a többieket.Mivel még mindenki más gyógyulás mély álmát alussza, ezért a lehető leghalkabban próbálom meg elhagyni a szobát, és lemenni a fogadóba.
Utam egyenesen a söntéshez vezet.
A lovak hangját hallva eszembe jut, hogy meg kell köszönnöm Ergon-nak, hogy visszahozta őket.
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 90
ZK Karakter: Harn Merra(Kampec)
Karakter: Arax Zerdal /Erion -pihen/
Karakter: Dian Arbell /Ordan/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.17. 20:20

(Arantar)

A lovak beszűrődő nyerítésére ébredek. Lasssan feltápászkodva megtapogatom tagjaimat
<Nah, nagyszerűen azért még nem vagyok, de egy fokkal jobb mint tegnap>
Körülnézek a szobában történt-e valami az éjszaka.
<Ez a két alak meg ki? Ja, azok a matrózok akik segítettek nekünk. Róluk teljesen elfeledkeztem... Azt hiszem Krad kegyelméből nekik is illendő lenne juttatni valamicskét.
Harn meg hová tűnt? Remélem csak a reggeli kutatja, mert elég éhes kezdek lenni...>

-Ergon, Alyrah kisasszony ébresztő! Úgy hallom a lovak éhesek, és magunknak is kéne valami harapnivalót keresni. Mivel úgyis hajóra szállunk, javaslom bízzuk a fogadósra lovainkat, míg visza nem jövünk.
Megtennétek, hogy intézkedtek ezügyben? Én addig megnézem mit tehetek a tegnap oly rútul elfelejtett bajtársainkért. Hamarosan utánnatok megyek!

Az egyik vízzel teli tálból frissítőként lemosom az arcom, s felveszem melvértemet. Végezve az ablak elé lépek, s halk imába kezdek.

ima (+21 KegyP, 40 kör)
1 matróz: áldás + 10 Fp gyógyítás (11 KegyP,2 kör)
2 matróz: áldás +9 Fp gyógyítás (10 KegyP,2 kör)
ima (+21 KegyP, 40 kör)
összesen : 82 kör = negyed óra (és a KegyP-jaim feltöltve)
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 40
ZK Karakter: Arantar on Mundai - Kampec(ÚTK)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.18. 11:03

(Ergon)

<A lovak.> Villan agyamba a gondolat, ahogy az egyre erősödő nyerítésre és Arantar hangjára ébredek. Este már nem volt erőm foglalkozni velük.
- Valaki segítsen ellátni a lovakat, míg a többiek a reggelit intézik. Elég ramatyul lehetnek egy ilyen nap után. - felülök az ágyon, majd Laena örömteli farkcsóválását egy meleg mosollyal és a feje megvakarásával viszonzom. Óvatosan átmozgatom tagjaimat, hogy mennyire vagyok fitt, majd egy gyors mosakodás után lemegyek a lovakhoz. Bevezetem őket az istállóba, lepakolom őket, majd abrakot és vizet rakok eléjük és elkezdem csutakolni őket. Elsőnek persze a sajátommal kezdem.
- Sajnálom Drága, de tegnap nem voltam képes már létezni sem. Most pihend ki magad, nem fogunk rohanni. - szólok hozzá nyugtató szavakkal, miközben dolgozom.

<Fenébe, ez nem lehet igaz. Jobban oda kell figyelnem rá. Semmi jogom kínozni szegényt.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.18. 12:28

Hirtelen ébredésemet Arantar hangjának s a lovak nyerítésésnek köszönhetem, miképpen egy hirtelen mozdulatnak köszönhetően a földön landolok.
-A fene-dörzsölöm meg sajgó hátsóm,halk káromkodást fojtok el,majd feltápászkodom, s lassan kinyújtóztatom a végtagjaim.<Még mindig nem az igazi...>
-Jó reggelt....körbenézek ki van még ébren, Ergonon kívűl csak 2 másik idegent látok.
-Ergon menj menj csak, mindjárt megyek utánad és segítek rendben?
Jobban megnézve, felismerem a tegnapi 2 matrózt.<..elég roszul néztek ki.....>
Odamegyek a mosakodó tálkához, megnézem van e benne friss víz, ha van akkor megmosom az arcom, s elindulok lefelé Ergon után.Leérvén megnézem mit csinál Ergon.
-Segítek, ha nem bánod.Hogy aludtál?Jobban érzed magad?-közben nekiállok először a saját lovamat csutakoli.Néhány kedves szót intézek a lovamhoz megveregetem a nyakát.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2010.01.20. 20:50

Harn mikor a szoba nyitott ajtaján kilépsz, senkit sem látsz a folyosón.
A lépcsőn a földszintre érve még mindig semmi mozgás.
Az étkező felmosva, kitakarítva, a székek és padok a helyükön ám a söntés mögött nincs senki.
Az utcán ugyan van már forgalom, a korai órához képest nem is csekély, ám a fogadót mindenki távolról kerüli.
A lovak ott vannak, ahova Ergon kikötötte őket.
Arantar szavaira mindenki magához tér, kisebb nagyobb örömére.
A lovakhoz ugyan minden gond nélkül eljutottatok ám a fogadót körbejárva pajtának nyomát sem látjátok. Se egy nagykapu, vagy udvar. Mindössze egy hátsó kisajtót találtok, ám az nem nyílik.
A lovagot senki sem zavarja, így nyugodtan csillapíthatja, a két matrózt gyötrő nyavalyát.
Úgy tűnik a fogadó csendes, szinte magára hagyatott, semmi mozgás, senkit nem láttok.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.21. 0:48

törölhető
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2010.01.24. 0:17-kor.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.21. 4:33

//Ergon átnéztél rajtam mikor utánad mentem és beszéltem hozzád, vagy Herold én már lent sem találom Ergont, mert akkor javítanom kell az előző reagom...//
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.23. 12:06

Hirtelen ébredésemet Arantar hangjának s a lovak nyerítésésnek köszönhetem, miképpen egy hirtelen mozdulatnak köszönhetően a földön landolok.
-A fene-dörzsölöm meg sajgó hátsóm,halk káromkodást fojtok el,majd feltápászkodom, s lassan kinyújtóztatom a végtagjaim.<Még mindig nem az igazi...>
-Jó reggelt....körbenézek ki van még ébren, Ergonon kívűl csak 2 másik idegent látok.
-Ergon menj menj csak, mindjárt megyek utánad és segítek rendben?
Jobban megnézve, felismerem a tegnapi 2 matrózt.<..elég roszul néztek ki.....>
Odamegyek a mosakodó tálkához, megnézem van e benne friss víz, ha van akkor megmosom az arcom, s elindulok lefelé Ergon után.
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Owases » 2010.01.23. 13:58

Harn

Látva hogy a söntésnél sincs senki, kicsit meglepődök.
<Nem lehetek, ennyire korai... Furcsa egy fogadó. sehol senki...És nem csak némi harapnivaló kellene... >
És a kemencéhez megyek. megnézem, maradt e benne némi parázs, illetve van e mellette némi tűzifa, hogy egy kisebb tüzet csinálva megmeríthessem tudatom az éteri energiákban.
Ha van lehetőség a tűzgyújtásra, akkor egy padot elé húzok, és transzba merülök előtte.5 percre. /Tűzgyűjtés: 12pszipont, 4perc,27Mp /
Ha nem akkor kimegyek a fogadóból, és megkeresem a lovamat.
És nekiállok leszerszámozni.
Komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!"

Dian Arbell /Ordan/http:/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=44&t=1975
Harn Merra /ZK: Kampec/http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtopic.php?f=126&t=1985
Owases
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 90
ZK Karakter: Harn Merra(Kampec)
Karakter: Arax Zerdal /Erion -pihen/
Karakter: Dian Arbell /Ordan/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2010.01.23. 23:50

(Arantar)

A gyógyítással végezve, a többiek után megyek az alsó szintre.
<Hm, hova tűnt mindenki? Persze, a fogadós se volt tegnap valami jó bőrben...>
Leülve egy padra, figyelmesen bámulom, ahogy Harn a tűzbe mered.
<Nah ilyet se láttam még élőben. Gondolom a tűzimádók így szerzik az energiájukat>
Ha befejezte, megszólítom:
-Jó reggelt, feltöltődtél a tűztől? Hogy működik ez nálatok? Csak nézed a tűzet, és kész?

//OFF: nekem még mindíg kicsit homály, hogy akkor most ki mit csinál. Most akkor Ergon egyedül ment el a lovakkal, vagy Alyah is vele ment?
Arantar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 40
ZK Karakter: Arantar on Mundai - Kampec(ÚTK)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2010.01.24. 0:22

(Ergon)

<Ez nem lehet igaz. Milyen fogadó az ilyen?>
Leszerszámozom és lepakolom a lovakat a csatlakozó társnőm segítségével, hogy ne tartsák tovább feleslegesen a felszerelést, majd gyorsan elindulok a faluban valami pajtát keresni, ahol a csutakoláshoz alkalmas szerszámokat találok és ételt a lovaknak, ami tartalmasabb a fűnél.
- Keresek valami abrakot és csutakoláshoz alkalmas eszközt, mást nem füvet. - mondom Alyrah-nak.
Ha közben látom Harn-t, ráköszönök és megkérdezem, hogy látott-e szükséges eszközöket.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2010.01.24. 7:30

Leérkezvén ott találom a kandalló mellett Harnt és Arantart , aki érdeklődve figyeli a varázsló által keltett kis tüzet.
-Jó reggelt Uraim-kissé még álmatag arckifejezéssel nézek rájuk, s mondandóm közben nagyot kordul gyomrom, jelezve éppen idfeje lenne már valamiféle éteknek.
-Hogy telt az éjszakátok?-megvárom válaszaikat, majd nem látván Ergont a fogadóban,kimegyek utána segédkezem a leszerszámozásban.Dolgunk végeztével, elköszönök Ergontól.
-Légy azért óvatos, s siess vissza amennyir csak tudsz!:)-majd visszaindulok a fogadóba.Belépvén úgy döntök Harn mellett foglalok helyet, s érdeklődöm látták e ma már a fogadóst.

//ez kezd megint kavalkádos lenni, mindenki nézi az előző személy reagálásait?mert Ergon úgy látom te pl nem nézted az én előzömet és ezért kissé megkavarodott a helyzet...Harn ébredt, lement, aztán Arantar, mi egyszerre ébredtünk, mondtam h lemegyek utánad, mindenkinek találkoznia kellett az alsó részen ezek szerint, te ki mentél elkezdted a leszerszámozást, én kicsivel utánad mentem segítettem és most te ezek szerint elindultál én meg vissza...így látom..ne haragudj Herold ha rossz helyre írtam..//
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 6 / 9 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...